• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli olan eski sevgilime aşığım

İstanbula artık donmem mümkün değil okula yatay geçiş yaptım ve geri donemem zaten babam artık tek başına yasadigi için onu tek bırakmam mümkün değil
anlıyorum, öyleyse mümkünse oturduğunuz semti değiştirin böylece geliş gidiş azalmış olur bahaneyle.
aklıma sizin yeni bir ilişki kurmanızdan başka çözüm gelmedi. sizi seven biriyle ciddi ilişki kurup evlenmeniz en hayırlısı heralde bu sayede eski sevgiliniz sizi unutmaya mecbur kalıcaktır.

Ondan sonra kötü oluyor yargılayanlar, gitmeseniz daha iyi diye dendi o kadar, şimdi de keşke gelmeseydim diyorsunuz yanlışınız onun gelebilme ihtimaline rağmen orada bulunmak. Sizin hayatınız en nihayetinde canınız ne isterse tabi ki onu yapacaksınız ama şu haliyle çok zor olacak herkes için, yeğeninin buğday partisine katılmaması sizi rahatsız etti, ne kadan hassas düşünce. Gitmeseydiniz rahat rahat görürdü yeğeni ama olmazdı tabi o zaman, gelecek mi acaba diye kim bekleyecekti? Orada olan karısının bunu düşünmesinden daha normal ne var? Ona göre mantıklı olan adamın gelmesi, sizin orada olmanız değil. Evde otursaydınız veya başka yere gitseydiniz rahatsız olmazdınız bugün. Kadın kadının düşmanı evet, potansiyel düşman olma ihtimaline karşı bile olsa adımlarınızı ona göre atın ki olmayasınız. Bugün orada olmasaydınız ama yarın gitseydiniz konuşulanları da duymayacaktınız mesela, size sonradan ne anlatabilirlerdi en fazla? Küçük çocuğa olan sevginiz değişmeyecekti ki? Diğer insanlarla olan ilişkilerinizi de fırsat yaratarak her zaman sıcak tutabilirsiniz. Mesafe koymak bir daha evlerine adım atmamak değil.
Yazdığınızi tekrar okuyun isterseniz ben başkaları için yegenimin ozel günlerine katilamicam onu rahat rahat goremicem bu mu yani çıkardığıniz sonuç evet gelmeseydim rahatsız oldular dedim ama gidip gitmemeye ben karar veririm en uzak akrabalarinin dahi bulunduğu ortama halası olarak gitmem suc mu ve onu görmem için gittiğimi söylüyorsunuz tebrik ederim o zaman ben hayatımın boyunca bir daha ailemin özel günlerde yanında olmuyayim aman karisi rahatsız olmasın onlar gelsin gitsin

Ya siz kendinizi ne kadar öneöli vazgeçilmez sanıyorsunuz. Tabi tabi eşini sevmiyor, sizin yüzünüzde sarhoş oldu, sizin için eşine bağırdı vs. geçin bunları yaa onun için gelmedim diyorsunuz hala daha insanlar da şaşırıyor sa böyle değildi diye siz geldikten sonra değiştiğini ispata çalışıyorsunuz hala.

Önce yanımda konuştular sarhoş olduğunu dediniz sonra telde konuşurlarken duydum diyorsunuz sarhoş olarak annesine gelen telefonu neden açsın ki adam düğünde içmiş yani gece öbür gün gündüz sarhoşluk kalmaz ki sarhoş açmış telefonu diyorsunuz ayrıca kendi teli de değil annesinin telini açmış ne alaka kendi evleri ayrı değil mi.

Onun için gelmedim babam yalnız onun için geldim diyorsunuz zaten uzun zamandır anne babanız ayrıymış giderken babam yalnız demediniz de şimdi mi babanız aklınıza geldi ayrıca aynı mahallede ağabeyiniz yengeniz varmış zaten hem başlığınız bile evli olan eski sevgilime aşığım şeklindeyken tepkiler gelince ben sadece ağabeyime yengeme ona hala aşık olmadığımı nasıl kanıtlarım diye çevirdiniz o oradayken siz de orada olursanız nasıl kanıtlarsınız öyle bir amacınız da yok. Bu adam çalışıyor okuldan çıkınca gidin siz akşam gitmeyin ne işiniz var. Hem adam karısıyla gelmiyor mu ne alaka şarkınızı açıyormuş son ses hem de bebek var evde o kadar bahaneler üretiyorsunuz yani hala beni seviyor diye

Benim için sarhoş oldu karısı anlamıştır diyorsunuz aslında anlamasını istiyorsunuz kızı rahatsız etmek istiyorsunuz kıza burada demediiniz kalmadı siz terkettiğiniz halde ve ortada bir ilişki olmadığı halde kızı aranızı bozmakla suçladınız iyi de siz çıkarken sizi ayırmamış ki bu kız siz gitmişsiniz bilerek birlikte oldu filan diyorsunuz sonra kıza üzülüyorum diye çeviriyorsunuz tepki aldıkça. Tabi adam senin çevrende dönüyor. Sen ona karşı birşey düşünmesen herşeyi kendine yontmazsın bir kere öyle bile olsa gider İstanbul'a geri dönersin.

Bir de kendinizi karısının yerine koyun siz biriyle evlendiniz, o insanın başkasını önceden sevdiğini biliyorsunuz ama kız bunu terketmiş siz ondan sonra girmişsiniz hayatına ve bir emek vererek eşinizin gönlünü kazanmış evlenip hamile kalmışsınız bir anda eki sevgilisi mahalleye dönüyor hatta sürekli eşinizin dibinde her akşam gündüzler çuvala girmiş gibi ağabeyine gidiyor eşinizde orada. Onun yanında size bağırıyor ediyor ne hissederseniz çıldırırsınız dimi bu adam herşeyi sizin için yapıyor bile olsa bu karaktersizlik hemcinsine bunu yaşatmaya ne hakkınız var resmen zevk alıyorsunuz bunlar oluyorsa bile ki birinin bile yaşanmadığına kalıbımı basarım adamın umrunda bile değilsiniz burada sadece olmasını istediğiniz şeyleri yazıyorsunuz biz tepki verdikçe ama şarkımızı çalıyor ama karısına bağırdı diye tabii hiç sarhoş olmuyordu hiç bağırmıyordu birden olmaya başladı size göre herşey. Hamile bir kadına rahatsızlık vermeye zerre hakkınız yok hele evli adam böyle şeyler yapıyorsa zevk değil rahatsızlık duymalısınız. Sık sık gitmeyeceksiniz, gitmeden arayacaksınız yoklarsa gideceksiniz her gün orada olmanıza gerek yok okul çıkışı o işteyken gidin dönün. Hele babam yalnız ondan döndüm deyip buradaki insanları salak yerine koymayın hele karısını sevmiyor ayağı hiç yapmayın adam siz yokken güzelce anlaşıyormuş demek ki insanlar bu adama ne oldu diye soruyorsa demek ki size öyle görünmek istiyor siz yokken gayette mutlularmış. Haa yiğeninizin her gün mü özel günü oluyor diş buğday bir gün olur biter ee daha ne özel günü var..

Yazdığınızi tekrar okuyun isterseniz ben başkaları için yegenimin ozel günlerine katilamicam onu rahat rahat goremicem bu mu yani çıkardığıniz sonuç evet gelmeseydim rahatsız oldular dedim ama gidip gitmemeye ben karar veririm en uzak akrabalarinin dahi bulunduğu ortama halası olarak gitmem suc mu ve onu görmem için gittiğimi söylüyorsunuz tebrik ederim o zaman ben hayatımın boyunca bir daha ailemin özel günlerde yanında olmuyayim aman karisi rahatsız olmasın onlar gelsin gitsin

Sizin anladığınız o mu peki? Yanlışım var mı diyorsunuz sonuçta sizin orada bulunması "eski sevgilinizin eşi" için yanlış bu kadar basit. Ben söylemiyorum eşinin size bakarak söylediği şeyi siz yazdınız. Karısı sizi düşman olarak görmeye başlamışsa görür diyorum hal ve hareketlerinizden anlam çıkarıp. Ama buna mahal vermezseniz görmez. Umrunuzda olmayıp atacağınız adımlara da dikkat etmezseniz kötü olan siz olursunuz zamanla. O kötü olmaz, bu sefer insanlar taraf değiştirir, evli ve çocuklu olduğu için onun tarafında kümelenmeleri daha kolay olur sabretmek için kendince daha çok sebebi var çünkü.

merak ediyorum bunları abinizin evinde mi yazıyorsunuz

bence arkadaşı bu kadar suçlamayın çünkü evlendiği kız adamın başka birini sevdiğini hatta nişanlıyken aradığını bile bile evlenmiş. evlenmek için kudurmuş adeta. uzaklaşır dikkat eder bu kadar üstüne gitmenize gerek yoktu sevgili dejavu_one
bile bile evlendiği için hamile haliyle üzüntü yaşamayı mı hakediyor.

bir de ne çirkin kelime,kudurmuş.sevmiş evlenmek için uğraşmış.var mı ötesi.

Ya siz kendinizi ne kadar öneöli vazgeçilmez sanıyorsunuz. Tabi tabi eşini sevmiyor, sizin yüzünüzde sarhoş oldu, sizin için eşine bağırdı vs. geçin bunları yaa onun için gelmedim diyorsunuz hala daha insanlar da şaşırıyor sa böyle değildi diye siz geldikten sonra değiştiğini ispata çalışıyorsunuz hala.

Önce yanımda konuştular sarhoş olduğunu dediniz sonra telde konuşurlarken duydum diyorsunuz sarhoş olarak annesine gelen telefonu neden açsın ki adam düğünde içmiş yani gece öbür gün gündüz sarhoşluk kalmaz ki sarhoş açmış telefonu diyorsunuz ayrıca kendi teli de değil annesinin telini açmış ne alaka kendi evleri ayrı değil mi.

Onun için gelmedim babam yalnız onun için geldim diyorsunuz zaten uzun zamandır anne babanız ayrıymış giderken babam yalnız demediniz de şimdi mi babanız aklınıza geldi ayrıca aynı mahallede ağabeyiniz yengeniz varmış zaten hem başlığınız bile evli olan eski sevgilime aşığım şeklindeyken tepkiler gelince ben sadece ağabeyime yengeme ona hala aşık olmadığımı nasıl kanıtlarım diye çevirdiniz o oradayken siz de orada olursanız nasıl kanıtlarsınız öyle bir amacınız da yok. Bu adam çalışıyor okuldan çıkınca gidin siz akşam gitmeyin ne işiniz var. Hem adam karısıyla gelmiyor mu ne alaka şarkınızı açıyormuş son ses hem de bebek var evde o kadar bahaneler üretiyorsunuz yani hala beni seviyor diye

Benim için sarhoş oldu karısı anlamıştır diyorsunuz aslında anlamasını istiyorsunuz kızı rahatsız etmek istiyorsunuz kıza burada demediiniz kalmadı siz terkettiğiniz halde ve ortada bir ilişki olmadığı halde kızı aranızı bozmakla suçladınız iyi de siz çıkarken sizi ayırmamış ki bu kız siz gitmişsiniz bilerek birlikte oldu filan diyorsunuz sonra kıza üzülüyorum diye çeviriyorsunuz tepki aldıkça. Tabi adam senin çevrende dönüyor. Sen ona karşı birşey düşünmesen herşeyi kendine yontmazsın bir kere öyle bile olsa gider İstanbul'a geri dönersin.

Bir de kendinizi karısının yerine koyun siz biriyle evlendiniz, o insanın başkasını önceden sevdiğini biliyorsunuz ama kız bunu terketmiş siz ondan sonra girmişsiniz hayatına ve bir emek vererek eşinizin gönlünü kazanmış evlenip hamile kalmışsınız bir anda eki sevgilisi mahalleye dönüyor hatta sürekli eşinizin dibinde her akşam gündüzler çuvala girmiş gibi ağabeyine gidiyor eşinizde orada. Onun yanında size bağırıyor ediyor ne hissederseniz çıldırırsınız dimi bu adam herşeyi sizin için yapıyor bile olsa bu karaktersizlik hemcinsine bunu yaşatmaya ne hakkınız var resmen zevk alıyorsunuz bunlar oluyorsa bile ki birinin bile yaşanmadığına kalıbımı basarım adamın umrunda bile değilsiniz burada sadece olmasını istediğiniz şeyleri yazıyorsunuz biz tepki verdikçe ama şarkımızı çalıyor ama karısına bağırdı diye tabii hiç sarhoş olmuyordu hiç bağırmıyordu birden olmaya başladı size göre herşey. Hamile bir kadına rahatsızlık vermeye zerre hakkınız yok hele evli adam böyle şeyler yapıyorsa zevk değil rahatsızlık duymalısınız. Sık sık gitmeyeceksiniz, gitmeden arayacaksınız yoklarsa gideceksiniz her gün orada olmanıza gerek yok okul çıkışı o işteyken gidin dönün. Hele babam yalnız ondan döndüm deyip buradaki insanları salak yerine koymayın hele karısını sevmiyor ayağı hiç yapmayın adam siz yokken güzelce anlaşıyormuş demek ki insanlar bu adama ne oldu diye soruyorsa demek ki size öyle görünmek istiyor siz yokken gayette mutlularmış. Haa yiğeninizin her gün mü özel günü oluyor diş buğday bir gün olur biter ee daha ne özel günü var..
birincisi evet yanımda annesi veyengem teldekonustu öyle duydum sarhos oldugunu...
ikincisi telefonumdan yengem annesini caldırdı benim ismimi gördüğü halde telefonu eski sevgilim aradı eşi hamile diye ssanırım hep ailesindeler ...
üçüncüsü annem babam bosandı ancak babamın baska karısı vardı onunla da ayrılınca tek kaldı işini yapan kimse yoktu ev pislikten kurtlanmıstı o derecee...
evet eski sevgilime asık oldugumöu söylüyorum ancak bunun kimsenin bilmesini istemiyorum sanki birsey yokmus gibi onlarqa bunu göstermek istiyorum unuttugumu sansınlar diye..
çalısıyor ancak saatleri belli olmuyor cunku ofisleri var yani kendi işi kaçta gelip gittigini ben hesaplayamam..
sarkımızı vs actıgını Allahım sahit o da biliyor yani siz burda bana inanmasanız bu yaşananları degistirmez üzgünüm.. kendini yontmak ne demek nasıl bir konusma tarzı buy ben kendi memleketime istedigimi gibi dönerim kimseye hesap vermem ona kendimi yontmak olsaydı amacım emin ol bir günümü alırdı bu. ama bastan beridiyorum elbette karısının da ynlısları olduy benimde eski sevgiliminde ben o kızın yerine kendimi koyarak unutmaya calısıyorum ve ondan da bana hem eski sevgilimden hemde ondan herhangi bir tepkji gelsin istemiyorum cunku elimden geldigince onları rahatsız etmemeye calısıyorum bugun hemen cıktım diş bugdayından belki gelir diye.. ben bundan zevk almıyorum yukarıda da söyledim böyle seyler oldukca o kız yengem annesi beni hep yanlıs anlayabilir ben bunu istemiyorum. hatta benim onu unuttugumu nasıl gösteririm diye bile o yüzden sordum. yani benim tek amacım onu unutmanın yolları ve onların tamamen bu konuyu kapatması. yani kalbimde bitmese bile bana böyle laflar sokucaklarına bende hata olmadıgını bilmelerini istiyorum.

bile bile evlendiği için hamile haliyle üzüntü yaşamayı mı hakediyor.

bir de ne çirkin kelime,kudurmuş.sevmiş evlenmek için uğraşmış.var mı ötesi.

al işte adamın başka birini sevdiğini bile bile uğraşırsan böyle mahvolursun. erkek kadının peşinde olur erkek teklif eder .
birlikteliğin gereği budur. çünkü o erkektir kişiliği farklı tamamen bizimkinden. nasıl anlatsam şimdi size bunu.
hamile de olmak istemiş belliki erkeği daha çok bağlamayı düşündüğünden böyle mahvolur.
kadınların erkeğin peşinde olmasından daha itici ne olabilir Allah korusun..

şimdi o evlenen kız kendisini seven biriyle evlense daha mutlu olmaz mıydı aklında başka biri olmayan birini ?

Valla düşüncem de hsla kararlıyim benim başıma gelecek yolarimmmmm. Adamim bana böyle kazık atacak siler atarim kizi yolarimmmm adami da boşarim. Bu kadar net söylüyorum. Aşk önemli güzel bir duygu tamam da mantigin hiç mi calismiyor aklim almiyor. Düşününce bile midem bulanıyor. Yapmayin lütfen yeni nesile ne oluyor böyle. Tamam asiksin adamin senin sevginden sarhoş olmasi avare dolasmasi hosuna mi gidiyor anlayamadim bosarsa karisi , sen asigim deyip evlenebilecek misin.
Yapma lütfen kes at düşünme hatta bu konuyu konuşma bile en iyi unutma şekli dusunmemek ve konusmamaktir.

al işte adamın başka birini sevdiğini bile bile uğraşırsan böyle mahvolursun. erkek kadının peşinde olur erkek teklif eder .
birlikteliğin gereği budur. çünkü o erkektir kişiliği farklı tamamen bizimkinden. nasıl anlatsam şimdi size bunu.
hamile de olmak istemiş belliki erkeği daha çok bağlamayı düşündüğünden böyle mahvolur.
kadınların erkeğin peşinde olmasından daha itici ne olabilir Allah korusun..

şimdi o evlenen kız kendisini seven biriyle evlense daha mutlu olmaz mıydı aklında başka biri olmayan birini ?
konu sahibi de kendini seven birini terketmeseydi bu durumda olmazdı.o da o adamla evlenmezdi.çünkü birlikteyken değil ayrıldıklarında birlikte olmuşlar.

bence arkadaşı bu kadar suçlamayın çünkü evlendiği kız adamın başka birini sevdiğini hatta nişanlıyken aradığını bile bile evlenmiş. evlenmek için kudurmuş adeta. uzaklaşır dikkat eder bu kadar üstüne gitmenize gerek yoktu sevgili dejavu_one

Ben de katiliyorum bunlara, hamile diye beynini mi bu kaybetti hatun, evlenmeden once de hamile degildi sanirsam.

Yani bu hatun bu hikayeyi bile bile evlendiyse demek ki evlenme askiyla yanip tutusuyormus. Ben boyle bir ortamda olmak istemezdim, esimin akraba eski sevgilisinin oldugu yere gitmezdim. Hele de esim kiz onu terk ettiginde gidip yalvarmissa, nisanliyken bile aramissa, yani sevilmedigini bile bile atlamis. Baskasini sevdigi bu kadar aleni bilinen biriyle evleniceksen kardesim, basina gelenleri goze alicaksin.

Konu sahibesi canim akrdesim, sen terk ettigine pismansin, simdi de bu psimanligi sindiremiyorsun bence cunku hatalisin, seviyorsan birakmayacaktin. Ama olan olmus, yapacak bir sey yok, ortada bir de bebek var .

Eski sevgilin gerzek, sanirim sana inat nisanlanmis, sonra da nisanliyken pisman olmus, sen de inat edince o da evlenmek zorunda kalmis. Ailesinin sussun diye evlenen ana kuzusu bir herif iste. Sevmedigi etmedigi, adam gibi tanimadigi biriyle evlenmis, garip geldi bana.

Herifin hayatini b.k ettigini dusunuyorum, sevmedigi biriyle evlendi. Ama senin hayatinin b.k oldugunu dusunmuyorum, gencsin, baskasina , daha karakterli birine asik olabilirsin(mumkunse anakuzusu olmayan). Ailesi cok manyak, garip cunku, bu herif de anakuzusu, hayatin boyunca kavga divus yasayacaktin.

Bence sen bu mal heriften de, murdar karisindan da, manyak ailesinden de uzaklas. Bunlarin hicbirinden adam olmaz.

Son düzenleme:
Erkeğin baska birini sevdiğini bildigi halde evleniyorsa o kız ben de onun icin evlenmek icin kudurmuş derim. Hem de bu kadar yakında olan biri yani. Hayatınız boyunca burnunuzun dibinde olacak. Evlenmek icin yırtınmıs resmen. Kocasını kaçırmamak icin, evliliğini kurtarmak icin hamile kalmıs. O yüzden ben de konu sahibi arkadaşı suçlamıyorum resmen o kız da olacakları bile bile evlenmiş. Yazık. Burada o kız yazıyor olsa, herkes derdi ki "bile bile neden evlendin, bir de üstüne neden hamile kaldın?"

konu sahibi de kendini seven birini terketmeseydi bu durumda olmazdı.o da o adamla evlenmezdi.çünkü birlikteyken değil ayrıldıklarında birlikte olmuşlar.
doğru söylüyosunuz ben de bunları konu sahibine belirttim zaten hatalar olmuş her iki tarafta da ama o kız adamın aklı başka birindeyken evlenmek için uğraşmamalıydı. ayrı olsalar dahi bu yanlış birşey. şimdi olan olmuş ilersine bakmak lazım. yani gerçekten çok kötü bir kader.

Ben de katiliyorum bunlara, hamile diye beynini mi bu kaybetti hatun, evlenmeden once de hamile degildi sanirsam.

Yani bu hatun bu hikayeyi bile bile evlendiyse demek ki evlenme askiyla yanip tutusuyormus. Ben boyle bir ortamda olmak istemezdim, esimin akraba eski sevgilisinin oldugu yere gitmezdim. Hele de esim kiz onu terk ettiginde gidip yalvarmissa, nisanliyken bile aramissa, yani sevilmedigini bile bile atlamis.

Konu sahibesi canim akrdesim, sen terk ettigine pismansin, simdi de bu psimanligi sindiremiyorsun bence cunku hatalisin, seviyorsan birakmayacaktin. Ama olan olmus, yapacak bir sey yok, ortada bir de bebek var .

Eski sevgilin gerzek, sanirim sana inat nisanlanmis, sonra da nisanliyken pisman olmus, sen de inat edince o da evlenmek zorunda kalmis. Ailesinin sussun diye evlenen ana kuzusu bir herif iste. Sevmedigi etmedigi, adam gibi tanimadigi biriyle evlenmis, garip geldi bana.

Herifin hayatini b.k ettigini dusunuyorum, sevmedigi biriyle evlendi. Ama senin hayatinin b.k oldugunu dusunmuyorum, gencsin, baskasina , daha karakterli birine asik olabilirsin(mumkunse anakuzusu olmayan). Ailesi cok manyak, garip cunku, bu herif de anakuzusu, hayatin boyunca kavga divus yasayacaktin.

Bence sen bu mal heriften de, murdar karisindan da, manyak ailesinden de uzaklas. Bunlarin hicbirinden adam olmaz.

:KK9::KK9::KK9:

Evli mutlu!!! Çocuklu bosver hiç bunaltma kendini evlenmis gtms sanki herseyi birakip beraber oldugunuzda mutlu olacgni mi saniyorsun? Olsa bile ona duydugun sevginin büyüsü bozulur.olmaz. hayatna yeni birisni sokmayi dene gecer.

doğru söylüyosunuz ben de bunları konu sahibine belirttim zaten hatalar olmuş her iki tarafta da ama o kız adamın aklı başka birindeyken evlenmek için uğraşmamalıydı. ayrı olsalar dahi bu yanlış birşey. şimdi olan olmuş ilersine bakmak lazım. yani gerçekten çok kötü bir kader.
ben de diyorum ki o kız da çok sevmiş.konu sahibinin aksine sevgisi için savaşmış.ne de olsa aşkın gözü kördür.ve ben aslında konu sahibinin adam kadar sevmediğini düşünüyorum.çok sevse eliyle başkasına itmez,ortalık durulana kadar sabretmesini,beklemesini isterdi.ama o kendine başka hayat kurmak istemiş,olmamış.geri dönünce de kendi hayallerinin bir başkası tarafından yaşanması zoruna gitmiş.

ben de diyorum ki o kız da çok sevmiş.konu sahibinin aksine sevgisi için savaşmış.ne de olsa aşkın gözü kördür.ve ben aslında konu sahibinin adam kadar sevmediğini düşünüyorum.çok sevse eliyle başkasına itmez,ortalık durulana kadar sabretmesini,beklemesini isterdi.ama o kendine başka hayat kurmak istemiş,olmamış.geri dönünce de kendi hayallerinin bir başkası tarafından yaşanması zoruna gitmiş.
söylediklerinizin bir kısmına katılıyorum ama dediğim gibi o kız çok sevipte uğraşmamalıydı kendimi mutlu edicem derken kendi de olamadı, başkaları da.
ben ne olursa olsun bir kadının erkek için uğraşmasını doğru bulmuyorum öyle kadınların da psikolojisinin bozuk olduğunu düşünüyorum.

Bir de sunu yazayım. Bir tanıdığım abi vardı. Bir kızla birlikte oldu diye kızla evlenmek zorunda kalmış (tabii bunu yıllar sonra soyledi) . Ama kızı öyle ölecek bitecek kadar sevmiyordu bir de kızın ailesinden cekinmis. Evlenir evlenmez cocuk yaptılar. Ya da evlenmeden önce oldu kız hamile kaldı bilmiyorum. Cunku evlendiler ve dokuz on ay sonra cocuk doğdu. Her neyse, kızın da yası genc zaten doğurduktan sonra bütün hayatı cocuk oldu. Adam da kadını sürekli aldatıyor ve çekinmiyor da. Erkekler bunu bilerek yapıyor bence sevmiyorlarsa cocuk kaçış oluyor en azından cocuk dogunca kadından uzaklaşıyorlar falan bahane oluyor kadının da bütün hayatı cocuk oluyor adamın hayatını o kadar kurcalayamıyor. Bu Kadın da 28 yasında ama 35 gösteriyor çökmüş resmen. Adamın umrunda degil. Ya sürekli yurtdışında ya da eve cok gec geliyor. Hem o cocuk babasını görmeden büyüyor hem kadın mutsuz hem adam baska kadınlarda arıyor mutluluğu. Böyle seyler var çevremizde burada da okuyoruz sürekli kimin evliliği mükemmel ki? Belki de bu hikayedeki diğer kız da buraya üye o da belki yazdı buraya esim beni sevmiyor eski sevgilisini unutamadı diye. Bunlar hayatın içindeki seyler. Ben hicbir seye şaşırmıyorum.

Bir de sunu yazayım. Bir tanıdığım abi vardı. Bir kızla birlikte oldu diye kızla evlenmek zorunda kalmış (tabii bunu yıllar sonra soyledi) . Ama kızı öyle ölecek bitecek kadar sevmiyordu bir de kızın ailesinden cekinmis. Evlenir evlenmez cocuk yaptılar. Ya da evlenmeden önce oldu kız hamile kaldı bilmiyorum. Cunku evlendiler ve dokuz on ay sonra cocuk doğdu. Her neyse, kızın da yası genc zaten doğurduktan sonra bütün hayatı cocuk oldu. Adam da kadını sürekli aldatıyor ve çekinmiyor da. Erkekler bunu bilerek yapıyor bence sevmiyorlarsa cocuk kaçış oluyor en azından cocuk dogunca kadından uzaklaşıyorlar falan bahane oluyor kadının da bütün hayatı cocuk oluyor adamın hayatını o kadar kurcalayamıyor. Bu Kadın da 28 yasında ama 35 gösteriyor çökmüş resmen. Adamın umrunda degil. Ya sürekli yurtdışında ya da eve cok gec geliyor. Hem o cocuk babasını görmeden büyüyor hem kadın mutsuz hem adam baska kadınlarda arıyor mutluluğu. Böyle seyler var çevremizde burada da okuyoruz sürekli kimin evliliği mükemmel ki? Belki de bu hikayedeki diğer kız da buraya üye o da belki yazdı buraya esim beni sevmiyor eski sevgilisini unutamadı diye. Bunlar hayatın içindeki seyler. Ben hicbir seye şaşırmıyorum.

Bunlarin erkeklerin b.k yemeleri, sevmiyorsaniz evlenmeyin kardesim.

Ben yurtdisinda yasiyorum. Burda tanidigim bir kiz arkadasim var, burali birine asik oluyor, adam da ona. Kiz Turk, cocuk yabanci. Sonunda cocuk elalem ne der, ailem irkci diyip, kendi soydasi biriyle evlendi, kadin resmen buna yapisti, anlatamam. Neyse simdi bu erkek arkadasim mutsuz, bana surekli kiz nasil, iyi mi, mutlu mu, hayatinda baska biri var mi diye sorular soruyor. Umarim kiz baskasiyla evlenir , dillere destan dugun yapar, bu herife de kapak olur diyorum. uzulmuyorum boyle adamlara, kendi dusen aglamaz. 2 kisinin birden hayatlarini b.k etmeye ne haklari var ?

Back