Evli olduğum halde yoklayan çooook eski flört

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biz evlenince ikimiz de yeni numaralar aldik. Benim de eskiler arada cikip cikip duruyordu cunku ya da bilmedigim numaralardan "selam"lar alabiliyordum.
Oturup onlari mi dusuneceğiz bi de. Cani sıkılmış velli ki.

eşinin fotosu ve ismi vardı ama
zaten iki ihtimal var biri ya esi merak etti gordu yazmak istedi veya direk kendisinin aklina geldiniz ve merak edip bir hamlede bulundu hakkinizda bilgi edinmek icin evli oldugunuz anlasilincada geri cekilmis en azindan devam etmemis.. burda asil problemi olmasi gereken kisi o adamin esi ziraa evli iken baska kadinla ilgilenmis oluyor eger o yazdi ise

(not: suanlik klavye yabanci harfler cikmiyor kusura bakmayin )

Niye bu kadar taktınız ki? Yanlışlıkladır. Sizin isminizden karısı haricinde başka bir tanıdığı vardır. Karısını ismiyle kaydetmiştir. Bende sinirlendiğimde eşimi ismiyle kaydediyorum.
Sizi unutamamış olsa 7 sene sonra mesaj atmaz. 7 hafta bilemedin 7 ay sonra mesaj atar.

Eşinize neden söylediniz bu kadar gereksiz bir şeyi
Siz söyleyince aslında önemsiz olan olay birden önemliye döner, bana asılıyor mesajını vermiş olursunuz böyle de huzurunuz kaçar. İlgilenmediğiniz birini neden bu kadar irdeliyorsunuz, yazmış nolmuş engelleyin bitti gitti, hadise yaratmanın, dertsiz başınıza dert açmanın ne anlamı var.

Denemek için kendi adıyla yazacak hali yok ya :) Hiç ruh hastasıyla tanışmadınız demek hayatınızda.
Ben tanıştım, akla hayale gelmeyecek yalanlar uydurdu o zamanki sevgilim şimdiki eşime, babama kadar ulaştı deli. Neyse kâle alan olmadı, en son babama ulaştığında zaten gerekeni yapmış ben duymadan , bir güzel savcılığa vermiş, cezaevinden aramış babamı manyak herif ya.

Oturup yıllarca düşünmek lazım bunu. Acaba neden yoklama çekti? Unutulur gibi değil, önemli bir konu bu. Bence eşinizle gece gündüz bu konuyu konuşun.

yüksek ihtimalle o zamanlar rehberden silmedi numaranızı. Benim eşim de hiçbir numarayı silmez. 2 yıl önce kiralık ev baktığımız dönemki emlakçılar bile hala kayıtlı adamda. Karısı da rehberinde görüp bu kim diye merak edip yazmıştır. Zaten telefonları da hep kadın açmış. Veya cidden yanlışlıkla yazmıştır. Yani öyle yoklanma durumu olduğunu sanmıyorum. Zaten mesajınıza cevap bile yazmamış

insan bu kadar önemsiz ve gereksiz bir şeyi neden kocasına söyler ki? huzur bozmaya değer mi, kafaya takmış iki kere de kimsin birader hesabı aramış kocan. herkesin geçmişte görüştüğü insanlar zaman zaman yoklamak için böyle mesajlar atabilir hele erkeklerin bu yoklama işine akıl sır ermiyor yani 7 sene önceki numarayı tutması ayrı saçmalık, ona değinmiyorum bile. ama çeşit çeşit insan var, ne irdelemeye değer ne de kocaya söylemeye. kaldı ki karşı taraf üzerine gitmemiş, pardon demiş kapatmış konuyu. bu kadar önemsiz şeyleri eşe söylemeye gerek yok diye düşünüyorum, ha karşı taraf olayı büyütür, rahatsız eder falan iş büyür o zaman söylersin o başka.

ne dedin kocana, 7 sene önce 1 hafta görüştüğüm adam bana mesaj attı mı dedin?

heeee ööleee dedim gı seviyeye gel

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…