• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli olan eski sevgilime aşığım

Ya bu nasıl bir ego öyle sendeki ? Aslında egodan çok genç kız travması diyorum buna. Yok seni görünce içmiş içmiş de....
Karısına sarhoş gitmişte.
Bak canım seni çok seven adam sanıyormusun ki başkasıyla evlensin. Ha diyosun ki beraber olmuşlar. E seni seven adam sen aklındayken başkasıyla nasıl olsun.
Şimdi geç bu aşk meşk ayaklarını. Ne Aşkı ya hu. Adam Karısını sevmiş evlenmiş bir de bebeleri oluyor.
Sen bak yoluna derim. Yoksa adamın artık bir kaç günlük heyacanından başka bir Şey olmazsın.

Adam evlenmeden önce elinizden geleni yapmissiniz ayrilip uzak durmak icin üstelik o size kul köleyken, sehir bile degistirmissiniz... Adam evlenmis Baba olacak, sürekli karsilasiyorsunuz ve kaydinizi onu devamli görebileceginiz sehire aliyorsunuz... Evlenincemi kiymete bindi? Madem büyük engeller vardi ayrildiniz, o zaman daha unutmadiysaniz geri dönmeseydiniz... Olaylari baslatan sizsiniz, eminim ailenizde bukadar kin gütmezdi, eninde sonunda kabullenirdi... Siz kolayina kacmissiniz, savasmamissiniz... Simdi adamin Hamile karisini huzursuz etmeye hakkiniz yok... Hem herseyi kendinize yormayin, adam belkide artik karisini seviyordur, üstelik ona dünyanin en güzel hediyesini verecek karisi... O aksamida sirf size olan kininden ve nefretinden icmistir belkide...:KK14:

Sürekli kıza çamur atmaktan vazgeçin yok elde etmek için birlikte olmuş da bile bile sürdürmüş de sevgilinizde cahil değildi herhalde çıkmasaydı görüşmeseydi kim kimi zorla elde edebilir ilişkini bildiği halde evlenmiş ee ne yapsın siz ayrılmışsınız zaten ne ilişkisi. Yok sizi gördüğü akşam zil zurna gitmiş eve de nereden öğrendiniz bunu size onun hayatını mı anlatıyorlar. Adamın kafasına zorla silah dayamadılar herhalde bu kızla evlen diye unutamayan insan biriyle birlikte olmaz nişanlanmaz değil mi kendinizi kandırmayın o kadar zamandan sonra hem de kadın doğum yapmak üzere unutamadım demek ne oluyor başka şehirdesiniz döneceksiniz herkes de yoluna devam edecek bu kadar basit. Hemcinslerinizi suçlamayın yani. Kaydınızı oraya aldırmak da neyin nesi bu saatten sonra bekletiniz ne o şehire döndüğünüze göre belki eşini bırakır diye mi umut ediyorsunuz. Hiç beklemeyin hiç..

evet bunda o kadar haklısın ki ama bir yandan abimin eşi anlattı hiç içmeyen biri 2 ay sonra beni görmesinin ertesi günü ayakta duramayacak kadar sarhos olunca kız için cok üzüldüm ve tabiki kendim içinde yani ne yaparsam yapiyim o kız benden hep nefret edicek. ve karnı burnunda aglamıs o öyle içince . eşi bana ne yapmıs olursa olsun eski sevgilimi hala unutamadıgım için cok vicdan azabı duyuyorum eşi adına ve dogacak bebeği...
Sana kimse birsey yapmadı. Sen istemissin bunu resmen. Nisandan once bile evleneceklerini bile bile hayir demissin. Bitti. Otesi yok. Kimsenin degil seni kararin suan durdugun yer.

ama evlisin benim degilsin.
şarkısı geldi aklıma.
aklından cıkarmaya bak. umursama onun varlıgını.

aynı ortama girme kadına yazık herseyden once dogmamıs bebege yazık :(

aslında anlattım yukarıda evet uzaklasmak isteyen bendim numaramı degistirmeden önce bana attıgı mesajları kız okumus ve o yazdıklarını baskası okusa mümkün değil yürümezdi ancak 2 hafta sonra ögrendim ki birlikte olmusşlar kızla cinsel acıdan ve öyle evlendiler aceleyle

ee canım bu ilişki tek taraflı mı oluyor kız da kız mesajları okumuş da bilerek birlikte olmuş aceleyle evlenmişler geç bunları geç ne yapmış kız sevgilinizin içkisine ilaç mı katmış aa dur sen söylemeden söyleyeyelim çok sarhoşmuş kız ırzına geçmiştir dimi.. Kendini kandırmaya devam etme zorunlu evlilikti diye çocuğu da o yüzden hemen yaptı zaten 2 sene olmuş evleneli demek ki evlenmeden önce gebe kalmadı ee adam sevmiyor madem korunabilirlerdi dimi. Yahu nedir bu aramızda engeller var diyen giden numaranı değiştiren sensin baştan olmayan birşeydi de şimdi nasıl oluru var söyleyin o şehire geri dönüyorsunuz siz terketmişsiniz kızın aranızı bozduğu yok bıraktınız mı bu adamı bıraktınız daha ne şimdi ne istiyorsunuz ayy senin yüzünden sarhoş olmuş da karısı da anlamıştır kesin de ne kadar eminsiniz kendinizden eşi de çirkindir kesin dimi.

Karisi belliki sizden cok sevmis... Siz terkedip gitmissiniz ama o savasmis, en zor zamanlarinda yaninda olmus, teselli etmis, askini hissettirmis, yaralarini sarmis, ona tekrar sevmeyi ögretmis... Herseyi bile bile pes etmemis... ASKINA sahip cikmis.... Sizde yapsaydaniz, simdi burda ne deseniz yalan... Siz baya baya kiskanmissiniz adamin Hamile karisini ve simdiki hayatini... Bide kim bukadar detay biliyor allah askina, yok icmismiste, ayakta zor duruyormusta, sabaha karsi eve gelmiste, karisi aglamista falanda filanda... 24 saat canli kamerama takik bu sahislarin biyerlerinde? Adam biraz efkarlanmistir, sizi görünce eski Kötü anilari gelmistir aklina, biricik karisina yaptigi haksizliklara pisman olmustur ondan icmistir.... Bakin daha biton senaryo üretebilirim, her hareketi kendinize yormayin, bence artik sandiginiz gibi kiymetli degilsiniz...:KK14:

merhaba kızlar.eski erkek arkadaşım abimin eşinin kardeşi oldugu, yani yengemin kardeşi oldugu için kendisini sevdigim halde ilişkimizi bitirdik yani daha dogrusu ben istedim bitmesini çünkü ailelerimizin arası zaten yeterince iyi degildi babam ilişkimizi öğrense kahrolurdu... her neyse biz ayrıldık ve ben okul için istanbula yerlesme kararı aldım tabiki kendisine hem benden uzaklassın hemde yaşı geldi diye bir kız buldular. hiç istemiyordu başkasını bana yalvarıyordu istanbula gitmemem onu bırakmayıp ilişkimizi devam ettirmemiz için ama kendisini kesinlikle istemedim kalbimi bir kenara bıraktım yeni bir hayata basladım. her neyse kendisi nişanlıyken sözlüyken hala beni arıyordu tek sözümle herşeyi bitircegini söylüyordu ve tabiki bu durumdan sözlencegi kzıın da her zaman haberi vardı yani bir nevi beni sevdigini bildiği halde hiç birşey yapmayıp devam etti kız ilişkisine bir gün abimlerdeyken o geldi ve kacmayı teklif etti o sırada evleniceği kızın nişanlıkları bile alınmıstı ben istemedim ama ailelerimizin kabul edicegini kaçıp belli zaman sonra geri dönmeyi teklif etti cok sarhostu ve beni kaçırmaya calıstı ancak istemedim sonucta ne olursa olsun ortada evlilik hayalleri kuran bir kız vardı her neyse ben istanbula gittim ve telefon numaralarımı degistirip ondan haber almamak için hersyi yaptım ama birbirimizi unutmaya çalışmakla geçiyordu son 2 yıl... ta ki ben istanbldan dönüp yaşadığım memleketteki üniversiteye kaydımı aldırana kadar.. geçen hafta kendisini bir düğünde gördüm eşi 8 aylık hamileydi ancak düğün boyunca sadece beni izledi yanımdaki herkes ve tabiki ben bu durumdan cok rahatsız oldum.. son zamanlarda alkol problemi varmış yengemin anlattıgına göre ancak eşi hamile ve cok üzüldüğü için 2 aydır hiç icki dahi içmiiyordu benimle karsılastıgı günün sonrasında evine de zil zurna sarhos gitmiş yani karısı kesinlikle benden şüphelenmiştir . toparlamam gerekirse birbirimizi cok severken cok büyük sorunlardan dolayı ayrıldık o evlendi ben baska sehre gittim ve döndügümde tekrar hersey yeniden basladı yani onu asla unutamadıgımı farkettim kötü olan onunda unuttugunu sanmıyorum. ortada hamile bir eş var ve ben bu konularda cok hassas biriyim ama kız herseyi bildiği halde aramızı daha da cok açtı ve onunla bir şekilde birlikte olup onu elde etti ve öyle evlendiler.. ancak duyduguma göre eski sevgilim kendini yavas yavas toparlıyordu ancak beni gördükten sonra hemen ertesi gün karısına içkili gitmesi bana bakışları falan ..... 2 gün öncede yiğenimi sevmek için yengemin evlerine gittim onlarda ordaydı beni görünce son ses eski sarkımızı actı !!! yani zor durumdayım kızlar. bir de eski sevgilimle abimlerden dolayı devamlı karsılasmak zorundayım hatta bu hafta yiğenimin diş bugdayı var yine görücez birbirimizi bana yardım edin :KK43: bir yanda birbirimizi çok severken biten bir aşk bir yanda artık bambaska hayatlarımızın olması.....

okumadim yazılanları ama sen hata yapmışsın ayrılmak içinde ciddi bir nedeniniz yokmuş neyse olan olmuş sevdiğin adamın arkasında durmamissin yapacak birsey kalmamış onları izledikce daha kötü olursun önüne bak uzak dur bunun sonu yok son pismanlik neye yarar herseyin bedeli var buraya kadar

merhaba kızlar.eski erkek arkadaşım abimin eşinin kardeşi oldugu, yani yengemin kardeşi oldugu için kendisini sevdigim halde ilişkimizi bitirdik yani daha dogrusu ben istedim bitmesini çünkü ailelerimizin arası zaten yeterince iyi degildi babam ilişkimizi öğrense kahrolurdu... her neyse biz ayrıldık ve ben okul için istanbula yerlesme kararı aldım tabiki kendisine hem benden uzaklassın hemde yaşı geldi diye bir kız buldular. hiç istemiyordu başkasını bana yalvarıyordu istanbula gitmemem onu bırakmayıp ilişkimizi devam ettirmemiz için ama kendisini kesinlikle istemedim kalbimi bir kenara bıraktım yeni bir hayata basladım. her neyse kendisi nişanlıyken sözlüyken hala beni arıyordu tek sözümle herşeyi bitircegini söylüyordu ve tabiki bu durumdan sözlencegi kzıın da her zaman haberi vardı yani bir nevi beni sevdigini bildiği halde hiç birşey yapmayıp devam etti kız ilişkisine bir gün abimlerdeyken o geldi ve kacmayı teklif etti o sırada evleniceği kızın nişanlıkları bile alınmıstı ben istemedim ama ailelerimizin kabul edicegini kaçıp belli zaman sonra geri dönmeyi teklif etti cok sarhostu ve beni kaçırmaya calıstı ancak istemedim sonucta ne olursa olsun ortada evlilik hayalleri kuran bir kız vardı her neyse ben istanbula gittim ve telefon numaralarımı degistirip ondan haber almamak için hersyi yaptım ama birbirimizi unutmaya çalışmakla geçiyordu son 2 yıl... ta ki ben istanbldan dönüp yaşadığım memleketteki üniversiteye kaydımı aldırana kadar.. geçen hafta kendisini bir düğünde gördüm eşi 8 aylık hamileydi ancak düğün boyunca sadece beni izledi yanımdaki herkes ve tabiki ben bu durumdan cok rahatsız oldum.. son zamanlarda alkol problemi varmış yengemin anlattıgına göre ancak eşi hamile ve cok üzüldüğü için 2 aydır hiç icki dahi içmiiyordu benimle karsılastıgı günün sonrasında evine de zil zurna sarhos gitmiş yani karısı kesinlikle benden şüphelenmiştir . toparlamam gerekirse birbirimizi cok severken cok büyük sorunlardan dolayı ayrıldık o evlendi ben baska sehre gittim ve döndügümde tekrar hersey yeniden basladı yani onu asla unutamadıgımı farkettim kötü olan onunda unuttugunu sanmıyorum. ortada hamile bir eş var ve ben bu konularda cok hassas biriyim ama kız herseyi bildiği halde aramızı daha da cok açtı ve onunla bir şekilde birlikte olup onu elde etti ve öyle evlendiler.. ancak duyduguma göre eski sevgilim kendini yavas yavas toparlıyordu ancak beni gördükten sonra hemen ertesi gün karısına içkili gitmesi bana bakışları falan ..... 2 gün öncede yiğenimi sevmek için yengemin evlerine gittim onlarda ordaydı beni görünce son ses eski sarkımızı actı !!! yani zor durumdayım kızlar. bir de eski sevgilimle abimlerden dolayı devamlı karsılasmak zorundayım hatta bu hafta yiğenimin diş bugdayı var yine görücez birbirimizi bana yardım edin :KK43: bir yanda birbirimizi çok severken biten bir aşk bir yanda artık bambaska hayatlarımızın olması.....
Bu saflığını yaşının küçüklüğüne veriyorum.Kendini bir hayal dünyasına kaptırmışsın gidiyorsun.O kadar ileri gitmişsin ki,adamın karısını suçluyorsun.Kız onu elde edip öyle evlenmiş.Bu kadar elde edilmeye değecek erkekti madem,sen beceripte elde etseydin.Bak sana ben birşey söyliyim mi,bir insan sevdimi,gözü birşeyi görmez.Ne sorunlar,ne ailelerin anlaşıp anlaşmaması,hele ki sizin yaşlarda dünyayı umursamaz.Fazla etkilenmemişsin,ailelerde bahanen olmuş kalkmış İstanbul'a gitmişsin.Aradan 2 yılda geçmiş.Hangi sevgi ya.Bir de ben anlamıyorum.Diyelim senle evlenmedi.Nasıl oluyorda aileler kız buluyor onunla evlenmek zorunda kalıyor.Seni kaçırmayı göze alan adam,ailesine ben başkasıyla evlenemem diyemiyor öyle mi?Hee kız elde etmişti dimi.Adam çok seviyor deli divane ama başka bir kız elde edebilecek kadar da baisretsiz.

Geç güzelim bunnları.Bak daha üniversitedeymişsin.Kimse kimsenin,zorla koynuna girmez.Kimse kimseyle,hele de bir erkek zorla evlenmez.Çok seven erkek,ne yapar eder,sevdiğini bekler,ikna eder,aileleri yumuşatır.Karısını da seni severken mi hamile bıraktı.Dün ilişkimizi babam duysa kahrolur diye bıraktın.Bugün evli,bebeği olacak adamla birlikte olunca baban alkış mı tutacak.O adam karısını bırakıp sana mı gelir sanıyorsun.Onun ki tamamen hırs.Terkedilme hırsı.Senin de hoşuna gidiyor,aman karısı var hala bana bakıyor.Görme duyma ilgilenme.

Okulunu bitir,bırak elin evli adamını düşünmeyi.Olmuş bitmiş.

kıza niye bu kadar kötü şeyler yazıyosunuz anlamadım adamı yoldan çıkarmaya çalışmıyoki sanki ayrılsın karısından yine bana gelsin fln gibi bi düşüncesi de yok anladığım kadarıyla zaten baştanda sevdiği halde ailesine babasına olan düşkünlüğünden ayrılmış e şimdi evli biriyle birlikte olacak hali yok ya böyle düşünen birinin..sadece hislerini paylaşmış böyle konuları yakınlarıyla kolay kolay paylaşamaz insan o da burda anlatıp rahatlamak istemiş hepsi bu yuva yıkmaya çalışan insan muamelesi yapmayın ben öyle biri olduğunu düşünmüyorum allah şaşırtmasın

Hamile es o gece agladiktan sonra neler olmuştur biliyormusun ??? Alkolun etkisi gectikten sonra beyefendi eşinden defalarca ozur dilemis, sen benim icin eşsiz olmasan hic seninle evlenirmiyim falan diyip birkaç gun eşini bir level daha fazla el ustunde tutmustur...hamile es senin bakislarini yakalamissa, ben ne yapabilirim evlenemedi diye ne yapacagini şaşırdı,iyikide seninle evlenmisim bu kizla evlenmekten beni sen kurtardin diyip onlarca kez tesekkurler etmistir...
şu anda eşi hamile oldugu icin hormonlari ne durumdadir o adamin.... bakislar veya sarkilar falanda bundan.. tabii beyefendi bir sekilde tatmin olunca,yaptiklari kendine de sacma geliyordur...
sen içinden düğünde eşsiz elde edilememis tanrica gibi gormek istesende, olayin altyapisi boyledir tatlim...
bu durumda ancak komsu teyzelerden bu konuda egonu tatmin edecek sözler duyabilirsin.. cunku bazıları pek sever böyle adrenalinleri... velhasil hamile bayani itibarsizlastirip kendini unutulamayan kadin gibi gormeye calisip, buna kendini inandirmak icim cabaliyorsun
kiii bunda bazi adrenalin olsun diyenlerinde gazina geliyorsun diye dusunuyorum...

evli adamla gidip ilişki yaşayacağının fantazisinin kornaları ötüyor bu topikte :KK53:

valla adam sana gelmiş sen istememişsin bence şimdi evli ve çoluğa çocuğa karışmasını biraz kıskanmışsın gibi geldi

Hee adam karısını boşayıp seni alcak çocuk falan da mühim diil zaten. Çok seviyorsan bırakmasaydın hikaye bunlar aileler istemiyordu v.s kör ölmüş badem gözlü olmuş. Sen de milletin kocasını ayartmaya çalışan 2. kadın.

Sen bekar olduğundan öyle hissediyorsundur.
İster istemez, evlenince geçer. :KK53:

Bekarken bir kenara bıraktığınız kalbinizi şimdide bir kenara bırakmanız gerekiyor malesef... Ortada hamile bir eş ve 1 ay sonra dünyaya gelecek bir bebek var...

TEHLİKELİ MADDE :eek:

Back