- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.507
- 1.123
- Konu Sahibi cokbilindik
-
merhaba kızlar.eski erkek arkadaşım abimin eşinin kardeşi oldugu, yani yengemin kardeşi oldugu için kendisini sevdigim halde ilişkimizi bitirdik yani daha dogrusu ben istedim bitmesini çünkü ailelerimizin arası zaten yeterince iyi degildi babam ilişkimizi öğrense kahrolurdu... her neyse biz ayrıldık ve ben okul için istanbula yerlesme kararı aldım tabiki kendisine hem benden uzaklassın hemde yaşı geldi diye bir kız buldular. hiç istemiyordu başkasını bana yalvarıyordu istanbula gitmemem onu bırakmayıp ilişkimizi devam ettirmemiz için ama kendisini kesinlikle istemedim kalbimi bir kenara bıraktım yeni bir hayata basladım. her neyse kendisi nişanlıyken sözlüyken hala beni arıyordu tek sözümle herşeyi bitircegini söylüyordu ve tabiki bu durumdan sözlencegi kzıın da her zaman haberi vardı yani bir nevi beni sevdigini bildiği halde hiç birşey yapmayıp devam etti kız ilişkisine bir gün abimlerdeyken o geldi ve kacmayı teklif etti o sırada evleniceği kızın nişanlıkları bile alınmıstı ben istemedim ama ailelerimizin kabul edicegini kaçıp belli zaman sonra geri dönmeyi teklif etti cok sarhostu ve beni kaçırmaya calıstı ancak istemedim sonucta ne olursa olsun ortada evlilik hayalleri kuran bir kız vardı her neyse ben istanbula gittim ve telefon numaralarımı degistirip ondan haber almamak için hersyi yaptım ama birbirimizi unutmaya çalışmakla geçiyordu son 2 yıl... ta ki ben istanbldan dönüp yaşadığım memleketteki üniversiteye kaydımı aldırana kadar.. geçen hafta kendisini bir düğünde gördüm eşi 8 aylık hamileydi ancak düğün boyunca sadece beni izledi yanımdaki herkes ve tabiki ben bu durumdan cok rahatsız oldum.. son zamanlarda alkol problemi varmış yengemin anlattıgına göre ancak eşi hamile ve cok üzüldüğü için 2 aydır hiç icki dahi içmiiyordu benimle karsılastıgı günün sonrasında evine de zil zurna sarhos gitmiş yani karısı kesinlikle benden şüphelenmiştir . toparlamam gerekirse birbirimizi cok severken cok büyük sorunlardan dolayı ayrıldık o evlendi ben baska sehre gittim ve döndügümde tekrar hersey yeniden basladı yani onu asla unutamadıgımı farkettim kötü olan onunda unuttugunu sanmıyorum. ortada hamile bir eş var ve ben bu konularda cok hassas biriyim ama kız herseyi bildiği halde aramızı daha da cok açtı ve onunla bir şekilde birlikte olup onu elde etti ve öyle evlendiler.. ancak duyduguma göre eski sevgilim kendini yavas yavas toparlıyordu ancak beni gördükten sonra hemen ertesi gün karısına içkili gitmesi bana bakışları falan ..... 2 gün öncede yiğenimi sevmek için yengemin evlerine gittim onlarda ordaydı beni görünce son ses eski sarkımızı actı !!! yani zor durumdayım kızlar. bir de eski sevgilimle abimlerden dolayı devamlı karsılasmak zorundayım hatta bu hafta yiğenimin diş bugdayı var yine görücez birbirimizi bana yardım edinbir yanda birbirimizi çok severken biten bir aşk bir yanda artık bambaska hayatlarımızın olması.....
BANLANMAK ISTEMIYORUM AMA BURDA YETERINCE SANA SAYDIRIRLAR.AMA ŞU VAR SENIN GBILER BUNU TABIKI ANLAMAZ.CUNKU SIZIN GIBILER BAYILIRLAR EVLI ADAMLARA AŞIK ATMAYA ...NEDE OLSA YASAK TATLI DIMI??????
Sizin gibiler derken,biraz ağır olmadı mı bu cümle..
Ne kadar kızsakta,böyle bir cümleyi kurmak hiç hoş değil...
kıza niye bu kadar kötü şeyler yazıyosunuz anlamadım adamı yoldan çıkarmaya çalışmıyoki sanki ayrılsın karısından yine bana gelsin fln gibi bi düşüncesi de yok anladığım kadarıyla zaten baştanda sevdiği halde ailesine babasına olan düşkünlüğünden ayrılmış e şimdi evli biriyle birlikte olacak hali yok ya böyle düşünen birinin..sadece hislerini paylaşmış böyle konuları yakınlarıyla kolay kolay paylaşamaz insan o da burda anlatıp rahatlamak istemiş hepsi bu yuva yıkmaya çalışan insan muamelesi yapmayın ben öyle biri olduğunu düşünmüyorum allah şaşırtmasın
DAHA ACIKLAYICI SOYLEYEYIM :
SİZİN GİBİLER= EVLİ ADAMLARA BAYILAN KADINLAR..BENCE COK DAHA AGIR CUMLELER KULLANILIR DA DUA ETSIN CUMA HÜRMETİNE SAYDIRMICAM !!!
Daha ağırınıda söylemeyin lütfen..
Ay Allah'im bu nasil ego diyecegim ama bu bildigin id ya hu.
İlkel hislere donus yapmissiniz resmen.
Kacani kovaliyor, kovalaninca kaciyorsunuz.
Hayir yani, o kadar seviyorsaydiniz basta kabul etseydiniz.
Etmediginize gore cidden sevmiyormussunuz.
Simdi de sadece hala beni unutamadi, biri bana hala buyuk bir ask duyuyor, hanimi varken bile gozu bende'nin sarhosluguna kapilmissiniz.
Siz bu hastalikli takintiyi kaybetmekten korkuyorsunuz.
Cunku o zaman ovuneceginiz bir sey kalmayacak.
En iyisi biraz idiniz ile superegonuzu dengeleyin de egonuz kendine gelsin.
Zira dunya etrafinizda donmuyor.
tamam kızlar okey herseyi ben yaptım kader böyleymiş olmadı nasip degilmiş.. benim istedigim onu unutmak diyorum sadece bunu defalarca yazdım bana keske tavsiyelerde bulunsanız kötü niyet aramaktansa cünkü Allah sahidim aklımda tek bir art niyet yok tek istedigim unutmak.. şimdi geri döndüm burda okuyorum aynı mahalledeyiz küçük yiğenimden dolayı bi şekilde ben hiç istemesemde karsılasmak zorundayım.. hem unutmak istiyorum hemde evlendiği karısının bana artık nefret dolu gözlerle bakmasını istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?