Ne olur ya konumu bir süreliğine taşımayın lütfen ..
Merhabalar öncelikle , Canım çok sıkkın..
Zamanında iyi bir bölüm okumamanın, cahil zamanımda bugünlerde böyle sıkıntı çekeceğimi düşünmediğinden olsa gerek hiç önem vermedim derslerime
.....
25 yaşındayım şuan .2 yıllık harita kadastro okudum, ve bu sene dgs ile harita mühendisliğine geçmeyi kafama öyle bir koymuştum ki.. Hatta bugün 2 tane daha soru bankası almıştım..
Ders saydırabileceğimi düşünerek, 2.hatta 3. Sınıftan başlarım ve zaten belli bir yaş kaybım var, mesleğime başlarım diye düşünürken..
O kadar çok hevesliydim ki.. sabahları 7 de kalkıp ders çalışmaya başlıyordum, renkli kalemlerle not tutuyordum ilk okul öğrencileri gibi
Bugün, en çok istediğim ktü harita mühendisliğinde yabancı dil dahil toplam 5 yıl okumam gerektiğini, okuduğum 2 yıllık bölümün 4 ders saydırmakta başka hiçbir işe yaramadığını öğrendim..
Özelde de çalışma olanaklarını düşündüğümden diğerlerinden daha prestijli bir üniversite olması açısından tüm hedefimi katüye başlamıştım.. hayal kırıklığına uğradım..
Eğer bu yolda devam edersem 30-31 yaşında mezun olacağım.. düşünebiliyor musunuz...
Bugün aldığım kitapları yarın iade etmeyi düşünüyorum. Hiçbir hevesim , isteğim kalmadı..
Neden konu açtım onu da bilmiyorum, çevremde beni anlayabilecek hiç kimsem yok..