• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli olan eski sevgilime aşığım

Öncelikle kabul etmen gereken şeyler var.
Eğer gerçekten unutmak istiyorsan, bunun bir süreç olduğunu kabul etmelisin
Evet arada duyguların depreşicek ama kendine hakim olman gerekiyor.
O unutamamışta yolunu çizmiş ve bırak yolunda kendi yürüsün
Seni o yola çekmesine izin verme çünkü mutlu olmayacak.
Sen kendi yolunu çiz
Önce kendi kendine yet
Ondan sana hayır yok besbelli baban şimdi boşansa sana izin verecekmi
Bırak abinler bilsin durumu diş bugdayına erken git, geç git
Aynı ortamda olma
Emin ol daha huzurlu olacaksın
Ve etrafındakilerin sana saygısı olacak
Senin kendine saygın artacak
Ve zamanı geldiğinde çok mutlu olacagın biri hayatına girecek
Şimdi seçim senin
Belirsiz saçma sapan bir yolmu
Yoksa biraz zorlanma ile sonu huzur mutlulukmu?
Her yerden engelli olmasını saymıyorum bile..

merhaba kızlar.eski erkek arkadaşım abimin eşinin kardeşi oldugu, yani yengemin kardeşi oldugu için kendisini sevdigim halde ilişkimizi bitirdik yani daha dogrusu ben istedim bitmesini çünkü ailelerimizin arası zaten yeterince iyi degildi babam ilişkimizi öğrense kahrolurdu... her neyse biz ayrıldık ve ben okul için istanbula yerlesme kararı aldım tabiki kendisine hem benden uzaklassın hemde yaşı geldi diye bir kız buldular. hiç istemiyordu başkasını bana yalvarıyordu istanbula gitmemem onu bırakmayıp ilişkimizi devam ettirmemiz için ama kendisini kesinlikle istemedim kalbimi bir kenara bıraktım yeni bir hayata basladım. her neyse kendisi nişanlıyken sözlüyken hala beni arıyordu tek sözümle herşeyi bitircegini söylüyordu ve tabiki bu durumdan sözlencegi kzıın da her zaman haberi vardı yani bir nevi beni sevdigini bildiği halde hiç birşey yapmayıp devam etti kız ilişkisine bir gün abimlerdeyken o geldi ve kacmayı teklif etti o sırada evleniceği kızın nişanlıkları bile alınmıstı ben istemedim ama ailelerimizin kabul edicegini kaçıp belli zaman sonra geri dönmeyi teklif etti cok sarhostu ve beni kaçırmaya calıstı ancak istemedim sonucta ne olursa olsun ortada evlilik hayalleri kuran bir kız vardı her neyse ben istanbula gittim ve telefon numaralarımı degistirip ondan haber almamak için hersyi yaptım ama birbirimizi unutmaya çalışmakla geçiyordu son 2 yıl... ta ki ben istanbldan dönüp yaşadığım memleketteki üniversiteye kaydımı aldırana kadar.. geçen hafta kendisini bir düğünde gördüm eşi 8 aylık hamileydi ancak düğün boyunca sadece beni izledi yanımdaki herkes ve tabiki ben bu durumdan cok rahatsız oldum.. son zamanlarda alkol problemi varmış yengemin anlattıgına göre ancak eşi hamile ve cok üzüldüğü için 2 aydır hiç icki dahi içmiiyordu benimle karsılastıgı günün sonrasında evine de zil zurna sarhos gitmiş yani karısı kesinlikle benden şüphelenmiştir . toparlamam gerekirse birbirimizi cok severken cok büyük sorunlardan dolayı ayrıldık o evlendi ben baska sehre gittim ve döndügümde tekrar hersey yeniden basladı yani onu asla unutamadıgımı farkettim kötü olan onunda unuttugunu sanmıyorum. ortada hamile bir eş var ve ben bu konularda cok hassas biriyim ama kız herseyi bildiği halde aramızı daha da cok açtı ve onunla bir şekilde birlikte olup onu elde etti ve öyle evlendiler.. ancak duyduguma göre eski sevgilim kendini yavas yavas toparlıyordu ancak beni gördükten sonra hemen ertesi gün karısına içkili gitmesi bana bakışları falan ..... 2 gün öncede yiğenimi sevmek için yengemin evlerine gittim onlarda ordaydı beni görünce son ses eski sarkımızı actı !!! yani zor durumdayım kızlar. bir de eski sevgilimle abimlerden dolayı devamlı karsılasmak zorundayım hatta bu hafta yiğenimin diş bugdayı var yine görücez birbirimizi bana yardım edin :KK43: bir yanda birbirimizi çok severken biten bir aşk bir yanda artık bambaska hayatlarımızın olması.....
Bile bile neden geri döndünüz, sizi suçlamıyorum ama tek taraflı okuduk her şeyi acaba kadın neler yaşadı. Şu an burada kimse sizin değil o hamile bayanın yerinde olmak istemez lütfen gerekeni yapın ve uzak durun. Onun bulunduğu yere gitmeyin madem aileniz siz birlikte olsaydınız kahrolurdu onunla görüşmemenizi de saygıyla karşılarlar abiniz de yengeniz de. Sizi hiçbir şekilde haklı göremedim üzgünüm.

Benimde anlamadigim bu kadar imkansiz olan bir iliskiyi neden yasadiniz....hemde siradan komsu teyzenin oglu degil yengenin kardesi her daim gormek zorunda oldgunuz biriyle...gercekten unutamamis olabilir vs.ama hatanin en buyugu 4 sene once sonu dusunulmeden kan bagi olmayan ancak akraba denilecek bir kisiyle iliski yasamak zira sonunun ne olacagini bile bile....

Bile bile neden geri döndünüz, sizi suçlamıyorum ama tek taraflı okuduk her şeyi acaba kadın neler yaşadı. Şu an burada kimse sizin değil o hamile bayanın yerinde olmak istemez lütfen gerekeni yapın ve uzak durun. Onun bulunduğu yere gitmeyin madem aileniz siz birlikte olsaydınız kahrolurdu onunla görüşmemenizi de saygıyla karşılarlar abiniz de yengeniz de. Sizi hiçbir şekilde haklı göremedim üzgünüm.

duygularımı dıle getırmıssınız ... :KK14: bende sizin gibi dusunuyorum.

konu sahıbı; madem yansıtmak ıstedıgınız gıbı buyuk bır ask yasadınız ve fedakarlıklar yapıp hayatlarınızdan vazgectınız neden dondunuz ??
ztn adam evlenmeden once kac kere adım atmıs kacalım bıle demıs nısanlıyken (hıc etık bulmadıgım halde) ona ragmen gıtmıssınız bence o kadının neler dusundugunu yasadıgını ve hamıle oldugunu hıssedın... madem bıcak gıbı kestnız vaktı zamanında gerıye donmeyın bence bosluktasınız ne adamın ne kadının yada evlılıgın hakkına gırmeyı bırakın dogmamıs bebegın hakkına gırmeyın

ancak duyduguma göre eski sevgilim kendini yavas yavas toparlıyordu ancak beni gördükten sonra hemen ertesi gün karısına içkili gitmesi bana bakışları falan ..... 2 gün öncede yiğenimi sevmek için yengemin evlerine gittim onlarda ordaydı beni görünce son ses eski sarkımızı actı

kendimi dizi senaryosu okuyor gibi hissettim bir an. şaka bir yana arkadaşım yuva yıkanın yuvası olmaz bak kadın da hamileymiş o yavruya da günah.

Zaten uzak duruyorum ve kesinlikle onlarla aynı ortamda bile bulunmak beni rahatsız edicek. İstemeden de olsa mutlaka ben ordayken geliyor yada ben gittiğimde orda oluyor veya ven okula giderken yanımdan geçiyor aynı mahallede olduğumuz için. Yani benim istedigim onu unutmak .mesela abimlerde o geldiğinde ben gitsem bu sefer onu hala unutamadigimi falan dusunebilir o var diye eve girmeden gitsem bu seferde daha farklı düşünebilir. Yani benim sorduğum şey onlara kesinlikle eski Sevgilimi unuttuğumu ve baSka bir hayatım olduğumu nasıl kanitlarim. Hem eski sevgilim hem karısı hem yengem herkes benim onu unuttuğumu ve kesinlikle ufacık bir şüphe duymalarıni istemiyorum. Daha önce başka birini sevmediğim için nasıl unutulur hiç bilmiyorum yani onu görmeden unutmayı 2 yıl boyunca denedim ama başaramadim. Bunu başarmak için ne tavsiyeler verebilirsiniz başka biriyle ol demişsiniz tekrar uzulurum diye kimseyi suan için hayatıma sokamiyorum

Bu olay aklıma geçmişte yasadigim bi olayı hatırlattı bana. Hayatimda sevdiğimi sandığım ilk erkek, beni aldatMişti. Şöyle ki sürekli etrafında dolaşan bi kız vardı anlatiyordu rahatsiz ediyor beni diye. Bana kalsa beni çok seviyordu o s.erefsiz... neyse bu kız bunların da akrabası üstelik gelip bi akşam onlarda kalıyor ve zorla (nasıl zorla oluyor onu da anlamadım silah falan dayadi sanırım herifin kafasina) birlikte oluyorlar. Ve kızı kaçırmak zorunda kalıyor. Evleniyor. Kız bana mesaj atiyor düğünümuz var beklerim diye. Ben tabi kahroluyorum vs. Bir süre sonra bana ulasmaya çalışıyor sürekli eski sevgilim askerdeyken. Ben seni seviyorum ondan boşandım diye. Tabi boşanmadi. Ben hiç bi şekilde istemedigimi söyledim. Bu devamli bana mailler atiyor. Eski numaralarımı arıyor. Eski hattım kardesimdeydi ordan biliyorum. Velhasıl kelam iki de çocuk yapıyor. Tabi bana hala sevdiğini soyledigi mailleri atmaya devam ediyor. En sonunda gerçekten boşandığıni karısının kendisini aldattıgini öğrendim. Ne olacaktı ki alinan ah hiç bir zaman yerde kalmaz...
aynı şey değil ki. burda kız çocuğu terk etmiş şmdi de kıymete bindi hamile karısını görünce, hayallerini başkasının yaşadığını görünce.

Zaten uzak duruyorum ve kesinlikle onlarla aynı ortamda bile bulunmak beni rahatsız edicek. İstemeden de olsa mutlaka ben ordayken geliyor yada ben gittiğimde orda oluyor veya ven okula giderken yanımdan geçiyor aynı mahallede olduğumuz için. Yani benim istedigim onu unutmak .mesela abimlerde o geldiğinde ben gitsem bu sefer onu hala unutamadigimi falan dusunebilir o var diye eve girmeden gitsem bu seferde daha farklı düşünebilir. Yani benim sorduğum şey onlara kesinlikle eski Sevgilimi unuttuğumu ve baSka bir hayatım olduğumu nasıl kanitlarim. Hem eski sevgilim hem karısı hem yengem herkes benim onu unuttuğumu ve kesinlikle ufacık bir şüphe duymalarıni istemiyorum. Daha önce başka birini sevmediğim için nasıl unutulur hiç bilmiyorum yani onu görmeden unutmayı 2 yıl boyunca denedim ama başaramadim. Bunu başarmak için ne tavsiyeler verebilirsiniz başka biriyle ol demişsiniz tekrar uzulurum diye kimseyi suan için hayatıma sokamiyorum

siz gerçekten neden döndünüz ki? 2 yıl boyunca denedim ama başaramadım derseniz, onun acısı yüzünden kendinize bir yol çizemediniz de sebep bulup geri geldiniz gibi oluyor.

Göre göre kalbini soğutmak nasıl olur fikrim yok, kendi yapımda sevdiğim insanda hata bulursam direkt soğuma oluyor, yüzüne bakamadığım insanın suratına arsız arsız konuşabiliyorum bitirelim diye ama sizin durumda rol yapmaya başlamanız lazım bir an önce, suratınıza, sesinize mukayet olmanız lazım, illa ki bu konu açılacak kimseye gidip tek tek diyemezsiniz artık bu konuyu konuşma diye, hem daha fazla konuşulur o zaman, ama siz tavırlarınızla umursamaz davranmaya başladıkça, insanlar da artık sizin ilginizi bununla çekemeyecekler. Lafı geçtiğinde ya öyle mi? ben ne yapabilirim :KK69:demek var, bir de öyle deme ya çok mu kötüymüş durumu :KK43: , bir süre bu devam ettikten sonra azalacak çevrenin etkisi, aa acısı var da saklıyor falan diye iğnelemeler olabilir, başka bir şeye üzüldüğünüz zaman, onu mu düşünüyorsun? diye saçma sorular, o dönemi de atlatın, daha kolay gelecek, içinizde ne yaşarsanız yaşarsınız, tavsiyem ah ahhh yüzüm gülerken içim kan ağlıyor :KK61:diye kendinize acımayın bu dönemlerde daha fazla, çocukları büyüdükçe, ne yaparsanız sadece kendiniz için yaptığınızı ve gidenin sadece sizin zamanınız olduğunu anlarsınız belki.

Son düzenleme:
abinlere sen de o da çok sık mı gidersiniz.
ne bileyim ayda yılda bir olacak denk gelmedir normalde bence.
çünkü eski sevgilin evli bir adam ,kendi evi düzeni var,sürekli abinlere gelip gidemiyor olması lazım.
nasıl bir aile ilişki düzeniniz var bilemem gerçi ama ailecek herkes herkesle günlük mü görüşür.
bir müddet kendini geri çeksen iyi olur.çünkü duygularını kontrol edemiyorsun bell ki.
istemeden de olsa karşı tarafa umut vaat eder gibi gözükmektense biraz mesafe koy herkesle aranda..
eski sevgilinin evli bir adam olduğunu da asla unutma.
bu sefer sadece kendinizi değil o doğum yapacak kadını da üzersiniz,yani daha büyük üzüntüler ve pişmanlıklar yaşarsınız.
ne yapıp edip kendine unutturacaksın başka çaren yok

Yazık etmişsiniz birbirinize...

Böyle söylerseniz konu sahibesi daha çok üzülüp arkasına bakmaya devam edecektir. Evet yazık olmuş ama, artık bunu dillendirmek bile faydasız ve yersiz.
Arkadaşım, sen de kendini topla, aklını topla... Kalbin darmadağın olmuş, en önemlisi de kalbini topla...

Ayagini denk almak zorundasin, o baskasina ait bir erkek. Ask mesk gecer canim, o kadinin gunahina vede ustune ustluk o masum henuz dogmamis bebegin gunahina girmeyi aklinin ucundan bile gecirmemeni tavsiye ederim. Ayrica aileni dusun, anneni babani dusun. Adin yuva bozana, hatta metrese kadar cikar cancaazim. Miden kabul edecekmi bu hakaretleri. Tertemiz omrunu batirma. Abinin evliligini bile riske sokar boyle seyler mazallah.
Bircok insan severek ayrilir, kavusamaz, vs. Kac tane ask vuslatla sonuclanmiski. Kendini baskalarina odakla, civi civiyi soker, ozelliklede boyle bir durumda. Kendine bi ceki duzen ver, ve gerekiyorsa abinin evine gitme. Gidecegin zaman ara, onlarin orda oldugunu duydugunda gitme. Bukadar basit.

İnsanlar çok sevdikleri eşlerinden ayrılıp yeni bir hayat kuruyorlar kendilerine . zamanla herkes alışır ayrıca kimseyi inandırman gerekmez hayatına bak .onlarınkine değil .onlar kendilerine iyi ya da kötü bir hayat çizmişler yaşamak durumundalar ama bu durum yüzünden ailenden uzaklaşma .ayrıca önceki ilişkilerde bir şey yaşadığın gelecekte de aynı şeyi yaşayacağını düşünmek normal değil beş parmağın beşi bir değil herkes aynı olsun .uzak durmalısın ama öyle gittikleri yerden kaçarak değil mesafeli ruhsuz sanki hiç bir şey yaşanmamış gibi .

Eski sevgili adı üstünde eski üstelik evlenmiş. Eşi seni bilse bile onlar evli paylaşımları var. Ayrıca zorla kimse kimseyi evlendiremez. Uzak durun!

yahu bir kız ailem beni zorla evlendiriyor dese inanırım hoş artık bu devirde oda kalmadıya, ama erkek demesin bunu valla çok komik geliyor kulağa...Adam bal gibi kendi istemiş evlenmiş sizede istemiyorum msjı verip alttan alttan psikolojik baskı yapmışki elinin altında tutsun bravo sizde yemişsiniz..

Ne alakası var siz ordayken o da geliyormuş bu adam çalışmıyor mu çalışıyordur mutlaka ev geçindiriyor demek ki gündüzleri gelemez sizin de akşam orada zaten işiniz yok. Gündüz onun olmadığı saatlerde gidin yani çok mu zor aynı mahallede de olsa bunu yapabilirsiniz kaldı ki neden döndüğünüz ortada 2 seneden sonra kurulu düzeninizi bırakıp yatay geçişle okulunuzu bırakıp oraya gidiyorsunuz neden çünkü unutamadınız neden çünkü acaba karısından ayrılır mı diye düşündüğünüz için. Yoksa evlenmeden önce bu kadar kararlı olarak giden, numarasını değiştiren, kapınıza gelmesine sağmen kabul etmeyen biri yıllar sonra neden döner? bunun açıklamasını yapar mısınız aynı mahallede olduğunuzu her iki tarafında rahatsız olacağını bile bile çünkü kıza bilenmişsiniz kıskanıyorsunuz ve onun rahatsız olmasını istiyorsunuz varlığınızla ama hiç ümitlenmeyin. Kimse kolay kolay yuvasını yıkmaz. O geldiğinde siz kalkın mesela neden oturuyorsunuz diş buğdayı gündüz yapılır genelde bayanlar arasında olur ne alaka yani. Herşeye bahaneniz var. Kanıtlamanıza gerek yok unutamadığınız belli ve ona bunu belli etmek seni unutmadım mesajı vermek için sizinle konuşması için elinizden geleni yapıyorsunuz şehire gelmeniz de bunun kanıtı.

aynı ortamda bulunmasak cok kolay olurdu unutmak ama yiğenimiz oldu ve devamlı karsılasmak zorundayım yani kimse ynlıs anlamasın diye o geldiiginde bulundugum ortamı da terkedemiyorum peki nasıl unutucam gözümün önünde kurdugumuz hayalleri baskasıyla yasarken

ya Allah aşkına ne akıl istiyorsun bizden.. git adama karısından boşa bir yuva yık diyelim mi istiyorsun.. unutmayıp ne yapacan metresi mi olucaksın.. Karısını boşayıp sana geleceğini düşünüyorsan hayal dünyan çok geniş dicem... Sevmeseydi evlenmezdi ha evlendi çocuk yapmazdı... kimse kimseyi bişeye zorlayamaz o kızın günahı ne peki... evet o hissetmiştir hamile haliyle onu üzdüğünüz için yatıp kalkıp senden nefret edip seni çok farklı konumlara koyacak.. allah aşkına rahat bırakın insanları...

tamam ben sadece eski sevgilimi unutamadıgım için hatalıyım o kızı bu kadar savunuyosunuz haklısınız hamile suan ama kaçınız evleniceğinz kişinin eski sevgilisine yalvarma mesajlarını sizi sevmedigini söylediği mesajları görüpte devam ederdi onunla evlilik yapardı? onun karakteri ve zamanında yaptıkları cok mu ahlaklıydı bana namus bekciliği yapıyorsunuz. sadece unutamıyorum dedim hepsi bu ne onu ne karısını üzmeyi zaten istemiyorum sadece sorun kalbimde !!!!!

Yahu sana ne? O kızın bileceği bir şey. Sanki kız evlenmese geri mi donecektin

• Beğen
Reactions: anu
Back