- 5 Nisan 2012
- 7.006
- 14.209
- 498
- Konu Sahibi cokbilindik
-
Oncelikle hepinize iyi yada kötü yorumlar için çok teşekkür ederim. Kızı sucladim belki ama daha sonra da yazdığım gibi ayrılmak isteyen bendim ve hata bendeydi. Bunu yazılanlari okuyanlar görmüştür zaten. Evet belki kenda hatalarımı görmeden bir hırsla kızda suç olduğunu belirten açıklamalar yaptım ama hem yazdıklarınızdan hemde mantıklı düşündüğümde hata belki de bendeydi. 4 sene devam eden inişli çıkışlı bir birlikteligimiz oldu gizli saklı buluşmalardan ben çok yoruldum ailelerimiz devamli tartışma halindeydi okul kazanmıştim kesinlikle başka şehre yerlesmeme izin vermicekti ve en önemlisi karşı tarafın ailesi beni abim ve yengemden dolayi bizim ilişkimiz yuzunden kızlarınla arası bozulur diye hiç istemedi. Yani hiç savaşmadin diyenler olmuş niz 4 yıl savastik. Ama ben artık psikolojik açıdan çok yiprandim ve uzaklaşma kararı aldım. Onu istanbula gidince de unutamadim ama bir şekilde izmire geri döndüm geri dönmemin onunla hiçbir alakası yok. Onu görünce çok üzüldüm bir de benim yanımda istemeden hep eski sevgilimden bahsediliyor yani içtiğini ve onlara dair her detayı burdan biliyorum. Suçlamaya çalışanların derdi ne anlamadım ama unutmak istediğimi kaç kere dile getirdim eski sevgilimin de unutamadim tarzinda davranışlar sergilemesinden dolayi unutmam daha da zorlaşıyor. Ben sadece buraya kimseye anlatamadıgim için sizden yardım bekledim hamile bir eşin ve cocugun vebalini zaten almam. Son iki yıldır da evli yani 6 senedir sevdiğim birinden bahsediyorum
aklım ailemdeydi yani hiç bir olur tarafı yoktu ilişkimizde
Daha güzel anlatılamazdı kesinlikle! seviyordu ölüyordu aşkımdan yok içip içip onu yapıyordu bunu ediyordu.Ego tatmın ediliyor resmen.Adam evlenmiş, "çocuk yapma" prosedürünün içinde olan biri için öyle filmlerdeki gibi bir kerede hemencecik olmuyor bu sebeple günlerce gecelerce sevişmişler, karısı hamile kalmış. 8 ay boyunca bebeklerinin hayallerini kurmuşlar, kah karısının karnına elini koymuş, kah başını dayamış. Öpüşe, koklaşa, sevişe sevişe (İkiz yatakçı Saldıray abi gibi oldum ) bugünlere gelmişler. Neden bunca seviştirip durdum şundan; hani ailesi zorladı, başını bağladılar, beni çok seviyordu ama zorla evlendi hikayelerinin baş rolündeki adamlar nikahlandıkları kadınlarla ÖPÜŞÜYOR, SEVİŞİYOR, ONLARLA ÇOCUK YAPIYORLAR. Ve siz de tahmin edersiniz ki bunlar zorla değil çok da bile isteye, keyif alarak yapılıyor.
Yani özetle eski sevgiliniz zorla evlenmiş olsa, aklı ve kalbi tek sizin için atsa 8 ay boyunca bırakın sevişip, karısını hamile bırakmayı yemeden içmeden kesilir hastanelere düşer belki de sizsizliğe dayanamayarak canına bile kıyardı.
Bu saatten sonra size düşen büyük gün ve gecelerde gruptan uzakta durmak. Diş buğdayı öyle yedi tekmil sülalenin olması gereken bir olay değil. O gün ateşlenirsiniz, yeğeninize bulaştırmamak için gelemeyeceğinizi söylersiniz, gitmez ertesi gün gider tebrik edersiniz. Başka gün yeğeninizin doğumgünü olur, onlar akşam katılıyorsa siz öğleden sonra katılır hediyesini verir, tebrik eder, ayrılırsınız.
Ve bir gün gelir , doğru düzgün biri ile tanışır, mutlu bir yuva kurarsınız.
Oncelikle hepinize iyi yada kötü yorumlar için çok teşekkür ederim. Kızı sucladim belki ama daha sonra da yazdığım gibi ayrılmak isteyen bendim ve hata bendeydi. Bunu yazılanlari okuyanlar görmüştür zaten. Evet belki kenda hatalarımı görmeden bir hırsla kızda suç olduğunu belirten açıklamalar yaptım ama hem yazdıklarınızdan hemde mantıklı düşündüğümde hata belki de bendeydi. 4 sene devam eden inişli çıkışlı bir birlikteligimiz oldu gizli saklı buluşmalardan ben çok yoruldum ailelerimiz devamli tartışma halindeydi okul kazanmıştim kesinlikle başka şehre yerlesmeme izin vermicekti ve en önemlisi karşı tarafın ailesi beni abim ve yengemden dolayi bizim ilişkimiz yuzunden kızlarınla arası bozulur diye hiç istemedi. Yani hiç savaşmadin diyenler olmuş niz 4 yıl savastik. Ama ben artık psikolojik açıdan çok yiprandim ve uzaklaşma kararı aldım. Onu istanbula gidince de unutamadim ama bir şekilde izmire geri döndüm geri dönmemin onunla hiçbir alakası yok. Onu görünce çok üzüldüm bir de benim yanımda istemeden hep eski sevgilimden bahsediliyor yani içtiğini ve onlara dair her detayı burdan biliyorum. Suçlamaya çalışanların derdi ne anlamadım ama unutmak istediğimi kaç kere dile getirdim eski sevgilimin de unutamadim tarzinda davranışlar sergilemesinden dolayi unutmam daha da zorlaşıyor. Ben sadece buraya kimseye anlatamadıgim için sizden yardım bekledim hamile bir eşin ve cocugun vebalini zaten almam. Son iki yıldır da evli yani 6 senedir sevdiğim birinden bahsediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?