Kayınvaliden abartmış bence. Eşine güveniyorsan kulak ardı et düşünme bile üstünde. hem 4 ay 4 yıl aynı şey. Eskiler abartıyor durumu hemen aldatma olabilir gibi düşünüyorlar. Onlara göre 2 gün bile soğutur arayı. Aksine olacaksa bir an önce olsun derim ben eşime güvenmeyeceksem 1 hafta bile yalnız bırakamayacaksam inceldiği yerden kopsun. Aksine arada özlemek iyidir. Aranızdaki bağı kuvvetlendirir. Ben eşimi bırakıp annemlerle tatile gitmiştim 1 hafta sonra eşimde geldi ve çokta iyi gelmişti ilişkimiz tazelendi resmenSorumu yanlış başlıkta açmışım lütfen bana yardım edermisiniz
Hayırlı akşamlar arkadaşlar 4 aylık evliyim annem 3-4 gün sonra doğum yapacak biz farklı şehirlerdeyiz 3saat bi ara var anneme yardımcı olmak için yanına gidicem eşimde 1 hafta sonra beni almaya gelecek ama bugün kayınvalidem aradı yeni evlisin eşini evde bırakma orada çok kalma falan dedi tamam anne dedim ama kafama takıldı yemeğini yaptım dolaba koydum kıyafelerini yıkadım, tedirgin tedirgin konuştu ben eşime güvenirim ama anlayamadım bana doğru olanı söylermisiniz ?
Çok güzel yazmışsınız haklısınız çok teşekkür ederimKayınvaliden abartmış bence. Eşine güveniyorsan kulak ardı et düşünme bile üstünde. hem 4 ay 4 yıl aynı şey. Eskiler abartıyor durumu hemen aldatma olabilir gibi düşünüyorlar. Onlara göre 2 gün bile soğutur arayı. Aksine olacaksa bir an önce olsun derim ben eşime güvenmeyeceksem 1 hafta bile yalnız bırakamayacaksam inceldiği yerden kopsun. Aksine arada özlemek iyidir. Aranızdaki bağı kuvvetlendirir. Ben eşimi bırakıp annemlerle tatile gitmiştim 1 hafta sonra eşimde geldi ve çokta iyi gelmişti ilişkimiz tazelendi resmen
Başımda iki adet kayınvalide var birisi üvey annesi gerçekten kaf anlatmak zor artık kolay anlasılabilir kısa cümleler kurarak sıyrılmaya çalışıyorum ama bazen kafama takılacak çok şey söylüyorlarDoğru olan "Tamam anne" demek değil, "Biz konuştuk anne merak etme." demekti.
Bir haftada gözü kayacak biriyle evli olmadığınızı umuyorum, kafaya takacak bir şey yok.
O zaman hiç laf anlatmayacaksınız.Başımda iki adet kayınvalide var birisi üvey annesi gerçekten kaf anlatmak zor artık kolay anlasılabilir kısa cümleler kurarak sıyrılmaya çalışıyorum ama bazen kafama takılacak çok şey söylüyorlar
Teşekkür ederim, açıkcası yeni evli olunca pek bişeyde bilmiyorum evlilik çok farklıymış 8yıldır birlikteyim ve sonrasında evlendik şuan çok farklı herşey ister istemez irdeliyorum söylenen şeyleri yoksa bi güvensizliğim yok tabi allah kimseyi bu şüpheye düşürmesinÜstünlük kurmak için demiştir. Oğlumu yanlız bırakma bilmem ne. Başka ne olabilir ki? Sizi aldatacağından falan şüphelendiyseniz boşuna kuruntu yapmayın. Bu arada hayırlı olsun.
Arkadaşlarını eve toplar dağıtır falan diyorNiye oğluna guvenmiyormu kayinvalidecigin
Sanki gezip engellenmeye gideceksin gibi algılamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?