- 6 Şubat 2022
- 754
- 1.638
- 27
- Konu Sahibi Maybelater
Merhaba ben 26 yaşındayım .22 yaşında evlenip universiteye başladım 2 yıllık onlisans bitirdim. Ama çalışmıyorum . Hayalim hedefim hep hemsire olmaktı birgün bunu elde edeceğime çok inanıyor ve istiyordum. Eşim de destekçim sonuma kadar . Kendisi de üniversite okuyor. Ben de her türlü desteğimi kendisinden esirgemedim
Dgs ile tamamlama düşüncem var fakat 1. Sınıftan başlarsam 4 yıl daha okuyacağım bu da beni cok korkutuyor. Dersleri de zor diye biliyorum 1. Sınıftan itibaren başlarsam bitirebilir miyim düşüncesi var.
Ve 2 yaşında bir çocuğum var ilgisiz kalır mı yoğunluğumdan dolayı
Ve yaş olarak çok mu gec kaldım sizce? En iyi ihtimalle mezun olunca 30 yaşında olacağım.
Hemşirelik küçük yaştan beri rüyalarıma kadar giren hayalim olan bir meslek diyebilirim. Severek ve isteyerek yapacağıma eminim
Belki de iyi şeyler duymaya ihtiyacım vardır bilemiyorum
Dgs ile tamamlama düşüncem var fakat 1. Sınıftan başlarsam 4 yıl daha okuyacağım bu da beni cok korkutuyor. Dersleri de zor diye biliyorum 1. Sınıftan itibaren başlarsam bitirebilir miyim düşüncesi var.
Ve 2 yaşında bir çocuğum var ilgisiz kalır mı yoğunluğumdan dolayı
Ve yaş olarak çok mu gec kaldım sizce? En iyi ihtimalle mezun olunca 30 yaşında olacağım.
Hemşirelik küçük yaştan beri rüyalarıma kadar giren hayalim olan bir meslek diyebilirim. Severek ve isteyerek yapacağıma eminim
Belki de iyi şeyler duymaya ihtiyacım vardır bilemiyorum