- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.422
- 598
- Konu Sahibi papatya_sever
Çocuklar ders çalışırken yardımcı olmasını istiyorum..bu çok etkili oluyor.Ev işlerine yardım eder aslında. O konularda nadiren sıkıntı yaşıyoruz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocuklar ders çalışırken yardımcı olmasını istiyorum..bu çok etkili oluyor.Ev işlerine yardım eder aslında. O konularda nadiren sıkıntı yaşıyoruz.
Kendilerinde problem olduğunu asla kabul etmedikleri için terapiste de gitmezlercanım eşinle bir aile terapistine gidin.
Gittik canım kadın ben bu kadına bunları kabul edemem olamaz Dedi tekrar gelin Dedi ne dediklerini yaptı nede adını andı bi dahacanım eşinle bir aile terapistine gidin.
Ben bir sebepten beştaşımı bozdurdum alyansımı bozdurduğum gün bu evlilik bitmiştir benim için dedim oda ister çekti bana , seven üzer mi zwten ya üzerine titrerBitsin diyen adamla uğraşmak daha niye size zerre kadar sevgisi yok olun adamın ağzından bitsin diye bir kelime çıkmaz
Hep yanlış eksik yaptırıyor güvenemiyorumÇocuklar ders çalışırken yardımcı olmasını istiyorum..bu çok etkili oluyor.
herkes biraz mutsuz sanmaki mutlu olan var çok bunalıyorum bende aynı şeylerdenAbartı şeyler mi bekliyorum ki acaba ? Ne bileyim oynaşalım elleşelim nasılsın canım deyip bi özlem dolu sarılsın falan , emrivaki ile yemeğe çıkarız elinde telefon geçen bacağına tekme atıcam derken Masa demriinden bacağım morardı yahu , yaklaşırım kaçıyo saçma saçma laflar eder tecavüze uğrayan Kadınlar gibi hissediyormuş ellemiyom bende , 39 a girdi hala ergen tek derdi araba alsın ardımıza bir sürü borç taksın pubg oynasın evde kadın mı var asker arkadaşı mı bellisiz ! Böyle yürümez deyince ister bitir ister devam et Dedi bitsin dedim dizimde ağlıyor seviyorum diye . Ne zaman büyür ki beyim ? Bir on yılımı daha ona veresin kalmadı !!
Nereye gidebilirim ki çocuğun okulu var Yazın memlekette uzun kalıyorum , özlediği tek şey yemeklerim pis BoğazCiddi ciddi resti cekmen lazim. Evden gitmeyi denedin mi
Ne kadar güzel...Bütün forum bilir.
Benden mutlusu yok.
Ne kadar güzel...
Bize mutluluğun sırlarını uzun uzun yazın lütfen...
Bak şimdi üzüldüm... gerçekten...
Ay hiç güleceğim yoktu.
Demek mutsuzluğumu hala bilmeyenler kalmış.
İroni yaptım maalesef..
Çok isterdim şuraya uzun uzun mutluluğumu yazayım.
Bana uzun uzun dert yazmak kısmet oldu ne yazık ki..
Gülerim ağlanacak halime.
Bak şimdi üzüldüm... gerçekten...