• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli olan eski sevgilime aşığım

Disbugdayi abi yenge istanbul universite gibi ayrintilar verince desifre olmus olabilirsin konu sahibi. Su uye de haber alip gelmis bariz. Sizin sonunuz ne olur bilemedm artik ama insallah eski sevgilin bu hasta kadindan kurtulur. Duzgun bi evlilik yapsaydi zaten seni coktan unutmustu.

bencede deşifre olmuş gibi bir hs var. çünkü akrabalık olduğu için birileri nickini biliyordu. eşte öğrendi

KONU SAHİBESİ BURAYA GEL beni dünden beri buraya iten sana anlatacaklarımı dinle. o evli dedigin adam simdi senin adını bile aklına getirmez emin ol cünkü karıısı ve hamile esi var simdi evine karısına yiyecek götürme derdindedir hatta karısı belki suan aseriyor o da ona birseyler almaya gitmistir :KK47: genelde durum budur o karısınla mutlu mesut yasarken sen kendini kandırma sacma sapan. her gece karısıyla sevisen cocugunu tasıyan birinden bahsediyosun sen kimsin yahu alt tarafı eski sevgili sıfatın ama hicbir özelligin yok artık kendini harap etme o adam şimdi cok mesgul bu saatlerde :rolleyes:

Adam o kadar mesgul ki karisi pc basinda sabahladi :KK53:

Kimseye haksızlık etmek istemem ama bu konuları açanlar aynı kişiler mi diye düşünmedim değil.

Nitekim konu sahibinin, eski sevgilisinin eşine kızmasına kimse hak vermiyordu ama bu yeni konularla birlikte durum değişti.

buradaki konuyla eşinedelidivane nin ,çok büyük benzerliği var.
konusunda bile eşimin arkadaşının kardeşi demiş eski sevgiliye.
buradada konu sahibinin,
abisininin eşinin kardeşi
benzerlikler fazla

'onceki konumda tepki aldim, bidaha soruyorum, ne yapmaliyim?' diye yeniden konu acmissin.. baksana, sen ne duymak istedigini soylesene bi bize?? 'amaan karisi cocugu da kim oluyomus, ayart gitsin kiz, ask icin yapilir(!)' filan dememizi mi istersin? oyle bi halin var gibi.. 'uzak dur, yoluna bak' onerileri isine gelmedigine gore..

Kendisinin eski sevgilimin eşi olduğunu düşünmüyorum o çocuklarından bahsetti benim eski sevgilimin eşi hamile ayrıca o saatlerde sanmıyorum ki hamile haliyle bu konuyu bulsun. hikayeler çok benzer ama bu kadar hızlı beni takip edemez eğer başkalarının yaninda bu siteye girseydim tamam ama kimse yokken giriyorum konuya cevap veriyorum. Benim üyelik alma sebebim geçmişi unutmak içindi yani sizlerle dertlesmek çok iyi geldi o bayanda başta kendini kanıtlamaya çalıştı ancak herkes konuya hakim olunca doğruları söylemeye başladı gibi geldi yani bu konuyu takip eden başka bir üyelik olabilir sonra kendi de bu tarz birsey yaşadığı için bana saldırmak istemis ve yeni hesap açıp saldirmış olabilir ama ben gerçekten üzüldüm ben sevgilimden ayrıldım diye psikolojimi hiç iyi görmüyordum ama su hayatta ne insanlar var sukretmek lazım

'onceki konumda tepki aldim, bidaha soruyorum, ne yapmaliyim?' diye yeniden konu acmissin.. baksana, sen ne duymak istedigini soylesene bi bize?? 'amaan karisi cocugu da kim oluyomus, ayart gitsin kiz, ask icin yapilir(!)' filan dememizi mi istersin? oyle bi halin var gibi.. 'uzak dur, yoluna bak' onerileri isine gelmedigine gore..
Unutmak için yardım bekliyorum çünkü birbirimizi hala unutamadigimizi düşünüyorum beklediğim cevap insanların verdiği tavsiyeler yani daha önce böyle bir olay yaşayan olduysa nasıl unuttu o kişiyi yoluna nasıl devam etti ben bunu merak ediyorum. Bir de ortada mahvedilen bir ilişki var kötü biten daha da imkansizlasan. Vicdan azabı da duyuyorum sanki sevdiğim adamı beni severken mutsuzluga mahkum etmişim gibi ama bir yandan da çok kızıyorum kendi etti kendi buldu aile sözüne bakmanın yada yaptığı bir gecelik yanlışın bedelini ödüyor diye. Hem unutmak hem vicdan azabımı gidermek aynı ortama girdiğimiz için gördüğümde bile hissizlesmek istiyorum baştan beri amacım asla ne eski sevgilimi geri döndürmek ne de başka bir şey çünkü istesem yapardım bunu ama karakterime yakışmaz

Unutmak için yardım bekliyorum çünkü birbirimizi hala unutamadigimizi düşünüyorum beklediğim cevap insanların verdiği tavsiyeler yani daha önce böyle bir olay yaşayan olduysa nasıl unuttu o kişiyi yoluna nasıl devam etti ben bunu merak ediyorum. Bir de ortada mahvedilen bir ilişki var kötü biten daha da imkansizlasan. Vicdan azabı da duyuyorum sanki sevdiğim adamı beni severken mutsuzluga mahkum etmişim gibi ama bir yandan da çok kızıyorum kendi etti kendi buldu aile sözüne bakmanın yada yaptığı bir gecelik yanlışın bedelini ödüyor diye. Hem unutmak hem vicdan azabımı gidermek aynı ortama girdiğimiz için gördüğümde bile hissizlesmek istiyorum baştan beri amacım asla ne eski sevgilimi geri döndürmek ne de başka bir şey çünkü istesem yapardım bunu ama karakterime yakışmaz
o zaman ya baska sehre gideceksin daha onceden oldugu gibi, ki bu cozum degil.. ya da kendini karisinin yerine koyup mumkun mertebe gormeyecek, ayni ortamda bulunmayacaksin..
ben yengemin kardesini ayda yilda bir gormusumdur, dugun bayram olacak da anca oyle, nedir surekli ic ice misiniz?

Hikayeler benziyor evet ama bu konunun sahibi sevgilisini kendi terkedip baska sehire gitmsken, diger konudaki kadin sevgilisi olan adami ayartip evlenmek zorunda birakiyor. Bu konunun sahibine o adama asla yaklasmamasini tavsiye ettigimiz halde diger kadina gereken cevap verildi. Bu ayni zamanda buraya "onlar kocalarinin ellerinden alinmasindan korktuklari icin sana saldiriyor" tarzi konusanlara da ders olsun. Goruldugu uzere kk kadinlari islerine geleni degil, akil mantik vicdan cercevesinde olaylari degerlendiriyor. Bu iki konuyu birbirine baglamak sacma olur. Arada hakliyla haksizi ayiran kalin bir cizgi var.

Fake adres acip konuya dalan arksdasi anlamiyorum.normalde uyeyse buraya kendi nickinden niye yazmadi?yani onuda tanimiyoruz gercekte..nick kullaniyor herkes.ne tip insanlar var ya...ilginc...burda bir dunya yaratmislar resmen..normalde yasadiklarini kendi kimliklerinden anlatmaya çekiniyorlar...

Hikayeler benziyor evet ama bu konunun sahibi sevgilisini kendi terkedip baska sehire gitmsken, diger konudaki kadin sevgilisi olan adami ayartip evlenmek zorunda birakiyor. Bu konunun sahibine o adama asla yaklasmamasini tavsiye ettigimiz halde diger kadina gereken cevap verildi. Bu ayni zamanda buraya "onlar kocalarinin ellerinden alinmasindan korktuklari icin sana saldiriyor" tarzi konusanlara da ders olsun. Goruldugu uzere kk kadinlari islerine geleni degil, akil mantik vicdan cercevesinde olaylari degerlendiriyor. Bu iki konuyu birbirine baglamak sacma olur. Arada hakliyla haksizi ayiran kalin bir cizgi var.

yanılıyorsunuz.
diğer konudaki mesajı bu.
esinedelidivane dedi:
burda yazılan eski sevgili ve eş hikayesi beni cok sinirlendirdi ve bu konuyu acıyorum. eşimle evlendigimde eskisinden yeni ayrılmıstı ve bende onu cok sevdim ve evlenmek için birlikte oldum evlendik baslarda ilgisizdi hatta o kızı unutmaDıgını düsündüm sonra hamile kaldım dogurdum simdi esim sadece bana asık yani bir esin eski sevgilisini unutamama hikayesi sadece türk filmlerinde olur ve eski sevgililerde evli erkekleri unutamayarak saçma saPan üzülürler. ama evli erkekler her gece karılarının koynundadır ve bence evlenince erkek sadece karısına ait olur kalp beden olaraak. yani benim esim beni simdi cok seviyor sizce de sacma degil mi bu gereksiz eski sevgili olayları ? yani insan esiyle eski kız arkadasını aynı kefeye bile KOYAMAZ

Iyide o kadinin cocugu var.bu kadin hamile yeni dogurcak..burda ayriliyor..
tamam o olmayabilir. ha olabilirde. benzerlik anlaşılmasın diyede böyle demiştir bilemem. ben sadecce diğer mesajdaki kadın sevgilisi varken ayartıp, evlenmiş kısmı için yazdım.
orada ayrılmıştı demiş, esinedelidivane

kendi hayatına bakmalısın eşiyle arasında bağ oluşmuştur zamanla ve de daha yaşın çok genç kendi hayatında sen de birini zamanla sevebilirsin cok yakın durma o kadının yerine koy kendini

Back