- Konu Sahibi gonewiththesin
-
Kafanız neden karıştı ?evlisiniz karşı tarafta evli daha fazlası ne olabilir?Merhaba.
Haftasonu telefonuma gelen mesajla çok şaşırdım ve eşime de gösterdim. Taaaa 7 sene önce yakınımızın tanıştırdığı (eniştem tanıştırdı ve eniştem teyzem o kişiyle de hala yakınlar) ve sadece bir kez görüp 1 hafta konuşup anlaşamadığım kişiydi mesaj sahibi. Ama benden etkilendiğini beğendiğini hissettirmişti o vakit. Fotosu ismi açıktı whatsappta. Selam napıyorsun şeklinde mesaj atmış. Ben iki gün sonra olayı anlamak için ?kimsiniz tanıyamadım dedim mesajla. Anında mesajı gördü ve whatsapptaki aile fotoğrafımı görüp (öyle tahmin ediyorum) kusura bakmayın yanlış yazmışım dedi ve fotosu gitti.
Eşim de kafasına taktı bu olayı ve onu aramış iki kez. İkisinde de kadın açmış. Hala da whatsappta ismi kendisine ait ama foto yok. Bu arada duydum ki benden sonra evlenmiş benim ismimle aynı olan biriyle. Kafamda sorularla kaldım. Yedi yıldır alakam yok, zamanında sadece 1 hafta konuştuk ve anlaşamadık, yedi yıldır neden telefonunda kayıtlıyım ve telini açan kişi bir kadın. Hadi eşiyle ismim aynı karıştırdı desem insan eşine selam napıyorsun mu yazar. Ne diyorsunuz bu işe.
Sanki dertsiz başa dert aranıyorEşinizi neden arıyor ki engelleyin gitsin. Bazı insanlar numara silmez buna ben de dahilim. Belki yoklamak istedi belki de takıntılı biri. Hiç muhatap olmasaydınız keşke.
mantıksız çünkü ve alakasız. bunca süre sonra insan ne alaka diyorKafanız neden karıştı ?evlisiniz karşı tarafta evli daha fazlası ne olabilir?
eşinin fotosu ve ismi vardı amakadinin kendi arastirmak icin yazmis olabilir hersey mumkun engelleyin gitsin buyutecek bir sorun yok burda
Belki gerçekten yanlışlıkla yazdı?eşinin fotosu ve ismi vardı ama
Denemek için kendi adıyla yazacak hali yok ya :) Hiç ruh hastasıyla tanışmadınız demek hayatınızda.eşinin fotosu ve ismi vardı ama
yedi sene kayıtlıydı yani numaraBelki gerçekten yanlışlıkla yazdı?
7 senede tlf hiç mi arıza yapmadı yada değişmedi ki numaranız kayıtlı kaldı.çok saçma birşey dönüyor kurcalamayın eşinizde unutsunmantıksız çünkü ve alakasız. bunca süre sonra insan ne alaka diyor
Niye bu kadar irdeliyorsunuz? Neyse ne.eşinin fotosu ve ismi vardı ama
o da doğruDenemek için kendi adıyla yazacak hali yok ya :) Hiç ruh hastasıyla tanışmadınız demek hayatınızda.
Kayıtlı olması bir şey ifade etmez. Bende de kayıtlı yıllardır görüşmediğim insanlar var.yedi sene kayıtlıydı yani numara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?