• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli olup da hem eşinin hemde başkasının hayatını mahveden erkeklere lanet olsun !

Sen bir annesin ve yaşamak için çok sebebin var
Hayatının içine etmeden yolun kıyısından dönmüşün ve hala çocuğun yanında hala ailenlesin hayatın devam ediyor
Duygusal sıkıntılarında zamanla geçecek
Yaşadıklarının ve gözyaşlarının cezası içinde iyiki Allah var diyeceksin

Kınayacak bir şey yok ki. Senin suçun değil. Kandırılmışsın sonuçta. İntihar ne yahu. Cocuğun var senin kendini düşünmezsen onu düşün

Kınayacak bir şey yok ki. Senin suçun değil. Kandırılmışsın sonuçta. İntihar ne yahu. Cocuğun var senin kendini düşünmezsen onu düşün

Bir anne intihar kelimesini lugatindan atmalı.Ne demek intihar edecektim.Olan olmuş acı çektiğin ve çekeceğin gerçeğini degistiremezsin ama bu yaşadığının acısı geçtikten sonra tecrübe dediğimiz nimetin tadını yavrunla beraber cikaracaksin.Agla,üzül ama yavruna tutun.Ask açısı pistir bilmeyen de yoktur o yüzden sabir lütfen.

bırkere tparlanmıssın yınne yaparsın bırseyı ıkıncı kez yapmak dahs kolaydır uzulme hayat cok kısa cabuk tparlan guclu ol sen bır annesın guclu olmak zrundasın

Güzel kardeşim senin utanacağın, kınanacağın bişey yok. O şerefsizliğiyle kalsın sen aslanlar gibi yoluna bak. Bi evladın varmış Allah bağışlasın onunla ilgilenmek, vakit geçirmek iyi gelecektir ikinize de. Karşına bu acı hatıralarını unutturacak biri çıksın inşallah zamanı geldiğinde. Selametle

Merhaba hanımlar, tanınmamak için bu konudan sebep 2. üyeliği açmak zorunda kaldım öncelikle, bilginize.
Gözyaşları içerisinde yazıyorum size, titreyerek, içimde fırtınalar koparak...Ve lütfen kınamayın kınadığını yaşamadan ölmüyor insan..hayat insanı bazen öyle bir boşluktan yakalıyorki neyi napacağını bilemiyorsun..

Doğulu, kalabalık bir ailenin kızıyım..29 yaşındayım, 4 sene evvel ilk evliliğim bitti..1 oğlum var maddi manevi çok zor günler yaşadık, hayatta olan bir babam da yok üstelik..annem ile yaşamaya başladık. iş buldum kendime çok şükür mesleğim vardı..Ama hayat zordu benim için; tutucu bir aile yapısı, herkesin gözü üzerimde, psikolojisi bozuk babaya hasret bir evlat..bir şekilde mücadelemi veriyordum..
Konuya giriyorum: kalabalık bir aile yapımız var ve küçük yaştada evlendiğim için, ayrıca babamda olmadığı için bütün sülalemizi tanımayız biz..ben ve kardeşlerim..heryer akraba dolu uzaktan kim ne bilmiyoruz tam..aile büyükleri tanırlar tabiki..
Birgün facebooktan soy isimi bizlerden olan biri bana istek yolladı..bir şekilde kabul ettim..yazıyor bana akrabayız bilmem ne sen kimsin kimin kızısısın vss...muhabettlerin ardı arkası kesilmedi...o da bir evlilik yaşadığını 2 çocugu olduğunu söyledi bana...muhabbetlerin devamında bu olay hoşlanmaya döndü ve karşımdaki kişi ısrarla görüşmek istiyordu, aramızda 3 saatlik yol vardı, görüşmeyi kabul ettim ve görüştük. Bu kadar uzak mesafeye karşın haftada 1 kez mutlaka görüşür, gece gündüz de konuşurduk..
Uzaktan da olsa akraba oluşuna inancına konuşmasına bir şekilde ikna oldum..bizlerden biri ailemi tanır asla istesede bana yanlış yapamaz dedim güvendim sevdim kısacası :KK43: ilişkimiz başlamış oldu..1,5 sene devam etti ve lanet olsunki yakınlaşmamızda oldu :KK43: ailemden korktuğum için boşandı 2 sene sonra birini buldu demesinler diye şimdilik gizli sır gibi sakladığımız iliişkiye devam edip durduk herşey çok güzeldi...tabi çok şeyler yaşandı ama benden sakladığı sırrı faceden başka biri üzerinden öğrendim bu kişi evliydi ayrıca 2 değil 3 çocuğu vardı... Korkumdan hiç kimseye birşey söyleyemiyor acımdan ölüyorum....karşımdakide boşanmak üzere olduğunu beni çok sevdiğini söyleyip durdu..kelimeleri tam toparlayamıyorum aklım çok karışık :KK43: kısacası benim hayatımı mahvetti bu pislik....aileden de halama açtım konuyu o da o pisliği aradı ve ağzına ettti.. banada bu konu duyulursa bu ailede %100 kan çıkacak mutlaka onu öldürürler hiçbir şüphem yok..o yüzden paylaşamıyorumda erkek kardeşlerim yada amcalarım başı belaya girmesin diye.. şimdi o kişiyle tabikide görüşmüyorum..ama bu olayı bir türlü sindiremiyorum....halbuki en başında demiştim benim tek yaşama sebebim şerefim namusum ve ailem diye...nasıl kıydı bana nasıl acımadı..üstelik halamla paylaştıktan sonra öğrendimki yıllardır hayatına sayısız kişi alan ama evliliğini devam ettiren bir piç di bu :KK43: miş daha doğrusu ..... İçimin acısı ile bu hayata nasıl devam edeceğim bilmiyorum :KK43: Halamsa ona söyleyebileceği tüm kötü sözleri sarfetti ve tehdit ettti banada aman kimse duymasın kan çıkar diyor.. Bütün hayat enerjimi alan bu adam, ben tam hayata tutunmuşken bana bu kötülüğü neden yaptı .....niye :KK43: benim bu acıdan kurtulabilmemin bir yolu varsa yardım edin arkadaşlar...ama yalvarıyorum size o kadar perişanımkiii canımı birde siz yakmayın... Başıma ne geldiyse saf ve salak oluşumdan geldi bunuda iyi anladım :KK43: Sağlıcakla kalın :KK43:
bu adami boyle birakamazsin senden bir bucuk yilini almis ve guvenip.iliskiye girmissin herkesin namusu pazarda degil sen kendin ugras aileni karistirma git karisina rezil et oyle bi adamla nasil evli duruyo o kadin.... ve uzulme pislikten kurtulmussun neyine uzuleceksin sen bunun.

Birincisi millete ne,29 yaşında insansın ,kan çıkar ne demek ya...Herkes kendi hayatından mesul nefret ediyorum şu kafalardan ya,on sekiz bitti mi artık özgürdür o insan istediği haltı yer...İkincisi de napıyoruz kızlar erkeklere güvenmiyoruz,ailesiyle sizi tanıştırana kadar da ciddi bişey yaşamıyoruz...

Merhaba hanımlar, tanınmamak için bu konudan sebep 2. üyeliği açmak zorunda kaldım öncelikle, bilginize.
Gözyaşları içerisinde yazıyorum size, titreyerek, içimde fırtınalar koparak...Ve lütfen kınamayın kınadığını yaşamadan ölmüyor insan..hayat insanı bazen öyle bir boşluktan yakalıyorki neyi napacağını bilemiyorsun..

Doğulu, kalabalık bir ailenin kızıyım..29 yaşındayım, 4 sene evvel ilk evliliğim bitti..1 oğlum var maddi manevi çok zor günler yaşadık, hayatta olan bir babam da yok üstelik..annem ile yaşamaya başladık. iş buldum kendime çok şükür mesleğim vardı..Ama hayat zordu benim için; tutucu bir aile yapısı, herkesin gözü üzerimde, psikolojisi bozuk babaya hasret bir evlat..bir şekilde mücadelemi veriyordum..
Konuya giriyorum: kalabalık bir aile yapımız var ve küçük yaştada evlendiğim için, ayrıca babamda olmadığı için bütün sülalemizi tanımayız biz..ben ve kardeşlerim..heryer akraba dolu uzaktan kim ne bilmiyoruz tam..aile büyükleri tanırlar tabiki..
Birgün facebooktan soy isimi bizlerden olan biri bana istek yolladı..bir şekilde kabul ettim..yazıyor bana akrabayız bilmem ne sen kimsin kimin kızısısın vss...muhabettlerin ardı arkası kesilmedi...o da bir evlilik yaşadığını 2 çocugu olduğunu söyledi bana...muhabbetlerin devamında bu olay hoşlanmaya döndü ve karşımdaki kişi ısrarla görüşmek istiyordu, aramızda 3 saatlik yol vardı, görüşmeyi kabul ettim ve görüştük. Bu kadar uzak mesafeye karşın haftada 1 kez mutlaka görüşür, gece gündüz de konuşurduk..
Uzaktan da olsa akraba oluşuna inancına konuşmasına bir şekilde ikna oldum..bizlerden biri ailemi tanır asla istesede bana yanlış yapamaz dedim güvendim sevdim kısacası :KK43: ilişkimiz başlamış oldu..1,5 sene devam etti ve lanet olsunki yakınlaşmamızda oldu :KK43: ailemden korktuğum için boşandı 2 sene sonra birini buldu demesinler diye şimdilik gizli sır gibi sakladığımız iliişkiye devam edip durduk herşey çok güzeldi...tabi çok şeyler yaşandı ama benden sakladığı sırrı faceden başka biri üzerinden öğrendim bu kişi evliydi ayrıca 2 değil 3 çocuğu vardı... Korkumdan hiç kimseye birşey söyleyemiyor acımdan ölüyorum....karşımdakide boşanmak üzere olduğunu beni çok sevdiğini söyleyip durdu..kelimeleri tam toparlayamıyorum aklım çok karışık :KK43: kısacası benim hayatımı mahvetti bu pislik....aileden de halama açtım konuyu o da o pisliği aradı ve ağzına ettti.. banada bu konu duyulursa bu ailede %100 kan çıkacak mutlaka onu öldürürler hiçbir şüphem yok..o yüzden paylaşamıyorumda erkek kardeşlerim yada amcalarım başı belaya girmesin diye.. şimdi o kişiyle tabikide görüşmüyorum..ama bu olayı bir türlü sindiremiyorum....halbuki en başında demiştim benim tek yaşama sebebim şerefim namusum ve ailem diye...nasıl kıydı bana nasıl acımadı..üstelik halamla paylaştıktan sonra öğrendimki yıllardır hayatına sayısız kişi alan ama evliliğini devam ettiren bir piç di bu :KK43: miş daha doğrusu ..... İçimin acısı ile bu hayata nasıl devam edeceğim bilmiyorum :KK43: Halamsa ona söyleyebileceği tüm kötü sözleri sarfetti ve tehdit ettti banada aman kimse duymasın kan çıkar diyor.. Bütün hayat enerjimi alan bu adam, ben tam hayata tutunmuşken bana bu kötülüğü neden yaptı .....niye :KK43: benim bu acıdan kurtulabilmemin bir yolu varsa yardım edin arkadaşlar...ama yalvarıyorum size o kadar perişanımkiii canımı birde siz yakmayın... Başıma ne geldiyse saf ve salak oluşumdan geldi bunuda iyi anladım :KK43: Sağlıcakla kalın :KK43:
madem yasama sebepin namsun niye beraber oldun ;) sacma...

Canım insansın hata etmişsin...Kadınsın sevmek istemişsin...Bunda senlik bir şey yok.. Ayıp eden karşı taraf...

Kendi değerini bil.. Hayırlısı olsun de önüne bak..

Başka yolu yok

Hepsi diyemem ama çoğunluğu tam bir o.ç her şeyi hatta herkesi alabileceklerini sanıyorlar. Bu tip olayları bu ara çok duymaya başladım tecrübe hepsi insanlar da hayatta çok acımasız oğlunuzu unutmayın Rabbim yardımcın olsun canım.

bu olay hiç evlenmemiş kızların basına geliyor . ben bi tane biliyorum bosanaam deyip kuma aldı kızı beler cektiler.herkws düsebilr bu hataya sonucta adamı yakından tanımıyosun

artık sızlanmayın sizin biraz oiskolojin bızulmus üst üste gelmiş sanırım

Bundan sonra hayatınıza girecek insanı daha iyi tanıyın iyi bi araştırın kimliğine bakın artık bu şart oldu kimlik sorgulamak ....olan olmuş Allah a havale et o şerefi arkadan geleni ...evladınız var onu düşünün ona sarilin ve onu iyi yetiştirin

Merhaba yazdıklarını okudum hatanın nerde olduğunu da biliyorum sanırım yalvaracağın noktadan başlamışsın eğer inançlı biriysen bence Allah a yalvar içini rahatlat kendini internetten ordan burdan soyutla rabbine dön o sana doğru yolu gösterecektir

B
intihar etmeyi bile düşündüm...okadar ağır geldiki nasıl unutcam bu acı hatırayı bilemiyorum :KK43: insanlar bu kadar mı kötüydü :KK43:
Bu Kadar değil daha daha kötüler kabul olmuş duan varmış ki erken öğrendin şükret ki hamile kalmadin ondan onun da yanına kalmaz elbette sen hayatına bak

Erkekte suç yok, burda suç konusahibinde. Boşlukta oldugu icin, internetden iki güzel lafa kanmiş hemen. Ilk hata bu zaten. İnternetde ayni anda 100 kisiye yürüyor bu tipler, hala nasil inaniyorsunuz bunlara? Ayrica ne ara nasil böyle uzun iliski gizlice sürdürebildin? Cocugun oldugunu söyledin! Cocugunu birakip, elin adamiyla buluşmalara gidiyorsun. Kime biraktan cocugunu ve nasil yalanlar söyledin birakirken? Burdan sağlıklı iliski cikabilecegini mi düsündün? Ve hala bencilsin.. cocuğun var; hala ben şimdi naparim diyorsun... biraz cocugunla ilgilen bence.

Back
X