Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herşeyi nişanlınla hallet. Biz öyle yaptık sadece ikimiz ohh mis. Ailelerin çok karışmaması lazım birbirlerine, sıkıntı oluyor. Bu şekilde kalın daha iyi inan.
Annene herşeyini detaylı anlatma. Kız annesi sonuçta, böyle yapması gerçekten çok normal. Oda senin iyiliğini istiyor mutlu olmanı ister ama seni strese soktuğunun farkında değil emin ol. Bazen anneler telaşlarını farklı yöntemlerle gösteriyor.
Dediğim gibi kayınvaliden aramıyor mu annene arıyor de. Anne ben onların bu konuyu ilgilenmelerini istemiyorum ben nişanlımla halletmek istiyoruz de. Olabildiğince onları yüz göz etme aradaki dengeyi sen sağlayacaksın.
Hepimizin başından geçti bunlar.
Benim annem de öyleydi. Kayınvalidem başlı başına bi felaketti ki hala öyle. Hala anneme pembe yalanlar söylemek zorunda kalıyorum ki birbirlerine bilenmesinler :)
Allah kolaylık versin.
Biz aile ile gitmedik gittik beğendik aldık ikimiz ama genelde çoğu çift aileleriyle gidiyor. İnşallah herkes bir mobilyadan tutup seni yönlendirmez canım . Mobilya önemli kararlı ol annen bile olsa kimsenin yönlendirmesine izin verme kendi evinizi tamamlıyorsunuz unutma.Simdi subat sonu esya bakicaz, mecbur ailelerle gidecegiz degil miCunku maddi kisimi onlar halledecek.
İnanin ondan yana hic suphem yok ama boyle annem konustukca sinirlenip adama patliyorum cok alakasiz şeylerde. Onla da paylasmak istemiyorum evdeki konusulani ben sisiyorum.
Biz aile ile gitmedik gittik beğendik aldık ikimiz ama genelde çoğu çift aileleriyle gidiyor. İnşallah herkes bir mobilyadan tutup seni yönlendirmez canım . Mobilya önemli kararlı ol annen bile olsa kimsenin yönlendirmesine izin verme kendi evinizi tamamlıyorsunuz unutma.
Valla resmen gun sayiyorum nikah gunu gelsin de su gunler geride kalsin diye bi'taraftan da kardeslerimden ayrilcam diye yavas gecsin istiyorum. Cidden hic guzel bi'donem degilmis bu donemler.Haklisiniz insan ister istemez doldurusa geliyor.. Bence annenizle konusun.. Bu güzel günlerinizi gereksiz seylerle harcamayin nisanlilik dönemin tadini cikarin..
Valla resmen gun sayiyorum nikah gunu gelsin de su gunler geride kalsin diye bi'taraftan da kardeslerimden ayrilcam diye yavas gecsin istiyorum. Cidden hic guzel bi'donem degilmis bu donemler.
Aynen bende böyleyim arkadaşa katılıyorum hiç görmeseler birbirlerini ona bile raziyim hatta bende görmesem diyorum mesafe en güzeli mesafe 2ay sonra evlendinmi al kocanı kapat kapını kv mesafeli ol yeterBende ne kadar konuşmalarsa o kadar rahat ediyorum.
Onlar konuşurken iğne üstündeyim zira
Zaten az bi'zaman kaldığından diken üstündeyimÇook teşekkür ederimmm.Kiyamam size.. Siz yinede bu kadar takmayin kafaniza sonucta az bir zaman kalmis bosverrriiinnn..
Kesinlikle ben de mümkün olduğunca uzak olsunlar istiyorum ki bence gerek de yok. Sanırım öyle yapacağım inşallah annem kızımı aramışsınız vs diye pot kırmazSenin eşinin ailesi benim hayalimde ki eş ailesi :) Gayet güzel böyle. Bir arkadaş demiş ya pembe yalan söyleyin diye hiç hoşlanmasam da bu iyi bir fikir gibi geldi. Aradı de; sordu de. Çok büyük bir sorun olmadığı sürece beyaz yalanlar kurtarıcı oluyor. Aileler ne kadar dahil olursa o kadar sular bulanıyor.
İşte ben de bundan tırsıyorum ya. Kadın aramazsa annem resmen whatsapptan taciz ediyo yazıyo falan, ee bi'dur da insanlar arayacaksa arasınlar, fırsat vermiyosun ki. En sevmediğim huy ama anne işte, karşı taraf olsam gıcık olurdumsenin ailende eşimin ailesini gördüm diyebilirim. ama sonuç şuan görüşmüyor ailelerimiz. çünkü ailem bıktı hergün hergün görüşmekten. o yüzden anneni frenleyebiliyorsan frenle.yoksa çok yıpranırsınız benden söylemesi.
Aynen bende böyleyim arkadaşa katılıyorum hiç görmeseler birbirlerini ona bile raziyim hatta bende görmesem diyorum mesafe en güzeli mesafe 2ay sonra evlendinmi al kocanı kapat kapını kv mesafeli ol yeter
Valla şimdi ben kaçıp kurtulmak kimseyle gorusmemek bi süre kafa dinlemek hele kv ölene kadar görmemek istiyorum bi arkadaş vardı burda bi başka konuda aynı binada oturup tüm eltiler kv birbirlerine telefon açarak gidip geliyorlarmış kimse kimsenin ne yaptığıyla ilgilenmiyormuş umarım sizinde böyle olur şansın bahtın acik olsun insallahZaten az bi'zaman kaldığından diken üstündeyimÇook teşekkür ederimmm.
Kesinlikle ben de mümkün olduğunca uzak olsunlar istiyorum ki bence gerek de yok. Sanırım öyle yapacağım inşallah annem kızımı aramışsınız vs diye pot kırmaz
İşte ben de bundan tırsıyorum ya. Kadın aramazsa annem resmen whatsapptan taciz ediyo yazıyo falan, ee bi'dur da insanlar arayacaksa arasınlar, fırsat vermiyosun ki. En sevmediğim huy ama anne işte, karşı taraf olsam gıcık olurdum
O da ayrı bi'konu tüm şartlar onların evinin yakınını işaret ediyo. Görümce ve kayınvalideye ne kadar iyi olsalar da yakın oturma fikri biraz korkutuyo ki ben kendi aileme de yakın oturmak istemiyodum. Dengeleri kurabiliriz umarım
Valla şimdi ben kaçıp kurtulmak kimseyle gorusmemek bi süre kafa dinlemek hele kv ölene kadar görmemek istiyorum bi arkadaş vardı burda bi başka konuda aynı binada oturup tüm eltiler kv birbirlerine telefon açarak gidip geliyorlarmış kimse kimsenin ne yaptığıyla ilgilenmiyormuş umarım sizinde böyle olur şansın bahtın acik olsun insallah
Yine esin ilgilensin ama seni karıştırmasınKayınvalide değil de görümcemden çekiniyorum biraz. Çok tatlı bi'kadın ama eşinden çok nişanlım kolu kanadı olmuş resmen. Eğer onla da dengeleri kurabilirsek inşallah sorun yaşamam gibi.
Size de ne diyeyim Allah ağzınızın tadını bozmasın inşallah :/
Yine esin ilgilensin ama seni karıştırmasın
Sende karışma bi düzen tutturdunuzmu öyle gider
Biz yapamadik sen yap diye tavsiye akıl fikir ne dersen de dediğimi yap yaptigimi yapmaaaa: @Aynen baştan belirli bi'çizgide gitmem lazım, çook teşekkür ederimmm.