- 27 Aralık 2016
- 609
- 369
- 33
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
korkma anne geri sana göndermem deseydiniz .Eşiniz takılmıyorsa dert etmeyin bildiğinizi yapın anneniz sonuçta. hayırlı olsun sağlıcakla büyüsünSorumu yanlış başlıkta açmışım lütfen bana yardım edermisiniz
Hayırlı akşamlar arkadaşlar 4 aylık evliyim annem 3-4 gün sonra doğum yapacak biz farklı şehirlerdeyiz 3saat bi ara var anneme yardımcı olmak için yanına gidicem eşimde 1 hafta sonra beni almaya gelecek ama bugün kayınvalidem aradı yeni evlisin eşini evde bırakma orada çok kalma falan dedi tamam anne dedim ama kafama takıldı yemeğini yaptım dolaba koydum kıyafelerini yıkadım, tedirgin tedirgin konuştu ben eşime güvenirim ama anlayamadım bana doğru olanı söylermisiniz ?
Siz kac yasindasiniz:) benim annemde 46 yasinda ben ise 28:) masallah annenizeAnnem 40 yaşında 3bebeğini dünyaya getirecek hayırlısıyla :)
Kocanla ne şekilde aşk yaptığına da karışacak mıymış sor bakalım..Sorumu yanlış başlıkta açmışım lütfen bana yardım edermisiniz
Hayırlı akşamlar arkadaşlar 4 aylık evliyim annem 3-4 gün sonra doğum yapacak biz farklı şehirlerdeyiz 3saat bi ara var anneme yardımcı olmak için yanına gidicem eşimde 1 hafta sonra beni almaya gelecek ama bugün kayınvalidem aradı yeni evlisin eşini evde bırakma orada çok kalma falan dedi tamam anne dedim ama kafama takıldı yemeğini yaptım dolaba koydum kıyafelerini yıkadım, tedirgin tedirgin konuştu ben eşime güvenirim ama anlayamadım bana doğru olanı söylermisiniz ?
Sorumu yanlış başlıkta açmışım lütfen bana yardım edermisiniz