Evliler daha iyi fikir verir diye düşündüm

Bekareti önemseyen o erkeklerden 25 -30-40-50 yaşındakine 15 yaşındaki kızı versen evlenir
Onlar o zihniyette insanlar kendi subyanciliklari kendi pislikleri kusur değil kabahat değil sen bekaretim yok deyince vay efendim vurun Kah..peye

Sonrada kızlarımiz hymenoplasti yaptırınca ayıp etmis olan yine kızlarımız oluyor her niyeyse....

Sana gelince kuzucum cinsellik önünde sonunda kavuşup ömrü billah yakasından kurtulamayacagin biseydi zaten ..niye bu kdar acele ettin ki sevişmek icin

Zar hakkında birkez daha Hızır idi Yunus idi yazışmalarını kaldıramayacak benim yüreğim

Bu konu hakkında uzman kişilerin görüşleri var. Sizden kan gelebilir başkasından gelmez. Benden mesela ilk seferde gelmedi sonrasında bi süre yine gelmedi. Artık geleceğini hiç düşünmezken geldi inanılmaz şaşırdım ve korktum hatta. Ne olduğuna anlam veremedim çünkü. Araştırınca olabileceğini gördüm öyle içim rahat etti. İlk cinsel ilişkimde çok rahattı ayrıca herhangi bi acı da hissetmedim. Kişiden kişiye değişebilir. Bi sürü sebebi olabilir bunların. Ben oldukça rahat,hazır ve istekliydim mesela. Belki benden kan gelmemesinin de,acı hissetmememin de sebebi budur. Bunun hakkında çok açıklayıcı ve güzel bi video izlemiştim bulabilirsem inşallah paylaşırım.

Kah..peye sansürü.

Son paragrafta bu ne perhiz bu ne lahana turşusu dedirten hesap sorma.

Muazzam. Rönesans tablosu gibi yorum.

Siz de istemişsiniz o yüzden kullandı diye düşünmeyin ama birlikte olduktan sonra sizi terketmesi karaktersizlik acaba neden terketti istediği ten uyumunu mu yakalayamadı yada başka bir probleminiz mi vardı.. Bekaret Bi çok erkek için önemli hiç ummadığınız insanlar takabiliyor ama evlenmeyi düşündüğünüz insanla zaten bu konuları konuşmuş paylaşmış ve aşmış olursunuz diye düşünüyorum ah işte canım genç kızlar pişman olacağınız acaba diyeceğiniz sizi zora sokacak şeyleri iyi düşünün öyle yapın nolur sonradan çok üzülüyorsunuz

Kah..peye sansürü.

Son paragrafta bu ne perhiz bu ne lahana turşusu dedirten hesap sorma.

Muazzam. Rönesans tablosu gibi yorum.
Ben yapmasaydin gunahti ayipti kadın yapamaz demiyorum üstteki cümleler bunu diyenleri vurgular.

Alttaki cümle üzüntüsünü sahiplenmek ve keşkelenmektir . Yaptığın yanlış!! Cısssss vurgusu yoktur ha yine de sen öyle anlamak istiyorsan öyle anla beni bağlamiyor

Ayrıca aşilaman için hayırlı sonuçlar dilerim

Tamam sizce var bence yok. Siz kendi doğrunuzu savundunuz ben kendi doğrumu. Siz kendi araştırmalarınıza yada bilginize dayanarak bişeyler söylediniz bende aynı şekilde. Her zaman öğrenmeye ve araştırmaya açık bi insan oldum eğer bana şunu şunu araştır,şöyle bi video var izle derseniz seve seve yaparım. Yanlış biliyorsam yada sizin söylediğiniz şeyler daha mantıklıysa öğrenmiş olurum. Bunun için sizinle yada bir başkasıyla tartışmaya girmek oldukça saçma olur. Kimi var diyor kimi yok diyor. Bunu ben bi tarafımdan kendi kendime kurup aaaa bence yok ya böyle bişey ne alaka olsun ki demiyorsam sizin içinde aynı şekilde bu böyledir. Farklı insanları,Farklı kaynakları araştırıp öyle öğrenmişizdir,o şekilde Bilgi sahibi olmuşuzdur. Hiç sorun değil. Dediğim gibi şunu oku şunu izle derseniz mutlaka yaparım. Sevgiler.

Evet esnekte olabiliyor. O yüzden kendimden örnek verdim. Alıntı yaptığım arkadaş Kızlık zarı diye bişey yok sen bakiresin demek istemiş. KudrAlobar da haklı olarak sevişen kişi bakire değildir demiş. Benden gelmeseydi ortalıkta kutsal bakire olarak dolaşırım ozaman

Okumaya izlemeye gerek bile yok. İnsanın kendi vücudunu tanıması yeterli. Bakireyken bakışıyorduk arada kızlık zarı denen oluşumla, ilk ilişkide kanayarak kendini imha etti. Gayet isteyerek, zevk alarak, kasılmadan, acı hissetmeden yaşadığım bişeydi ve kanadı. O yüzden buraya milyonlarca kez atılan ve korkunç derecede itici bulduğum doktorun bir videoda kızlık zarı diye bir şey yok diye konuşması hiç etkilemedi beni. Çünkü var, gözümle gördüm, tanışıklığımız uzun yıllar devam etti kendisiyle. Bazı kadınlarda yoktur, bazı kadınlarda esnektir, bazı kadınlarda girişe izin vermeyecek şekildedir. Hepimizde farklı olması olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Kan muhabbetinden tedirgin olduysan eğer, erkek ön sevişmeyi uzun tutar kadını ilişkiye güzel hazırlarsa zorlanmadığın için kanama olmaz. Zaten o kanayan da zar değil. Ay kaç yaşında kadınlarız kendimizden haberimiz yok. Ayrıca madem çekiniyorsunuz neden bu işlere bulaşıyorsunuz ki??

cok haklısınız
7 cesıtden mı ne olusuyordu hatta doktorum anlatmıstı bana ,hymen yok demek aslında cok yanlıs bır yonlendırme her cesıt ınsan okuyor burayı cahil olan veya ergenlıkte olan genc kızlarımız var kararlarının arkasında duramayacak belırlı bır olgunluga erısmemıs kısıler
aaa yokmus deyıp ona gore davranabılır yazdıgımız seylere dıkkat etmek gerek

kanama cogu kadında olmuyormus zaten yarı esnek bır doku , kısı kendısını cok kasarsa zorlarsa kanar hatta kanamaması normal karsılanmalı aslında

Zar yok tartışması burada 49 sayfa boyunca tartışıldı abi kuyuya atılan bir taş gibi niye bu mevzu böyle oluyor?

Halka tatlısı diyoruz artık biz o yapıya.

bu konuda bır arkadasımız kı severım de kendısını bana senı kandırmıslar oyle bırsey yok kı amelıyatı olsun bosuna amelıyat olmussun demıstı
hıc unutamam o konuyu burada onemlı bır yer ettı artık

Peki halka tatlısı kanar mı kanamaz mı?
Al sana yeni tartışma konusu

Eeee bu yorumun namusu zarda arayanlardan ne farkı var? Birde şey 29 olsa kurtarır mı mesela ay olarak 30 olmamışsa?
Zıt düşünceler ama aynı dayatma.
Dayatma değil tercih. Nasıl ki bakire bir kadınla evlenmek istemek tercihse tam tersi de tercih. Aynı şekilde bakir ya da bakir olmayan adamla evlenmek istemek de tercih.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…