- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.861
- 598
Bekareti önemseyen o erkeklerden 25 -30-40-50 yaşındakine 15 yaşındaki kızı versen evlenirBen nişanlıydim ve güvendiğim için ilişkiye erken girdik. Daha sonra beni terk etti yeni hatta.
Belki çok soru olacak ama bu da aklıma takılıyor.
Yani beni kullandı gibi hissediyorum. Şuan aklımda yok ama ilerde tekrar evlenmek istersem bekaret her erkek için çok mu önemli ? Kimseye söyleyemiyorum bunu
Zar hakkında birkez daha Hızır idi Yunus idi yazışmalarını kaldıramayacak benim yüreğimbazı doktorlar kızlık zarı yok dıyorlar aslında boyle demelerını ben desteklıyorum cunku dogustan hıc hymen olmayan veya hymen olmasına ragmen kanama olmayan kısıler o kadar cok kı bu yuzden cok kalbı kıırılan kadın da var bılınclı yapıldıgını dusunuyorum
ben hymenektomy amelıyatı oldum çift ve septalı hymenım varmıs normal sekılde olamadı anestezı altında hem halk arasında kızlık zarı cıkartma amelıyatı olarak bılınen operasyonu gecırdım hemde genısletme amelıyatı yaotılar aynı anda
amelıyatımı yapan doktorda gazıantepde jınekolojı baskanıydı bayagı raporlarım falan var
buna benzer konular cok acılıyor altına zar dıye bırsey yok denıyor sureklı evet zar yok hymen varvar kı benım gıbı bır cok kadın bu ıslemı oluyor
buradan aydınlatmak ıstedım dogru noktaya degındıgınız ıcın
Bu konu hakkında uzman kişilerin görüşleri var. Sizden kan gelebilir başkasından gelmez. Benden mesela ilk seferde gelmedi sonrasında bi süre yine gelmedi. Artık geleceğini hiç düşünmezken geldi inanılmaz şaşırdım ve korktum hatta. Ne olduğuna anlam veremedim çünkü. Araştırınca olabileceğini gördüm öyle içim rahat etti. İlk cinsel ilişkimde çok rahattı ayrıca herhangi bi acı da hissetmedim. Kişiden kişiye değişebilir. Bi sürü sebebi olabilir bunların. Ben oldukça rahat,hazır ve istekliydim mesela. Belki benden kan gelmemesinin de,acı hissetmememin de sebebi budur. Bunun hakkında çok açıklayıcı ve güzel bi video izlemiştim bulabilirsem inşallah paylaşırım.Kızlık zarı yoksa ilk ilişki de gelen kan ne kanı ozaman. Zorlamadan dolayı diyemezsiniz. Öyle olursa bir kaç yıl sevişmeyen insandan yine gelir kan. Ayrıca bakire lik gelen kan ile belirlenmez. Benden gelmeseydi de eşim bakire olduğumu anlardı. Anlaşılır yani. İlk gecemle şuan ki rahatlık çok farklı.
cok haklısınızBirkez daha zar hakkında, Hızır idi Yunus idi yazışmalarını kaldıramayacak benim yüreğim
Kah..peye sansürü.Bekareti önemseyen o erkeklerden 25 -30-40-50 yaşındakine 15 yaşındaki kızı versen evlenir
Onlar o zihniyette insanlar kendi subyanciliklari kendi pislikleri kusur değil kabahat değil sen bekaretim yok deyince vay efendim vurun Kah..peye
Sonrada kızlarımiz hymenoplasti yaptırınca ayıp etmis olan yine kızlarımız oluyor her niyeyse....
Sana gelince kuzucum cinsellik önünde sonunda kavuşup ömrü billah yakasından kurtulamayacagin biseydi zaten ..niye bu kdar acele ettin ki sevişmek icin
Bizi böyle kabul edecek adamları nasıl bulduğumuzu anlatmamızı bekledi
Siz de istemişsiniz o yüzden kullandı diye düşünmeyin ama birlikte olduktan sonra sizi terketmesi karaktersizlik acaba neden terketti istediği ten uyumunu mu yakalayamadı yada başka bir probleminiz mi vardı.. Bekaret Bi çok erkek için önemli hiç ummadığınız insanlar takabiliyor ama evlenmeyi düşündüğünüz insanla zaten bu konuları konuşmuş paylaşmış ve aşmış olursunuz diye düşünüyorum ah işte canım genç kızlar pişman olacağınız acaba diyeceğiniz sizi zora sokacak şeyleri iyi düşünün öyle yapın nolur sonradan çok üzülüyorsunuzBen nişanlıydim ve güvendiğim için ilişkiye erken girdik. Daha sonra beni terk etti yeni hatta.
Belki çok soru olacak ama bu da aklıma takılıyor.
Yani beni kullandı gibi hissediyorum. Şuan aklımda yok ama ilerde tekrar evlenmek istersem bekaret her erkek için çok mu önemli ? Kimseye söyleyemiyorum bunu
Ben yapmasaydin gunahti ayipti kadın yapamaz demiyorum üstteki cümleler bunu diyenleri vurgular.Kah..peye sansürü.
Son paragrafta bu ne perhiz bu ne lahana turşusu dedirten hesap sorma.
Muazzam. Rönesans tablosu gibi yorum.
Tamam sizce var bence yok. Siz kendi doğrunuzu savundunuz ben kendi doğrumu. Siz kendi araştırmalarınıza yada bilginize dayanarak bişeyler söylediniz bende aynı şekilde. Her zaman öğrenmeye ve araştırmaya açık bi insan oldum eğer bana şunu şunu araştır,şöyle bi video var izle derseniz seve seve yaparım. Yanlış biliyorsam yada sizin söylediğiniz şeyler daha mantıklıysa öğrenmiş olurum. Bunun için sizinle yada bir başkasıyla tartışmaya girmek oldukça saçma olur. Kimi var diyor kimi yok diyor. Bunu ben bi tarafımdan kendi kendime kurup aaaa bence yok ya böyle bişey ne alaka olsun ki demiyorsam sizin içinde aynı şekilde bu böyledir. Farklı insanları,Farklı kaynakları araştırıp öyle öğrenmişizdir,o şekilde Bilgi sahibi olmuşuzdur. Hiç sorun değil. Dediğim gibi şunu oku şunu izle derseniz mutlaka yaparım. Sevgiler.Konuya kızlık zarı yok diye girmenizi hala anlamıyorum. Konu sahibi kanamayı takıyor olabilir, diktirmeyi planlıyor da olabilir. Ama konuya kızlık zarı yok diye girmek “hey dostum böyle bir çıkış yolu var sana, herif sorun çıkarırsa kızlık zarı diye bir şey yok cahil adam der kurtarırsın paçayı” demek bence. Onun planladığı (sizin inandığınıza göre) ne kadar çirkinse bu da o kadar çirkin bence.
Bu arada kızlık zarı deyin, hymen deyin, hatta isterseniz bekaret kilidi deyin ne derseniz deyin adına, işte o yapı var.
Evet esnekte olabiliyor. O yüzden kendimden örnek verdim. Alıntı yaptığım arkadaş Kızlık zarı diye bişey yok sen bakiresin demek istemiş.bazı doktorlar kızlık zarı yok dıyorlar aslında boyle demelerını ben desteklıyorum cunku dogustan hıc hymen olmayan veya hymen olmasına ragmen kanama olmayan kısıler o kadar cok kı bu yuzden cok kalbı kıırılan kadın da var bılınclı yapıldıgını dusunuyorum
ben hymenektomy amelıyatı oldum çift ve septalı hymenım varmıs normal sekılde olamadı anestezı altında hem halk arasında kızlık zarı cıkartma amelıyatı olarak bılınen operasyonu gecırdım hemde genısletme amelıyatı yaptılar
amelıyatımı yapan doktorda gazıantepde jınekolojı baskanıydı bayagı raporlarım falan varhatta aldıkları cıkardıkları seyı ıncelemeye bıle gonderdıler prosedur oyleymıs gozumle de gordum
buna benzer konular cok acılıyor altına zar dıye bırsey yok yorumları sureklı ...evet zar yok hymen varvar kı benım gıbı bır cok kadın bu ıslemı oluyor
buradan aydınlatmak ıstedım dogru noktaya degındıgınız ıcın
Okumaya izlemeye gerek bile yok. İnsanın kendi vücudunu tanıması yeterli. Bakireyken bakışıyorduk arada kızlık zarı denen oluşumla, ilk ilişkide kanayarak kendini imha etti. Gayet isteyerek, zevk alarak, kasılmadan, acı hissetmeden yaşadığım bişeydi ve kanadı. O yüzden buraya milyonlarca kez atılan ve korkunç derecede itici bulduğum doktorun bir videoda kızlık zarı diye bir şey yok diye konuşması hiç etkilemedi beni. Çünkü var, gözümle gördüm, tanışıklığımız uzun yıllar devam etti kendisiyle. Bazı kadınlarda yoktur, bazı kadınlarda esnektir, bazı kadınlarda girişe izin vermeyecek şekildedir. Hepimizde farklı olması olduğu gerçeğini değiştirmiyor.Tamam sizce var bence yok. Siz kendi doğrunuzu savundunuz ben kendi doğrumu. Siz kendi araştırmalarınıza yada bilginize dayanarak bişeyler söylediniz bende aynı şekilde. Her zaman öğrenmeye ve araştırmaya açık bi insan oldum eğer bana şunu şunu araştır,şöyle bi video var izle derseniz seve seve yaparım. Yanlış biliyorsam yada sizin söylediğiniz şeyler daha mantıklıysa öğrenmiş olurum. Bunun için sizinle yada bir başkasıyla tartışmaya girmek oldukça saçma olur. Kimi var diyor kimi yok diyor. Bunu ben bi tarafımdan kendi kendime kurup aaaa bence yok ya böyle bişey ne alaka olsun ki demiyorsam sizin içinde aynı şekilde bu böyledir. Farklı insanları,Farklı kaynakları araştırıp öyle öğrenmişizdir,o şekilde Bilgi sahibi olmuşuzdur. Hiç sorun değil. Dediğim gibi şunu oku şunu izle derseniz mutlaka yaparım. Sevgiler.
cok haklısınızEvet esnekte olabiliyor. O yüzden kendimden örnek verdim. Alıntı yaptığım arkadaş Kızlık zarı diye bişey yok sen bakiresin demek istemiş.KudrAlobar da haklı olarak sevişen kişi bakire değildir demiş. Benden gelmeseydi ortalıkta kutsal bakire olarak dolaşırım ozaman
Eeee bu yorumun namusu zarda arayanlardan ne farkı var? Birde şey 29 olsa kurtarır mı mesela ay olarak 30 olmamışsa?Hatta 30 yaşına gelmiş hala bakire bir kadın ile hiç bir erkek arkadaşım evlenmez.
bu konuda bır arkadasımız kı severım de kendısınıZar yok tartışması burada 49 sayfa boyunca tartışıldı abi kuyuya atılan bir taş gibi niye bu mevzu böyle oluyor?
Konu arkadaşımın bekareti
Lütfen konuyu şimdi topa tutacak yargılayacak olanlar yazmasın benim için çok hassas ve üzücü bir durum Arkadaşım 29 yaşında ve ilerde düğünü olacak. Çocuğu çok seviyor ama bakire değil . Bunu ona söylemesi imkansız çünkü bakir olmasını istiyormuş eşinin. Arkadaşım söyleyecekti lakin adamın...www.kadinlarkulubu.com
Halka tatlısı diyoruz artık biz o yapıya.
Peki halka tatlısı kanar mı kanamaz mı?Zar yok tartışması burada 49 sayfa boyunca tartışıldı abi kuyuya atılan bir taş gibi niye bu mevzu böyle oluyor?
Konu arkadaşımın bekareti
Lütfen konuyu şimdi topa tutacak yargılayacak olanlar yazmasın benim için çok hassas ve üzücü bir durum Arkadaşım 29 yaşında ve ilerde düğünü olacak. Çocuğu çok seviyor ama bakire değil . Bunu ona söylemesi imkansız çünkü bakir olmasını istiyormuş eşinin. Arkadaşım söyleyecekti lakin adamın...www.kadinlarkulubu.com
Halka tatlısı diyoruz artık biz o yapıya.
Dayatma değil tercih. Nasıl ki bakire bir kadınla evlenmek istemek tercihse tam tersi de tercih. Aynı şekilde bakir ya da bakir olmayan adamla evlenmek istemek de tercih.Eeee bu yorumun namusu zarda arayanlardan ne farkı var? Birde şey 29 olsa kurtarır mı mesela ay olarak 30 olmamışsa?
Zıt düşünceler ama aynı dayatma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?