Evli ve kötü birine kaçan bekar kızın akli melekeleri yerinde midir?

Kınıyorum zaten iğrenç bir insanmış ki bunu yapmış. Siz kınamazsanız evlatlarınız demekki normalmiş der sizleri de Allah imtihan eder o da sizin tercihiniz. Boş konuşmak hiç sevmem.

pfff..
nenem karı gibi yok disco bilmezdi yok elletmezdi yok kınamazsanız bıdı bıdı..
birde boş konuşmak sevmezmiş...

Kınıyorum zaten iğrenç bir insanmış ki bunu yapmış. Siz kınamazsanız evlatlarınız demekki normalmiş der sizleri de Allah imtihan eder o da sizin tercihiniz. Boş konuşmak hiç sevmem.
Allah senin gibi kinayanlari aynı yerden imtihan eder , olayı dine imana baglayacaksaniz söyleyeyim müslüman müslümanın gunahi ortmede gece gibi olmalı,günahını herkese yaymamali ,!

Farkındaysanız kızın bekaretinden girmiş akli dengesinden çıkmışsınız ben açıkçası yeğenim ne yaparsa yapsın gelip sayfa sayfa burda kötülemem siz herhalde forumda ki kadınlardan gaz alıp kendinizi tatmin etmek istemişsiniz ama burada onu bulamazsınız yarın evinizde bir gün ayarlayıp sülalenizde ki teyzeleri çağırın iyi bir dedikodu yapın öyle rahatlarsınız bence sizin akli dengenizde olabilir sorun..!

Yegenim yapsa umrunda olmaz ama kardesim yapsa hem ona hem anneme babama uzulurum. Kiz, kardesiniz mi?

Bir musibet, bin nasihattan iyidir demişler.Bazıları yaşayarak ögrenmeyi seçiyor ve bu seçimlerin sonucunda tüm aile perişan oluyor maalesef.Yapacak birşey yok secimini yapmış sonucuna katlanacak.Siz kendi hayatınıza odaklanın boşverin.

Ünivden başarıyla mezun olmak saf salak olmaya engel değil, kimseyi de dinlemez, hatta bu sepetleyince benzer başkasını da bulur. Hiç izlemedim ama tam müge anlı profili

Bağcılar'da evde yakışıksız şeyler yapıyordu sürekli. Bu kız sizce sıkılmış mı?
Yazdıklarıniz bir tutarsız mi desem, garip mi desem, cümleleriniz ilginç! Neyden sıkılmış mı? Yakışıksız şeyler ! Önceki 3 sevgilisiyle neyi ne kadar yaşadığını nerden bilebilirsiniz ayrıca ? Önceden bakire olduğuna nerden eminsiniz mesela? Yani sorularınız da o kadar ilginç ki, kim ne/nasıl yorum yapabilir?!

Buradaki 3-5 yorumla kızı o hayattan çekip alabileceğine inanan koca yürekli insan..Sana da selam olsun

Konunun içeriği sizi ilgilendirmeyen bir konuda hadinizi aşmanız. Size ne, bize ne, kime ne? Koca kadın hayatının hesabını size mi verecek?
Bir yorumunda; "kız o yolun yolcusu değildi" derken, diğer bir yorumunda ise iğrenç biriymiş ki bunları yaşıyor" diyor. Kendi de ne dediğini bilmiyor!

Akli melekelerini sorguladigina gore bahsi gecen kizin yuklu bir geliri/mirasi olabilir, bu da mirasin pesinde olabilir gibide geldi bana.
İyiliğini düşünmediği kesin.

Miras diyince aklıma gelen senaryo"ailenin en namuslusu ödülüne layık gördük x 'in payı senindir "

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…