• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli olupta mutlu olan var mı ya?

:KK14:Abartı şeyler mi bekliyorum ki acaba ? Ne bileyim oynaşalım elleşelim nasılsın canım deyip bi özlem dolu sarılsın falan , emrivaki ile yemeğe çıkarız elinde telefon geçen bacağına tekme atıcam derken Masa demriinden bacağım morardı yahu , yaklaşırım kaçıyo saçma saçma laflar eder tecavüze uğrayan Kadınlar gibi hissediyormuş ellemiyom bende , 39 a girdi hala ergen tek derdi araba alsın ardımıza bir sürü borç taksın pubg oynasın evde kadın mı var asker arkadaşı mı bellisiz ! Böyle yürümez deyince ister bitir ister devam et Dedi bitsin dedim dizimde ağlıyor seviyorum diye . Ne zaman büyür ki beyim ? Bir on yılımı daha ona veresin kalmadı !!
Aaa benim kocadan bir tane daha varmıs pubg ömrümü yedi valla yemek yemez oyun oynamak için diğerlerini saymıyorum bile

Benim derdim oyunda değil sorumsuz çocuğun ödevleri otoritesi hep bende biraz baba ağırlığı baba idolü olsun eksik hep , bir saat bizle ilgilensin isterse sabahlasın gözü kör olsun pixel pixel bölünsün
Ayyy çok güldüm pixel pixel bölünsün 😀😀 yeni nesil erkekler

Sizin sorunum ana kaynağı kesinlikle oyun canım bizim de öyle çünkü kavga edersek sebebi muhakkak oyundur o oyunu bir bıraksa seninle de ilgilenir çocukla da
Sürekli yenisini alıyor bir oyuna 300-400 tl ler verir bana gelince parası hiç Yok 🤷‍♀️ Memlekete giderim evde ki teknolojik aletler değişmiş son ikidir araba alıyor diye annemgile ziyarete gitmeye korkar oldum

Sat oyunlari kendine 5 tas al kiz :)
Yaramı deştin 😔 ufacık bir miktar için beştaşımı sattım geçen ! Hakediyor aslında ama bana Dedi ki olurda birgün boşanma olursa bana tv ses sistemi teknolojik aletlerimi bırak gerisi herşeyi alabilirsin demişti şakaydı güya ama yazdım kenara onları hediye etmek için zarar vermiyorum

Yaramı deştin 😔 ufacık bir miktar için beştaşımı sattım geçen ! Hakediyor aslında ama bana Dedi ki olurda birgün boşanma olursa bana tv ses sistemi teknolojik aletlerimi bırak gerisi herşeyi alabilirsin demişti şakaydı güya ama yazdım kenara onları hediye etmek için zarar vermiyorum
Adam da biliyormuş birgün dayanamayıp gitmek isteyeceğini...

Sat gitsin ayolsen niye bes tasini satiyorsun o satsin oyunlarini bilmem ne sistemlerini...

Yaptım iki ay memlekette kaldım bi kere bile görüntülü aramadı , ameliyat oldum orda yanımda yoktu , oyuna ambargo koyunca yaptığı şey de haftasonu çıkıyor gidiyor araba yıkatcam diye 6-7 saat gelmiyor
Çünkü çıkıp oyun oynuyordur da ondan. Biz de bu araba mevzusundan muzdaribiz. Atıyorum biz birlikte birşeyler yapıyoruz ortam romantik falan dışardan egzozunu patlata patlata bi araba geçiyor adamın bütün dikkati oraya kayıyor. Kalp atışı değişiyor adamın. Beni öperken öyle değil yani.

Çünkü çıkıp oyun oynuyordur da ondan. Biz de bu araba mevzusundan muzdaribiz. Atıyorum biz birlikte birşeyler yapıyoruz ortam romantik falan dışardan egzozunu patlata patlata bi araba geçiyor adamın bütün dikkati oraya kayıyor. Kalp atışı değişiyor adamın. Beni öperken öyle değil yani.
😂😂😂 carseksüel diyorum ben bunlara zaten , yoldayız Of şuna bak be der hoş kadın falan zannederim dönerim ferrari posche falan 😒

Konuşma olarakta rahat bir kadınim... Cinselliği aksattigi zaman, "cinsellik yoksa ben seni niye çekiyorum" diye başlarım, "başka kocam mı var" diye devam ederim..o zaman kendine çeki düzen verir...
Ahahah ayni ben:) bazen nazlaniyor yorgunum falan, erkekler neden genc kadinlara gidiyor anliyorum valla enerjisi olmayan insanla cok zormus diyorum. :)) opturmek istemiyor bazen e ben seni arzulamayacaksam sokaktaki adamlara mi yavsiyim diyorum :)) hemen hizaya geliyor sagolsun:)

Back