Evli olup, Kocası Askere gitmeyen var mı:(?

evet maalesef kısa dönem askerlik kasımdan itibaren bitti.yani eylül de kısa dönem için gitmiş olanlar bile onlar askerdeyken karar çıktı die uzun yapmak zorundalar..mariyel cim giderseler uzun beklicez kocaları.çocuk varmı bari..o yüzden biz yapamadık şimdide sorunalrdan yapacağımız yok.öylede böylede yapamadık yapamayacağız bebek.yaş oldu 29 üff üüfffff...

gitsinler gitsinlerde ders olsun onlara.onu bunu ertelemek nelere mal oluyo bak..bazen sinirlenince şeytan dio ki git askerlik şubesine ver adını soyadını da aklı başına gelsin...ama bişey yapmıyorum tabikide yapamam zatenn

ayy belis gülimmi aglıyimmi yaww.eevet ertelediler ama bizim için sonucta ama ne biliyim kısa dönemin kalkması da iyi olmadı yani

canım çocuğum yok benim yaklaşık 1 senelik evliyim zzten, 24 yaşına girdim bende henüz düşünmüyorum eşime kalsa istiyor ama yok yok ben yeni oturttum evliliğimi zaten..

onada askerlik yapmayan kocaya çocukmu yaparım ben diye bahane uyduruyorum kaydirigubbakcemile3

evet burda uzun uzun gözü yaşlı bekleriz canım bizim herifleri

canım artık herkes aynı eşitlikte askerlik yapacak.genelkurmay başkanı açıkladıama işallah üniv.kısa dönem vardır.

iyide bu şimdi mi yapılır yani..

haksızlık olmuyormu?
oku oku çalış didin bu ülkeye aydınlık bir nesil olmaya çalış, bir meslek sahibi ol gençlik evrelerini o sınav senin bu okul benim bu eğitim senin diye geçir, herşeyden mahrum ol

okulum bitti düzenimi kuriyim ama önce şu askerliği çarçabuk hallediyim de, hooop askerliği uzatsınlar tüm planlar suya düşsün

offf offf

vatan kutsaldır askerlik en şerefli görevdir ama keşke bazı şeyler daha adil yapılsa

senağlama,canım çok güzel bir konu açmışsın
bende 6 aylık evliyim,eşim daha askere gitmedi,bu ağustosta gitmeyi düşünüyorsenağlama,kızlar napcaz biz ya senağlama
bide aralıkta artık kısa dönem alınmayacak diye bir haber çıktı ama tam kesinleşmedi,mecliste onaylanacakta oooo,kendimi öyle rahatlatmaya çalışıyorum senağlama

benim eşim evliyken gitti ve ızdırap gibiydi

demircool arkadaşım sana tavsiyem sakın ama sakın kayınvaliden ile kalma
eğer kalırsan ne demek istediğimi ancak o zaman anlarsın
hayatını cehenneme çevirme derim bu tavsiyemi unutma sakın

eylül bende kalmak istemiyorum ama kocam kalmamı istiyo.kendi ailemdede kalıcam ama işte ikisinide idre edicekmişiz

valla kızlar ben kızıyorum ya..haksızlık falan yok ortada yanii..bu memleketin böle bir kanunu bir belirsizliği varsa ayarlıcaksın kardeşimm klava: okulu bitirip atıcaksın kendini askere.ondan sonra evlenicenmi işmi açıcan..ben başta eşim olmak üzere bütün bu eylem sahiplerine kızıyorum.hep bi ihtimalle neresinden yırtsak die bakıyorlar..yok öle şey..gidenlerde koşanlarda ana kuzusu.valla sen al işini garantiye de sonra kış çıkarsa bahtına yanii..5 ayı bile erteleye erteleye bak bugünlere geldik.hoop die çıkarıvericekler 12 ayı.yağmurdan kaçarken doluya tutulmak işte buu..bu memleket böle işte.hükümetler değiştikçe bu kararlar böle değişiveriyor malesef.ona göre herkes planını yapacak..alıp götürürlerse kime neyin isyanını yapacaklar yok ben okudum yok yaşım kilom şu deyince valla asker falan bişi dinlemez bide üstüne dayak yersin alimallahhh :roflol:

iyide canım keyfi ertelemeyenlerde var askerliğini..haksızlık derken neden daha önce kısa dönem yapılıyorduda şimdi kalktı bbunun için diyorum..

yada şuda haksızlık bence ilk zmnlar 18 aydı şimdi 15 ay yapıyolar .. bi standart belirlensin kimse kimseden fazla yada eksik yapmasın insanlar planlarını mecbur askerliğe göre yapıyorlAr elde değilde ona göre plan yapmamak..

benim kocacimda daha yapmadi ama zaten yurt disindakiler parali yapiyor sadece 21 gün Burdurda egitim aliyor. iyi valla bana da uyar o askerlik yaparken bendde türkiyeye gider bir güzel ailemle keyf yaparim benimde iyime gelir... cani gönülden yolluom esimiiikaydirigubbakcemile3

ya arkadaşlar neden bu kadar kafanıza takıyorsunuz.benim eşim astsubay ve 2 yıllık evliyiz bu yıl doğu tayini geldi.birlikte gidecez diye sevinirken,eş götürülmesi yasak olan yere çıktı tayin.operasyon bölgesine.allah korusun.üstelik 2yıl.bende ailemin yanına gidecem.eşim kendi ailesine gitmemi istiyor.rahat edemicemi biliyorum.bu yüzden bir ay annemde bir hafta kayın validemde kalırım diye düşünüyorum.yada anneme gidip işe başlarım .böylelikle iki arda bir derede kalmaktan kurtulurum.büyütmeyin bu kadar.tamam ayrılık çok zor .ama kazasız belasız ve sağlıklı bir şekilde geri dönsünler yeter.allah hepimizin yardımcısı olsun

amin canımmm
ama ben çalıştığım için anneme okadar süre
gidemem mecburen biraz kaynanada biraz annemde
birazda kızkardeşimi getirip evde kalırım diye düşünüyorum ama

benim kardeşimde 1 yıllık evli 15 günlük bebeği var ve eşi askere gitmedi.4 yıllık üniversiteyi yarım bıraktı.şimdi açıköğretim1,inci sınıfta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…