Ben de katiliyorum bunlara, hamile diye beynini mi bu kaybetti hatun, evlenmeden once de hamile degildi sanirsam.
Yani bu hatun bu hikayeyi bile bile evlendiyse demek ki evlenme askiyla yanip tutusuyormus. Ben boyle bir ortamda olmak istemezdim, esimin akraba eski sevgilisinin oldugu yere gitmezdim. Hele de esim kiz onu terk ettiginde gidip yalvarmissa, nisanliyken bile aramissa, yani sevilmedigini bile bile atlamis.
Konu sahibesi canim akrdesim, sen terk ettigine pismansin, simdi de bu psimanligi sindiremiyorsun bence cunku hatalisin, seviyorsan birakmayacaktin. Ama olan olmus, yapacak bir sey yok, ortada bir de bebek var .
Eski sevgilin gerzek, sanirim sana inat nisanlanmis, sonra da nisanliyken pisman olmus, sen de inat edince o da evlenmek zorunda kalmis. Ailesinin sussun diye evlenen ana kuzusu bir herif iste. Sevmedigi etmedigi, adam gibi tanimadigi biriyle evlenmis, garip geldi bana.
Herifin hayatini b.k ettigini dusunuyorum, sevmedigi biriyle evlendi. Ama senin hayatinin b.k oldugunu dusunmuyorum, gencsin, baskasina , daha karakterli birine asik olabilirsin(mumkunse anakuzusu olmayan). Ailesi cok manyak, garip cunku, bu herif de anakuzusu, hayatin boyunca kavga divus yasayacaktin.
Bence sen bu mal heriften de, murdar karisindan da, manyak ailesinden de uzaklas. Bunlarin hicbirinden adam olmaz.