evet maalesef kısa dönem askerlik kasımdan itibaren bitti.yani eylül de kısa dönem için gitmiş olanlar bile onlar askerdeyken karar çıktı die uzun yapmak zorundalar..mariyel cim giderseler uzun beklicez kocaları.çocuk varmı bari..o yüzden biz yapamadık şimdide sorunalrdan yapacağımız yok.öylede böylede yapamadık yapamayacağız bebek.yaş oldu 29 üff üüfffff...
gitsinler gitsinlerde ders olsun onlara.onu bunu ertelemek nelere mal oluyo bak..bazen sinirlenince şeytan dio ki git askerlik şubesine ver adını soyadını da aklı başına gelsin...ama bişey yapmıyorum tabikide yapamam zatenn
dirim benm kocamın okulu bitmedi ondan kısada yapamıcak yani
ay canım Allah kolaylık versineylül bende kalmak istemiyorum ama kocam kalmamı istiyo.kendi ailemdede kalıcam ama işte ikisinide idre edicekmişiz
canım ayrılığa katlanacağız zaten,kazasız belasız gelsin,eşim iyi olsun yeter benim başka bir derdim yok:Saruboceq:ya arkadaşlar neden bu kadar kafanıza takıyorsunuz.benim eşim astsubay ve 2 yıllık evliyiz bu yıl doğu tayini geldi.birlikte gidecez diye sevinirken,eş götürülmesi yasak olan yere çıktı tayin.operasyon bölgesine.allah korusun.üstelik 2yıl.bende ailemin yanına gidecem.eşim kendi ailesine gitmemi istiyor.rahat edemicemi biliyorum.bu yüzden bir ay annemde bir hafta kayın validemde kalırım diye düşünüyorum.yada anneme gidip işe başlarım .böylelikle iki arda bir derede kalmaktan kurtulurum.büyütmeyin bu kadar.tamam ayrılık çok zor .ama kazasız belasız ve sağlıklı bir şekilde geri dönsünler yeter.allah hepimizin yardımcısı olsun
canım belki kendimi rahatlatmaya çalışıyorumdur bilemiyorum ama bende sanmıyorum hemen çıksın,bir kere haber yaptılar,bu sene değilde sanki seneye çıkacak gibi geliyor,ama şöyle bir durum daha var.eşim ağustosta gidecek Allah nasip edersede dönüşü ocakta,eğer aralıkta çıkarsa bizide vuruyor canım.eşim aralıkta askerde olduğu için :sm_confused:senağlamaya bu konuda kesin bi duyumun var mı kasımda diye ben daha tasarı aşamasında daha tasarı gelecek tbmm bakacak duruma ona göre yasalaşacak falan biraz daha sürer gibi düşünüyodum, eşim işyeri ile konuşcak ama ağustosa izin vermezler nisan dönemi işlerine geliyo işyerinin o zamana da kısa dönem kalkar herhalde
canım banada öyle geliyor,pat diye çıkmaz gibi ama yinede belli olmaz,canım keşke eşin bu sene gidebilseyditabi öyle de ben soruşturuyorum bu konuyu hemen pat diye olmaz falan diyolar ama bakalım valla işyeri izin vermiyo bizim için yapacak bişey yok nisanı bekleyeceğiz
canım bizde askerlikten sonra düşünüyoruz,hamilelikte bulantın olur,rahatsızlanırsın,hastane işlerin olur,o yüzden eşimin gelmesini bekleyeceğiz.canım askerden sonra olması bana göre daha iyi.benim fikrim bu yani :sm_confused:bende eşimi seneye aralık ta göndermek istiyorumm bu zaman zarfındada bebek istiyorumm
onunla oyalanırım diyi bilmiyorum yanlış mı yapıyorumm yaa
bende eşimi seneye aralık ta göndermek istiyorumm bu zaman zarfındada bebek istiyorumm
onunla oyalanırım diyi bilmiyorum yanlış mı yapıyorumm yaa
dirimcim hamileliğimde ve bebeğimin ilk 8 ayında falan yanımda olcak inşş ayarlayabilirsekk
ben çok geç anne olmak istemiyorumm 8 aylık falan olursa bakabilirimm diye düşünüyorumm
bilmiyorumm yaaa elbette o süreçte sıkıntı çekicez bu kesin hani bebiş olursa daha iyi olur gibi geliyor
canım sabah radyoda dinledim kısa dönemle ilgili daha başbakanlıkta bir görüşme yokmuş,sadece askeriyeden çıkan bir haber.be sanmıyorum ki kısa vadede kaldırsınlar.biraz zaman alır gibime geliyor.tabi öyle de ben soruşturuyorum bu konuyu hemen pat diye olmaz falan diyolar ama bakalım valla işyeri izin vermiyo bizim için yapacak bişey yok nisanı bekleyeceğiz
anladım canım,hayırlısı ya,şahsen benimde yakın zamanda çocuk planım olsa heralde doğumumdan sonra askere gitmesini isterdim,doğumdan sonra beni öyle kilolu görmesini istemezdim heraldedirimcim hamileliğimde ve bebeğimin ilk 8 ayında falan yanımda olcak inşş ayarlayabilirsekk
ben çok geç anne olmak istemiyorumm 8 aylık falan olursa bakabilirimm diye düşünüyorumm
bilmiyorumm yaaa elbette o süreçte sıkıntı çekicez bu kesin hani bebiş olursa daha iyi olur gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?