evli olup da sevilmeyenler

nursevil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2007
38
0
48
çok dertliyim arkadaşlar çoookk.. şu anda hem yazıyor hem ağlıyorum. 12 yıllık evliyim eşimi evlenene kadar hiç sevmedim o bana bayılıyordu. şimdi herşey tersine döndü ve ben onda artık hiç sevgi bulamıyorum. yani 12 yıldan sonra mı diyeceksiniz ama yaklaşık 4-5 senedir böyle. aksileşti, konuşmaz oldu ne bileyim eskisi gibi değil artık, kendimde kusur arıyorum ama çevremde çok sevilen biriyim. 2 evladımı evde büyütmekten başka birşey yapmıyorum ne yapmalıyım arkadaşlar.. hep ağlıyorum ama onun umurunda değil...

demesede olur canım ya o başka odada biz başka odada öylece hafta sonlarını ya da akşamları geçiriyoruz alıyor bilgisayarını karşısına ya çalışıyor ya da yorgunum deyip ses istemiyor. yok canım ya kadınlar sevildiklerini anlamazlar mı sence...

haklısın anlarlar tabi.benim eşimde şuan laptopunu almış iş yapıyor sabahtan beri böle.
iş stresinden mi acaba böle yapıyor eşin.
amaaan erkekleri anlamak o kadar zorki.
ne istediklerini bilmezler.
tuhaflar yaniii.

zaten evde iş yapmalarına deli oluyorum. laptop onun en iyi dostu oldu, çocukları büyüten bizlerde hak ettiğimiz değeri yalnız kalmakla alıyoruz sanırım..

herhalde fazla monotonlaştı evliliğiniz..biraz da sen ilgi göster ne biliyim bir mesaj at..onu sevdiğinden bahset,veya güzel ce hazırlan akşama..herşeyi eşinden beklersen daha çok beklersin tatlım...sen bir adım at bakalım eşin buna ne cvp verecek..ok
üzme bu kadar kendini tatlım...

sevgili arkadaşım evlilikler belirli bir süre sonra zaman aşımına uğruyor yıpranıyorlar bence bunun en büyük sebebide çocuklar çünkü bütün ilgi hep onlara akşama kadar bebişlerin arkasından koş,ev temizliği,yemek vs tüm gün çalışıyoruz akşam eşlerimiz gelincede halimiz kalmıyor ister istemez bu halsizlik onlarada yansıyor, belki hatayı birazda kendimizde aramalıyız.. biraz bizim için değerli olduklarını hissettirsek, güzel romantik bir masa hazırlasan, çocuklarını şöyle annene falan bıraksan hazır tatil şuan, başbaşa güzel bir gece geçirseniz birkaç sexy iç çamaşarı al... senin için ne kadar değerli olduğunu sevdiğini hayatındaki herşeyin o olduğunu falan söyle hangi erkek ilgiye dayanabilirki..
hepsi birer çocuk gibi savunmasız ve sevgiye muhtaçlar...

ben 15 günlük lohusayım eşimle eskisi gibi ilgilenemiyorum, zaten hamileliğimin son aylarındada eskisi gibi yakınlık edemiyorduk.
şimdi ayrı odalarda yatıyoruz ben bebeğimle ilgileniyorum sabaha kadar ya.
şimdi kırkın çıkmasını hayal ediyoruz.
çok korkuyorum ya herşey artık eskisi gibi olmazsa. çocuk bizi değişecekmi?
of offffffff :KK43:(((((((

kusura bakmayın konuyla alakasız yazdım....

sadeceaşk arkadaşın yazısına tamamen katılıyorum.
bende bi toparlanayım, elimden geleni yapacam, eşime yine güzel hoş görünmeye vs.

çok dertliyim arkadaşlar çoookk.. şu anda hem yazıyor hem ağlıyorum. 12 yıllık evliyim eşimi evlenene kadar hiç sevmedim o bana bayılıyordu. şimdi herşey tersine döndü ve ben onda artık hiç sevgi bulamıyorum. yani 12 yıldan sonra mı diyeceksiniz ama yaklaşık 4-5 senedir böyle. aksileşti, konuşmaz oldu ne bileyim eskisi gibi değil artık, kendimde kusur arıyorum ama çevremde çok sevilen biriyim. 2 evladımı evde büyütmekten başka birşey yapmıyorum ne yapmalıyım arkadaşlar.. hep ağlıyorum ama onun umurunda değil...

Bence evliliğiniz monotonlaşmış bu seni sevmediği anlamına gelmez, buraya yazdığını eşine ciddi ciddi sor neden bu hale geldi? aile sorunlarınızı bilemem ama biz bu sene büyük badileler atlattık ben eşimi aşk anlamında sevmiyorum artık ama yine çaba gösteriyorum sevmeye çalışıyorum hayat arkadaşı olarak seviyorum da haftasonları sosyal bir şeyler yapmaya çalışıyorum erkekler bu konularda tabiri caizse biraz odunlar hissiyat kısımları bayaa eksik onun önünde sürekli ağlama konuşarak sıkıntını anlat inan kafa şişirmiş olmazsın, iki medeni insan gibi al karşına konuş bunlar bunlar değişecek de, sana söyleyemediği sıkıntıları mı var? önce bunları sorgula, birde erkekler baştan ilk zamanlar duygularını yoğun gösterirler ama sonra romantizm ölür bence evliliğinizi biraz canlandırmak çok iyi gelecektir.

Bence evliliğiniz monotonlaşmış bu seni sevmediği anlamına gelmez, buraya yazdığını eşine ciddi ciddi sor neden bu hale geldi? aile sorunlarınızı bilemem ama biz bu sene büyük badileler atlattık ben eşimi aşk anlamında sevmiyorum artık ama yine çaba gösteriyorum sevmeye çalışıyorum hayat arkadaşı olarak seviyorum da haftasonları sosyal bir şeyler yapmaya çalışıyorum erkekler bu konularda tabiri caizse biraz odunlar hissiyat kısımları bayaa eksik onun önünde sürekli ağlama konuşarak sıkıntını anlat inan kafa şişirmiş olmazsın, iki medeni insan gibi al karşına konuş bunlar bunlar değişecek de, sana söyleyemediği sıkıntıları mı var? önce bunları sorgula, birde erkekler baştan ilk zamanlar duygularını yoğun gösterirler ama sonra romantizm ölür bence evliliğinizi biraz canlandırmak çok iyi gelecektir.

bitanesi arkadaşım biz 8 senedir birlikteyiz 6 sene çıktık, 2 senedir evliyiz bebiş düşünmüyorduk ama oğluşum süpriz yaptı ve erkenden geldi.. doğumdan sonra inanılmaz agresif ,gergin ,sinirli, bağırıp çağıran bir insan oldum.. uykusuzluk ve rahat yaşarken birden minik savunmasız bir canın sorumluluğu yordu beni.. bende tüm bunlaarın hırsını eşimden çıkarıyorum.. bebek bizim ilişkimizi mahvetti.. bir dakika yalnız bırakmıyor. hep ilgi istiyor.. inan eşimi özlüyorum eski günlerimizi çoook heralde bunun için bebişimin en az 2 yaşını doldurması gerekiyor.. bu arada bitanesi arkadaşım ayrı odalarda yatmayın.. ben sezeryan olduğum halde eşimle sarmaş dolaş uyuyorduk bebişte kendi yatağında.. beraber olmaya çalışın.. arada bir sarıl öp sonuçta onunda seninde sevgiye ihtiyacınız var..

tavsiyeler için çok teşekkür ederim canım uygulamaya çalışacam. hamile kalmadan önce herşey çok farklıydı, ikimizden ibaret bi dünyamız vardı ama şimdi :KK43:((

eşim çok anlayışlı ama nereye kadar... onuda kendimden soğutmak istemiyorum.
ama evde hapiste gibiyim bunalıma girmek üzereyim :KK43:
baharı nasıl bekliyorum bi bilsen.
çoçuğumuz o zamana kadar biraz büyür artık onuda arabasına koyup gezeriz diye hayal ediyorum.

tavsiyeler için çok teşekkür ederim canım uygulamaya çalışacam. hamile kalmadan önce herşey çok farklıydı, ikimizden ibaret bi dünyamız vardı ama şimdi :KK43:((

eşim çok anlayışlı ama nereye kadar... onuda kendimden soğutmak istemiyorum.
ama evde hapiste gibiyim bunalıma girmek üzereyim :KK43:
baharı nasıl bekliyorum bi bilsen.
çoçuğumuz o zamana kadar biraz büyür artık onuda arabasına koyup gezeriz diye hayal ediyorum.

canım sıkma canını hepimiz evdeyiz çocuğu olan her anne evde.. dışarılar salgın hastalık dolu.. korkumuzdan dışarı çıkamıyoruz.. şimdi yeni doğum yaptın kendini kötü hissediyor olabilirsin.. ama sen annesin bebeğin için buna katlanmak zorundasın.. ilişkin tabi ki yıpranacak.. ama bebeğin büyüyüpte bişileri anlamaya başlayınca eşinle sen çok eğlenceksiniz.. eğlendiğiniz gibi çokta tartışacaksınız... evlilik doğumdan sonra oluşan bişi bence.. bebek olmadan herşey çok kolaymış.. asıl iş bebişten sonraki hayatı yürütmekte..
elindeki mis kokulunun kıymetini bil çok hızlı büyüyecek farkına bile varamayacaksın.. büyüdüğünde o sessiz sedasız yatan bebişi özlersin.. :emir_bebek: aynen böyle olacak hiç durduramayacksın..

ben 15 günlük lohusayım eşimle eskisi gibi ilgilenemiyorum, zaten hamileliğimin son aylarındada eskisi gibi yakınlık edemiyorduk.
şimdi ayrı odalarda yatıyoruz ben bebeğimle ilgileniyorum sabaha kadar ya.
şimdi kırkın çıkmasını hayal ediyoruz.
çok korkuyorum ya herşey artık eskisi gibi olmazsa. çocuk bizi değişecekmi?
of offffffff :KK43:(((((((

kusura bakmayın konuyla alakasız yazdım....

sadeceaşk arkadaşın yazısına tamamen katılıyorum.
bende bi toparlanayım, elimden geleni yapacam, eşime yine güzel hoş görünmeye vs.

canım benim yaa loğusalık döneminde olur ama geçer merak etme.ama benden sana bi arkadaş tavsiyesi,çok da bebeğe dalıp adamcağızı ihmal etme...:eek:klava:

üzme kendını umarım halledersın işlerı yogundur belkı oyuzden vakıt ayıramıyodur olsun olumlu dusun uzme tatlı canını

nursevil canim öncelikle su aglamalari bi yana birakmakla basla..cevrende sevilen biri olman farkli ikili iliskilerde durum farkli ,cocuklarina iyi anne olabilirsin buda güzel,evinde süper bi evkadini olabilirsin buda cok iyi..peki ya bi es bi kadin olarak sorguladinmi kendini.. esim ne bekliyor ne istiyor nasil onun odak noktasi olurum gibi bi kac ayrintiyida düsünmek lazim..sevgili olmayi dene esine..aman bizden sevgilimi olur cocuk sahibi yillardir karikocayiz gibi falan basit düsüncelere kapilma..esini bastan cikartacagin bi sevgili gözüyle görmeyi dene ve icraata basla..nerde monotonluk var o ayrintilari gözden gecir önce aksam saatlerindemi cinsel yasaminizdami nerde kaliplasmis seyler var degisiklik yapmayi öneririm..ama gözyaslariyla olacak is degill..15 yasindaki genc kiz gibi oturup aglamak yakismaz biz yetiskin kadinlara.. güclüsün,güzelsin kadinsin ve unutma eminim esinin zayif noktalarini biliyorsundur onlari kullan bilmediklerini kesfe cik..yerimseniben

KaPaMa GöZLeRiNi..
KaRaNLiKTaN KoRKaRiM..

bence en tehlikeli şey evliliğin monotonlaşması...uzmanlar ayakta tutun,heyecan hep olsun,vs... diyorlar ya ister istemez bi bakıyosun monoton olmuş herşey.bence farklı şeyler yap,onun sevdiği şeyleri.mesela biz loğusalık döneminde senin dediğin gibi olmuştuk.evde konuşamaz hale gelmiştik.kayınvalidem de kalıyorduk o ara.ben de bebişi babaannesine bırakıp eşimle bi cafede buluştuk.elele dolaştık...ne biliiim sen de başka şeyler dene bence.bizde etkili oldu istersen sen de dene.ama muhakkak yap bişiyler canım...allah kolaylık versin tatlım sana.herşey gönlünce olsun!Şeniz

nursevil ablacim, evli olmasam da halini cok iyi anliyorum, nasil dersen ben de laptop u kapip dunyayla baglantisini kesenlerdenim ve bu yuzden annem babam kardeslerim kisaca cevremdeki herkes onlari onemsemedigimi dusunuyo, ki durum tabii ki boyle deil ama inan internet, ya da oyunlar vs. insanda bagimlilik yapiyo, hele de sorumluluklari olan insanlar icin en kolay kacis yeri. esin de muhtemelen is, aile derken bunaliyo ve kendini bilgisayara kaptiriyo. bence yapman gereken ilk sey konuyu direk kafana taktigin bisey mi var falan demeden canini sikan zorlandigi bi sey var mi ogrenmek ve o konuda onu rahatlatmak. aklima gelen ikinci seyse sende senin farketmedigin bi degisim olup olmadigi. cocuklarimiz var demissin, acaba hamilelikte aldigin kilolari veremedin mi ya da eskisi gibi bakimli olmaya firsatin mi kalmiyo bi de bunlara dikkat edrsen bence sorunun neden kaynaklandigini bulabilir, dolayisiyla esinin kendinden mi senden mi kaynakli uzaklastigini anlarsin. insallah en kisa zamanda hakettigin ilgiyi gorursun esinden canim, aglayarak kendini harap etme

nursevilcim bence direk eşini çek karşına konuş seni gerçekten seviyorum böyle olma de ne biliyim dök içini içinden gelen en saf en gerçek cümlelerle
belki o da içini döker onu ne böyle yaptıysa onları döker sana ne biliyim rahatlarsınız.
bence konuşabilmek çok önemli insan konuşmassa içinde çektiği sıkıntıyla kalıyo
sen de eşine içini dökme imkanı ver bence olur mu inşallah bir an önce mutluluğunuza kavuşursunuz canım

X