- 3 Eylül 2013
- 806
- 460
- 158
- Konu Sahibi cokbilindik
Allah'ımmmmm böyle durumlardan sen koruuuuu bizleri Yarabbiiiiiimmmmmm, uzak tut sen Allahhhh'ımmm Yaradanıımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sormussun, cevaben UZAK DUR diyen bi arkadasa, NİYE OYLE DEDİNİZ demissin.. ne duymak istiyosun ki pardon? hosuna mi gitmedi cevabi?ben herseyi içtenlikle anlattım ve hemcinslerimden akıl bekliyorum neden böyle söylediniz?
kız da adama çok aşıkmış demek ki,gözü bir şey görmemiş.aslında anlattım yukarıda evet uzaklasmak isteyen bendim numaramı degistirmeden önce bana attıgı mesajları kız okumus ve o yazdıklarını baskası okusa mümkün değil yürümezdi ancak 2 hafta sonra ögrendim ki birlikte olmusşlar kızla cinsel acıdan ve öyle evlendiler aceleyle
Oncelikle hepinize iyi yada kötü yorumlar için çok teşekkür ederim. Kızı sucladim belki ama daha sonra da yazdığım gibi ayrılmak isteyen bendim ve hata bendeydi. Bunu yazılanlari okuyanlar görmüştür zaten. Evet belki kenda hatalarımı görmeden bir hırsla kızda suç olduğunu belirten açıklamalar yaptım ama hem yazdıklarınızdan hemde mantıklı düşündüğümde hata belki de bendeydi. 6 sene öncesinden bahsediyorum 4 sene devam eden inişli çıkışlı bir birlikteligimiz oldu gizli saklı buluşmalardan ben çok yoruldum aileleailelerimiz devamli tartışma halindeydi okul kazanmıştim kesinlikle başka şehre yerlesmeme izin vermicekti ve en önemlisi karşı tarafın ailesi beni abim ve yengemden dolayi bizim ilişkimiz yuzunden kızlarınla arası bozulur diye hiç istemedi. Yani hiç savaşmadin diyenler olmuş niz 4 yıl savastik. Ama ben artık psikolojik açıdan çok yiprandim ve uzaklaşma kararı aldım. Onu istanbula gidince de unutamadim ama bir şekilde izmire geri döndüm geri dönmemin onunla hiçbir alakası yok. Onu görünce çok üzüldüm bir de benim yanımda istemeden hep eski sevgilimden bahsediliyor yani içtiğini ve onlara dair her detayı burdan biliyorum. Suçlamaya çalışanların derdi ne anlamadım ama unutmak istediğimi kaç kere dile getirdim eski sevgilimin de unutamadim tarzinda davranışlar sergilemesinden dolayi unutmam daha da zorlaşıyor. Ben sadece buraya kimseye anlatamadıgim için sizden yardım bekledim hamile bir eşin ve cocugun vebalini almak gibi bir dusuncem olamaz evet konunun başında eski sevgilimin karisinda da hatalar gördüm ama hala da var ama en büyük hata bende bunu zaten kabul ediyorum. Sadece unutmam için yardım istedim hepsi bu
Ay yazmadan edemedim.
Arkadaşım, kız bile bile devam etmiş olabilir tamam. O onun kabullenişi kişiliği diyelim.
Siz de kendi kişiliğinizi göstereceksiniz. Sonuçta HERKES KENDİ KARAKTERİNİN GEREĞİNİ SERGİLER.
Ve bazı arkadaşların dediği gibi büyük gün ve gecelerden uzak duracaksınız.
Ne olursa olsun, olan olmuş, bir yuva kurulmuş, lütfen empati yapın.
Bol bol da dua edin. Aşk acısını çok iyi bilen biri olarak söylüyorum. Umreye gidip geldikten sonra 4 ay içerisinde tamamen unutabildim. Çünkü karşıma mukayese bile edemeyeceğim beyefendi bir insan çıktı ve evlendim Rabbime milyonlarca şükürler olsun.