Evli oldugunu söyleyen ama bence olmayan erkek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cidden daha önce evli insanların mutlaka alyans takması ve sosyal mecrada evli olduklarını belirtmeleri gerektiğini düşünürdüm ama şu konuyu gördükten sonra emin oldum ki evliysen mutlaka alyansın olacak parmağında sosyal medyada da boy boy nikah veya düğün fotoğrafları paylaşacaksın.

İçim çekildi çok korkunç bir hal bu
Yazdıklarınız tek birsey gosteriyor acil tedavi görmelisiniz aklınızı mi yitirdiniz ayol bu ne?
Size mi ispatlayacaklar evli olduklarını bakışlarını tavırlarını
Demekki çok mutlular ki sessiz sakin huzurla yaşıyorlar
Kimsenin huzurunu bozmayın
Adam sessiz kalmış bu işi hukuk adalet çözer adam gibi yerinizi bilin

Gece gece sesli güldüm valla Allah da sizi güldürsün (bütün yorum yapanlara söylüyorum) benim gibi yüzük takmamaktan ve resim paylaşmamaktan nikahı düşen bütün bacılara sesleniyorum evinizdeki yabancılara sahip çıkın bağlayadabilirsiniz konu sahibini duydunuz etrafta yakalarına yapışacak çok kene var benden söylemesi

Niye yüzük ve fotoğraf mı kurtaracak kocaları. Memlekette evli adam fantezisi olan kadın yokmuş gibi

Sizin icin çok ic rahatlatıcı bir cevabım var ektedir bkz;

Evlendiyse fotograf nerede ? Yuzuk nerede
Size bunu göstermek kanitlamak zorunda mi ??? Bende evliyim ve yüzük takmiyorum.

+9999999

Egosantrizme müthiş örnek olurdu ama yaş aralığı tutmuyor

Türkiye deki düşük reytingleri dizilerin senaryolarını siz mi yazıyorsunuz? Ben Böyle hayalperest bir insan görmedim. Hele ben yazıyor gibi yapınca o da heyecan yaptı kısmına. Sjsjshshshsh

Niye yüzük ve fotoğraf mı kurtaracak kocaları. Memlekette evli adam fantezisi olan kadın yokmuş gibi
O fantezili kadınları yüzük ve fotoğraf bile kurtarmazda.Baksana şu hale dışarıda böyle yüzlercesi var.Böyle insanlar yüzünden bu düşüncem var. gözlerine gözlerine sokacaksın bunların.Ondan sonra nörrrrdeee fotoooooooooğ nördeeeee yüzüüüüğğğ diye ağlamayacaklar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…