• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler bana yardım ediinnn

18Ekim

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
21
3
8
30
Kızlar doğru başlıkta miyim bilmiyorum ama büyük bir sorunum var.Yeni evliyim kocami çok seviyorum. eşimle beraber olduğumuz da içimdeyken sadece aci duyuyorum zevk alamiyorum. Ama sürtünürken hemen boşalıyorum. Normalde o içimdeyken benimde zevk almam gerekmiyor mu? Of Bunu da çok kafama taktim. Eşime de zevk almıyorum diyemedigim için rol yapıyorum daha iki kere beraber olduk. Ama hic zevk alamıyorum. Ne yapicam? Nolur yardim edin. Bende mi anormallik

Kızlar doğru başlıkta miyim bilmiyorum ama büyük bir sorunum var.Yeni evliyim kocami çok seviyorum. eşimle beraber olduğumuz da içimdeyken sadece aci duyuyorum zevk alamiyorum. Ama sürtünürken hemen boşalıyorum. Normalde o içimdeyken benimde zevk almam gerekmiyor mu? Of Bunu da çok kafama taktim. Eşime de zevk almıyorum diyemedigim için rol yapıyorum daha iki kere beraber olduk. Ama hic zevk alamıyorum. Ne yapicam? Nolur yardim edin. Bende mi anormallik
Ilk zamanlar olur canm. 1haftada geciyo o his

Bunun ilk zamanı son zamanı mı var ?
Yara yada hormonlarla ilgili problem olabilir. Veya kızlık zarıyla ilgili problem.

Dur daha 2 defada tam takır anlamazsın her şeyi.
Zamanla hissedeceksin onları.

Bişey olmaz canim ilk zamanlar normal.zamanla kafanı soksan acımaz .hele benim giren çıkan belli değil K urtajlar muayeneler ameliyatlar sondalar :) artık hiç bişey hissetmiyorum.nasip olurda bir bebegim olursa muhtemelen pırt diye çıkar.rahat olmaya çalış.

Evet ilk zamanlar olur genelde, olmayanda vardır belki

İnternetten baya bi araştırdım hastalık diyende var, pozisyon diyende anlamadım gitti. Evlenene kadar boyle birşey yapmadım da hic ben. İlk yani. Zar yırtınırken canım çok yandı ama hemen geçti. Gıdım zevk almadan rol yapıyorum ama nereye kadar :(((

İnternetten baya bi araştırdım hastalık diyende var, pozisyon diyende anlamadım gitti. Evlenene kadar boyle birşey yapmadım da hic ben. İlk yani. Zar yırtınırken canım çok yandı ama hemen geçti. Gıdım zevk almadan rol yapıyorum ama nereye kadar :KK43:((

Benim de canım yandı ve 1 hafta kanamam oldu her birliktelikte, 2.hafta düzeldi

Ben anormaliydim Ozaman :)
Prolaktinim yükselmediği sürece acım olmaz
Olanıda duymadım.
Mantıkende saçma noluyo vajina alışıyo düzeliyor mu?

Neden anormal olasın sende olmamış demek ki ama olanları da burda duymuş oldun, evet zamanla alışıyo vajinada, yıllarca kapalı olan bir yer sonuçta

Allahım ya. Tak tak vallahi dert edindim. Çok seviyorum bir de yalan söylemekte istemiyorum. Herkese de sorulacak şey değil. İyi ki varsiniz kızlarrr

Vajinal değil de klitoral orgazm oluyorsunuz. Sevişmeyi öğrendikçe vajinal orgazm da olursunuz. Takmayın bu kadar.

Back