• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli olan eski sevgilime aşığım

Valla bende sizin eski sevgilinin eşi olabileceği konusunda şüpheye düştüm çünkü evlenmeden birlikte olmuşsunuz, konu sahibide öyle anlattı. Hadi bakalım hayırlısı, eşinin sevgisinden emin olan insan bu kadar ispata girişmez, yorumunu yazar geçer niye bu kadar yükleniyorsunuz, şahsen ben eşimin başkasını sevdiğini düşünsem duysam evlenmem heleki birlikte olup evlenmek zorunda bırakmam, gururlu bir kadında öyle yapar .. Konu sahibi tekrar eski sevgiliyle birlikte olalım demiyor, dediysede ben okumadım, eşinizin sizi sevdiğini düşünüyorsanız bu kadar tepki anlamsız yatakta nasıl yattığınızı anlatmadınız bir yok çatır çatır falan..
maksat boyle kendını kandıran genc kızlar uzulmesin gerceği bilsin :cool: benim hiç yaram yok konu benı ılgılendırmez ama gecekler hep acıdır ıste sızınde evlı adamlarla zorunuz var sanırım hayırdır ebvlı olunca cazıp mı geliyor karılara

maksat boyle kendını kandıran genc kızlar uzulmesin gerceği bilsin :cool: benim hiç yaram yok konu benı ılgılendırmez ama gecekler hep acıdır ıste sızınde evlı adamlarla zorunuz var sanırım hayırdır ebvlı olunca cazıp mı geliyor karılara
Terbiyesizleşme, 2,5 yıllık evliyim, kimsenin sevgilisiyle evlenmedim, kimsenin eşinde de gözüm yok çok şükür Allah kimsenin yuvasını bozmasın, normal hayatınızda da üslup buysa zor işiniz ..

KONU SAHİBESİ BURAYA GEL beni dünden beri buraya iten sana anlatacaklarımı dinle. o evli dedigin adam simdi senin adını bile aklına getirmez emin ol cünkü karıısı ve hamile esi var simdi evine karısına yiyecek götürme derdindedir hatta karısı belki suan aseriyor o da ona birseyler almaya gitmistir :KK47: genelde durum budur o karısınla mutlu mesut yasarken sen kendini kandırma sacma sapan. her gece karısıyla sevisen cocugunu tasıyan birinden bahsediyosun sen kimsin yahu alt tarafı eski sevgili sıfatın ama hicbir özelligin yok artık kendini harap etme o adam şimdi cok mesgul bu saatlerde :rolleyes:
Hayat sandığınız kadar tos
Sizin yarı dusunumlu hipotezinize göre evli olan hiçbir erkek ayrilmiyor herkes evlendiği kadına aşık olmak zorunda yarı ongorulu cevaplarıniza sertliginden ötürü tepki gösteren herkes evli erkeklerden hoslaniyor. Valla fazla gurur fazla kibir fazla kendindenden eminlik iyi değil benden söylemesi

canım nerdesın yahu yoksa eskı sevgılını karısının koynundan alma pılanları mı yapıyosun ama tutmaz soyleyım :KK73:

Benim Dayımın 3 çocuğu var,ikide torunu..Ama hala içinde yaradır teyze kızı..şimdiki eşini yengemle aile buyuklerinin zoruyla baskısıyla mecbur kalıp evlenmiş...Anneannem hakkımı haram ederim demiş.bacısının kızını istememiş.... Hala gozleri dolar dayımın aklına gelince isterse 100 torunum olsun ben onu unutmam diyor
...

yengemde o kadını hala unutmadığını çok iyi bilir herşeyi yuttu sustu çunku evlenirken biliyorduki dayım teyze kızını istemişti ama kısmet.
...zamanla tabi çocukları buyudu torunları oldu asla unutulmadı o kadın sadece alışıldı kaderin yazdığına...

i

Benim arkadaşımın sevgilisi vardı kızın ailesi vermedi kız bekle ikna edicem dedi çocukda kaçalım dedi kız aileme bunu yapamam dedi çocukda bir gazla başkasıyla evlendi sözlendiği ilk gün kızı aradı, evlendi çocuğu oldu defalarca kız asla kabul etmedi kaç defa telini değiştirdi bir sözünle herşeyi bitiricem dedi kıza kız kabul etmediği için evliliği yürüyor, kız başkasıyla evlendi çocuğu oldu gayette mutlu ama erkek perişan...

canım nerdesın yahu yoksa eskı sevgılını karısının koynundan alma pılanları mı yapıyosun ama tutmaz soyleyım :KK73:
lütfen sakin olun. doğru anladıysam kime eşinize asılmıyor. Allah mutluluğunuzu daim eylesin. Ama çok şerefsiz erkekler var. Ben bekarken bir süre evli olduğunu bilmediğim birisiyle görüştüm. Baktıki benden iş çıkmıyor, sonra söyledi. Ama istediğini alsa bıkana kadar söylemezdi. Lütfen ona buna sataşacağınıza eşinizle ilgilenin saat çok geç. Bütün iyi niyetime söylüyorum. çok şanlısınız seviliyorsunuz. sahip çıkın.

Kişinin zikri neyse fikri odur! Nasıl seviyesiz yorum yazıyorsunuz siz? Sizin de geçmişte boyle bir sorununuz olmuş diye hırsınızı konu sahibinden niye alıyorsunuz? KONU sahibi arkadaş elinden alacam diye bişey ne yazdı ne çizdi..insanların gunahını almayın durduk yere..Hani o koynunuzda yatırdığınız adamlar seviştiğiniz?? Diyosunuz ya ; ya ruhu asla sizle değilse heee?? Belkide tek sahip olduğunuz adamların bedenidir!! Bedenim evet ama Ruhum asla diyorlardır içinden..O kadar emin olma! Erkek milleti anacım o kadar guvenme!! Ben şahsen kocam koynumda oh oh diye asla dusunmedim eski sevgililerine nispet eder gibi kendime bile itiraf etmem

Herşey bir bedene sahip olmak mı? Yatakta koynuna yatmak,sevişmek mi?? Vay anasını!!! Ya Ruhu? Hisler? Ruhende sizinmi eşiniz acaba? İşte bunun gerçek cevabını bulmak çok zor..

E esinedelidivane

Sen ne bicim terbiyesiz bir kadinmissin ! Su kurdugun cumlelere bak. Ayip! Fena bir yara var sende ama kasinmak icin burasi yeri degil. Kaşirlar adami burda !!! Allah kocana sabir versin...

Konu sahibi sen nerdesin ya ne namussuzluğumuz kaldı nede evlilik düşmanlığımız:)) yoksa bu arkadaş eski sevgilinin eşi olmasın?

Daha öncede yazmıştım sıkma canını kim ne derse desin, önüne bak seni seven, sevginize sahip çıkan birisi çıkar inş..

Konu sahibi sen nerdesin ya ne namussuzluğumuz kaldı nede evlilik düşmanlığımız:)) yoksa bu arkadaş eski sevgilinin eşi olmasın?
Ben suan soktayim evet kadına da üzüldüm bir yandan ancak kendi hayatını psikolojisini herseyini bitirmis gerçekten çok üzüldüm hikayeler benzer keske kimse kimseyi elde etme hırsına bu kadar girmese sonra olan çocuklara oluyor eski sevgilimin eşi de belki bu tarz düşüncelerde ama ne kadar acı benim için evlilik iki kişinin birbirini çok sevmesi özellikle erkeğin kıza çok değer vermesiyle olmalı tek taraflı aşkla evlilik olmaz

Ben inanmadım inanmıyorum da bu konu sizin...O bayan arkadaş gelip size burda baya hakaret etti yanlış konuştu..Kocasının kendisine olan sevgisini methetti ama olay sandığımız gibi çıkmadı..sizide gunah keçisi gordu bastı ağır lafları..Madem kocası unutamamış eski sevgilisini o da biliyordu o zaman evlenmeseydi..Aklını kullansaydı duygularını değil.. Tek taraflı ben seviyorum aşığım diye evlilik olmaz,iki tarafta sevecek evlenirken..sonra boyle sinirleri bozulur işte..Bu konu size ait..Ama herkez bu konunun da o bayan arkadaşa ait olduğunu sanıyor..Bence değil.

esim benimle birlikte oldugu icin evlendi baslarda ilgisi yoktu ama sonra ben hamile kalınca dünya etrafımda döndü ve bama deliler gibi asık eski sevgilisi de senin gibi persan ama esim bana asık malesef adamlar sadece eslerini sever eskiler hep eskide kalır kimse karısını sevdigi gibi baskasını sevemez o seni coktan unuttu
Sen ne kadar aciz bir kadinsin aslinda.kimin kimi sevdigini nerden biliyorsun...ne yaran var senin....acidim .allah beni bir gun bu duruma dusurmez ins..yasin kac bilmiyorum ama bir erkegi yatagina almak dunyanin en basit seyi...oyle askla ilgisi yok o isin..

merhaba kızlar.eski erkek arkadaşım abimin eşinin kardeşi oldugu, yani yengemin kardeşi oldugu için kendisini sevdigim halde ilişkimizi bitirdik yani daha dogrusu ben istedim bitmesini çünkü ailelerimizin arası zaten yeterince iyi degildi babam ilişkimizi öğrense kahrolurdu... her neyse biz ayrıldık ve ben okul için istanbula yerlesme kararı aldım tabiki kendisine hem benden uzaklassın hemde yaşı geldi diye bir kız buldular. hiç istemiyordu başkasını bana yalvarıyordu istanbula gitmemem onu bırakmayıp ilişkimizi devam ettirmemiz için ama kendisini kesinlikle istemedim kalbimi bir kenara bıraktım yeni bir hayata basladım. her neyse kendisi nişanlıyken sözlüyken hala beni arıyordu tek sözümle herşeyi bitircegini söylüyordu ve tabiki bu durumdan sözlencegi kzıın da her zaman haberi vardı yani bir nevi beni sevdigini bildiği halde hiç birşey yapmayıp devam etti kız ilişkisine bir gün abimlerdeyken o geldi ve kacmayı teklif etti o sırada evleniceği kızın nişanlıkları bile alınmıstı ben istemedim ama ailelerimizin kabul edicegini kaçıp belli zaman sonra geri dönmeyi teklif etti cok sarhostu ve beni kaçırmaya calıstı ancak istemedim sonucta ne olursa olsun ortada evlilik hayalleri kuran bir kız vardı her neyse ben istanbula gittim ve telefon numaralarımı degistirip ondan haber almamak için hersyi yaptım ama birbirimizi unutmaya çalışmakla geçiyordu son 2 yıl... ta ki ben istanbldan dönüp yaşadığım memleketteki üniversiteye kaydımı aldırana kadar.. geçen hafta kendisini bir düğünde gördüm eşi 8 aylık hamileydi ancak düğün boyunca sadece beni izledi yanımdaki herkes ve tabiki ben bu durumdan cok rahatsız oldum.. son zamanlarda alkol problemi varmış yengemin anlattıgına göre ancak eşi hamile ve cok üzüldüğü için 2 aydır hiç icki dahi içmiiyordu benimle karsılastıgı günün sonrasında evine de zil zurna sarhos gitmiş yani karısı kesinlikle benden şüphelenmiştir . toparlamam gerekirse birbirimizi cok severken cok büyük sorunlardan dolayı ayrıldık o evlendi ben baska sehre gittim ve döndügümde tekrar hersey yeniden basladı yani onu asla unutamadıgımı farkettim kötü olan onunda unuttugunu sanmıyorum. ortada hamile bir eş var ve ben bu konularda cok hassas biriyim ama kız herseyi bildiği halde aramızı daha da cok açtı ve onunla bir şekilde birlikte olup onu elde etti ve öyle evlendiler.. ancak duyduguma göre eski sevgilim kendini yavas yavas toparlıyordu ancak beni gördükten sonra hemen ertesi gün karısına içkili gitmesi bana bakışları falan ..... 2 gün öncede yiğenimi sevmek için yengemin evlerine gittim onlarda ordaydı beni görünce son ses eski sarkımızı actı !!! yani zor durumdayım kızlar. bir de eski sevgilimle abimlerden dolayı devamlı karsılasmak zorundayım hatta bu hafta yiğenimin diş bugdayı var yine görücez birbirimizi bana yardım edin :( bir yanda birbirimizi çok severken biten bir aşk bir yanda artık bambaska hayatlarımızın olması.....

tek sorum var niye geldin ki guzelim istabulu birakip?

ya ne kadar saçma sapan yorumlar yapılmış ne bu kıza demediğini bırakmamış sanki çok güzel bi aşk hikayesi varmış gibi anlatıyo bide şöyle yaptımda zorla evlendi böyle yaptımda zorla bağlandı hee şimdi sana çokk aşıktır emin ol böyle aşkı kim ister ki tuhaf valla kızı zorla gaza getirip yapamazsın dediğiniz şeyleri yaptırmaya itiyosunuz böyle konu sahibi arkadaşım kafana takma bazı saçma yorumları sen hayatını yaşamaya devam et kimse için bişeylerden vazgeçme artık eskiler kapansın gitsin allah sana daha güzel kapılar açsın inşallah eski günleri hatırlamak seni üzer sadece bi süre gerçekten unutmuş gibi rol yap zamanla zaten unutursun neler unutulmuyo ki

direkt bu konu için üye oldu sanırım divane..
pişti mi oldular acaba
gerçekten eski ve yeni olabilir mi
hem konu açıp hem burda yazması, bu yüzden üye olması düşündürdü beni...
bir şekilde haberi olmuş da gelmiş gibi

dilerim öyle değildir..

Back