• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli olupta mutlu olan var mı ya?

Kardeşlerini ne ilgilendirir pardon da, değer görmüyorsun, insana yakışır bir yaşamın yok farkında mısın....

Evdeki temizlikte, yemekte eksik olsun....

Ben değer görmedikten sonra millet evde b..u ile oynasın, zıkkımın kökünü yesin...

Çok sinirlendim, empati yaptım ve katlanmadım durumunuza...
Yetiştiğim kültüre göre dövmüyor sövmüyor herşeyiniz var e daha ne rahat mı batıyor derler sorun anlatınca annem bile on gün telefonumu çaldırmıyor , ben içinde olduğum durumun farkındayım değer görmediğimin , sadece ekonomik özgürlüğüm olmadığı için katlanıyorum

Siz bağırmayı bilmediğiniz için kavga, küfür, bağırma yok, farkında mısınız?

Bizde kavga var, çünkü işime gelmeyen durumda bağırır kavga çıkarırım...
Dolu dolu kavga edemiyoruz ki biz bi kere bağırdım kendini odaya kilitledi , şimdide gidip gelip laf sokuyorum küsüyor konuşmuyor zaten çok sıkışırsa seni seviyorum aşkııımm acitasyon ot çiçek hadi barış saçma bi iletişimsizlik

Yetiştiğim kültüre göre dövmüyor sövmüyor herşeyiniz var e daha ne rahat mı batıyor derler sorun anlatınca annem bile on gün telefonumu çaldırmıyor , ben içinde olduğum durumun farkındayım değer görmediğimin , sadece ekonomik özgürlüğüm olmadığı için katlanıyorum
Kıyamam ya , çok üzüldüm...
Çocuklar kaç yaşında,?

Annenizde bosanmanizdan korktuğu için aramıyor sizi...

4-8 yaşında babası gelene kadar karnı ağrıyan bi küçüğüm var işte , hiçbir sosyal paylaşımları olmamasına rağmen babalarına düşkünler 🤷‍♀️
"Çocuklar büyüdü, evde sıkılıyorum, bir işe gireyim, eve katkım olsun" gibi cümleler ile eşini ikna et çalışmaya...

Çalışma isteğinden aileni haberdar etme, eşini doldurmasınlar...

Önce bı para kazanmaya başla, kendine özgüvenin gelsin, senin kendine güvenin olunca eşin de sana saygı duymaya başlayabilir...

"Çocuklar büyüdü, evde sıkılıyorum, bir işe gireyim, eve katkım olsun" gibi cümleler ile eşini ikna et çalışmaya...

Çalışma isteğinden aileni haberdar etme, eşini doldurmasınlar...

Önce bı para kazanmaya başla, kendine özgüvenin gelsin, senin kendine güvenin olunca eşin de sana saygı duymaya başlayabilir...
Şuan sürekli o ikna çabasındayım , onca tanıdığı var düzgün bir işe yerleştirebilir ama işine gelmiyor , git garson ol diyor , çalışıp arabasının kredisini ödeyecek mişim , tabi ki yapmam öyle birşeyi şuan tek isteğim seneye çocuğu anaokuluna veriyoruz , direk işe girmek ne olursa olsjn önemli değil

Evettt bi tane de bnde var bu tipten..
Sürekli kafası karışıktır araba alır borç.
Evi döndürmeye çalışır iki kızım var büyük 1ebaşladı bu sene dersler zor tabi sürekli ilgi çalıştırmak lazım bi de küçük var 3 yaşın da tabi o da ilgi oyun bekler yemek beklerler.
Sevgi saygı en çok ta yumuşak olğun sinirli olmayan uyumlu anneleri olmasını isterler çok haklılar..
Eşim olacak adam sabah çıkar gece gelir yoğun işi ama para yoK tabii borç aldı başını gidiyor.
Çocukları görmüyor bile 0 ilgi.
Erken gelirse bi çikolata o kadar
Çocuklar bir ay babasız kalsa görmede yahu bu adam babamız nerede yaşıyor mu acaba diye sormazlar Bile.
Ama lafa gelince tabi çok sever onlar için uğraşır.
Cinsellk hiç yoK en son ne zaman sarıldı öptü geçen yazdı galiba :)
Abi kardeş olduk diyorum utanmıyor da.
Bnm de attık ufacık isteğim yoK ona karşı.
Hatta artık utanır bile oldum kocamdan es kaza ellese ..
İmdatttt adama saldırıyorlar diye bağırırım ki o derece.
Geçen küçük bir kriz geçirdim boşayacağım ulan seni böyle adamla ömür mü geçer dedim.
Kötü oldu birşey diyemedi
Ertesi gün bir olaydan tartıştık beni blöf yapıyor zannediyor..
Boşanmayı düşündüğün adamla zaten neyi tartışıyorsun diyor bna.
Haklısın bn boşanmayı düşünmüyorum ki !
Sen den gerçekten boşanmak istiyorum dedim.
Akşama msjlar atıyor biz seninle neler gördükte açta kaldık Tokta kaldıkta ..
Sana iyi hayat veremedim de pimanım da ....
Biraz sabır da fln.
Ama bugün baktım hala aynı mal mı bu adam çözemedim.

3-4 yıl önce bir otobüs yolculuğunda bir üniversite öğrencisi bir kız ile yan yana oturuyorduk..

konuşkandı..
sohbet etmeye başladık, kendini tanıttıktan sonra bana yolculuk sebebimi sordu.

bende "öğretmen olduğumu, haftasonu için eve gittiğimi söyledim (o sene farklı bir şehirde çalışıyordum, haftasonları eve geliyordum).

Derinden bir "ahhh" çekti..."benim annemde öğretmendi" dedi.

Babasından bahsetti, şu hastanede uzman doktor dedi, iyiden para kazanıyordu, annemin maaşı babamın maaşının yanında çerez parası gibi kaldığı için babam anneme "sen çalışma, istifa et, çocuklarla ilgilen" diye istifa ettirdi dedi....

"Ve bir daha asla annemin değeri babamın yanında eskisi gibi olmadı" dedi....annem çok pişman oldu ama iş işten geçti dedi ....

Tabi annesi bu değersizliği kendine yediremedigi için oğlu ile birlikte okuduğu şehre gitmiş, şimdi annesi ile babası ayrı yaşıyormuş....

Banada " her hafta sonu gidip gelsende, yorulsan da, hiçbir sebeple işini bırakma" diye sıkı sıkı tembihledi...

Bunu neden yazdım biliyor musunuz?

"İstisnalar kaideyi bozmaz" ama Koca (eş) doktorda olsa çalışmayan kadına, çalışıpta parasını harcamaya tasarruflu kadına saygı duymuyor....

Kadınlar saygı görmek istiyorsa çalışmak zorunda... çalışıyorsa parasını harcamayı bilmek zorunda....

Çalışıp parasını harcamayan kadında değer görmüyor...

Evettt bi tane de bnde var bu tipten..
Sürekli kafası karışıktır araba alır borç.
Evi döndürmeye çalışır iki kızım var büyük 1ebaşladı bu sene dersler zor tabi sürekli ilgi çalıştırmak lazım bi de küçük var 3 yaşın da tabi o da ilgi oyun bekler yemek beklerler.
Sevgi saygı en çok ta yumuşak olğun sinirli olmayan uyumlu anneleri olmasını isterler çok haklılar..
Eşim olacak adam sabah çıkar gece gelir yoğun işi ama para yoK tabii borç aldı başını gidiyor.
Çocukları görmüyor bile 0 ilgi.
Erken gelirse bi çikolata o kadar
Çocuklar bir ay babasız kalsa görmede yahu bu adam babamız nerede yaşıyor mu acaba diye sormazlar Bile.
Ama lafa gelince tabi çok sever onlar için uğraşır.
Cinsellk hiç yoK en son ne zaman sarıldı öptü geçen yazdı galiba :)
Abi kardeş olduk diyorum utanmıyor da.
Bnm de attık ufacık isteğim yoK ona karşı.
Hatta artık utanır bile oldum kocamdan es kaza ellese ..
İmdatttt adama saldırıyorlar diye bağırırım ki o derece.
Geçen küçük bir kriz geçirdim boşayacağım ulan seni böyle adamla ömür mü geçer dedim.
Kötü oldu birşey diyemedi
Ertesi gün bir olaydan tartıştık beni blöf yapıyor zannediyor..
Boşanmayı düşündüğün adamla zaten neyi tartışıyorsun diyor bna.
Haklısın bn boşanmayı düşünmüyorum ki !
Sen den gerçekten boşanmak istiyorum dedim.
Akşama msjlar atıyor biz seninle neler gördükte açta kaldık Tokta kaldıkta ..
Sana iyi hayat veremedim de pimanım da ....
Biraz sabır da fln.
Ama bugün baktım hala aynı mal mı bu adam çözemedim.
Ben diyemedim çekindim sen benim için de sormuşsun mal mı bu adam çok iyi anlıyorum bunu 👍🏻

3-4 yıl önce bir otobüs yolculuğunda bir üniversite öğrencisi bir kız ile yan yana oturuyorduk..

konuşkandı..
sohbet etmeye başladık, kendini tanıttıktan sonra bana yolculuk sebebimi sordu.

bende "öğretmen olduğumu, haftasonu için eve gittiğimi söyledim (o sene farklı bir şehirde çalışıyordum, haftasonları eve geliyordum).

Derinden bir "ahhh" çekti..."benim annemde öğretmendi" dedi.

Babasından bahsetti, şu hastanede uzman doktor dedi, iyiden para kazanıyordu, annemin maaşı babamın maaşının yanında çerez parası gibi kaldığı için babam anneme "sen çalışma, istifa et, çocuklarla ilgilen" diye istifa ettirdi dedi....

"Ve bir daha asla annemin değeri babamın yanında eskisi gibi olmadı" dedi....annem çok pişman oldu ama iş işten geçti dedi ....

Tabi annesi bu değersizliği kendine yediremedigi için oğlu ile birlikte okuduğu şehre gitmiş, şimdi annesi ile babası ayrı yaşıyormuş....

Banada " her hafta sonu gidip gelsende, yorulsan da, hiçbir sebeple işini bırakma" diye sıkı sıkı tembihledi...

Bunu neden yazdım biliyor musunuz?

"İstisnalar kaideyi bozmaz" ama Koca (eş) doktorda olsa çalışmayan kadına, çalışıpta parasını harcamaya tasarruflu kadına saygı duymuyor....

Kadınlar saygı görmek istiyorsa çalışmak zorunda... çalışıyorsa parasını harcamayı bilmek zorunda....

Çalışıp parasını harcamayan kadında değer görmüyor...
Biliyormusun ben bunla evlenmeyi sadece istediğin gibi okuluna devam et desteklerim dediği için kabul ettim tabi nikah düpünden önce olunca bu söz de çöp oldu suya battı yan yattı , kesinlikle aynı fikirdeyim anlatma sebebinle alakalı olarak , tasarruf bile yapsan saygı yok çarçur et daha iyisin

Biliyormusun ben bunla evlenmeyi sadece istediğin gibi okuluna devam et desteklerim dediği için kabul ettim tabi nikah düpünden önce olunca bu söz de çöp oldu suya battı yan yattı , kesinlikle aynı fikirdeyim anlatma sebebinle alakalı olarak , tasarruf bile yapsan saygı yok çarçur et daha iyisin
Çocukların büyümüş , köstek değiller sana, çalışmayı da düşünebilirsin, okumayı da düşünebilirsin...

Halk eğitimin kursları var, belediyelerin meslek edindirme kursları var ....

Birseyler yap artik...tam zamanı...

Çocukların büyümüş , köstek değiller sana, çalışmayı da düşünebilirsin, okumayı da düşünebilirsin...

Halk eğitimin kursları var, belediyelerin meslek edindirme kursları var ....

Birseyler yap artik...tam zamanı...
Çok haklısın , ölü beyinliyi zar zor ikna ettim kreşe verse çoktandır istiyorum bunları ama evdesin bak diye çocuğu kreşe bile vermedi vereceksem üçüncüyü yapacakmışım boş kalmayacakmışım 😡sığ beyinli
Çok teşekkür ederim desteğin önerilerin için ❤️

Benimkide yıllar evvel 3'e kadar oyun oynardı...evdeki interneti kapatırdım, bahane olarak boş boşuna fatura ödüyoruz, falan diyerek mantıklı yaklaştım...oyun oynuyorsun diye kapattırıyorum desem kıyamet kopardı..
Hahaa aklıma ilk evlendigim yıllar geldi
Şarteli kapatırdım,elektrkler kesildi sanardı
Haliyle internette kapanırdı:)
Tabi o zamanlar tlfnlarda internet şimdiki gibi ucuz degildi
Şimdi elektrk kesilse tlfndn rahatca devam edebiliyo:/

Ben de bunun henüz evlenilmemiş versiyonu var. Ben akademisyenim işten gelince de okumalarım oluyor çalışıyorum doğal olarak. O da o sırada pubg oynuyor. Bazen ben dersimden fedakarlık eder giderim yanına yüzüme bile bakmaz. Bir de güya beni düşünüyo gibi yapar, öpmeye başlarım hadi dersin yok mu der odaya gönderir oyun oynar. Yani bariz ben çalışayım diye değil oyun için.

Dışarı zorla çıkarırım. İşten gelir köşe yastığı gibi serilir. Arada h.sonu temizlik yapar hakkını yemeyeyim. Bulaşık da yıkar.

Ve sürekli bikbikbik çocuk modunda. Bütün çekiciliği bitiyor gözümde.

Bide şu oyunu bağıra bağıra oynuyor. Tam konsantre oluyorum içerden bi tiZ ses bi çığlık.

Bir öpüyor aman allahım sanki bu bebek de meme emikliyor töbe yaa sinirlerim kalktı.

Başlığa ithafen mutluyum valla. Elleme konusuna da gelince daha dün totosunu ısırdım, arkasına yastık tutup kaçıyor evde bir o yana bir bu yana ama ellerim de ısırırım da koca diye niye olmuş, başkasının kocasını mı elleyip ısırıcaz. :KK49:

Başlığa ithafen mutluyum valla. Elleme konusuna da gelince daha dün totosunu ısırdım, arkasına yastık tutup kaçıyor evde bir o yana bir bu yana ama ellerim de ısırırım da koca diye niye olmuş, başkasının kocasını mı elleyip ısırıcaz. :KK49:
Sapık diyo bana :110:

Ama bu mutsuz evlilik sorunu değil.
Bu eşinizin evliliği çekilmez hale getirmesi ile alakalı.

Ben olsam, bu kadar yoğun kendini oyuna adapte etmiş birine tahammül gösteremezdim sanırım.
Herşeyin de bir sınırı olmalı canım.
Tabii ki arada oyun oynasın, kendine özel zaman geçirsin, ancak anlattığınız saatlere kadar, çok saçma.
O oyunu ve konsolu atardım evden, kesin atardım...
Evdeki interneti de kapattırırdım.

Ciddi anlamda kavga eder, eğer çözüme ulaşmıyorsa, uzaklaşırdım bir süre.
Oyun ile hayat geçmez. bunu anlamasını sağlardım.

Back