- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi prensesimben
-
pekişcek cnm sıkma kendini sonuçta kaç ay ara verdin bilgilerini tazeledikçe hızlanırsın yine üzülme..
ben de yavaş diyodum ama hülyadem de sen de öyle deyince motive oldum valla....
evet canım bi de şu her test çözüşümde rahat rahat atanan arkdaşlarımı düşününce gıcık oluyorumÖyle bi psikoloji yaşamışım ki yanii kaç aydır çıkmamış beynimden.
Neyse ama ben planımı yaptım ona uyucam ve başarıcam.
Sen de öyle canım seneye kadar ohooooo usta olursun artık :)
aa ay ayyyyyyyyyy ne güzel dedin yahu... inşallah cnm ya şöyle konuları bitirip gözüm kapalı soru çözmek istiyorum....ben soru çözmeyi seviyorum ama konu çalışmak sıkıyo ama onu da zevkli hale getirmeye çalışıyorum...
çok zmanım var diye yazarak çalışcam her dersi böyle daha çok aklımda kalıyo..
ne demiş celocanlar....
söz uçar yazı kalır:)
ha o atananlara gelince..
biz ünv.de de evde 3kişi kalıyoduk.. iki arkadaşım da atandı biri maliye biri de sgk ya... ben kalakaldım..... sağolsun bana şimdi çok destek oluyolar... bende çalışayım diye gazlayıp duruyolar...
birde sunu belirtmek istiyorum ben hayatım boyunca hiç özet çıkarıp ders çalışmadım valla imreniyorum özet çıkaranlara hiç tahammülüm yok.peki bunun işe yaradığı kesinmi çok kalıcı oluyorsa bende bu sene çıkartayım sabredeyim nasıl yapacaksam bilmiyorum ama denerim
en iyi arkadaş seninle aynı durumda olan kişidir derler ya yeşilcik aynen öyle.mesleğe başlayanın başka dertleri oluyor.kendi arkadaş çevresi oluyor.geçmişteki atanamama sıkınıtısını hatırlamak bile istemiyor.o yüzden işe giremeyen dostlarıyla kopuyor.kendi durumundakilerle görüşüyor.aslında iyi de yapıyorlar.çünkü çok memnunum şöyle güzel böyle iyi dedikçe bir tarafın dostuna seviniyor bir tarafın hep buruk oluyor.neden benim de olmadı diye.ama yakında hepsi bitecek.
cts günü islamiyet öncesi türk tarihini çalıştım ama sadece kültür ve uygarlığına kadar geldim.. dedim ya yazarak ve yavaş çalışıyorum diye...birde dün kayınvalidemdeydim çalışamadım...
bugün de kültür ve uygarlığını bitirip bol soru çözücem...
günaydın gülücük.yazarak çalışıyorum derken okuduğun her konunun özetini mi çıkarıyorsun?öyle ise yavaş ilerlemen doğal.islamiyet öncesi türk tarihi çalışırken bir sayfaya devletlerin isimlerini,hükümdarlarını,kimin kurduğunu kimin yıktığını ve tarihe katkısını yaz.yani temel bilgilerini birer cümleyle özetle.orada kavimler göçü, ilk kurulan türk topluluğu iskitler,göktürklerin anıtları ve uygurların yerleşik yaşama geçip su kanalları inşa etmesi gibi öne çıkan önemli konular göreceksin.sana dediğim gibi ilkler ve sonlar şeklinde küçük kağıtlar hazırla.çadır kurmak ya da madencilik yerleşik hayata geçmeye kanıtmıdır diye defalarca ösym sormuştu.yerleşik hayata geçmek ile göçebe kültürün farklarını iyice ezberle.anav tagar gibi kültür merkezlerinin sadece isimlerini ezberle şimdilik.türk adının anlamını bak.kültür ve uygarlık ilk giriş konusundan daha önemli.oradan daha çok soru geliyor.ona geçince konuşuruz.ilk konuyu 4 kere oku.aklında kalacaktır.
gözlerimin feri kalmadıben bu gün az soru çözebildim 150 tanecik
ama dil gelişimi konu çalıştım veee bitirdim
bu gün misafirim vardı olmasaydı bugünkü hedefim bir de öğretmenlik alan sınavına çalışmaktı gerçi neye çalışacam onu da bilmiyrum bir belli olsaydı ya of aranızda var mı öğretmenlik alan çalışan
Günaydın arkadaşlar ,
Yeni gelen arkadaşlarımız varmış, hoşgeldiniz
İnş birbirimize destek olup başaracağız kızlar
Gülücük'üm hmm tarihi yazarak çalışmana çok sevindim
Ben 2012 ye hazırlanarak tarihi hep yazarak çalışır ardından bitirdiğim üniteden test çözerdim
Ve kpssde tarihten 27 net yapmıştım
Lütfen aynen böyle git inan bana faydasını görceksin
Yavaş mı gidiyorum diye düşünme
Beni Matematik ve Türkçedeki süre sorunum yıkmıştı
Bunları yenersem süper olacak
maşallah başlamışsınız çalışmalara...
herkes 2014 kpss için mi çalışıyor arkadaşlar ?
ben de 2014 için hazırlanacağım. ama katiplik sınavım var. önce onu halletmem lazım. ayrıyetten dgsye gircem bu sene. mat. temel yok ona da hazırlancam bi yandan..
nasıl yetiştirceksem artık 1 çocukla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?