Evli olduğum halde yoklayan çooook eski flört

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

gonewiththesin

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Mart 2014
29
-41
86
Balıkesir
Merhaba.

Haftasonu telefonuma gelen mesajla çok şaşırdım ve eşime de gösterdim. Taaaa 7 sene önce yakınımızın tanıştırdığı (eniştem tanıştırdı ve eniştem teyzem o kişiyle de hala yakınlar) ve sadece bir kez görüp 1 hafta konuşup anlaşamadığım kişiydi mesaj sahibi. Ama benden etkilendiğini beğendiğini hissettirmişti o vakit. Fotosu ismi açıktı whatsappta. Selam napıyorsun şeklinde mesaj atmış. Ben iki gün sonra olayı anlamak için ?kimsiniz tanıyamadım dedim mesajla. Anında mesajı gördü ve whatsapptaki aile fotoğrafımı görüp (öyle tahmin ediyorum) kusura bakmayın yanlış yazmışım dedi ve fotosu gitti.

Eşim de kafasına taktı bu olayı ve onu aramış iki kez. İkisinde de kadın açmış. Hala da whatsappta ismi kendisine ait ama foto yok. Bu arada duydum ki benden sonra evlenmiş benim ismimle aynı olan biriyle. Kafamda sorularla kaldım. Yedi yıldır alakam yok, zamanında sadece 1 hafta konuştuk ve anlaşamadık, yedi yıldır neden telefonunda kayıtlıyım ve telini açan kişi bir kadın. Hadi eşiyle ismim aynı karıştırdı desem insan eşine selam napıyorsun mu yazar. Ne diyorsunuz bu işe.

Eşi biraz takıntılı olabilir mi? O aramış olabilir mi yani, var böyle tipler çünkü. Sizin eşiniz kendi telefonundan arıyordur diye düşünüyorum başka bir telefona neden adamın eşi cevap versin normal durumda çünkü.

Kafanız neden karıştı ?evlisiniz karşı tarafta evli daha fazlası ne olabilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…