evli olan eski sevgilime aşığım

O adam seni gercekten sevse pesinden gelirdi seni asla birakmazdi. Kendini kandırma. Adam baskasini seviyor ve evlenmis tabiki kacamak yapmak istiyoe olabilir yani sen sadece onun icin eglence olursun. Cok sevmis vs hikaye evlenip cocuk yapan adamin seni hala sevdigini dusunebiliyorsun ya pes

Bir kere en başta adamın yası daha küçükmüş .evlenmeyebilirdi hemen .basına silah mı dayanmış.demekki kendi de istemiş kaldı ki cocuk da yapmış..
Kaldi ki evliyken başka bir kadına bakabilen(bu kadın sensin) adam seni de aldatabilir.karakter meselesi.
Neymiş efendim ailesi baskı yapmış,unutmak için evlenmiş falan bunlarla kendini kandırma..
zira emin ol her gece karısıyla catır catır sevişiyor..sanada iş atıyor edepsiz adam.

Ortada büyük bir algı problemi var olaya birde bu yönden bak.

kendini ne kadar çok önemsiyorsun öyle maşşallah yakın takipteyiz çocuğu istemediğini evli olduğunu yazmışsın ama attığı adımdan da haberin var bakıyorum istemedim istanbula gittim yazmışsın ee evlenip karısı hamile olunca mı anladın unutamadığını ay daha neler derdim de ben sana neyyse...

tabii tabii içmesini falan hep yanında konuşurlarken duyuyorsun...
komşu kadınlarla oturupta sana şöyle baktı muhabbeti yapan sensin...
hiçbir şey yapamadın bari o kadını sustursaydın...bu ne ahlaksız bir konuşma vb. tepkiler gösterebilirdin... burada birazcık yüz bulsanhamile hanıma göre şöyle g
üzelim, böyle kültürlüyüm muhabbetine bile girebileekmişsin gibi hissediyorum... ama emin ol birçok evlilikte senin gibi eski flörtlerin, aaa o asla beni unutmaz muhabbeti olmuştur... nedendir bilmem ama bunu yapan bayanlar var... ve emim ol , kendinle başbaşa kaldıgında sen bile buna inanmıyorsun... bundan bahsederken sürekli amalı cümleler kurarak istedigin şeyleri duyup tatmin olmak istiyorsun...
lakiinnn üzgünümm tatlım sen onun için sadece gözünün kaydıgı birisin... ve emin ol eşi üzüldügü için ne diller döküp, ne aşk oyunları yapıyor..
birtek bizlerle paylaştıgını söylüyorsun ya sanırım komşularda kadınlar kulübünde...

Sen yıllar önce seçimini yapmışsın. O zaman sevgin zorlukları aşacak kadar ağır basmamış. Şimdi artık o evli, bebek bekliyor. Zamanında yaptığın seçiminle yaşamak durumundasın bence. Bir süre sonra birbirinizi görmeye de alışırsınız. Senin de hayatına biri girer. Ona da alışır zamanla. Ama artık bu saatten sonra yıllar önce verilen karar değiştirilmez kusura bakma.

Evlendiği için kıskanmışsın gibime geliyor.
Kör ölür badem gözlü olur misali..
Sen de evlenince unutursun, çocukluk aşkıymış,ciddiye alınacak bir şey değil.
Seni gerçekten sevse o kadınla evlenmezdi, sarhoş iken söylenenlere inanma.
Benden ayrıldıktan 6- 7 saat sonra zil zurna sarhoş beni arayıp "seni özlüyorum, çok seviyorum, sensizliğe dayanamam" diyen adam ertesi gün bi baktım kararının arkasında. Sarhoş iken değil ayık iken ki hal ve tavırlarını ciddiye almanı tavsiye ederim, kaldı ki o nikahta "evet" derken gayet kendinde idi değil mi ?

aklım ailemdeydi yani hiç bir olur tarafı yoktu ilişkimizde

Peki merak ettim şuan olur bir tarafı olacak mı ilişkinizin? yani o dönem aileni göze alarak sevmene rağmen terk etmişsin ama şuan durum daha fena adam evli üstelik karısı hamile yani şimdi niye uzaklaşmak yerine napsam diye akıl danışıosun? bence senin anlattıklarını neresinden tutsak elimizde kalır..bence senin okulunu bitirir bitirmez başka şehre yerleşmen ve bu adamı unutmak için elinden geleni yapman lazım..şuan ki süreçte de elinden geldiğince aynı ortama girme bu istenince gayet başarılacak bir durum..

Daha güzel anlatılamazdı kesinlikle! seviyordu ölüyordu aşkımdan yok içip içip onu yapıyordu bunu ediyordu.Ego tatmın ediliyor resmen.

Ya adamı reddetmişsin zaten zamanında şimdi niye aşık oldun ..yokluktan mı

Öyle yada böyle adamı bekletmemişsin bir care bulunur diye..

Benim arkadasımın da 3 yıldır beraber olduğu insanı ailesi vermedi istemedi ne kabvgalar ne kıyamet ama bırakmadılar birbirlerini..ne olursa olsun ayrılamayız dediler aşıktılar cünkü ve daha yeni evlendler.ailenin rızası olmadan.

Sen yokluktan böyle düşünüyorsun,e tabi herdaim üzerinde hayran bakışlar seni cezbetti.demin de yazdım bu adam her gece karısıyla catır catır sevişiyor

eğer eski sevgilin seni gerçekten sevseydi..sadece yaşı geldi de hemen evleneyim yapmazdı..artık seçimini yapmış..bebeği de olacak..uğraşmaktan vazgeç..

Adam dığru düzgün birisi olsaydı utanmadan sen ordayken şarkı falan açmaz düğün boyunca da seni süzmezdi, insan biraz ağırbaşlı usturuplu ve saygılı olmalı. Bu adamda hiçbiri yok seni sevdiğini de sanmıyorum eski heyecanlı atraksiyonlu günleri yeniden hatırlamak hoşuna gitmiş sadece, sakın sakın görme, duyma, konuşma onu sana hatırlatanları konuyu deştikçe sustur, kendi hayatına bak

ne 4 sene ilişkisi yaa şu an 22 yaşındaymışsın zaten iki senedir de adam evli kaç yaşında çıkmaya başlamıştınız Allah aşkına ayrıca aileler anlaşamıyordu diyorsun ne alaka zaten yengen ağabeyinle evli sizin ilişkinizden haberleri olmadığını söylemiştin ne kızması. Savaştınız da ne yaptınız. Ben istiyoruz seviyoruz dedikten sonra varsın aileler anlaşmasın. İzmir2e neden dönüyorsunuz tabii ki onun için karımı bırakıcam dese koşa koşa gideceksiniz belli yani yoksa neden dönesiniz bir insan kaç sene önce olmaz diyerek bırakıp adam evlenip çocuk beklediği halde neden döner bir beklentisi vardır ki döner size bakmış da sizin için içmiş de yaa adamın gece içtiğini evine sarhoş gittiğini tüm aile nasıl biliyor konu mu yok yanında bunlar konuşuluyor sende hemen kesin beni kafaya taktı içti diyorsun mantığa bak. Kıza resmen düşmen kesilmişsin ben bir şey diyeyim mi ki buna % 90 eminim siz çıkmadınız aranızda hiçbirşey olmadı ya siz önceden bu adamı reddetsiniz evlenince aklınız başınızı geldi sevdiğinizi anladınız ya da tek taraflı sadece siz sevdiniz o adamın haberi bile yok ve hala her hareketinden sizden hoşlandığını düşünüyorsunuz Allah aşkına soruyorum şu an evli bir adam sizin için sarhoş olsa ne, karısını sevmiyor olsa ne, adam evli evlii.. yani ne beklentiniz var adamdan.

Reactions: anu
kör ölür badem gözlü olur misali.

Bekârken bırakmak kolaydı da evlendikten sonra niye kara kara düşünüyorsun ?

Niye acıyorsun o adama yahu :) sanane !

Adam bildigin karısıyla sevişip çocuk yapmış sen hala yok beni unutamadı kız bizim aramızı bozdu bizi ayırdı geyigindesin.

Hoşuna gitmiş işte itiraf bile edemiyorsun :) Tercih edilmek seni üzmemiş aksine kıza karşı baskın geldigini hesaplıyorsıun aklınca..

Bir de ne edeyim diye sormuşsun

Sence ne yapmalısın hadi biz sana soralım

Son düzenleme:
akrabaymışsınız eninde sonunda görüşeksiniz
sende evelnceksin ilerde
bakma,görme,konuşma zor biliyorum ama
bu yolu madem sen seçtin arkasında dur...hayatlarını mahvetme

Başlığa göre cevap veriyorum Eğer adam o kadar sevseydi sırf evlenmek için evlenmezdi sen sevseydin ne olursa olsun bırakmazdın.... Giderken adama olan aşkın ,hayallerin aklına gelmedi de adamı evli görüncemi geldi aklına hayallerin, aşkın... Gercekden unutmak istiyorsan yeğen felan bahane edip, mecbur aynı ortamda bulunuyoruz demezsin... Ne olursa olsun denk gelmezsin.. Adama bakmışsın ki sana bakışlarını yakalamaşsın... Yeğenini görmek için illa abingildemi görmen gerekiyor,yeğenin sizin evinize geldiğiniz de görebilirsiniz... Yakında çevrenizin dikkatini çekince yeğen sevdanız aklınıza gelir mi ?..Ortada hamile bir kadın var adam belli ki aklı başında biri değil bari siz aranıza set vurun ... Evliliği biteceksede en azından sizin yüzünüzden bitmesin... Bize ben napıyım diye sorman bile hata, yapılacak tek şey UZAK DURMAN...

Kesinlikle uzun durun, yuva yıkanın yuvası olmaz.
22 yaşındaymışsın... senin önüne daha ne fırsatlar çıkacak. unut artık dicem ama, biliyorum ki o kadar kolay değil.
sakın eski sevgiline ümit verme.. evli ve çocuğu olacak. sen ilerde onunla birlikte olursanda sanıyormusun karısını bırakacak? bırakmaz.

Tek söyleyeceğim. UZAK DURMAYA ÇALIŞ.

şöyle düşün o eşinden ayrılsa, seninle evlense, hadi diyelim eşi ve bebeği hiç ah etmese, aileniz dahil herkes hoş karşılasa bile kavuşacağınız için birbirinizin gözünde cazibenizi yitireceksiniz. her zaman diyorum. aşk kavuşamamaktır. kavuştun mu o artık başka bir şey oluyor. ilgisiz bir koca, çoraplarını ortada bırakan bir erkek, anasına danasına köle etmeye çalışan bir ana kuzusu, ya da normal sıradan kahvaltı yap işe yolla akşam karşıla yat uyu bir erkek.. ve bu modellerden bir ton var zaten. kimse unutulmaz değil. zor biliyorum ama en iyisi başka aşklara yelken açmak. hiçbir sorununuz olmasa dahi böyle olacakken, ortalık sorunla doluyken nasıl huzursuz olursunuz tahmin edebiliyorsunuzdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…