• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli olduğum halde yoklayan çooook eski flört

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba.

Haftasonu telefonuma gelen mesajla çok şaşırdım ve eşime de gösterdim. Taaaa 7 sene önce yakınımızın tanıştırdığı (eniştem tanıştırdı ve eniştem teyzem o kişiyle de hala yakınlar) ve sadece bir kez görüp 1 hafta konuşup anlaşamadığım kişiydi mesaj sahibi. Ama benden etkilendiğini beğendiğini hissettirmişti o vakit. Fotosu ismi açıktı whatsappta. Selam napıyorsun şeklinde mesaj atmış. Ben iki gün sonra olayı anlamak için ?kimsiniz tanıyamadım dedim mesajla. Anında mesajı gördü ve whatsapptaki aile fotoğrafımı görüp (öyle tahmin ediyorum) kusura bakmayın yanlış yazmışım dedi ve fotosu gitti.

Eşim de kafasına taktı bu olayı ve onu aramış iki kez. İkisinde de kadın açmış. Hala da whatsappta ismi kendisine ait ama foto yok. Bu arada duydum ki benden sonra evlenmiş benim ismimle aynı olan biriyle. Kafamda sorularla kaldım. Yedi yıldır alakam yok, zamanında sadece 1 hafta konuştuk ve anlaşamadık, yedi yıldır neden telefonunda kayıtlıyım ve telini açan kişi bir kadın. Hadi eşiyle ismim aynı karıştırdı desem insan eşine selam napıyorsun mu yazar. Ne diyorsunuz bu işe.
Ay bunu esinize neden anlattinız. Gercekten saçma bir davranış. Engelleyin gecin. Esiniz sacma birsey yaosa gitse adama olan esinize olacak.

Merhaba.

Haftasonu telefonuma gelen mesajla çok şaşırdım ve eşime de gösterdim. Taaaa 7 sene önce yakınımızın tanıştırdığı (eniştem tanıştırdı ve eniştem teyzem o kişiyle de hala yakınlar) ve sadece bir kez görüp 1 hafta konuşup anlaşamadığım kişiydi mesaj sahibi. Ama benden etkilendiğini beğendiğini hissettirmişti o vakit. Fotosu ismi açıktı whatsappta. Selam napıyorsun şeklinde mesaj atmış. Ben iki gün sonra olayı anlamak için ?kimsiniz tanıyamadım dedim mesajla. Anında mesajı gördü ve whatsapptaki aile fotoğrafımı görüp (öyle tahmin ediyorum) kusura bakmayın yanlış yazmışım dedi ve fotosu gitti.

Eşim de kafasına taktı bu olayı ve onu aramış iki kez. İkisinde de kadın açmış. Hala da whatsappta ismi kendisine ait ama foto yok. Bu arada duydum ki benden sonra evlenmiş benim ismimle aynı olan biriyle. Kafamda sorularla kaldım. Yedi yıldır alakam yok, zamanında sadece 1 hafta konuştuk ve anlaşamadık, yedi yıldır neden telefonunda kayıtlıyım ve telini açan kişi bir kadın. Hadi eşiyle ismim aynı karıştırdı desem insan eşine selam napıyorsun mu yazar. Ne diyorsunuz bu işe.
Niye bu kadar merak ediyorsunuz kocanıza gösteriyorsunuz kocanız arıyor falan anlamadım. Size ne ki ne düşünüyorsa düşünüyor, karısı merak etsin. Eminim çoğu kişinin başına geliyordur, evli mevli fark etmiyor yazıyor eski veya bambaşka birileri… ama açıkçası ben engeller geçerim merak da etmem🧐

yawwww aynen ben de onu diyorum kenks
Kenks iyici arşa çıkmış yalnız konu sahibi milletin seviyesine laf atarken 🤮

Sizi biz tatmin etmedik anlaşıldı egonuzu okşamamız gerekirdi sanırım eşinizede kıskansın diye göstermiş olabilirmisiniz acaba

Adam selam yazmış karısıda olabilir engellersin geçersin kafaya takmalar geri aramalar karı koca absürtsünüz.

Cok
Merhaba.

Çok ilginç gerçekten

böyle şeyler eşe neden söylenilir dallanıp budaklanır anlamam
konu sahibi uçmuş ama yazmak istedim

eşinize ayy bak bana asılıyorlar mı yapmaya çalıştınız nedir?
geçmiş gitmiş şeye acaba neden niye diye konu açmaya bile değer mi :)

1 haftalık insan exleri yoklamak istemiş demekki
10 yıllık ex olsa ne olur yani amaç yoklamak
Bu durumda tanımanıza rağmen kimsiniz falan demeniz seni unutamadım" gibi bi cvpla mı karşılaşmaktı?
Mantıklı bi insan noyu engeller hayatına devam eder
Ama eşe söylemek eşin kıskanıp adamın peşine düşmesi falan hoşa gitmiş ki burda da konu açtınız
Biri vay be evlenmiş unutamamış üstelik evli adam falan demesini mi beklediniz ne yani?
Bi konu vardı bi üye diyordu kızlar bana böyle mesaj attı bende bunu dedim sizce beni seviyor mu benle evlenecek mi sizce beni oyalar mı yoksa kullanır mı cvp verin!!!!! Falan diyordu
En az o konu kadar saçma 🥴🥴

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back