ya bu kayınvalidede kalmakta noluyor ya...eşlerinizi anlamıyorum benim babamın evi varken yabancı gibi sıkıla sıkıla geçermi o kadar zaman...ben olsam kimseye danışmadan ailemin yanına giderim..karşı çıkan olursada kavga çıkar..zaten eşimden ayrı olcam,üzüleceğim..bide kayınvalide kayınpeder mi çekeceğim..hadi kızlar herkes anasının evine
size garip gelecek ama bende en azından evlenmeden bile önce bizim beraberliğimize denk gelsin isterdim askerliği oooo benimki biz tanışmadan önce yapmış,ama şöyle düşünüyormda sevdiğimi özlicem,mektuplar yazıcam,hayaller kurucam telefonunu dört gözle beklicem vs... tatlım bu konuda yapabileceğin fazla bişey yok ,kendini üzme bak yeni bebeğin var dünyalar güzeli maşşallah birazcık polyanyacılık oynamaya çalış,yoksa hala yeni doğum yapmış olmanı sıkıntısı,bebeğin yorgunluğu üstüne eşinin askerlik olayı baya canın sılır.
canım biz de korkuyoruz 12 ay olacak diye, ama hemen çıkmaz deniliyor.bilmiyorum ne kadar doğru.bir an evvel yapıp gelmesi mantıklı gibi duruyor.Allah yardımcın olsun. İçini karartma, belki düşündüğün kadar zor olmaz.:1hug:hepimiz sağlıcakla kavuşuruz inşallah.kızlar ben de çok zor durumdayım bu konuda: 8 aylık bebeğim var normalde işe başlayacaktım ağustos sonunda bakıcı da buldum hemde çok iyi biri, benim kaynanam tam düşman başına bi kaynana tutturuyodu hayatta bakıcıya baktırmam diye bende o yüzden işimi yoluna koydum önceden önceden ama pat bu askerlik işi çıktı şimdi eşim ağustosta askere gideyim diyo askere giderse meydan kaynanaya kalacak sen tek kalamazsın ben geleyim hem çocuğa da bakarım diyecek zaten bi başlarsa bakmaya öyle gider o konu bakıcıya verdirmez bi daha, gelmese zar zor bakıcının parasını öderim tek maaşla ama eşim askerden gelince iş yeri o sene çalışamazsın dedi (dershanede çalışıyo) eylüle kadar işsiz kalacak eşim evde olursa bakıcı gelemez zaten bakıcımdan da olacam artı 8 ay uzun bi süre osürede kpss ye çalışırım atanırsam gideriz diyo gidersek doğu hizmetine gidecez bilmediğim memleketlerde çocuk ne olacak gene kaynana çıkacak sahneye kaynanayla hiç geçinemiyoruz yüzünü görmeye tahammül edemiyorum nolacak benim halim yaa ne halt yiyeceğimi şaşırdım vallahi, nisanı beklese dershane tamam ozaman olur dönüşte çalışırsın siyo hem bakıcı açısından da sorun çıkmaz her şey güzel olur ama nisana kadar da bu yasa çıkarsa 12 ay olacak onu da istemiyoz bu arada araştırıyorum hemen olmaz bu bi sürü prosedür var yasalaşana kadar falan diyolar hem önümüz seçim meclis ağırdan alır seçim sonrasına atar falan diyolar bu kanunu oy kaybı olur çünkü üniv. mezunları bu yasa çıkarsa oy moy yok diyolar çevremde nette falan bakıyorrum da siz nediyosunuz bi fikrininz var mı???
canım en mantıklısı çocuğa kayınvalidenin bakması sanırım,eşin askerdeyken para atarsın biraz,bizde zor durumdayız,eşimde askere gidecek,düğün borcumuz var,malum 1 sene olayı bizimde kafamızı karıştırıyor,ama kolay kolay çıkmaz gibi geliyor canım.çocuğa senin annen bakamıyor mu canım?
eylül bende kalmak istemiyorum ama kocam kalmamı istiyo.kendi ailemdede kalıcam ama işte ikisinide idre edicekmişiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?