- 21 Nisan 2011
- 899
- 650
- 303
- Konu Sahibi papatya_sever
Maaaall kendisiSanırım eşin çocuk ruhunu kaybetmiş ya da çok mu ciddi bir adam ki bilemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maaaall kendisiSanırım eşin çocuk ruhunu kaybetmiş ya da çok mu ciddi bir adam ki bilemiyorum
Aaa benim kocadan bir tane daha varmıs pubg ömrümü yedi valla yemek yemez oyun oynamak için diğerlerini saymıyorum bileAbartı şeyler mi bekliyorum ki acaba ? Ne bileyim oynaşalım elleşelim nasılsın canım deyip bi özlem dolu sarılsın falan , emrivaki ile yemeğe çıkarız elinde telefon geçen bacağına tekme atıcam derken Masa demriinden bacağım morardı yahu , yaklaşırım kaçıyo saçma saçma laflar eder tecavüze uğrayan Kadınlar gibi hissediyormuş ellemiyom bende , 39 a girdi hala ergen tek derdi araba alsın ardımıza bir sürü borç taksın pubg oynasın evde kadın mı var asker arkadaşı mı bellisiz ! Böyle yürümez deyince ister bitir ister devam et Dedi bitsin dedim dizimde ağlıyor seviyorum diye . Ne zaman büyür ki beyim ? Bir on yılımı daha ona veresin kalmadı !!
Ayyy çok güldüm pixel pixel bölünsün yeni nesil erkeklerBenim derdim oyunda değil sorumsuz çocuğun ödevleri otoritesi hep bende biraz baba ağırlığı baba idolü olsun eksik hep , bir saat bizle ilgilensin isterse sabahlasın gözü kör olsun pixel pixel bölünsün
Düzenini bozsa duyacaklarını biliyor benim gibi birini bulması imkansız , ablaları da boşanmış aileden mimli xatenKarısını sevmeyen ama düzenini bozmaya götü yemeyen cinsten bu anlattıkların
Sizin sorunum ana kaynağı kesinlikle oyun canım bizim de öyle çünkü kavga edersek sebebi muhakkak oyundur o oyunu bir bıraksa seninle de ilgilenir çocukla daMaaaall kendisi
Sürekli yenisini alıyor bir oyuna 300-400 tl ler verir bana gelince parası hiç Yok Memlekete giderim evde ki teknolojik aletler değişmiş son ikidir araba alıyor diye annemgile ziyarete gitmeye korkar oldumSizin sorunum ana kaynağı kesinlikle oyun canım bizim de öyle çünkü kavga edersek sebebi muhakkak oyundur o oyunu bir bıraksa seninle de ilgilenir çocukla da
Evet senin kadar kullanacak birini bulması zor. Bence vaktine yazık senin.Düzenini bozsa duyacaklarını biliyor benim gibi birini bulması imkansız , ablaları da boşanmış aileden mimli xaten
Kafada bitirdim de şu küçük biraz gelmeyişlerini evde olmayacak olmasını anlayabilecek yaşa gelsin , 5-6 olsun en azından , o sürede çalışıp birikimyapacapımEvet senin kadar kullanacak birini bulması zor. Bence vaktine yazık senin.
Yaramı deştin ufacık bir miktar için beştaşımı sattım geçen ! Hakediyor aslında ama bana Dedi ki olurda birgün boşanma olursa bana tv ses sistemi teknolojik aletlerimi bırak gerisi herşeyi alabilirsin demişti şakaydı güya ama yazdım kenara onları hediye etmek için zarar vermiyorumSat oyunlari kendine 5 tas al kiz :)
Adam da biliyormuş birgün dayanamayıp gitmek isteyeceğini...Yaramı deştin ufacık bir miktar için beştaşımı sattım geçen ! Hakediyor aslında ama bana Dedi ki olurda birgün boşanma olursa bana tv ses sistemi teknolojik aletlerimi bırak gerisi herşeyi alabilirsin demişti şakaydı güya ama yazdım kenara onları hediye etmek için zarar vermiyorum
Sat gitsin ayolsen niye bes tasini satiyorsun o satsin oyunlarini bilmem ne sistemlerini...Yaramı deştin ufacık bir miktar için beştaşımı sattım geçen ! Hakediyor aslında ama bana Dedi ki olurda birgün boşanma olursa bana tv ses sistemi teknolojik aletlerimi bırak gerisi herşeyi alabilirsin demişti şakaydı güya ama yazdım kenara onları hediye etmek için zarar vermiyorum
Yenisini alıp geliyor devamlıSat gitsin ayolsen niye bes tasini satiyorsun o satsin oyunlarini bilmem ne sistemlerini...
Çünkü çıkıp oyun oynuyordur da ondan. Biz de bu araba mevzusundan muzdaribiz. Atıyorum biz birlikte birşeyler yapıyoruz ortam romantik falan dışardan egzozunu patlata patlata bi araba geçiyor adamın bütün dikkati oraya kayıyor. Kalp atışı değişiyor adamın. Beni öperken öyle değil yani.Yaptım iki ay memlekette kaldım bi kere bile görüntülü aramadı , ameliyat oldum orda yanımda yoktu , oyuna ambargo koyunca yaptığı şey de haftasonu çıkıyor gidiyor araba yıkatcam diye 6-7 saat gelmiyor
carseksüel diyorum ben bunlara zaten , yoldayız Of şuna bak be der hoş kadın falan zannederim dönerim ferrari posche falanÇünkü çıkıp oyun oynuyordur da ondan. Biz de bu araba mevzusundan muzdaribiz. Atıyorum biz birlikte birşeyler yapıyoruz ortam romantik falan dışardan egzozunu patlata patlata bi araba geçiyor adamın bütün dikkati oraya kayıyor. Kalp atışı değişiyor adamın. Beni öperken öyle değil yani.
Ahahah ayni ben:) bazen nazlaniyor yorgunum falan, erkekler neden genc kadinlara gidiyor anliyorum valla enerjisi olmayan insanla cok zormus diyorum. :)) opturmek istemiyor bazen e ben seni arzulamayacaksam sokaktaki adamlara mi yavsiyim diyorum :)) hemen hizaya geliyor sagolsun:)Konuşma olarakta rahat bir kadınim... Cinselliği aksattigi zaman, "cinsellik yoksa ben seni niye çekiyorum" diye başlarım, "başka kocam mı var" diye devam ederim..o zaman kendine çeki düzen verir...
Fisini al geri götür. Bu konudaki ciddiyetini göster sattiktab sonra cikardigi cingeneligide görmemezlikten duymamazliktan gelicen :) aldigin yeni 5 tasinla mutlu olucan :)Yenisini alıp geliyor devamlı
Aynen ya aynen. Ya bide sürekli benim neden yok diye hırslanırcarseksüel diyorum ben bunlara zaten , yoldayız Of şuna bak be der hoş kadın falan zannederim dönerim ferrari posche falan