evli olan eski sevgilime aşığım

bir şeyi atlamışsınız, ailesi adamın kafasına silah dayadı evlenmesi için değil mi? onunla evleneceğime beni sen öldür falan falan.. ne çok seviyorsunuz arabeski ya..

Adam sana gel beraber olalim demis hayir demissin, okula gitme demis hayir demissin, kacalim demis hayir demissin, nisani atayim demis hayir demissin. Simdi de kalkip asigim diye dövûnme kardes!

o kadından o adamdan EDEBIN VARSA UZAK DUR !!!!

Eski sevgilinize hala sevdiginiz için esini kiskaniyor olabilirsiniz. Birakin nasil birlikte olmuslarsa olmuslar. Sonuçta suan evliler ve çocuklari olucak.

Zor durum, yerinizde olmak istemezdim.

Uzak durmaya çalisin. Dogum gunu, dis bugdayi gibi ozel gunlerde gitmeyin. Hasta oldugunuzu yada isinizin çiktigini soylersiniz. Daha sonra gidersiniz yigeninizi, abinizi gormeye. Dugun de vs gorerseniz, gerekirse dugunden ayrilin. Goz goze gelmeye çalisin.

Derslerinize odaklanin. Ve onlar için dua edin. Allahtan mutlu olmalarini dileyin...

BANLANMAK ISTEMIYORUM AMA BURDA YETERINCE SANA SAYDIRIRLAR.AMA ŞU VAR SENIN GBILER BUNU TABIKI ANLAMAZ.CUNKU SIZIN GIBILER BAYILIRLAR EVLI ADAMLARA AŞIK ATMAYA ...NEDE OLSA YASAK TATLI DIMI??????

Bu kadar olayı dramatize etmeye gerek yok. İlişkiyi sen bitirmişsin, unutamasan da unutmuş gibi yapacaksın içinde yaşayacaksın her şeyi. Eski sevgilinin karısı için herşeyi biliyordu ama ne yapıp elde etti birlikte oldular ve evlendiler demişsin iyi de sizi mi ayırdı o yani , zaten sözlü nişanlılık aşaması falan olmuş kız da gururunu ayaklar altına alıp bile bile devam etmiş, bu durumda onun suçu pek yok gibi..

Aile için görebileceğin yerlerden uzak durmaya çalış, yapılabilecek başka da bir şey yok zor bir durum..

Eskiden devam ettiginiz gibi kendi yolunuza simdide öyle yapın , bırakın o ne yapiyorsa yapsın sonucta kendi isteğiyle evlendi . Imkansiz ask hikayesi yazmaya gerek yok , dogmamis bebegin gunahina girip ah almayin.

BANLANMAK ISTEMIYORUM AMA BURDA YETERINCE SANA SAYDIRIRLAR.AMA ŞU VAR SENIN GBILER BUNU TABIKI ANLAMAZ.CUNKU SIZIN GIBILER BAYILIRLAR EVLI ADAMLARA AŞIK ATMAYA ...NEDE OLSA YASAK TATLI DIMI??????

Sizin gibiler derken,biraz ağır olmadı mı bu cümle..
Ne kadar kızsakta,böyle bir cümleyi kurmak hiç hoş değil...

Sizin gibiler derken,biraz ağır olmadı mı bu cümle..
Ne kadar kızsakta,böyle bir cümleyi kurmak hiç hoş değil...

DAHA ACIKLAYICI SOYLEYEYIM :
SİZİN GİBİLER= EVLİ ADAMLARA BAYILAN KADINLAR..BENCE COK DAHA AGIR CUMLELER KULLANILIR DA DUA ETSIN CUMA HÜRMETİNE SAYDIRMICAM !!!

hayır canım onun ki hislerini paylasmak degıl.resmen yapacagı nanaler ıcın sımdıden onay ıstıyor ınsanlardan....

yok kadın benı bıldıgı halde onu elde ettı falan..

ne beklıyodu?dengesızlık dız boyu!!

Ay Allah'im bu nasil ego diyecegim ama bu bildigin id ya hu.
İlkel hislere donus yapmissiniz resmen.
Kacani kovaliyor, kovalaninca kaciyorsunuz.
Hayir yani, o kadar seviyorsaydiniz basta kabul etseydiniz.
Etmediginize gore cidden sevmiyormussunuz.
Simdi de sadece hala beni unutamadi, biri bana hala buyuk bir ask duyuyor, hanimi varken bile gozu bende'nin sarhosluguna kapilmissiniz.
Siz bu hastalikli takintiyi kaybetmekten korkuyorsunuz.
Cunku o zaman ovuneceginiz bir sey kalmayacak.

En iyisi biraz idiniz ile superegonuzu dengeleyin de egonuz kendine gelsin.
Zira dunya etrafinizda donmuyor.

adam evlenmiş gitmiş bi kere sana aşık olsaydı sevseydi kimsenin lafıyla başkasıyla evlenmezdi
sonuçta hiç bir erkeği kolundan tutup zorla nikah masasına oturtamazlar!
evlenmiş ama heyecan arıyor yine de öyle biri yani, karakteri tam oturmuş olsa zaten ya gidip evlenmezdi ya da evlenince hem karısını hamile bırakıp hem sizinle uğraşmazdı
yani bu tür yalanlara inanmayın evlenmiş gitmiş artık istediği şarkıları açsa da konser de verse takmayın yani
eminim karısına da hayatının teş aşkı olduğunu ondan başka kimseyi sevmediğini söylemiştir
hatta sizin onu önceden sevdiğinizi ama onun size yüz vermediğini falan anlatıyordur

id'ini yesınler yaaa... abısı dövse şimdi bunu ağız burun dalsa ne sevınırım.tutmayın cok sınır oldum yaaa

canım sen şöyle desen kimse seni suçlamazdı: "benim yüzümden bitti ve sonrasında evlendi her gördüğümde üzülüyorum ondan kaçıyorum ama yanlış birşey yapmaktan korkuyorum. bir an önce unutmak istiyorum.."

sense satır aralarında sürekli kendini aklamaya ve karşındakini suçlamaya çalışıyorsun. aileler kavgalı diye bitmiş
Napalım yani, sen ailen yüzünden karşındaki erkeğe sahip çıkamayacaksan zaten yeterince sevmemişsin bile.
İkincisi kız , çocuğun seni sevdiğini bile bile ilişkisine devam etmiş ve bu durumda ahlakını sorgulamışsın. Aldatılan bir kadının ahkalı ile ilgili yorum yapmak kimseye düşmez.
Sen ondan ayrıldığın için ilişkisinii devam ettirip evlenmeye acele eden kızı suçlamışsın. Elinden kaçırmak istememiş işte. Demekki senden daha çok seviyor. Arkasından bu konuşmaları duyacağını bile bile ve evlenmeden önce birlikte olduğunun duyulacağını bile bile istediğini yapıp çocuğu koluna takmış. Senin beceremediğin bir şey. Suçlamak yerine takdir etmen gerekiyor.

sürekli başkaları ne demiş onları anlatıyorsun, hoşuna gidiyor unutulmamak. ay çok üzülüyorum eşini de üzüyor hamile haliyle deyip içten içte hava atmak istiyorsun. herkes sana baktığını görmüş, çok dikkat çekmişsiniz bilmemne. çekmeseydin o zaman içeri gitseydin. hamile karısını üzecek kadar içecek olan adama da aşıklığının devam etmesi ayrı birşey zaten. şimdi kim gurursuz o kadın mı sen mi?

Şuanda yapabileceğin bir şey hayatına yeni birisini alırsan başından herşeyi düşün planla, sonradan pişman olacağın şeyler yapma. Madem aile sorunları olacaktı o zaman o kdr yakın birisiyle sevgili bile olmayacaktın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…