• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli olup da hem eşinin hemde başkasının hayatını mahveden erkeklere lanet olsun !

Çocuğunuz var ve evli bir şerefsizle yattınız diye intihar etmeyi düşünüyorsunuz? Saçmalamayın olur mu? O çocuğunuza yaşatacağınız travma ne olacak? Annem evli biriyle yattı ondan intihar etti demeyecek annem benden nefret ediyor ondan beni terk etti diyecek. Hiçbirimiz hatasız değiliz, olabilir. Sizin de hatanız bu oldu, artık birine güvenirken 1 değil 10 kez düşünür sorgularsınız. Sanal ilişkilerde bu yüzden hemen atlamayın, dikkat edin diyoruz. Uzaktan akrabayla da duygusal ilişkiye girmeyi doğru bulmuyorum ben akraba akrabadır.

Oğlunuzdan ayrılmayın, dimdik durun önünüze bakın. Önemli olan hata yapmak değil, aynı hatayı ikinci kez yapmamaktır.

Hepinizden Allah razı olsun arkadaşlar..insanız işte hata yapabiliyoruz tarifi yok belki acımın ama evladıma tutunarak hiç ama hiç kimselere güvenmeyereek ve Allaha sığınarak devam edicem hayatıma..bedeli belki ağır oldu ama koskoca bir ders işte. Rabbim kimselere böyle şeyler yaşatmasın hiç ama hiç kimseye..ve gerçekten insanları daha yeni tanıyorum öyle çabuk güvenmek koskoca bir hataydı...Rabbimin de izniyle aklımı başıma alarak toparlayacağım. elbet ki kimselerin ahı kimselerde kalmayacak..Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi.....çok çok sağolun desteğiniz güç verdi bana

Hepinizden Allah razı olsun arkadaşlar..insanız işte hata yapabiliyoruz tarifi yok belki acımın ama evladıma tutunarak hiç ama hiç kimselere güvenmeyereek ve Allaha sığınarak devam edicem hayatıma..bedeli belki ağır oldu ama koskoca bir ders işte. Rabbim kimselere böyle şeyler yaşatmasın hiç ama hiç kimseye..ve gerçekten insanları daha yeni tanıyorum öyle çabuk güvenmek koskoca bir hataydı...Rabbimin de izniyle aklımı başıma alarak toparlayacağım. elbet ki kimselerin ahı kimselerde kalmayacak..Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi.....çok çok sağolun desteğiniz güç verdi bana
Konuyu neden sildin ?

daha fazla okunmasın..gelen fikirler yetti bana...kendimde sürekli karşıma çıkmazsa konu iyi hissederim diye düşündüm. böyle :(

Back
X