Evli olanlar bakabilir mi ?

Neden bu kadar çok üyelik aldınız ki? Kk Hatunları hepsini buldu bakın boşuna almışsınız üyelikleri.

Ayrıca eniştenizle olan olaylarda sizi çok sessiz gördüm. Eniştenin dünya umru değil ama sen hem taciz edilip hem eşim acaba beni kabul edecek mi endişesi yaşamışsın. Bunlar büyük travmalar. Demem o ki kv kp konusu diğer sorunlarının yanında devede kulak.

Hayret bisey!!!

Dogru mu konu sahibi?

Evet hakikaten de o nick ona ait ve tacizci bi eniste var. Ve siz memur olucam diye calismayip bu ortamda kaliyorsunuz. Hakikaten hayret bisey...

Keşke memur olmak o kadar kolay olsa. Çok iyi anlıyorum memur olma isteğini, hak da veriyorum ancak çok çok zor artık. Bir de gitmiş tacizci enişte ile kalıyor. Kayınvalidesiyle kalsa daha iyiydi sanki:/

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun anacığının.
Unutulmuyor maallesef .
Kin de değil ama unutmaıyosun ..

Normalde hafızam çok zayıftır . Unuturum çoğu şeyi ama yaşadılarım mıhhh gibi aklımın bır köşesinde 1 sn yesını bile unutamıyorum.

Insanlar yaptiklarinin karsiligini iyi ya da kötü bir sekilde buluyor .Ya bu dünyada ya oteki dunyada .Siz guclu olmaya bakin bosverin kimseden hayir yok esinizle birbirinize sımsıkı tutunun .Insallah kazanirsiniz sinavi da.

Keşke memur olmak o kadar kolay olsa. Çok iyi anlıyorum memur olma isteğini, hak da veriyorum ancak çok çok zor artık. Bir de gitmiş tacizci enişte ile kalıyor. Kayınvalidesiyle kalsa daha iyiydi sanki:/

Calissa en kotu asgari ucret alsa yine tek basina evini dondurur, tacizci enisteyle sorunlu ablayla yasamak zorunda kalmazdi. Bazen insanlarin tercihleri beni cok dusunduruyor.

Calissa en kotu asgari ucret alsa yine tek basina evini dondurur, tacizci enisteyle sorunlu ablayla yasamak zorunda kalmazdi. Bazen insanlarin tercihleri beni cok dusunduruyor.

Aynen valla, sonra telefon başında biz dövünüp duruyoruz böyle şeylerde. Bazen insanları kendilerinden daha çok düşünüyormuşuz gibi geliyor bana.

Annem öldü yazdigin yerde takildim kaldim... İcim orda kavruldu... Allahim sana sabir annecigine de rahmet eylesin nurlar icinde uyusun insallah cennet bahcelerinde gezsin...

O kaynanani da Allah bildigi gibi yapsiz ruhsuz vicdansiz kadin kendi basina bir sey gelmez saniyor. Buyuk konusmayayim ama ben olsam yuzlerine bakmazdim benim annemi saymayani ben de saymam. Bosver aramasinlar Allah muhtac etmesin zor gununde yaninda olmayan iyi gununde de olmasin. Bence sen onlardan uzak dur arama. Esine ve yoluna bak. Rabbim olmazlari oldurur Kun fe yekûn insallah bebegini de hayirlisiyla kucagina alirsin. Hic canini sıkma. Senin icin dua edecegim. Rabbim imtihanlarimizi kolay kılsın...

eşin adam olmayı becerirse askerden geldiğinde sıkıntı olmaz.önce baba olman zor dediklerinde hala karısı varsa yanında sana şükretmeli.kaynanan bu durumu biliyor mu bilmiyorum. bilmiyorsa söyle çocuk konusunda zorlandığınızda size sana bk atmasın.erkeğin karısını ailesine ezdirmesi günah fakat bu durumda ezmeye kalkarlarsa cehennem kabul etmez onları.inşallah kazanırsın kpssyi.eğer kazanamazsan bile elinde bir işin olsun kimseye muhtaç olma.eşinin ailesi de muhtaç olmasın size bulaşmasınlarda

Allah sabırlar versın.
Benim annem hasta olsa helede ciddi bir hastalık olsa gözüm ne kv görür ne başka bisey. Ne derse desin duymam görmem bile. Arayıp beni çağırmadın bile diyemez, çok ciddi ağzının payını veririm heralde.
Niye bu kadar kafanıza taktınız anlamadım, kvnin gelmemsi evt belki kötü ama o kendi kötülüğü ve o an kafaya takmaya değecek birşey hiç değil.

Ssk niz yoksa kaymakamliktan gelir testi yaptirip ücretsiz faydalanabilirsiniz buyuk bir sorun degilse aile hekimine gidebilirsiniz
Ama en iyisi part time calismak en azindan harcliginiz olur

Basın sağolsun öncelikle. Ve çalışmak zorundasın. Ne abi ne abla sana bakmak zorunda değil. Hepimiz Kpss çalıştık atandı vs ama o süreçte hep gündüz çalışıp akşam ders çalıştık.

Eşimin sigortası yok muayene olamadım ve cebimde beş kuruş yok diyen insanın evde oturup kendine acıma lüksü yok. Bir an önce is bul.

O kim oluyomuşta annene giderken ona soracakmışsın? Ekmeğini suyunu o vermediğine göre kendi kendine konuşur ancak siz he deyip geçin,gerçekten umursamayın mesafeli olun çünkü eşiniz ezdirmiyormuş. Anneniz için Allah rahmet eğlesin,mekanı cennet olsun. Neden sizin çocuğunuz olmuyor anlamadım orayı ama hayırlısıyla olur İnşAllah. Ayrıca çalışmak kpssye engel değil,kimseye minnet etmeyin, part time bir iş bulun. Hem kpssye çalışın,hem ihtiyacınız olursa onu karşılarsınız. Bu arada mesleğiniz nedir?

Annene rahmet diliyorum.Hayatını tam anlamaıyla şekillendirmemiş insanlar evlenmemeli.(Askerlik,iş,gelir gibi)
kpss ye hazırlanmak çalışmamanız için sebep değil.Bir işe girmelisiniz.Kayınvalideden daha öncelikli bir sorun bu.
Kayınvalideye gelince de mesafe candır.Kendinize söz söylettirmeyin.

Anneniz için çok üzüldüm. Allah gani gani rahmet eylesin,size de sabir versin.

öncelikle başın saolsun part time bile olsa bir iş buabilirsin parasızlıktan onun bunun eline bakmaktan ityidir ki tam zamanlı çalışıpta hazırlanablirsin bence senin tek sorunun parasızlık

Esinize cocugun olmaz belki diyen kim? Gerceklik payi yok yani doktor degilse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…