• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli tecrübeli bayanlara bir sorum vaar

Eger oglu aldatacak diye diorsa pardonda nedemek yani nkdr basitlik 1 hafta duramayip aldatacaksa simdiden yolu acik olsun abazami bu erkekler bukadar kesinlikle otorite kutmak icin soylemis aldanmayin ve dinlemeyin

Tamam annecim ben bezini alacağım. Gazını çıkarıp uyutacagim. Deseydiniz keşke.. oglusu elini bi işe sürer de yorulur diye korkmuştur. Dikkate almaya değmez.

Hayatım sen bosver kayinvalideyi onu bunu. Annenin ve kardesinin yanında ol.onlar senin kocandan cok daha önemli. Velev ki 1 ay kaldın, bu tür muhabbetlere giriyorlarsa defolup gitsinler düşünme sen bunları. Kayinvaliden de aklı sıra oğlunu dusunuyo iste.takma kafana

Sorumu yanlış başlıkta açmışım lütfen bana yardım edermisiniz :KK43:

Hayırlı akşamlar arkadaşlar 4 aylık evliyim annem 3-4 gün sonra doğum yapacak biz farklı şehirlerdeyiz 3saat bi ara var anneme yardımcı olmak için yanına gidicem eşimde 1 hafta sonra beni almaya gelecek ama bugün kayınvalidem aradı yeni evlisin eşini evde bırakma orada çok kalma falan dedi tamam anne dedim ama kafama takıldı yemeğini yaptım dolaba koydum kıyafelerini yıkadım, tedirgin tedirgin konuştu ben eşime güvenirim ama anlayamadım bana doğru olanı söylermisiniz ?
korkma anne geri sana göndermem deseydiniz .Eşiniz takılmıyorsa dert etmeyin bildiğinizi yapın anneniz sonuçta. hayırlı olsun sağlıcakla büyüsün

Anne cok gençmiş be benım ablam 43 yaşında :) sen kaç yaşında evlendın :) kardeşlerinde bebek sanırım

Bakma sen kaynanana oglu aç kalır diye korkmustur:) oglan anasi olarak aklima ilk bu geldi

Öğretmenim ve yaz tatillerinde 15-20 günlüğüne annemin yanına yazlığa giderim eşim özel sektörde olduğu için gelemez. Bana da kayınvalidem aynı şeyi söyledi aman kızım kocanı yalnız bırakma.. tabi ben de açtım ağzımı: Evliliğimize karışmayın, herkes kendi evliliğini yaşasın, bizim kendi kurallarımız var ve eşimle anlaştıktan sonra kimseye söz hakkı düşmez kaldı ki seyahat gerektiren işlerde de çalışıyor olabilirdik o zaman ne olacaktı evlenme mi diyecektin oğluna vs vs. O gün bugündür tek laf etmedi, edemedi;) daha çok yeni evlisiniz kimseyi evlilik hayatınıza karıştırmayın.

Kendi oğlu seni bırakıp 1 hafta kendisinde kalacak olsa, aman oğlum yeni evlisiniz karını evde yalnız bırakma der miydi acaba? :işsiz:

Benim de ailem sehirdisinda canım istediginde giderim dönüşüme de kendim karar veririm kv bisi demedi ama esimin anneannesi demis bu kadar uzun kalinir ki bilmem ne ben de duydum bunu "kimseyi ilgilendirmez ailemin yanindaydim arkadaşlarımla tatile mi gittim sanki hepiniz biraradasiniz ben birsey diyor muyum" dedim.
Gidin ailenizin yanında olun hem değişiklik ve aile yanında olmak iyi geliyor insana.

Konuyla alakasi olmayan bir seye deginmek istiyorum. Simdi siz kardesinizi cok goremeyeceksiniz, o dogdugunda siz baba evinde bile olmuyorsunuz yani kendi yuvaniz var ve buyurken sizi cok goremeyecek. Bu konuya dikkat edip kardeslik baginizi kuvvetli tutmaya calismanizi oneririm. Benzer ornegine sahip oldugum icin sunu biliyorum ki ayni evin icinde buyuyen iki kardes gibi olmuyor o yuzden bunu belirtmek istedim

Hayırlı akşamlar arkadaşlar 4 aylık evliyim annem 3-4 gün sonra doğum yapacak biz farklı şehirlerdeyiz 3saat bi ara var anneme yardımcı olmak için yanına gidicem eşimde 1 hafta sonra beni almaya gelecek ama bugün kayınvalidem aradı yeni evlisin eşini evde bırakma orada çok kalma falan dedi tamam anne dedim ama kafama takıldı yemeğini yaptım dolaba koydum kıyafelerini yıkadım, tedirgin tedirgin konuştu ben eşime güvenirim ama anlayamadım bana doğru olanı söylermisiniz ?
Kocanla ne şekilde aşk yaptığına da karışacak mıymış sor bakalım..:işsiz:
Ayrıca annen doğum mu yapacak gerçekten ve sen evlisin.:oha:

ben de kadın yada erkek fark etmez keyfi olarak eşlerin birbirinden bir haftadan fazla ayrı kalmasını doğru bulmuyorum ancak şu anda doğum gibi çok önemli bir konu söz konusu. eğer eşinizle sorun olmayacak süreyi ayarladıysanız bu durumda başkalarına sadece tamam aklımda olsun demekle yetinin.

Bana göre 1 hafta az bile. Sen de bir gün anne olacaksın ve annen gelip seninle kalıp seninle ve bebeğinle ilgilenecek.
Bence 15 gün kalmalısın kv haklı 1 hafta olmaz

Ona ne ya ? Eşin sana müsaade etmiş ki tabi ki edecek annen sonuçta sinir olurum insanların işine karışanlara.

Saglik durumu olmasindan oturu kimse bisey diyemez ister 1hafta ister 5 hafta annen o senin .. Kaldi ki saglik durumu olmasa bile keyfin bilir siz karar verdikten sonra ozler gidersin ister gidersin istedigin kadar kalirsin kocan da ya seninle olur ya da bakar basinin caresine ac kalacak degil ya... Ev hayatiniza mudahale edilmesine izin vermeyin memleketimden otobusle 26 saatlik mesafedeyim babam icin gittim alakasiz biri lafini edecek oldu esime de gerekeni soyledim ister zaruri giderim ister keyfi bu bizim kararimiz kimse de karisamaz artik aile olan biziz gerekeni de gorumcemle de paylastim o da hakverdi.Esim kucuk yerde yasadigi icin herkes herkesin aile icini biliyor ki en sevmedigim sey neyseki onlardan da 12 saat mesafedeyim alisma surecimiz uzak geciyor once buna engel olmalisin eger durum boyleyse

Kv ne karisiyorki? Belkide kotulugune dememistir bilemiycem ama sen dogum yaptiginda annende senin yanina gelir bu yuzden seninde gitmen gerekir. Gelemese bile gitmek gerekir gidilebiliyosa. Hem herifleri 1 hafta bos birakinca nolcakki merak ettim? Kariya mi kacacak? :D

Birbirinizi ozlersiniz daha iyi olur ama sakın 1 haftayı geçirme derim

Dünya da tek başımıza herşeyin altından kalkamayız annenizin yaşı kaç olursa olsun size ihtiyacı olduğunda gitmelisiniz kv in ihtiyacı olduğunda gideceğiniz gibi .eşinizi sıkıntıya sokmayacak kadar kalıp gelmek hakkınız bu sürede eşiniz hata yapar diye endişeleniyorsanız kv nizin söylediklerinden böyle birşey yapacak olan adam 2 saati bile fırsat bilip yapar.

Back