- 28 Ocak 2009
- 33.655
- 54.554
- Konu Sahibi Maybelater
Hayır yok yaş sınırı.kpss b grubu içinde mi yaş sınırı var?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır yok yaş sınırı.kpss b grubu içinde mi yaş sınırı var?
Özel sektör düşünürsen iş bulamazsın o yaşta ama kpssden atanirsan tecrübenin hiç bir önemi kalmaz.lise olsa stajlar çok yoğun okuyor ama üniversitede pek takmıyorlar. Dersler desen birkaç saat tutuyor.gitmesen de idare edebilirsin ama hemşirelik aşırı zor bir meslek.hem teknik hem de teorik bilginin eksiksiz olması gerekiyor.hata yapmamalısın, kafan tamamen işinde olmak zorunda ben de lisede okumuştum sonradan iş değiştirdim.ama becerememiştim mesela.bir sürü işlem var.hem bilmen lazım hem de elinin yapabilmesi lazım.bildiğin zanaat yani.Merhaba ben 26 yaşındayım .22 yaşında evlenip universiteye başladım 2 yıllık onlisans bitirdim. Ama çalışmıyorum . Hayalim hedefim hep hemsire olmaktı birgün bunu elde edeceğime çok inanıyor ve istiyordum. Eşim de destekçim sonuma kadar . Kendisi de üniversite okuyor. Ben de her türlü desteğimi kendisinden esirgemedim
Dgs ile tamamlama düşüncem var fakat 1. Sınıftan başlarsam 4 yıl daha okuyacağım bu da beni cok korkutuyor. Dersleri de zor diye biliyorum 1. Sınıftan itibaren başlarsam bitirebilir miyim düşüncesi var.
Ve 2 yaşında bir çocuğum var ilgisiz kalır mı yoğunluğumdan dolayı
Ve yaş olarak çok mu gec kaldım sizce? En iyi ihtimalle mezun olunca 30 yaşında olacağım.
Hemşirelik küçük yaştan beri rüyalarıma kadar giren hayalim olan bir meslek diyebilirim. Severek ve isteyerek yapacağıma eminim
Belki de iyi şeyler duymaya ihtiyacım vardır bilemiyorum
Benim de kızımın %90’dan fazla engeli var ve ben de yüksek lisansa başladım, kızım hiç engel olmadı bile. Mesajınızı okurken gözlerim doldu, umarım evladınız daha iyi durumdadır.Merhaba gencecik kadınsınız, gencecik yaşta ev çeviren , çocuk büyüten her şeyi yapabilir. Benim eski konum var isterseniz okuyun. O bölüm biteli 3 sene oldu ve ben bu sene 40 yaşında tekrar sınava girdim. Biri özel gereksinimleri olan iki çocuk üstüne rahatsız kayınvalidem var.
Kızım için 2.üniversite ve 33 yaşındaki ablanızdan gençlere ..
Merhaba arkadaşlar, 33 yaşındayım ve İstanbul'da yaşıyorum. 6.5 yaşında otizm ve cerablal palsy tanısı ile %87 oranında engelli bir kızım var. Yaklaşık 5 yıldır gece gündüz maddi manevi herşeyimi ona göre ayarlamaya çalıştım. Yaş büyüdükçe problemleri büyüyor ve rehabilasyonda geçirdiği zamanlar...www.kadinlarkulubu.com
2 yaş çok iyi..maddi durum varsa kreşe verin okuyun. 4 sene okusanız da geçer okumasanız da. İki buçuktan sonra akran arıyorlar zaten. Saat 3 e kadar falan verirsiniz kreşe böylece hem gelir vakit geçirirsiniz hem okulu halledersiniz. İyi bile gelir size ve çocuğunuza.Merhaba ben 26 yaşındayım .22 yaşında evlenip universiteye başladım 2 yıllık onlisans bitirdim. Ama çalışmıyorum . Hayalim hedefim hep hemsire olmaktı birgün bunu elde edeceğime çok inanıyor ve istiyordum. Eşim de destekçim sonuma kadar . Kendisi de üniversite okuyor. Ben de her türlü desteğimi kendisinden esirgemedim
Dgs ile tamamlama düşüncem var fakat 1. Sınıftan başlarsam 4 yıl daha okuyacağım bu da beni cok korkutuyor. Dersleri de zor diye biliyorum 1. Sınıftan itibaren başlarsam bitirebilir miyim düşüncesi var.
Ve yaş olarak çok mu gec kaldım sizce? En iyi ihtimalle mezun olunca 30 yaşında olacağım.
Hemşirelik küçük yaştan beri rüyalarıma kadar giren hayalim olan bir meslek diyebilirim. Severek ve isteyerek yapacağıma eminim
Kreş düşünüyorum, eşim de yardımcı olursa atlatabilirim.Oku içinde kalmasın diyeceğim fakat çocuklarınız için destek alabileceğiniz kişiler var mı. Okursunuz, bir şekilde biter okul ama yorulursunuz desteksiz. Eğer desteğiniz varsa yaşa takılmayın, azminizle çokta güzel okursunuz
Hemşirelik küçük yaştan beri rüyalarıma kadar giren hayalim olan bir meslek
Bacım bu nasıl azim bu nasıl zeka bu nasıl iş? Konunu okudum utandım kendimden. Helal olsun sana. Daha neler yaparsın sen.Merhaba gencecik kadınsınız, gencecik yaşta ev çeviren , çocuk büyüten her şeyi yapabilir. Benim eski konum var isterseniz okuyun. O bölüm biteli 3 sene oldu ve ben bu sene 40 yaşında tekrar sınava girdim. Biri özel gereksinimleri olan iki çocuk üstüne rahatsız kayınvalidem var.
Kızım için 2.üniversite ve 33 yaşındaki ablanızdan gençlere ..
Merhaba arkadaşlar, 33 yaşındayım ve İstanbul'da yaşıyorum. 6.5 yaşında otizm ve cerablal palsy tanısı ile %87 oranında engelli bir kızım var. Yaklaşık 5 yıldır gece gündüz maddi manevi herşeyimi ona göre ayarlamaya çalıştım. Yaş büyüdükçe problemleri büyüyor ve rehabilasyonda geçirdiği zamanlar...www.kadinlarkulubu.com
Belli ki azimlisiniz inşallah okur, istediğiniz yere gelirsiniz. Buraya da yazarsınız okudum başardım diye, ilham olursunuz okumak isteyen çocuklu annelereKreş düşünüyorum, eşim de yardımcı olursa atlatabilirim.
Ve universite olarak düşündüğüm yere girebilirsem evimin hemen bitişiğinde okul
Çok teşekkür ederim, babam çok desteklerdi Allah rahmet eylesin.. okumayı da seviyorum bu sene tekrar girdim yine bi şeyler okurum. Hem gençler ile birlikte insan gençleşiyorBacım bu nasıl azim bu nasıl zeka bu nasıl iş? Konunu okudum utandım kendimden. Helal olsun sana. Daha neler yaparsın sen.
Bene üniversitedeyken sınıfımda 60lı yaşlarda bir abla vardı. Hem torununa bakıyor hemde derslere geliyordu. Biz ön yargımıza doymayalım hep tamamlamaz okulu diye düşündük tamamladı üstüne yüksek lisans yaptı şu an çalışıyor hatta o yüzden o abla bana hep ilham olmuştur. Hiçbir şey için geç değil.Merhaba ben 26 yaşındayım .22 yaşında evlenip universiteye başladım 2 yıllık onlisans bitirdim. Ama çalışmıyorum . Hayalim hedefim hep hemsire olmaktı birgün bunu elde edeceğime çok inanıyor ve istiyordum. Eşim de destekçim sonuma kadar . Kendisi de üniversite okuyor. Ben de her türlü desteğimi kendisinden esirgemedim