- 9 Ekim 2015
- 7.571
- 14.139
- 298
- Konu Sahibi gonewiththesin
7 yıldır konu sahibi de no yu silmiş mi silmemiş mi yazsaydı da öyle gitseydiHala yakınlar dediğine göre kendi de takip ediyor o değilden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7 yıldır konu sahibi de no yu silmiş mi silmemiş mi yazsaydı da öyle gitseydiHala yakınlar dediğine göre kendi de takip ediyor o değilden
Ay bunu esinize neden anlattinız. Gercekten saçma bir davranış. Engelleyin gecin. Esiniz sacma birsey yaosa gitse adama olan esinize olacak.Merhaba.
Haftasonu telefonuma gelen mesajla çok şaşırdım ve eşime de gösterdim. Taaaa 7 sene önce yakınımızın tanıştırdığı (eniştem tanıştırdı ve eniştem teyzem o kişiyle de hala yakınlar) ve sadece bir kez görüp 1 hafta konuşup anlaşamadığım kişiydi mesaj sahibi. Ama benden etkilendiğini beğendiğini hissettirmişti o vakit. Fotosu ismi açıktı whatsappta. Selam napıyorsun şeklinde mesaj atmış. Ben iki gün sonra olayı anlamak için ?kimsiniz tanıyamadım dedim mesajla. Anında mesajı gördü ve whatsapptaki aile fotoğrafımı görüp (öyle tahmin ediyorum) kusura bakmayın yanlış yazmışım dedi ve fotosu gitti.
Eşim de kafasına taktı bu olayı ve onu aramış iki kez. İkisinde de kadın açmış. Hala da whatsappta ismi kendisine ait ama foto yok. Bu arada duydum ki benden sonra evlenmiş benim ismimle aynı olan biriyle. Kafamda sorularla kaldım. Yedi yıldır alakam yok, zamanında sadece 1 hafta konuştuk ve anlaşamadık, yedi yıldır neden telefonunda kayıtlıyım ve telini açan kişi bir kadın. Hadi eşiyle ismim aynı karıştırdı desem insan eşine selam napıyorsun mu yazar. Ne diyorsunuz bu işe.
Çünkü kocası da onun ne kadar beğenilen peşinden koşulan bı kadın olduğunu anlamasin mi yani?Ay bunu esinize neden anlattinız. Gercekten saçma bir davranış. Engelleyin gecin. Esiniz sacma birsey yaosa gitse adama olan esinize olacak.
Konu sahibinde yok diye biliyorum ben. Mesaj attığında profil fotosundan tanımış.7 yıldır konu sahibi de no yu silmiş mi silmemiş mi yazsaydı da öyle gitseydi
Anlık konu sahibi:Amerika başkanı dahil herkesi devreye sokmadınız mı daha? Kolay değil 7 yıl önceki flört tarafından mesaj gelmiş. Evet tarafından
Niye bu kadar merak ediyorsunuz kocanıza gösteriyorsunuz kocanız arıyor falan anlamadım. Size ne ki ne düşünüyorsa düşünüyor, karısı merak etsin. Eminim çoğu kişinin başına geliyordur, evli mevli fark etmiyor yazıyor eski veya bambaşka birileri… ama açıkçası ben engeller geçerim merak da etmemMerhaba.
Haftasonu telefonuma gelen mesajla çok şaşırdım ve eşime de gösterdim. Taaaa 7 sene önce yakınımızın tanıştırdığı (eniştem tanıştırdı ve eniştem teyzem o kişiyle de hala yakınlar) ve sadece bir kez görüp 1 hafta konuşup anlaşamadığım kişiydi mesaj sahibi. Ama benden etkilendiğini beğendiğini hissettirmişti o vakit. Fotosu ismi açıktı whatsappta. Selam napıyorsun şeklinde mesaj atmış. Ben iki gün sonra olayı anlamak için ?kimsiniz tanıyamadım dedim mesajla. Anında mesajı gördü ve whatsapptaki aile fotoğrafımı görüp (öyle tahmin ediyorum) kusura bakmayın yanlış yazmışım dedi ve fotosu gitti.
Eşim de kafasına taktı bu olayı ve onu aramış iki kez. İkisinde de kadın açmış. Hala da whatsappta ismi kendisine ait ama foto yok. Bu arada duydum ki benden sonra evlenmiş benim ismimle aynı olan biriyle. Kafamda sorularla kaldım. Yedi yıldır alakam yok, zamanında sadece 1 hafta konuştuk ve anlaşamadık, yedi yıldır neden telefonunda kayıtlıyım ve telini açan kişi bir kadın. Hadi eşiyle ismim aynı karıştırdı desem insan eşine selam napıyorsun mu yazar. Ne diyorsunuz bu işe.
Kenks iyici arşa çıkmış yalnız konu sahibi milletin seviyesine laf atarkenyawwww aynen ben de onu diyorum kenks
Bu üyemi 32 yaşında aaa13 yaşındaki çocuk daha olgundur bundan . Cevaplara bakaynen kezo
Çok ilginç gerçektenMerhaba.
Anlık konu sahibi:
Derhal tüm federalleri devreye sokun!1!1!1
Ulan mercimek çorbası burnumdan geldi ahahahahaha
15 dakikadır burnum sızlıyor mutlu musun ?
Az kalsın ölüyordumBen niye Otrinin mesajından çok buna güldüm acaba
Az kalsın ölüyordum
Evatmutlu musun ?