evli olan eski sevgilime aşığım

ben esi degilim tabikide ama bu tarz bir hikaye yasayan biri olarak kızın anlattıkları komik geldi evli erkek ve esinin durumunu bilsin istedim zannettigi gibi eski sevgilisi onu unutamamıs degil yani eskiler eskide kalır erkekler sadece karılarını severler

Hamile kaldim, sevmedigi halde adam benimle evlenmek zorunda kaldi yazan biri bana zavalli yazsa ben olsam cok alinirdim sahsen. Konu sahibesi ? KIBle bence.
canım sevgi sadece seviyorum demekle olmaz ben sevgim için caba gösterdim ve sonuclarını aldım esim beni seviyor ve eskisini unuttu

aaaaa buralar karışmış ama farklı kokular alıyorum

canım sevgi sadece seviyorum demekle olmaz ben sevgim için caba gösterdim ve sonuclarını aldım esim beni seviyor ve eskisini unuttu

Eeee yani adam size asik olmamis asla, pesinizden kosmamis, adam evlensin , bosanmasin diye her seyi yapmissiniz da..........neden ? Bunca tek tarafli caba ne icin ?

Adamin sevdigini nerden biliyorsunuz, belki de cocugu var, duzeni bozulmasin diye evliligini surduruyor. Sevmeyen biri gitmesin diye ayagina bunca pranga gecirmek zavallilik bence.

Madem adam size del divane, bu eski sevgililerden alip veremediginiz ne, ne hinciniz var ?

Insanlar in birbirini nasıl, ne kadar , ne şekilde sevebilecegine dair bir otorite misiniz? Yoksa zaten bir şey yapma niyetinde olsa buraya yazmayacak olan konu sahibine yuklenerek rahatliyor musunuz?

adam beni seviyor cünkü onun evladının annesiyim konu sahibesine lafım var bende sen anlattıgın gibi bir evlilik yaptım ama bu işlerin icinde biri olarak sana dicegim su o adamlar her gece karılarının koynunda onlarla sevise sevise koklasa koklasa birlikteler eskiler ise zamanla hafızadan siliniyor o yuzden kendini kandırma onlar simdi cok mutludur hadi bak yoluna. o kız yerinde olmak vardı ki simdi

Insanlar eski sevgiliyle ayni ortamda bulunmak istemezler unutmuş olsalar bile. Bence onda da bu durum mevcut. Esini seviyordur. Yani zorla birlikte olmadilar ya. Sarhosken olmus mecbur kalmis falan, kim kendi istediği gelini hakkinda böyle şeyler konuşur. Ayip degil mi taa sizin kulaginiza kadar gelmiş. Herkes biliyor mu olayı

Bence herseyi kendinize yormayin.
Bu devirde kim sevmedigi biriyle zorla evlenir. Elbet birseyler hissetmistir. Hic sevmedi diyelim iki sene evli kalirmiydi, hiic olmadi diyelim korunmaz miydi her ihtimale karsi

Sanki karsimizda bes yasindaki cocuk var. Hiç mi karar verme yetisi yok bu adamin.

Eğer öyleyse ayrilmaniz isabet olmus. Düşünme ve kendi kararlarını verebilecek kapasitede degil demek ki. Ne yapcaktiniz böyle bir adami. Kurtuldugunuza sevinin.

adam beni seviyor cünkü onun evladının annesiyim

Benimd e dedigim bu, adami size baglayan ya sadece buysa ? Cocugunuz olmasaydi sifatiniz sevgili olabilecek miydi ? Cocugunuz olmasaydi sevecek miydi? Zira cocuk yokken anladigim kadariyla adamin gonlunde bir yeriniz veya sifatiniz yokmus, ortada bir sevgi yokmus. (hala da oldugundan supheliyim).

Isin kotu yani ne biliyor musnuz, bir yer kazanmak icin bir seyler yapmak zorunda kalmissiniz. Daha da kotusu cocuk dogurmadan,caba gostermeden gonuldeki tahti kazananlar da var, onlara sevgili diyoruz.

Sayfalarca insanlari (kendinizi) ikna etmeye calismaniz, bunca kustugunuz kin, o tahti zahmetsizce ele gecirdigini bildiginiz birine olmasin? Mesela pesinden kostugunuz adamin eskiden pesinden kostugu kadina ?

Son düzenleme:
Isin kotu yani ne biliyor musnuz, bir yer kazanmak icin bir seyler yapmak zorunda kalmissiniz. Daha da kotusu cocuk dogurmadan,caba gostermeden gonuldeki tahti kazananlar da var, onlara sevgili diyoruz.
Obaa bu çok ağır ve nokta atışı olmuş.

O zaman marifet hamile kalmadan kendini sevdirebilmek diyebilir miyiz sevgili Miss Cherry? : )

Eşinizin eski kız arkadaşını gerçekten ve tamamen unuttuğuna inancınız tam olsaydı bu konuda bu kadar hırslanıp konu sahibine hakarete varacak kadar ağır yorumlar yapmazdınız sanıyorum?

Obaa bu çok ağır ve nokta atışı olmuş.

O zaman marifet hamile kalmadan kendini sevdirebilmek diyebilir miyiz sevgili Miss Cherry? : )

Cakal gordum seni shot

Ote yandan hamile kalmakta da ciddi emek var simdi, emege saygi. iscilik kismi var, dogum/sezaryen var, dikis va, isten izin koparma, fazla kilosu var.....takdir ettim acikcasi. Bulunmaz Hint kumasi abiyi merak ettim simdi.

Son düzenleme:
KONU SAHİBESİ BURAYA GEL beni dünden beri buraya iten sana anlatacaklarımı dinle. o evli dedigin adam simdi senin adını bile aklına getirmez emin ol cünkü karıısı ve hamile esi var simdi evine karısına yiyecek götürme derdindedir hatta karısı belki suan aseriyor o da ona birseyler almaya gitmistir genelde durum budur o karısınla mutlu mesut yasarken sen kendini kandırma sacma sapan. her gece karısıyla sevisen cocugunu tasıyan birinden bahsediyosun sen kimsin yahu alt tarafı eski sevgili sıfatın ama hicbir özelligin yok artık kendini harap etme o adam şimdi cok mesgul bu saatlerde

Valla bende sizin eski sevgilinin eşi olabileceği konusunda şüpheye düştüm çünkü evlenmeden birlikte olmuşsunuz, konu sahibide öyle anlattı. Hadi bakalım hayırlısı, eşinin sevgisinden emin olan insan bu kadar ispata girişmez, yorumunu yazar geçer niye bu kadar yükleniyorsunuz, şahsen ben eşimin başkasını sevdiğini düşünsem duysam evlenmem heleki birlikte olup evlenmek zorunda bırakmam, gururlu bir kadında öyle yapar .. Konu sahibi tekrar eski sevgiliyle birlikte olalım demiyor, dediysede ben okumadım, eşinizin sizi sevdiğini düşünüyorsanız bu kadar tepki anlamsız yatakta nasıl yattığınızı anlatmadınız bir yok çatır çatır falan..

Noktasından, virgulune hatta bastiginiz space tuşuna kadar size katılıyorum.

Ne biçim üslup Allah aşkına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…