• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli olup da hem eşinin hemde başkasının hayatını mahveden erkeklere lanet olsun !

Keşke en başından kimdir nedir necidir araştırıp ögrenseymişsiniz çabuk kapılıp çabuk güvenmişsiniz...
Dünyanın sonu degil olmuşla ölmüşe çare yok,
Yaşanmamış sayıp yolunuza bakın Allah büyük..

Keşke istek yolladığı anda halanıza vs sordaydınız kim bu diye çok üzüldüm sizin adınıza :( ama hayat devam ediyor üstelikte çocuğunuz için güçlü olmanız lazım

Güven olmaz kimseyeee, hele erkeklere hiiç güvenmiyceksin... Dua edin hamile falan bırakmamış...

Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş ya bundan snra her yoğurdu 1000 kere üfleyin öyle yiyin..

İntihar falanda düşünmeyin.. Sizin evladınız var ya onu düşünün biraz...

Yani ben böyle konuları okuyunca bi yaşıma daha giriyorum. Gerçekten hayata nasıl bakıyorsunuz anlamıyorum. İnternetten tanımışsın gorusmussun hopp hemen birlikte olmuşsun şimdi de ağlıyorsun nasıl kıydı bana diye. Neden kiymasin? Kusura bakma da siz bu kadar saf olursaniz daha çok başınız ağrır. Önce bi tanı ya. Bi tanı o yakınliga gel sonra yasa ne yaşıyorsan. Milletin de başını belaya sokmayın. Kapatın konuyu hayatına devam et

ne yazıkki haklısınız :( bende de hata var en zor zamanıma boşluğuma geldi belkide acıdan ölüyorum bu bana ebedi bir ders olsun :(

Olan olmuş biten bitmiş niye böyle intihar filan diyorsun yatıp kalkıp dua et gariban sevindir kurban kes daha beteri olmadan bitirmişsin hayatına yoluna bak evladına bak ölmek öyle kolay mı Allah aşkına ki değse bari karşıda ki pislik için mi evladını yalnız bırakacaksın boşver ve bak hayatına bundan sonra da hiç kimseyi iyice tanımadan bir şeyler yaşama gelmiş geçmiş olsun.

Tek çaren güçlü olmak. belki başka bir ilde kim ne der baskısından uzak yeni bir hayat kurmak iyi gelir size. Bu kötü insanlar gibileri ile karşılaşmasınız umarım. Kendinize o değeri önce siz verin, kendinizi önce siz sevin. Sizin suçunuz değil. Artık neden niye sormayın lütfen güçlü olun.Kendiniz hedi diyin. Hadi yine başlıyorum. BU SEFER DAHA GÜÇLÜYÜM, BENİ YENEMEYECEKSİNİZ diyin. Mutlu olun. Çok ağır bir şey ama suçlu siz değilsiniz, bedelini de siz ödemeyeceksiniz.

Olan olmuş ve yapacak hiçbirşey yok.
Bundan sonrasında karsınıza cıkan insanlara daha temkinli olun .

Unutmaya çalışın...

uzaktan akraba. dedelerden öyle söyleyimm .. ve inanın bilmiyordum kendisiyle bile sadece netde tanıştım.. o da benim aileme onu soramıyacağımdan emin olduğu için atını oynattı :KK43: şüphelendim bi süre faceden onun üzerinde ekli olanlardan çıkardım ortaya... halamla da paylaşma aşamasına gelince şok üstüne şoklarla karşılaştım.. :KK43: Rabbim kimseyi bukadar suistimalci bukadar pislik yapmasın :KK43: yüküm bana kaldı şimdi

Dedelerden akraba nedemek ?
Dedenizin kardeşinin çocuğu mu torunu mu? Nedir yani

Ee akrabasıyla ilişki yaşayan eşinide aldatır adamı ortada bırakır ne bekliyodunuz?

kimseyi yargılamak istemem ama evli olduğunu sonradan öğrendim cileri hiçbir zaman anlayamayacağım sanırım. bir insna hayatına giren kişinin medeni halini nasıl bilmez yahu? hiç mi anlamaz? hiçbir hareketinden, evine davet etmeyişinden, telefonunu belli zamanlarda, özellikle akşamları açamayışından vs şüphelenilmez mi? taaa millattan önce lisedeyken benden büyük çapkın geçinen bir sevgilim olmuştu, o toy halimle bile çok kısa bir süre sonra tüm foyasını meydana çıkarmıştım. bana başını kuma gömmek gibi geliyor bu olay. kendini ilişkinin akışına kaptırıp sonunu düşünmeden yaşamışsın bazı şeyleri. ama pişmanlığın şu an hiçbir şeye faydası yok. madem tutucu bir sülalen var, bence olaylar daha fazla büyümesin ve kimseye de söyleme. üzerine sünger çekmeye çalış. sonuçta adam ana yalanlar söylemiş olabilir ama sen de o yalanlara inanmak istiyormuşsun sanırım ki araştırmamışsın iyice bu adamı. hele ki uzaktan da olsa akrabalık varmış, bence çok rahat soyunu sopunu ailesini öğrenebilirdin ya neyse.

Niye faceden tanimadiginiz biriyle yazisirsiniz ki birde bu kadar baglanmak bi pisliktn kurtulmussunuz dua edin

Düşündüğüm kişi misin acaba:KK57:

Çok geçmiş olsun. En büyük şansınız oğlunuz. Ona sarılın, gezin, yiyin, eglenin. Çok gencsiniz, ilerde iyi insanlar çıkacaktır karşınıza. Birilerini arar gözle bakmayın hayata. Sizi hak eden kişi zaten gelip gözünüze girer. Ailenizden de habersiz iş yapmayın

F Flower15 kendinizi bu pişmanlıkla yiyip bitirmeyin artık. İnsanız sonuçta ve sevmek sevilmek birilerine güvenmek istiyoruz. Maalesef art niyetli biriyle karşılaşmışsınız. Hiçbirimiz her an doğru adımlar atıp dört dörtlük yaşamıyoruz emin olun. Olayı sindirmeye çalışın.

Çocuğunuz olduğuna göre en az 25-30 yaşında kadınsınızdır. Yani tecrübeli. Cocugu olan bekar bir kadin elbette sevgili bulabilir, baska seyler de olabilir amma velakin nasıl evli olduğunu anlamaz? Kk kadınlarının çok akıllı olduğunu düşünüyorum ki siz de aktifmissiniz. Bayağı ihmalkâr davranmissiniz.

İntihar etme sebebiniz ona olan aşkınız mi yoksa evli bir insana yani çamura bulaşmış olmanız mi olacak? Bence tedbirsiz ve ihmalkarliginiza dert yanın. Cidden aktif bir üyeye yakıştıramadım.

insana ne gelirse hep en yakınlarından geliyor maalesef

Back
X