evli olan eski sevgilime aşığım

Bende çok zor bir evlilik yaşadım. 8 yıl bekledim. Mezhep farklılığı olmasından dolayı ailem karşı çıktı. Ailemde bunu kabul etmek zorunda kaldı. Şimdi onlarda bende mutluyum. Bence artık iş işten geçmiş. Sen artık olmayacağını bi şekilde ona belli etmelisin. Oda senden ümidini kesip evliğine ve çocuğuna odaklanmalı.

Bekarken kolaydı da şimdi neden zor? Ha, farklı şehirde olmak işinizi kolaylaştırdıysa kaydınızı aldırmasaydınız keşke memleketinize, kendinizi tanımıyor musunuz hiç? Ama şu kör öldü badem gözlü oldu durumuna katılıyorum, önceden nasılsa peşinizdeydi. Şimdi de size karşı bişeyler hissettiğini, hala bitmediğini söylüyorsunuz ama o artık evli!

Kadın her şeyi bile bile evlendiyse şimdi hiiiç ağlamasın eski sevgilin de evlenmeseymiş içip içip durmanın alemi yok.Sana gelince yeni bir hayatın var önüne bak.Şu an ne olursa olsun kabak senin başına patlar.

bana bak şeker kız

komşunun tavuğu kaz gözüküyor ya inanma annem

erkeklerin hepsi evlenince canavarlaşıyorlar
erkekmı kalmadı ayol, aaa
başkasını bulursun , hemde hepsi aynı model inan hepimizdeki aynı inanki

Adam sana o kadar yalvarmış istememişsin şimdide kız aramızı açtı evlendiler diyorsun. Bebeğini düşün aklına geldiğinde. O yavruya yazık kimsenin huzurunu bozma. Gerekirse karşılaşma.

zamanında henüz evlenmemişken, eski sevgilinizin onca ısrarına rağmen istememişsiniz,duygularınızı bastırabilmişsiniz,şimdi onun hamile eşini görünce eski sevgili kıymete bindi.adamın karısının sizden haberi vardı, vakti zamanında bile bile evlendi diye bu durum sizin bir gün ortaya çıkıp yuva dağıtma hakkını doğurmaz.eskiden yaptığın gibi şimdi de karşı koyabilirsin duygularına.

kız da adama çok aşıkmış demek ki,gözü bir şey görmemiş.

Bu olay aklıma geçmişte yasadigim bi olayı hatırlattı bana. Hayatimda sevdiğimi sandığım ilk erkek, beni aldatMişti. Şöyle ki sürekli etrafında dolaşan bi kız vardı anlatiyordu rahatsiz ediyor beni diye. Bana kalsa beni çok seviyordu o s.erefsiz... neyse bu kız bunların da akrabası üstelik gelip bi akşam onlarda kalıyor ve zorla (nasıl zorla oluyor onu da anlamadım silah falan dayadi sanırım herifin kafasina) birlikte oluyorlar. Ve kızı kaçırmak zorunda kalıyor. Evleniyor. Kız bana mesaj atiyor düğünümuz var beklerim diye. Ben tabi kahroluyorum vs. Bir süre sonra bana ulasmaya çalışıyor sürekli eski sevgilim askerdeyken. Ben seni seviyorum ondan boşandım diye. Tabi boşanmadi. Ben hiç bi şekilde istemedigimi söyledim. Bu devamli bana mailler atiyor. Eski numaralarımı arıyor. Eski hattım kardesimdeydi ordan biliyorum. Velhasıl kelam iki de çocuk yapıyor. Tabi bana hala sevdiğini soyledigi mailleri atmaya devam ediyor. En sonunda gerçekten boşandığıni karısının kendisini aldattıgini öğrendim. Ne olacaktı ki alinan ah hiç bir zaman yerde kalmaz...

Ay yazmadan edemedim.
Arkadaşım, kız bile bile devam etmiş olabilir tamam. O onun kabullenişi kişiliği diyelim.
Siz de kendi kişiliğinizi göstereceksiniz. Sonuçta HERKES KENDİ KARAKTERİNİN GEREĞİNİ SERGİLER.
Ve bazı arkadaşların dediği gibi büyük gün ve gecelerden uzak duracaksınız.
Ne olursa olsun, olan olmuş, bir yuva kurulmuş, lütfen empati yapın.
Bol bol da dua edin. Aşk acısını çok iyi bilen biri olarak söylüyorum. Umreye gidip geldikten sonra 4 ay içerisinde tamamen unutabildim. Çünkü karşıma mukayese bile edemeyeceğim beyefendi bir insan çıktı ve evlendim Rabbime milyonlarca şükürler olsun.

İyi de ben burda çok büyük bir aşk, zorla olan bir birliktelik, aranızı açmak ve zorla ayrılmak gibi şeyler göremedim. Siz istememişsiniz ve herşeye ramen gitmişsiniz. Şimdi de çok aşıktım diyorsunuz, öyle olsaydı vazgecemezdiniz. Kör ölmüş badem gözlü olmuş hesabi sizinkide. Sizde abinize giderken eşini arayın önce o varsa gitmeyin, çat kapı yapmayın. Zamanında nasıl yok saydıysanız şimdide öyle yapın. Çocuğuylada görünce ister istemez unutursunuz zaten...

Ailem öğrenecek ve karşı çıkacak diye başta bu ilişkiyi sonlandırabildiyseniz şimdi de aynı şekilde bir yuva yıkılmasın diye paşa paşa sonlandırabilirsiniz diye düşünüyorum. Üzgünüm ama artık sevmeye hakkınız yok,ikinizin de dünyası farklı olmuş.

Oncelikle hepinize iyi yada kötü yorumlar için çok teşekkür ederim. Kızı sucladim belki ama daha sonra da yazdığım gibi ayrılmak isteyen bendim ve hata bendeydi. Bunu yazılanlari okuyanlar görmüştür zaten. Evet belki kenda hatalarımı görmeden bir hırsla kızda suç olduğunu belirten açıklamalar yaptım ama hem yazdıklarınızdan hemde mantıklı düşündüğümde hata belki de bendeydi. 4 sene devam eden inişli çıkışlı bir birlikteligimiz oldu gizli saklı buluşmalardan ben çok yoruldum ailelerimiz devamli tartışma halindeydi okul kazanmıştim kesinlikle başka şehre yerlesmeme izin vermicekti ve en önemlisi karşı tarafın ailesi beni abim ve yengemden dolayi bizim ilişkimiz yuzunden kızlarınla arası bozulur diye hiç istemedi. Yani hiç savaşmadin diyenler olmuş niz 4 yıl savastik. Ama ben artık psikolojik açıdan çok yiprandim ve uzaklaşma kararı aldım. Onu istanbula gidince de unutamadim ama bir şekilde izmire geri döndüm geri dönmemin onunla hiçbir alakası yok. Onu görünce çok üzüldüm bir de benim yanımda istemeden hep eski sevgilimden bahsediliyor yani içtiğini ve onlara dair her detayı burdan biliyorum. Suçlamaya çalışanların derdi ne anlamadım ama unutmak istediğimi kaç kere dile getirdim eski sevgilimin de unutamadim tarzinda davranışlar sergilemesinden dolayi unutmam daha da zorlaşıyor. Ben sadece buraya kimseye anlatamadıgim için sizden yardım bekledim hamile bir eşin ve cocugun vebalini zaten almam. Son iki yıldır da evli yani 6 senedir sevdiğim birinden bahsediyorum

Son düzenleme:
ayyyy bir de nedir yaaaa bizim hayallerimizi onunla yaşıyor

uzak dur uzak dur.geri dönmekle hata etmişsin

Allah tez vakitte unutturacak birini çıkarsın karşına. Sen de böyle dua et bol bol. Allah kalpleri en iyi bilendir.

Ne kadar kötü bir şey ya böyle bir olay olsun sen git gel memleketine dön
Ailenin yanına yegenin olsun onlarla karşılaşacam de eve gireme yegenini seveme özel günlerden kaç

Ailenle eğleneme

Ne zamandir evlisiniz canim? Allah mutlulugunuzu daim etsin. Kac yasinda evlendin? Esin kac yasinda?

adam evlendi kıymete bindi yani seni anlıyorum da maden bu kadar büyük bir aşk bunca zaman nasıl ayrı kaldınız ki ?
bence sen o adamın sevgısıne alıstınya hep senı sevecektıya şimdi başkasına ait olunca durumlar değişiyor
ve diyecem evli adamlardan uzak durun can yakmayın artık hemde karısı hamile ALLAH aşkına yapma
biraz duygularını engelle yada eski yaptıgın gibi gene terket o şehri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…