evli olup da sevilmeyenler

merhaba öncelikle ağlamak seni yıpratır bunu söylemeliyim.bende 12 yıllık evliyim .eşinin başta seni çok sevdiğini söylüyorsun sonra değişen ne oldu diye hiç düşündün mü ?sana neden ilgisinin azaldığını .sanırım ağlamak yerine şapkanı önüne koy ve başından beri olayları sağlim kafa ile bir kez daha gözden geçir.bir şey oluyorsa mutlaka iki tarafın da etkisi vardır.benim eşimde benim üzüldüğüme kırıldığıma fazla önem vermez.ailesi her şeyden önce gelir.beni ve çocukları daha aile olarak bile kabul ettimi bilmiyorum. sana tavsiye edebileceğim tek şey ayakalrını yere sağlam bas ve onun ilgisini hak ettiğini ona göster.eğer eşini dediğin kadar çok seviyorsan ilgisini çekmenin bir yolunu mutlaka bulursun.unutma sen bir annesin .kadınlar duygusaldır ama anneler güçlüdür.

çok dertliyim arkadaşlar çoookk.. şu anda hem yazıyor hem ağlıyorum. 12 yıllık evliyim eşimi evlenene kadar hiç sevmedim o bana bayılıyordu. şimdi herşey tersine döndü ve ben onda artık hiç sevgi bulamıyorum. yani 12 yıldan sonra mı diyeceksiniz ama yaklaşık 4-5 senedir böyle. aksileşti, konuşmaz oldu ne bileyim eskisi gibi değil artık, kendimde kusur arıyorum ama çevremde çok sevilen biriyim. 2 evladımı evde büyütmekten başka birşey yapmıyorum ne yapmalıyım arkadaşlar.. hep ağlıyorum ama onun umurunda değil...

bence önce değişimi kendinde ara..eşinin sana karşı ilgisi neden başka yöne kaydı..erkekler gariptir ki kadınların sürekli yakınmalarından aglamalarından dertli görünmelerinden sıkılırlar..benim tavsiyem eşine karşı özel olarak ilgili davranmaya başla..onu sevdiğini sen ona hissettir..çevrende çok sevilmen onun senden bekledikleri için yeterli mi sence..hep aglamak sürekli stresli bunalım bi görüntü çizmek bi zaman sonra karşındaki insanı senden uzaklaştırır.erkekler ise kendileri de bir sürü sorun yaşadıklarından ve genelde bunları paylaşmaktan cekindiklerinden eşinden ilgi ve güleryüz bekler sanki sorun yokmuşcasına olunmasını isterler..bence bunalım halinden bir an önce çık eşine öncelik ver ve onun sorunlarını dinlemeye bak..güleryüzünü eksik etme ve unutmadan acıkca sorunun ne oldugunu kavga çıkarmadan sor konuşmaya çalış..ben monotonluktan öte bir de iletişim kopuklugu farkettim bunu çözmeye bakın öncelikle..senin enerjin ona muhakkak yansır ..allah kolaylık versin..

X