- 5 Eylül 2022
- 774
- 1.793
- 28
- Konu Sahibi gonewiththesin
Bu daha olası gözüküyor7 yıl önceki flört yazdı diye ego yapıp, eşini de sırf kıskanması için bilgilendirdiğine yemin edebilirim hatta kanıtlayadabilirim.
Kanıt: Konu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu daha olası gözüküyor7 yıl önceki flört yazdı diye ego yapıp, eşini de sırf kıskanması için bilgilendirdiğine yemin edebilirim hatta kanıtlayadabilirim.
Yok, ingilizcem bi tık daha iyi o seviyeden aslında, neyse.vaaayyyy intermediate seviye ingilizce heeee
tmm.Yok, ingilizcem bi tık daha iyi o seviyeden aslında, neyse.
Ben sizin genel anlamda aşağılık kompleksi içinde olduğunuzu ve özgüven sorunu yaşadığınızı düşünüyorum. Asla hakaret etmiyorum, ben öyle biri değilim. Kelime anlamını kullanıyorum şu anda.
Nispet yapmak ve ego tatmini konusunda çok fazla düşünüyorsunuz. Eski konunuz da bunu gösteriyor zaten.
Her halükarda yaptığınızın normal olduğunu söyleyemem. Eşinizi kıskandırmak için bu meseleyi büyüttüğünüzü düşünüyorum. Çünkü bu şekilde ilgi görmek hoşunuza gidiyor. Böyle besliyorsunuz ruhunuzu. Destek almanızı öneririm. İyi günler
Ben de bulamıyorum. Resmen yok oldu bir anda. Nasıl olabilir ki bu?Konu sahibi izini kaybettirdi
Kk nin cilveleri olmalı bu. Nayır nolamazBen de bulamıyorum. Resmen yok oldu bir anda. Nasıl olabilir ki bu?
İnsan sürüne sürüne de olsa dengini bulurmuş, bunu bilir bunu söylerim.Yedi yıl önceki adamın verilmiş sadakası varmış, ya konu sahibiyle evlenseymiş. Allah korumuş resmen adamı.
Adam attığı mesajdan sonra karşıdakinin kim olduğunu farketmiş de tekrar ölü taklidi yapmış başkalarına açtırmış telefonu.Yedi yıl önceki adamın verilmiş sadakası varmış, ya konu sahibiyle evlenseymiş. Allah korumuş resmen adamı.
Aynen. Bizden de beklediği cevapları alamadı. Unutulmayan, kıskanılan kadınsın filan dememizi bekledi ama işte kendi kendine kuruntu yapmış.7 yıl önceki flört yazdı diye ego yapıp, eşini de sırf kıskanması için bilgilendirdiğine yemin edebilirim hatta kanıtlayadabilirim.
Merhaba.
Haftasonu telefonuma gelen mesajla çok şaşırdım ve eşime de gösterdim. Taaaa 7 sene önce yakınımızın tanıştırdığı (eniştem tanıştırdı ve eniştem teyzem o kişiyle de hala yakınlar) ve sadece bir kez görüp 1 hafta konuşup anlaşamadığım kişiydi mesaj sahibi. Ama benden etkilendiğini beğendiğini hissettirmişti o vakit. Fotosu ismi açıktı whatsappta. Selam napıyorsun şeklinde mesaj atmış. Ben iki gün sonra olayı anlamak için ?kimsiniz tanıyamadım dedim mesajla. Anında mesajı gördü ve whatsapptaki aile fotoğrafımı görüp (öyle tahmin ediyorum) kusura bakmayın yanlış yazmışım dedi ve fotosu gitti.
Eşim de kafasına taktı bu olayı ve onu aramış iki kez. İkisinde de kadın açmış. Hala da whatsappta ismi kendisine ait ama foto yok. Bu arada duydum ki benden sonra evlenmiş benim ismimle aynı olan biriyle. Kafamda sorularla kaldım. Yedi yıldır alakam yok, zamanında sadece 1 hafta konuştuk ve anlaşamadık, yedi yıldır neden telefonunda kayıtlıyım ve telini açan kişi bir kadın. Hadi eşiyle ismim aynı karıştırdı desem insan eşine selam napıyorsun mu yazar. Ne diyorsunuz bu işe.
Merhaba.
Haftasonu telefonuma gelen mesajla çok şaşırdım ve eşime de gösterdim. Taaaa 7 sene önce yakınımızın tanıştırdığı (eniştem tanıştırdı ve eniştem teyzem o kişiyle de hala yakınlar) ve sadece bir kez görüp 1 hafta konuşup anlaşamadığım kişiydi mesaj sahibi. Ama benden etkilendiğini beğendiğini hissettirmişti o vakit. Fotosu ismi açıktı whatsappta. Selam napıyorsun şeklinde mesaj atmış. Ben iki gün sonra olayı anlamak için ?kimsiniz tanıyamadım dedim mesajla. Anında mesajı gördü ve whatsapptaki aile fotoğrafımı görüp (öyle tahmin ediyorum) kusura bakmayın yanlış yazmışım dedi ve fotosu gitti.
Eşim de kafasına taktı bu olayı ve onu aramış iki kez. İkisinde de kadın açmış. Hala da whatsappta ismi kendisine ait ama foto yok. Bu arada duydum ki benden sonra evlenmiş benim ismimle aynı olan biriyle. Kafamda sorularla kaldım. Yedi yıldır alakam yok, zamanında sadece 1 hafta konuştuk ve anlaşamadık, yedi yıldır neden telefonunda kayıtlıyım ve telini açan kişi bir kadın. Hadi eşiyle ismim aynı karıştırdı desem insan eşine selam napıyorsun mu yazar. Ne diyorsunuz bu işe.
ama kendisi de evli diye biliyorum ve telini kadın açmış çok ilginç değil mi
Numaradan değilde profil fotoğrafından o kişi olduğunu anlamışNumaranın halen adama ait olduğundan emin misiniz ? Basit bir yanlış numara olayı olmasın.
Numaradan değilde profil fotoğrafından o kişi olduğunu anlamış
Hakkımı yemeyin ben dedimAynen. Bizden de beklediği cevapları alamadı. Unutulmayan, kıskanılan kadınsın filan dememizi bekledi ama işte kendi kendine kuruntu yapmış.
Hala yakınlar dediğine göre kendi de takip ediyor o değildenKonu sahibinin cümleleriyle : "Taaaa 7 sene önce yakınımızın tanıştırdığı (eniştem tanıştırdı ve eniştem teyzem o kişiyle de hala yakınlar) ve sadece bir kez görüp 1 hafta konuşup anlaşamadığım kişiydi mesaj sahibi. Ama benden etkilendiğini beğendiğini hissettirmişti o vakit. Fotosu ismi açıktı whatsappta. "
Üzerinden 7 sene geçmiş , adamla 1 kez görüşmüş ; bir başka adamla yıllardır evli. Adam çok unutulmaz bir görünüme mi sahip ki , whatsapp fotosundan tanımış , mantıksız geldi.