• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli olupta mutlu olan var mı ya?

Ahahah ayni ben:) bazen nazlaniyor yorgunum falan, erkekler neden genc kadinlara gidiyor anliyorum valla enerjisi olmayan insanla cok zormus diyorum. :)) opturmek istemiyor bazen e ben seni arzulamayacaksam sokaktaki adamlara mi yavsiyim diyorum :)) hemen hizaya geliyor sagolsun:)
Böyle korkutmak zorunda kalmak da çok dokunuyor ama. Ben hiç ellemiyorum olduğu gibi bırakıyorum

Böyle korkutmak zorunda kalmak da çok dokunuyor ama. Ben hiç ellemiyorum olduğu gibi bırakıyorum
Korkutmak demeyelim de ihmal etmemesi gerektiginin farkina variyor diyelim. O da benim onumden ikinci dilim keki alir, cips posetini asla tek basima yiyemem. Tabaga sayili koymam lazim. Meyve sebze serbest:) o da bana saglikli ve guzel gorunmem konusunda ihmalkar davranmamami sagliyor diyelim. Biz evleneli 3 yili gecti ama ikimiz de hala bekarlik kilomuzdayiz:)

Sürekli yenisini alıyor bir oyuna 300-400 tl ler verir bana gelince parası hiç Yok 🤷‍♀️ Memlekete giderim evde ki teknolojik aletler değişmiş son ikidir araba alıyor diye annemgile ziyarete gitmeye korkar oldum
Valla oda güzel bence bizimki pinti öyle işlerde otun paralı olsa onuda bırakır

Allah bu oyunlari telefonlari bulanlarin cezasini versin diyecem olmayacak. nalet olsun bizlere denk geldi..valla ben bu devrin erkeginden umudu kesmis vaziyetteyim. oyun oynayan 7-245 elinde telefonla gezen erkeklerden nefret eder oldum. evdeki tum telefonlari camdan asagi atasim var. ki yaptim zamaninda..

:KK14:Abartı şeyler mi bekliyorum ki acaba ? Ne bileyim oynaşalım elleşelim nasılsın canım deyip bi özlem dolu sarılsın falan , emrivaki ile yemeğe çıkarız elinde telefon geçen bacağına tekme atıcam derken Masa demriinden bacağım morardı yahu , yaklaşırım kaçıyo saçma saçma laflar eder tecavüze uğrayan Kadınlar gibi hissediyormuş ellemiyom bende , 39 a girdi hala ergen tek derdi araba alsın ardımıza bir sürü borç taksın pubg oynasın evde kadın mı var asker arkadaşı mı bellisiz ! Böyle yürümez deyince ister bitir ister devam et Dedi bitsin dedim dizimde ağlıyor seviyorum diye . Ne zaman büyür ki beyim ? Bir on yılımı daha ona veresin kalmadı !!
Ay o pubgyi bulanı Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın. Şuan ben yatakta o pcde pubgde. Erkeklerin çogu çocuk. Hep de öyle kalacaklar. Sanki annesiyim evde bir cocugum var. Ama yine de mutluyuz. Hem de çok. Öyle çok seviyoruz ki. Süslü laflar edemez ama bakışı yeter.

Allah bu oyunlari telefonlari bulanlarin cezasini versin diyecem olmayacak. nalet olsun bizlere denk geldi..valla ben bu devrin erkeginden umudu kesmis vaziyetteyim. oyun oynayan 7-245 elinde telefonla gezen erkeklerden nefret eder oldum. evdeki tum telefonlari camdan asagi atasim var. ki yaptim zamaninda..
Düşsek bayılsak haberleri olmaz .

Düşsek bayılsak haberleri olmaz .
ben bu oyunlardan valla nefret ediyorum. yani nasil desem oturup saatlerce oyun oynamak nedir ya?
ben kk ya nette baska yerlere takilirim ama asla cocuklarimi ihmal etmem. yanimdalarsa evdelerse onlarla ilgilenirim. erkekler genel anlamda oyle degil..ev yansa anca :D

ben bu oyunlardan valla nefret ediyorum. yani nasil desem oturup saatlerce oyun oynamak nedir ya?
ben kk ya nette baska yerlere takilirim ama asla cocuklarimi ihmal etmem. yanimdalarsa evdelerse onlarla ilgilenirim. erkekler genel anlamda oyle degil..ev yansa anca :KK70:
Ay yeter diyorum açıklaması ne biliyor musun sende hep forumdasn nettesin. Bizim bi gözümüz telefonda bi gözümüz evde. Bana çok saçma geliyor ama anlayış göstermeye çalışıyorum . :olamaz::KK76:

3-4 yıl önce bir otobüs yolculuğunda bir üniversite öğrencisi bir kız ile yan yana oturuyorduk..

konuşkandı..
sohbet etmeye başladık, kendini tanıttıktan sonra bana yolculuk sebebimi sordu.

bende "öğretmen olduğumu, haftasonu için eve gittiğimi söyledim (o sene farklı bir şehirde çalışıyordum, haftasonları eve geliyordum).

Derinden bir "ahhh" çekti..."benim annemde öğretmendi" dedi.

Babasından bahsetti, şu hastanede uzman doktor dedi, iyiden para kazanıyordu, annemin maaşı babamın maaşının yanında çerez parası gibi kaldığı için babam anneme "sen çalışma, istifa et, çocuklarla ilgilen" diye istifa ettirdi dedi....

"Ve bir daha asla annemin değeri babamın yanında eskisi gibi olmadı" dedi....annem çok pişman oldu ama iş işten geçti dedi ....

Tabi annesi bu değersizliği kendine yediremedigi için oğlu ile birlikte okuduğu şehre gitmiş, şimdi annesi ile babası ayrı yaşıyormuş....

Banada " her hafta sonu gidip gelsende, yorulsan da, hiçbir sebeple işini bırakma" diye sıkı sıkı tembihledi...

Bunu neden yazdım biliyor musunuz?

"İstisnalar kaideyi bozmaz" ama Koca (eş) doktorda olsa çalışmayan kadına, çalışıpta parasını harcamaya tasarruflu kadına saygı duymuyor....

Kadınlar saygı görmek istiyorsa çalışmak zorunda... çalışıyorsa parasını harcamayı bilmek zorunda....

Çalışıp parasını harcamayan kadında değer görmüyor...
Çalışıp ta parasını harcanmayan derken neyi kastettiniz. Yani kendine giyim kuşam almayan mı

Çalışıp ta parasını harcanmayan derken neyi kastettiniz. Yani kendine giyim kuşam almayan mı
Çok geniş kapsamlı aslında...her konuda..

Giyim kuşam almayan da bir maddesi..

Geçen burada bir aldatma konusunda konu sahibi çalışıpta tasarruf yaparak eşinin borcunu ödediğinden, öğle araları için işe evden yemek götürdüğünden, 2. el kiyafet giydiğinden dolayı eşi tarafından aşağılama cümlelerine maruz kalmıştı...

Örnekler çok fazla, kendim de dahil...her iki türlü de yaşadım...hangi durumda daha değerli olunduğunu tecrübe ettim .

Ya adam dün oyun oynadı oynadı sonra öpüşürken uyudu ya uyudu inanabiliyor musunuz? Hatayı kendim de mi arayayım şimdi ben? Özgüvenim yerle bir. Aldım yastığı çalışma odama geçtim uyudum orada.

Ya adam dün oyun oynadı oynadı sonra öpüşürken uyudu ya uyudu inanabiliyor musunuz? Hatayı kendim de mi arayayım şimdi ben? Özgüvenim yerle bir. Aldım yastığı çalışma odama geçtim uyudum orada.
Ben oyun oynarken görünceye direk suratımı asıyorum, hatasını anlayana kadar da düzeltmiyorum...kendimi geçtim, 3 çocuğum var...adam oyun oynayıpta evde olup olmayadığı belli olmayacaksa, ben neden onunla yaşıyorum... gitsin anasının yanında yaşasın

Bu arada erkeğin evdeki sorumluluklarını artırmak işe yarıyor...

Bitsin diyen adamla uğraşmak daha niye size zerre kadar sevgisi yok olun adamın ağzından bitsin diye bir kelime çıkmaz

Back