- 14 Ocak 2012
- 11.834
- 73.643
Bugün konular süper ya iyi güldüm keşke yemeğim hazır olsaydı da okusaydim iyice çok eksik kaldımHükümet gibi kadınsan demek ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün konular süper ya iyi güldüm keşke yemeğim hazır olsaydı da okusaydim iyice çok eksik kaldımHükümet gibi kadınsan demek ki
Biz eşinizle 14 yıldır evliyiz. İkimizde yüzük takmayız. Profil fotosunda birlikte foto koymayız. O zaman bizdeki bekarızEvlendiyse fotograf nerede ? Yuzuk nerede
O evlilik değil yalnız tatlım olsa olsa kızkardeşi olursunyüzük ve foto olmak zorunda mı? ben de yeni evliyim ama alyans tektaş vs takmıyorum. düğünde de çekim yaptırmadım.
Benimde yan kanepede bir adam var ismimle falan sesleniyor polismi çağırsakAdamın biri de salonumda oturup çalışıyor hayırdır inşallah
Yüzük ve fotoğraf yoksa çağırın tabii durduğunuz kabahat. Ben Amerika başkanı dahil herkesi devreye soktum. Apar topar götürsünler hırlı mıdır hırsız mıdır bilinmez.Benimde yan kanepede bir adam var ismimle falan sesleniyor polismi çağırsak
Yüzük varda fotoğraf yok bilemedim şimdi yarım evli falan mı oluyorum ben bu durumda?Yüzük ve fotoğraf yoksa çağırın tabii durduğunuz kabahat. Ben Amerika başkanı dahil herkesi devreye soktum. Apar topar götürsünler hırlı mıdır hırsız mıdır bilinmez.
Bu süreçte wpden fotolarını görüyordum o da benim.Mesela profil fotosuna bir kadınla fotosunu koydu sonra ben çevrimiçiylen bir şeyler yazıyor gibi yaptım yazıyor görünce heyecan yaptı gir çık yaptı.
ikimizde seviypruz ama anlaşılmasın diye abi kardeş ilişkisine sığınıyoruz bundan nasıl çıkarım?
Yarım oluyor o zamanYüzük varda fotoğraf yok bilemedim şimdi yarım evli falan mı oluyorum ben bu durumda?
Aynı şeyi yazmısız ya grneO zaman yan koltukta uzanan adam kim? Niye benim evimde? Polis çağırmalı mıyım?
Bi ihtimal nişanlı olabilirsinizYüzük varda fotoğraf yok bilemedim şimdi yarım evli falan mı oluyorum ben bu durumda?
Uyudu bi de bendeki. Napim, bağlayayım mı elini kolunu falan?Aynı şeyi yazmısız ya grne
Yanlız arkadaşlar bak ciddi soruyorum evli falan değilsem söyleyin gidip 2 grup neyim yapim gelim çok içimde kaldı
Biz kesin evli değilz lan evde bi adam bile yok şuan. Çocuğumla ortada kaldım vay gidiiiUyudu bi de bendeki. Napim, bağlayayım mı elini kolunu falan?
Çıkar göster diyince gözümde canlanançıkar telefonunu göster de..
evlilik fotonuzu
yoksa hemen çağır polisi
Yazıklar olsun bana evlenmeden bebeyi koymuşumBi ihtimal nişanlı olabilirsiniz
ben de aynı şeyi düşünüyorum. bu karakter kırmızı oda dizisinde işlenmişti. Rezzandı adı. aynı böyle bir sanrısı vardıYalnız şaka maka gülüyoruz ama, korkunç bir profil bu sergilenen. Eğer konu gerçekse cidden yardım alması gerekli yaşıda küçük
Yooo gayet rahat gönderiyoruz önyargılı da olmuyoruz. Allahın delileri yüzünden niye tedirgin olup evliliğimizi sarsalım. Deli miyiz biz?Sizin gibi kadınlar yüzünden kadınlar kocalarını veya sevgililerini iş yerlerine tedirginlikle gönderiyoruz orada çalışan hemcinslerimize karşı azda olsa önyargılı oluyoruz sizin gibiler yüzünden.
Maalesef bir kadının evli bir adamın yuvasını yıkma düşünceleriniBen ne okudum az önce