• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli tecrübeli bayanlara bir sorum vaar

Belki kötü niyetle dememiştir. Benim abimin eşi yeni evliyken 1 ay annesine gitti kaldı. bana sorarsan yanlıştı onunki. Ama birşey demedim tabiki. Karı koca anlaştıysa bana halt yemek düşerdi.
Ama sizin durum farklı bende eşimi mecburen bursada bırakıp 4 gün kadar istanbula gittim babam 4.evre kanser çok kötü durumdaydı. Ama hafta sonu eşim geldi. Yani tabiki sağlıkla ilgili mevzularda eşiniz bir sıkıntı yapmıyorsa gitmelisiniz. Bu onun aldatmasıyla ilgili değil. Eski düşünce yapısı diyelim. Kötü niyet aramayın.o aranız soğumasın diye iyi niyetle söylemiştir. Ama normal zamanda eşiniz olmadan bir yere gitmemelisiniz bence mecbur kalmadıkça. Ama tabiki bu mecburiyet.

Annenizin böyle bir durumunda tabiki gideceksiniz.ama kv min söyleme sebebini yanlış anlamissiniz.esime guvenirim yazmışsıniz da kv seni aldatır demek istememistir oğluna kiyamamistir bakıcısı yanında olmayacak ya:ukala:

Kayinvalideniz sizin annenize gidiyor olusunuzu kıskanmış olabilir mi?
Benimkide bir zamanlar ne zaman Türkiye ailemi görmeye gidecek olsam açıkça birşey diyemezdi ama her tavrı ile kıskandığını hissettirirdi..Peşime takilip gelmeye bile kalktı da hep engel oldum.
Günahını almayayım tabi sizinki ne niyetle söyledi bilemiyorum ama yinede hoş değil bunu söylemesi.

Arkadaşlarını eve toplar dağıtır falan diyor
Ama istediğini yapabilir bende nasıl arkadaşlarımda evimde yiyip içiyorsam oda yapabilir onunda evi
Toplasın anne birşey olmaz deseydiniz keşke. Eşiniz müsaade ettikten sonra... Önemli bir durum için gideceksiniz kaldı ki keyfen de gidebilirsiniz bu eşinizle sizi bağlar. Çok samimi olmayın derim ben tecrübeyle sabit !

Hayır aylarca kalsan ne olacak ? oldu ki durum onu gerektirdi hemen aldatacak mı erkekler!!! Kendileri askere yada ne bileyim iş için bir yere gittiğinde de öyle desinler o zaman oğullarına karını yanlız bırakma diye evlilik güven üzerine kurulmalı güven yoksa boş ben aylarca gidiyorum ama aklımın ucundan bile geçmez ne yapalım durum bunu gerektiriyor

Normalde olsa gitmemen dogru olur derdim ama bu doğum ne olacağı belli olmaz ve senin doğumun olsa anneni istersin E anneninkinde de sen olmalısın.Kv çok duyarsız sanırım gidip gelmeye alışma diye böyle gözünü korkutuyor.İnsan böyle vakitte en yakınını istiyor yanında de...

Kvler işine gelince böyle oluyor benimki oğluna diyeydi ya gidip de karını 3 ay tek bırakma diye :63: 3 aydır tekim hiç eşimin kulağına kadın kısmı bu kadar yalnız bırakılmaz diye fısıldayan olmadı :kahve:

Tabiki git annenin yanına , ay düşüncesi bile süper annem de 17 sene önce menapoza girmeyeydi de benim de bir kardeşim olaydı şimdi keşke. Kardeş geliyor ya gidilmez mi.

Sen oğlunu bir hafta bile yalnız birakilmayacak kadar guvenilmez mi yetiştirdin deyin :)

Sen oğlunu bir hafta bile yalnız birakilmayacak kadar guvenilmez mi yetiştirdin deyin :)

Sorumu yanlış başlıkta açmışım lütfen bana yardım edermisiniz :KK43:

Hayırlı akşamlar arkadaşlar 4 aylık evliyim annem 3-4 gün sonra doğum yapacak biz farklı şehirlerdeyiz 3saat bi ara var anneme yardımcı olmak için yanına gidicem eşimde 1 hafta sonra beni almaya gelecek ama bugün kayınvalidem aradı yeni evlisin eşini evde bırakma orada çok kalma falan dedi tamam anne dedim ama kafama takıldı yemeğini yaptım dolaba koydum kıyafelerini yıkadım, tedirgin tedirgin konuştu ben eşime güvenirim ama anlayamadım bana doğru olanı söylermisiniz ?

Oğluna güvenmiyorsa hiç kıvırmasın açık açık söylesin bu ne demek. Kocan bir şey demiyor kaynanana ne oluyor ne demek çok kalma. Annanin evine gidiyorsun gidersin istediğin kadar da kalırsın. Kocana güveniyorsan hiç kafana takma canım tamam de geç yine bildiğini yap. Sana tavsiyem bu kaynanalara fazla yüz vermeye gelmez. Ne kadar iyi olurlarsa olsunlar mesafe şart. Çok yüz göz olmaya gerek yok. Ben bunun acısını çektim. Bu arada ben de yeni evliyim 8 aylık.

Kötü niyetli soylememistir,belki de laf olsun diye söyledi.bence takılmayın

Ay sinir oluyorum söyle seylere ya benimkide yapıo böyle deliriyorum annemize gidiyoruz arkadaş adam gibi evinde duramıcaksa adam değildir o zaman üf valla sinir oluyorum

Cok merak edeceksen ogluna gel kendin bak ben ordayken aman aç susuz kalir ölür yoksa deseydin.
Ona ne ya sinir oldum.

ANNEN uçuzmu digiracak dedin 3. yumu diguracak dedin orasini anlamadim

bence kv ogluna kiyamamistir kendi pisiirp tasircak vs diye aldatma acisindan dedigini sanmiyorum
anan hayuriliisyla sagliklica kucagina alir insallah

Aldatma insanın içinde olan bir nefis yenilgisidir bunun için illa bir yere gitmek gerekmez. Aklınca sende otorite kurmak istemiş belliki. Hiç aklını bulandırmaya tabiki annennin yanında ol

Tabiki gidin kocanin kafasi basmiyornu yada ihtiyaci olup olmadigini kocan kendi blmitormu adam ihtiyaci olsa soyler ztn hayret bisi anasi avukatimi. Yoo ihtiyaci olmadigini daha cok annenin sana ihyiyaci olur dedi ve gnderdi de ona neki. Kocan musade etmese nyse kadina bak annesine gitmesinde bile izin alacak oldu .. kesinlikle tavribizi koyun bellki oda ailenden seni sakinan tiplerden.

Back