Evliler daha iyi fikir verir diye düşündüm

Olabilir. Benim kendisiyle herhangi bi bakışmam olmadı çünkü sevmem,beğenmem,çirkin bulurum kendisini. Zaten şekil olarakta doktorumun bile istersen estetik yapalım şurasını şöyle yaparız dediği bişey benimki normal bilinen şeklinden bi tık Farklı. Onun için cidden beğenmediğim bi organımdır. Ama kendi doktoruma muayene için gittiğimde mutlaka soracağım bu konuyu. Aklıma yazdım.

Hatırlıyorsan bende neden halka tatlısına bunu yapıyorsun demiştim, görüyorum ki hiçbirsey değişmemiş

Her erkek sevismek istiyor sonra kadinlarda bakirelik ariyor ne perhiz ne lahana hesabi

Eeee bu yorumun namusu zarda arayanlardan ne farkı var? Birde şey 29 olsa kurtarır mı mesela ay olarak 30 olmamışsa?
Zıt düşünceler ama aynı dayatma.
Bu gece her konu da bir fikrim var
Bana da çok absürt geldi bu yorum.
İnancım gereği yaşamamışımdır, değerlerimden dolayı yaşamamışımdır, coğrafyamdan dolayı yada ilkim eşim olsun diye yaşamamışımdır. Bu yüzden adam benle evlenmeyecekse ciddi ciddi küfrederim. Ağzım bozuk değil ama bozdurur bu düşünce beni. Sen cinsellik yaşamamışsın evlenmem nedir ya

Anlamıyorum gerçekten seni.
Tüp için teşekkürler.

Cinsellik yaşamadan evlenmek istemiyordur belki. Sebebi ister dini, ister coğrafi, ister kişisel olsun evlilik öncesi cinsellik yaşamayacak olan bir kadınla/adamla evlenmek istememek, cinsellik yaşamadan evlilik kararı vermeyi doğru bulmamak gayet normal. O yüzden insanlar hayata bakışı benzer insanlarla olmalı.

banu çiftçi denen doktor mu? O kısım dikkatimi çekti de bir anda :)

Dayatma değil tercih. Nasıl ki bakire bir kadınla evlenmek istemek tercihse tam tersi de tercih. Aynı şekilde bakir ya da bakir olmayan adamla evlenmek istemek de tercih.
30unuda bakir olanla hiçbir erkek arkadaşım evlenmez tercih bildiren bir cümle gibi gelmedi bana. Kilolu kadınla hiçbir erkek arkadaşım evlenmek istemez yazsaydı da mı tercih diyecektiniz
Ayrıca bu tercih olayını anlamıyorum sizler eşlerinize önceden bunu sordunuz mu bi bana mı çok avam geliyor?

Çok normal geldi bana.

Ve aslına bakarsanız evlenmeden önce aktif cinsel hayatı olan biriyle, daha önce hiç birlikteliği olmamış birinin sıkıntı yaşayacağını düşünüyorum beklentileri karşılamak konusunda.

Kendi evlilik öncesi cinselliği istediği gibi yaşayıp iş evlenmeye gelince bakire olsun mantığında olan adamlar, kadınları yetersiz hissettirebiliyor, anlayış göstermiyor vs.burada birçok konu okudum bu içerikte. Böyle olacağına cinsellik yaşamayan birini tercih etmesin daha iyi bence.

ben de bu ameliyatı sırf bu zihniyette erkekler yer yüzünden silinmediği için savunuyorum. Yüz yılın icadı resmen.

Kilolu bir kadınla/adamla evlenmek istememek de tercih, evet.

Hayır sormadık, direkt seviştik. Sevişmeye itiraz edip evlilik öncesi cinselliğe karşıyım deseydi ilişkiyi bitirir evlenmezdim. Aynı şekilde ben evlilik öncesi cinselliğe karşı olsam ve sevişmek istese/zorlasa yine ilişkiyi bitirir evlenmezdim. Çünkü bu görüşlerin benzer olup olmadığını net anlayacağımız bir konu. Görüşlerimin uymadığı insanla evlenmek istememem gayet normal.

Herkesin kriteri farklı.
Sizin inancım, değerlerim dediğiniz şeyler karşıdakinin inancı ve değerleri olmayabilir. Dolayısıyla kendisiyle bu kadar farklı kafa yapısında biriyle evlenmek istemez. Sizin değerlerinizden bambaşka değerleri, düşünceleri olan adamla anlaşamazsınız ki zaten olay evliliğe kadar gelsin.

Asıl sorun kafa yapısı birbirine uymayan insanların evlenmeye çalışması zaten.

Yorum yapan arkadaş daha önceden birileri ile sevişmiş olsun istiyor arkadaşlarım yazmış. Bana tuhaf geldi. Haa önce sevişelim ten uyumumuz varmı diye düşünüyorsa, hatuna da uyarsa sevişir.sizşn dediğiniz kendi görğşindeki insanla evlenmeli herkes

Ya sevmişsin yaşamışsın sende onumu kullanmış oldun şimdi ikiniz yaşamışsınız bunu. Birlikte olduk bu iş bitti nişanı atıyorum demedi herhalde dimi. Erkekler için önemli olabilir ama seni sevdikten sonra umursamayacaktır bence.

niye kullanmış olsun ki sizi onu anlamadım? sırf ilişkiye girmek için sizinle nişanlanacak değil ya.
sizin de sonucta zorla yaptığınız bir şey değil.
pek tabii bunları kafaya takmayan birini bulabilirsiniz.. karşınızdaki insan sizi seviyorsa seviyordur işte koşulsuz şartsız
niye kendinizi bu kadar küçük görüyorsunuz ki
eğer sizin yaşam tarzınıza uymasaydı zaten yaşamazdınız

Eşimin benden önce olmuş ilişkileri. Keşke ilki olsaydım diyorum. Acaba o kızlar daha mı iyiydi, tatmin edebiliyormuyum, fizikten yerterlimiyim diye aklıma geliyor dilimede düşüyor.eşimin kafası rahat kıyaslamıyor kendini

Kullandı diye düşünmeyin. O zaman siz de onu kullanmış oluyorsunuz. Bu konu erkekler için genelde önemli oluyor. Önemsemeyen bir erkek zannetmiyorum ki vardır. Benim başımdan da bir nişan geçmişti. Sizin yerinize kendimi koyduğumda çok zor bir durum gerçekten. Ben olsam ayrılamazdım sanırım. Allah yardımcınız olsun iyi düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…