• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli olupta mutlu olan var mı ya?

Ben de bunun henüz evlenilmemiş versiyonu var. Ben akademisyenim işten gelince de okumalarım oluyor çalışıyorum doğal olarak. O da o sırada pubg oynuyor. Bazen ben dersimden fedakarlık eder giderim yanına yüzüme bile bakmaz. Bir de güya beni düşünüyo gibi yapar, öpmeye başlarım hadi dersin yok mu der odaya gönderir oyun oynar. Yani bariz ben çalışayım diye değil oyun için.

Dışarı zorla çıkarırım. İşten gelir köşe yastığı gibi serilir. Arada h.sonu temizlik yapar hakkını yemeyeyim. Bulaşık da yıkar.

Ve sürekli bikbikbik çocuk modunda. Bütün çekiciliği bitiyor gözümde.

Bide şu oyunu bağıra bağıra oynuyor. Tam konsantre oluyorum içerden bi tiZ ses bi çığlık.

Bir öpüyor aman allahım sanki bu bebek de meme emikliyor töbe yaa sinirlerim kalktı.
Bizimkinde oyun bağımlılığı var bu bitiyor başka şeye geçiyor , adam normal erkekler gibi kadınla mutlu olan biri değil , zevklerimiz çok farklı , henüz zamanın var iyi düşün derim

Ben eğitimci anne-babanin elinde disiplin içinde büyüdüm... kahvaltı saatimiz bile belli idi..her sabah 7' de herkes kahvaltı sofrasında olurdu...

evlendim, benimki saat 7:50 de uyanıyor, gözünü ovalaya ovalaya okula gidiyor, haftasonu 12 lere kadar yatıyor... çıldırırdım....öyle görmemişim çünkü , disiplin istiyorum...

ben bildiğimi okudum.. kahvaltıyı pazar günü de dahil 7 de hazırladım, zorla kahvaltıya kaldırdım... uykum var dedi, uyuyacam dedi, kavga etti ama yilmadim... Pazar sabahı fırına ekmek almaya gittiğinde firindakiler "hayırdır Hocam, bugünde mı mesai var size" diye takılırlardı....

şimdilerde haftaici 6'da pazar sabahı saat en geç 8' de "eşimin hadi kalkalım, çok uyuduk" demesi ile gözümü açıyorum...şimdide ben uyumak istiyorum, eşim izin vermiyor...

Yazım hatası var mı diye kontrol etmek için bı okuyayım dedim ama ne zalım kadınmışım ya...
neden bu kadar baskınsiniz ve bunu marifet gibi anlatıyorsunuz onu anlamadim tamam sizin evinizde disiplin olabilir kahvalti 7 de yapılabilir ama adi üstünde ailenizin evinde simdi düşünüyorum eşim beni hafta sonu 7 kahvalti kurup çağıracak kıyameti koparırım orda ki düzeni burda uygulamaya çalışmak bana cok yanlış geldi sizde eşinizle aranizda savaş varmış gibi bir hava seziyorum nedense çünkü çoğu yorumunuz bu şekilde ben istersem yaptiririm ama bu dogru degil ki siz esiniz sizi zorlasa hoşunuza gider mi bunu cevaplayın önce

Ama bu mutsuz evlilik sorunu değil.
Bu eşinizin evliliği çekilmez hale getirmesi ile alakalı.

Ben olsam, bu kadar yoğun kendini oyuna adapte etmiş birine tahammül gösteremezdim sanırım.
Herşeyin de bir sınırı olmalı canım.
Tabii ki arada oyun oynasın, kendine özel zaman geçirsin, ancak anlattığınız saatlere kadar, çok saçma.
O oyunu ve konsolu atardım evden, kesin atardım...
Evdeki interneti de kapattırırdım.

Ciddi anlamda kavga eder, eğer çözüme ulaşmıyorsa, uzaklaşırdım bir süre.
Oyun ile hayat geçmez. bunu anlamasını sağlardım.
Yaptım iki ay memlekette kaldım bi kere bile görüntülü aramadı , ameliyat oldum orda yanımda yoktu , oyuna ambargo koyunca yaptığı şey de haftasonu çıkıyor gidiyor araba yıkatcam diye 6-7 saat gelmiyor

Benimki de diyor, totoma tencere bağlayıp gezicem evde dedi dün, sor bana pişman mıyım? :rolleyes: Akşam eve gidince bir daha ısırayım şunu, başkasının kocasını mı elleyeyim tabi seni ellicem de geç
Oraları çoktan dedim geçtim artık muhabbetin cılkı çıktı da burdan yazamam

Oraları çoktan dedim geçtim artık muhabbetin cılkı çıktı da burdan yazamam
Ben başlığa ithafen yazdım cevabı ama tabi bilemem neler oldu ya da oluyor, inşallah mutluluğu huzuru yakalarsınız saçlarından :KK200:

Ben pasiftim bireysel haklara kişisel özgürlüklere önem verdim ne oldu elimde koca bir sıfır değersizlik hissi duygusal karmaşadan başka birşey Yok 🤷‍♀️

Siz pasif olun...

Beni eleştirme hakkına sahip değilsiniz....
ben pasif degilim bakin karşılıklı fikrimizi söylüyoruz degil mi ben sizi eleştirmek icin yazmadim sadece dikkatimi çekti siz alıştığınız düzen için herseyi yaparken karşınızdaki insan ne hissesiyor nasil tepki veriyor kendimden düşündüm dedigim gibi kıyameti koparırım hafta sonu neden kalkicam kendin otur derim bu elestirmek ya da pasif olmak degil neyse iyi forumlar

ben pasif degilim bakin karşılıklı fikrimizi söylüyoruz degil mi ben sizi eleştirmek icin yazmadim sadece dikkatimi çekti siz alıştığınız düzen için herseyi yaparken karşınızdaki insan ne hissesiyor nasil tepki veriyor kendimden düşündüm dedigim gibi kıyameti koparırım hafta sonu neden kalkicam kendin otur derim bu elestirmek ya da pasif olmak degil neyse iyi forumlar
Yorumunun en alt cümlesinde "şimdide ben uyumak istiyorum, eşim izin vermiyor" yazıyor....

Biz birbirimizle savaşmıyoruz....ilk yıllar o benim istediğimi yaptı, şimdide ben onu kırmıyorum...

Ben de aynı dertten muzdaribim. Kendimi 80 yaşındaki nene gibi hissediyorum. Hem buna sadece kadınların mı ihtiyacı var? Erkeklerin yok mu? Eşime tekrar evlenmeye mi niyetin var bunları benimle yaşamayacaksan kiminle yaşayacaksın diyorum. Sacmalama deyip konuyu kapatıyor.

Yorumunun en alt cümlesinde "şimdide ben uyumak istiyorum, eşim izin vermiyor" yazıyor....

Biz birbirimizle savaşmıyoruz....ilk yıllar o benim istediğimi yaptı, şimdide ben onu kırmıyorum...
saniyorum o kadar uykusuz kaldigim donemler oldu ki bazen eşim kalkiyor acıktım kahvalti yapalim diye deliriyorum o zaman onu demek istedim aslına bakarsanız hani eşler birbirini zorlamasin yeter herkes mutlu olsun :halay:

Ben de aynı dertten muzdaribim. Kendimi 80 yaşındaki nene gibi hissediyorum. Hem buna sadece kadınların mı ihtiyacı var? Erkeklerin yok mu? Eşime tekrar evlenmeye mi niyetin var bunları benimle yaşamayacaksan kiminle yaşayacaksın diyorum. Sacmalama deyip konuyu kapatıyor.
Klasik zaten ya saçamlama yada seni seviyorum bitti konu kapandı

O oyunları icat edenleri allah bin beter etsin bizim de aynı ama ben sınır koydum hafta sonları serbest sadece .ellemeye de kusura bakmasın tapusu bende 😀😁😁🤪🤪
Benim derdim oyunda değil sorumsuz çocuğun ödevleri otoritesi hep bende biraz baba ağırlığı baba idolü olsun eksik hep , bir saat bizle ilgilensin isterse sabahlasın gözü kör olsun pixel pixel bölünsün

Back