- 23 Kasım 2014
- 61
- 8
- 13
- Konu Sahibi cokbilindik
CANIM COK KOMİKSİNYukardaki arkadaş bahsi geçen eski sevgilinin eşi herhalde gocunmuş resmen...
Yav he he
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CANIM COK KOMİKSİNYukardaki arkadaş bahsi geçen eski sevgilinin eşi herhalde gocunmuş resmen...
Yav he he
yazık senin gibi zavallı kızlara
canım sevgi sadece seviyorum demekle olmaz ben sevgim için caba gösterdim ve sonuclarını aldım esim beni seviyor ve eskisini unuttuHamile kaldim, sevmedigi halde adam benimle evlenmek zorunda kaldi yazan biri bana zavalli yazsa ben olsam cok alinirdim sahsen. Konu sahibesi ? KIBle bence.
canım sevgi sadece seviyorum demekle olmaz ben sevgim için caba gösterdim ve sonuclarını aldım esim beni seviyor ve eskisini unuttu
canım sevgi sadece seviyorum demekle olmaz ben sevgim için caba gösterdim ve sonuclarını aldım esim beni seviyor ve eskisini unuttu
Insanlar in birbirini nasıl, ne kadar , ne şekilde sevebilecegine dair bir otorite misiniz? Yoksa zaten bir şey yapma niyetinde olsa buraya yazmayacak olan konu sahibine yuklenerek rahatliyor musunuz?canım sevgi sadece seviyorum demekle olmaz ben sevgim için caba gösterdim ve sonuclarını aldım esim beni seviyor ve eskisini unuttu
adam beni seviyor cünkü onun evladının annesiyim konu sahibesine lafım var bende sen anlattıgın gibi bir evlilik yaptım ama bu işlerin icinde biri olarak sana dicegim su o adamlar her gece karılarının koynunda onlarla sevise sevise koklasa koklasa birlikteler eskiler ise zamanla hafızadan siliniyor o yuzden kendini kandırma onlar simdi cok mutludur hadi bak yoluna. o kız yerinde olmak vardı ki simdiEeee yani adam size asik olmamis asla, pesinizden kosmamis, adam evlensin , bosanmasin diye her seyi yapmissiniz da..........neden ? Bunca tek tarafli caba ne icin ?
Adamin sevdigini nerden biliyorsunuz, belki de cocugu var, duzeni bozulmasin diye evliligini surduruyor. Sevmeyen biri gitmesin diye ayagina bunca pranga gecirmek zavallilik bence.
adam beni seviyor cünkü onun evladının annesiyim
Obaa bu çok ağır ve nokta atışı olmuş.Isin kotu yani ne biliyor musnuz, bir yer kazanmak icin bir seyler yapmak zorunda kalmissiniz. Daha da kotusu cocuk dogurmadan,caba gostermeden gonuldeki tahti kazananlar da var, onlara sevgili diyoruz.
Obaa bu çok ağır ve nokta atışı olmuş.
O zaman marifet hamile kalmadan kendini sevdirebilmek diyebilir miyiz sevgili Miss Cherry? : )
Benimd e dedigim bu, adami size baglayan ya sadece buysa ? Cocugunuz olmasaydi sifatiniz sevgili olabilecek miydi ? Cocugunuz olmasaydi sevecek miydi? Zira cocuk yokken anladigim kadariyla adamin gonlunde bir yeriniz veya sifatiniz yokmus, ortada bir sevgi yokmus. (hala da oldugundan supheliyim).
Isin kotu yani ne biliyor musnuz, bir yer kazanmak icin bir seyler yapmak zorunda kalmissiniz. Daha da kotusu cocuk dogurmadan,caba gostermeden gonuldeki tahti kazananlar da var, onlara sevgili diyoruz.
Benimd e dedigim bu, adami size baglayan ya sadece buysa ? Cocugunuz olmasaydi sifatiniz sevgili olabilecek miydi ? Cocugunuz olmasaydi sevecek miydi? Zira cocuk yokken anladigim kadariyla adamin gonlunde bir yeriniz veya sifatiniz yokmus, ortada bir sevgi yokmus. (hala da oldugundan supheliyim).
Isin kotu yani ne biliyor musnuz, bir yer kazanmak icin bir seyler yapmak zorunda kalmissiniz. Daha da kotusu cocuk dogurmadan,caba gostermeden gonuldeki tahti kazananlar da var, onlara sevgili diyoruz.
Sayfalarca insanlari (kendinizi) ikna etmeye calismaniz, bunca kustugunuz kin, o tahti zahmetsizce ele gecirdigini bildiginiz birine olmasin? Mesela pesinden kostugunuz adamin eskiden pesinden kostugu kadina ?
Noktasından, virgulune hatta bastiginiz space tuşuna kadar size katılıyorum.Benimd e dedigim bu, adami size baglayan ya sadece buysa ? Cocugunuz olmasaydi sifatiniz sevgili olabilecek miydi ? Cocugunuz olmasaydi sevecek miydi? Zira cocuk yokken anladigim kadariyla adamin gonlunde bir yeriniz veya sifatiniz yokmus, ortada bir sevgi yokmus. (hala da oldugundan supheliyim).
Sayfalarca insanlari (kendinizi) ikna etmeye calismaniz, bunca kustugunuz kin, o tahti zahmetsizce ele gecirdigini bildiginiz birine olmasin? Mesela pesinden kostugunuz adamin eskiden pesinden kostugu kadina ?
Ne biçim üslup Allah aşkına..KONU SAHİBESİ BURAYA GEL beni dünden beri buraya iten sana anlatacaklarımı dinle. o evli dedigin adam simdi senin adını bile aklına getirmez emin ol cünkü karıısı ve hamile esi var simdi evine karısına yiyecek götürme derdindedir hatta karısı belki suan aseriyor o da ona birseyler almaya gitmistir genelde durum budur o karısınla mutlu mesut yasarken sen kendini kandırma sacma sapan. her gece karısıyla sevisen cocugunu tasıyan birinden bahsediyosun sen kimsin yahu alt tarafı eski sevgili sıfatın ama hicbir özelligin yok artık kendini harap etme o adam şimdi cok mesgul bu saatlerde