Evli oldugunu söyleyen ama bence olmayan erkek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E kızı faceden eklesen fotolara baksan ne bileyim
Adam banada evli gibi gelmedi evliysede eşi bir garip o zaman
Tabi evli değilken evliyim demeside tuhaf
Sende nişanlan canım bi arkadaşınla yüzük fotosu tamamdır
Ya bence de öyle facebook bulamadım instagramda ama kızın soyadını bilmiyorum erkeğinkini yzdım çıkmadı. bir de ismiyle gitap ediyor filan.

Kardeşinle fotoğraf koyarsın kıskandırmak istedi ondan koydu. Biriyle konuşurken gir çık yaparsın seni dikizleyen başka biri, yazıyor yaptım heyecanlandı der. Aileni özelini başkasıyla paylaşmak istemezsin, evli değil ondan paylaşmıyor der. Yüzük sıkar seni boğar takmazsın, evli değil ondan takmıyor der. Kafada kurma seviyeniz... Maşallahlık.

Kafa 1500

Ben illalah ettirecek bir şey yapmadım ki abi abi diye konuşuyordum.askıntı olmadım
Tekstil sektöründe mi çalışıyorsunuz? Nedense anlattıklarınız bana bunu hissettirdi. Ya siz delisiniz yada karşınızda olan adam gerçekten süzme bir salak sevdiği kıza evliyim diyerek itiraf ettirmeye çalışmak sizce ne derece normal?

Ya sezdiys ebile erkek benim arkamdan koşuyor merhaba diye ben de evli siye surat asıyordum bir şey söylüyor ters cevaplar veriyordum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…