- Konu Sahibi prensesimben
-
günaydın arkadaşlar..
dün kitaplarım geldi demiştim ya bugün de topladım kitapları iş yerine getirdim..
boş vakitlerimde çalışcam..
bugün tarih ve mat. ile başlıcam...
kitaplarım geldiiiii... yuppiiiii
günaydın arkadaşlar..
dün kitaplarım geldi demiştim ya bugün de topladım kitapları iş yerine getirdim..
boş vakitlerimde çalışcam..
bugün tarih ve mat. ile başlıcam...
Günaydınnn gülücük..
Hadi gözün aydın gelmiş kitapların. İyi çalışmalar dilerim canım bakalım ilk günün nasıl geçecek yeni kitaplarınla :)
Benimde kitaplarım dün geldi ama ben pazartesi başlayacağım eşim evde olduğu için onun yanında çalışamam
:):)teşekkür ederim.. açmazsam içimde bişiler patlıcaktı sanki:):)iyi oldu çokk rahatladmm:)prensesimben bütün iletileri beğenmişsin...
açtığın topik için biz de seni beğeniyoruz
ins 2aya bitirebilirim cnm malum kucuk kizim ve gun icinde hic firsat vermiyo artik banada geceleri gunde 1yada 2saat ders calisma kaliyor.buarada sen sor ben soleyim harika bi kitap ayrica yediiklimin matematik kitabida super okadar akici ve basite indirgenmis anlatmiskanlamamak mumkun degilmerveesk ve kba hoşgeldiniz.merveesk elindeki kitaplardan 3 ü bende de vardı.küçük dikdörtgen şeklinde yargının tarih soru seti(birde onun coğrafyası vardı bende) gayet güzeldir.soruları seçicidir.ihtiyacın sen sor ben söyleyeyim kitabını zaten tavsiye etmiştim 2 sayfa önce gülücüğe.uzman kariyerin kitabı da akıcıdır.data yayınevinin o kitabı bende yoktu fikrim yok.iyi kitaplar başlangıç için.bunları bitirirsin 2 aya sonra yeni kitaplara sıra gelir.:))
kba sanırım daha önce kpssye girdin o sebeple sıkıldım kpssden dedin zannediyorum.daha önce çalıştıysan 2013e de girebilirsin.altyapın vardır.ikinize de başarılar.
merveesk ve kba hoşgeldiniz.merveesk elindeki kitaplardan 3 ü bende de vardı.küçük dikdörtgen şeklinde yargının tarih soru seti(birde onun coğrafyası vardı bende) gayet güzeldir.soruları seçicidir.ihtiyacın sen sor ben söyleyeyim kitabını zaten tavsiye etmiştim 2 sayfa önce gülücüğe.uzman kariyerin kitabı da akıcıdır.data yayınevinin o kitabı bende yoktu fikrim yok.iyi kitaplar başlangıç için.bunları bitirirsin 2 aya sonra yeni kitaplara sıra gelir.:))
kba sanırım daha önce kpssye girdin o sebeple sıkıldım kpssden dedin zannediyorum.daha önce çalıştıysan 2013e de girebilirsin.altyapın vardır.ikinize de başarılar.
CNM DERS çalışma imkanım var ama ben biraz yavaş çalışıyorum galiba yaNe güzel canım senin işyerinde ders çalışma şansın varmış
Benim patronlarım ve oğulları, boş vakitlerimde ders çalışsam
Sağolsunlar bana rahatlık vermezler orda
çok iyi etmişsin cnm benim...:):)teşekkür ederim.. açmazsam içimde bişiler patlıcaktı sanki:):)iyi oldu çokk rahatladmm:)
günaydın gülücük.yazarak çalışıyorum derken okuduğun her konunun özetini mi çıkarıyorsun?öyle ise yavaş ilerlemen doğal.islamiyet öncesi türk tarihi çalışırken bir sayfaya devletlerin isimlerini,hükümdarlarını,kimin kurduğunu kimin yıktığını ve tarihe katkısını yaz.yani temel bilgilerini birer cümleyle özetle.orada kavimler göçü, ilk kurulan türk topluluğu iskitler,göktürklerin anıtları ve uygurların yerleşik yaşama geçip su kanalları inşa etmesi gibi öne çıkan önemli konular göreceksin.sana dediğim gibi ilkler ve sonlar şeklinde küçük kağıtlar hazırla.çadır kurmak ya da madencilik yerleşik hayata geçmeye kanıtmıdır diye defalarca ösym sormuştu.yerleşik hayata geçmek ile göçebe kültürün farklarını iyice ezberle.anav tagar gibi kültür merkezlerinin sadece isimlerini ezberle şimdilik.türk adının anlamını bak.kültür ve uygarlık ilk giriş konusundan daha önemli.oradan daha çok soru geliyor.ona geçince konuşuruz.ilk konuyu 4 kere oku.aklında kalacaktır.
gülücük üm okuduğun kadarıyla güzel çalışmışsın. Tarihin yavaş ilerlemesi normal canını sıkma .:) PEkişe pekişe gitsin.
Ben de başladım öyt çalıştım 2 saat konu sonra da soru çözdüm. Diyodum hepsini bugün bitiririm diye ama olmadı hem sıkıldım hem de baktım anlamamaya başladım konuyu verimli yerinde bıraktım. Soru çözerken de farkettim çok yavaşlamışım. Ben hızlı çözerdim çabuk anlardım o pratikliğim kaybolmuşama çalıştıkça eski hızıma dönerim diye umuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?