evli olan eski sevgilime aşığım

Valla ben o erkeklere de üzülüyorum cunku hepimiz az cok elalem ne der dıye o endıseyle yasıyoruz. O kaygılarla karar veriyoruz hem de hayatımızı etkileyecek kararlar. Taraflardan biri cesur davranmadıkca zincirleme olarak birçok insanın hayatı kararıyor

Yok be dostum, zayifligin arkasina siginip kendilerini acindiriyorlar. Hayatta mutlu olmak cok zor, mutluluk guclu olanlarin hakki diye dusunuyorum. Kiz cok agladi, ona bakip bakip uzulurdum yani herifin elalem ne der korkusu yuzunden cok aci cekti. Ask kolay bulunan bir sey degil ki, sevgine sahip cikacak cesaretin yoksa nasil mutlu olabilirsin ki zaten?

Valla kusura bakmada karısını huzursuz etmek için orda olduğunu duşundum şu yorumunla

ne demek ya karısı rahatsız olmasın diye gitmeyeyim oylemi? Diyerek yanlış yazdınız.
.o sizinle arasında bişeyler geçmiş adam tabikide zorundasın yaptığın ettiğin tavırlara...seninde hoşuna gidiyor bence adamın sana ilgisi lutfen inkar etme...uzak dur diyoruz aaaa ben halasıyım diyorsun ne var sende ertesi gunu git...yazık ya adamın karısına...ama kadında başına bunların geleceğini tahmin edip evlenmeyecekti bu adamla!!

Doğru... Birisi icin fedakarlık yapamıyorsan sevmenin bir anlamı yok. Seven insan karşısındakini de düşünür. Ben artık bunu anladım, bencil insanlar sevmeyi de sevilmeyi de hak etmiyor cunku yaptıkları tek sey karşısındakileri bir ego uğruna üzmek.

herkese ne kadar tesekkur etsem az psikologa gitmeyi düsündüğüm bu günlerde bir çok yorum beni rahatlattı destek oldu . kendime bile bazı seyleri itiraf edemezken burda hiç tanımadıgım insanlarla dert ortagı olmak cok iyi geldi. cünkü bnu etrafımda kimseye anlatamam kimin ne düşündüğünü bilemem.. savassaydın diyenler olmus.. suan 22 yasındayım 16 yasında tanıstık 20 yasına kadar hayatımda o vardı cok parlak bir öğrenciydim küçüklüğümden beri balerindim aynı zamanda o istemiyor diye baleyi bıraktım! bütün tutkularımdan vazgectim mankenlik teklifleri aldım hepsini reddettim cünkü cok sahiplenici biriydi. 18 yasımda ankarada üniversite kazandım uzak diye gitmemi istemedi bende gitmedim.ve sayamıcagım kadar fedakarlık yaptıgım halde beni rahat bırakmadılar aramıza cok girdiler yani yengem veya onun annesi ne anlatıyordu bilmiyorum ama ortada bişey yokken hep birşey cıkar tartısırdık. baslarda hersey toz pembe geldi herseyimi feda ettim. ama ailelerimiz bir dönem düşman gibiydi abimin ilişkimizden haberi yoktu eger olursa yengemle araları bozulur diye düşündüler hep birde zaten bizimle sorunları vardı beni kesinlikle gelin istemediler annesi benim yanımda kızına nasıl gelin alıcagını anlatıyordu bizim sevgili oldugumuzu bilmiyor gibi davranarak.. zaten babam o taraftan cok kırgınlık yasadı yani beni oraya gelin vermek o zamanlar babamı gercekten öldürürdü.. bir ay iki ay degil tam 4 sene yapılan fedakarlıklardan bahsediyorum.. en sonunda annesi bizi eski sevgilimle konusurken gördü o zamnlar bu evlendigi kızı bulmustu oglu için o yuzden beni odadan kovdu o x! kişiyle evlenicek dedi. eski sevgilimde cok fedakarlık yaptı ailesini karsısına aldı hiç istemedigim halde annesiyle devamlı kanlı bıcaklıydı kaç kere kaçmak istedi benim aileme bunu yasatmaya hakkım yok diye hic kabul etmedim.. benim artık psikolojim bazı seyleri kaldırmadı gecmise döndüm okul dans bütün hayatımdan vazgecip hep sorunlar cıkacak bir evlilige gidecegime askımı kalbime gömerim yeni bir hayat kurarım diye düşündüm cünkü o zamanlar daha mantıklıydı böylesi. en sonunda istanbulda istedigim bölümü kazanınca ve beni asla göndermicegini bildigim için artık yeter dedim ve herseyi bitirdim.. sonra olan oldu zaten.. istanbuldayken dha kolaydı hani göz görmeynice gönül katlanır derler ya ama hiç unutamadım ve görünce ister istemez bütün ilişkimiz gözümün önünden geçti.. yani belki yapabilecegim seyler olabilirdi mesela izmirde üni oku en azından ben sni hep beklerim dedi kabul etmedim benim tercihlerimi kabul etmesini bekledim..ama olmadı iste öyle yada böyle ayrıldık ondan haber almadıgım zamanlarda hala seviyodum. ama simdi istemeden bazı seylerden haberim olyor ve onunda benım cektiklerimi cektigini düsünüyorum bu beni daha da üzüyor sanki bütün hayatımızı biz mahvetmisiz gibi geliyor.. karısının yerine kendimi her zamna koyuyorum ama keske keske onu kalbimden atsam o da karısıyla harika bir evlilik sürse bunu bilsem benim hayatıma birini almam daha da kolaylasır böyle olunca

mesela benim eşimede amca kızını istemişler benden once nişan olmaya yakın kız terk ediyor istemiyor eşimi. Biz tanıştık eşimle severek evlendik kaynanamlara,amcalara ve o kızın evine giderdik aaa kızda bir afra tafra!! Kapıları çarpar içeri gider yanımıza gelmezdi. Bu niye boyle derdim deli deli hasta derlerdi eşimde..evlendikten sonra oğrendimki olaylar farklıymış meğer ikisini baş goz etmek istemişler onceden..nasıl incindim nasıl kırıldı gururum.. Eşimin ağzından burnundan getşrdim benden niye sakladın diye vallaha bilseydim nişanı atardım..çunku evlendikten sonra o kızın yuzunden çok sıkıntı yaşadım. Bizden kaçmalar,eşimi gorunce tripler tafralar!! Halbuki eşim açık açık dedi sevseydim sahiden onla evlenirdim ama olmadı dunya ahiret bacımdır demiş herkeze zaten kızada demiş. Sen yine amcam kızısın.Ama yokkk kız hep tavırlıydı inanılmaz sinir olurdum o kıza.Evlendi kocası ile kocamı bile tanıştırmadılar diğer kardeşleri gelir gorurdu bizi o gelmezdi..duğunumuze bile tek o kız gelmedi..hep derdim bu kaçıyorsa acaba eşime karşı hala bişey mi besliyor..beni çok huzursuz ederdi bu durum..neyseki son 2 yıldır bizi gorunce kaçmıyor hatun selam veriyor hal hatır soruyor..Eşimde ona bikeresinde "sağol iyiyiz kardeşim" demişti..rahatlamıştım...Ama bende uyardım kv mı.. Dedim bizi gorunce kaçmasın fellik fellik akrabaysa akrabalığını bilsin eşim zaten onu kardeşi gibi goruyor kendi kendine dram yaratmasın şamarı yer benden dedim !!! :))

Benim eşimle amca kızıda olsun diye istemişler birbirini kızda aynı sizin gibi aileler karşı geliyor diye demiş ben dayanamıyorum bu baskıya bitsin demiş..Tek fark eski sevgiliniz sevmediği (size gore) kadınla aileside istedi diye evlenmiş..Ama eşim sahidende istememiş sonradan amca kızını istesem gerçekten sevseydim onu bırakmaz evlenirdim dedi bana.Ben sana aşık oldum da evlendim der bana...Ama benimde yıllar geçmiş aradan hala zaman zaman şuphelerim olur bu kadınla ilgili.. Eşimlede tartşırız..Valla çok zor ya araya başka birinin varlığının girmesi..kv bana bazen o kızın adıyla seslenirdi ağzının payını aldı tabi eşimden! Eşimin annesi babası hariç kimse evlenmelerini istememiş mesela..herkez karşı çıkmış. Ohhh çok da iyi olmuş!!! :) Eşim zaten derdi o psikopat senin eline su dokemez..Bizden uzak Allaha yakın olsun..

Son düzenleme:
ne olursa olsun ona hala cok kızıyorum bize o kadar seyler yasatan ailesini dinleyip ne olursa olsun onların dedigiyle hareket etmemeliydi. sarhosken yasanan birsey dahi olsa bunun acıklaması sarhosluk olamaz bütün gelecegimizi etkileyen birsey oldu bu yani en azından ayrı kalsaydık zamanla belki hersey degsebilirdi en azından birbirimizi tamamen aklımzdan cıkarıp hayatımıza birilerini sokabilrdik.. ama öyle olmadı kızla tanıstıktan sonra aradan cok az bir süre geçip böyle birsey yasandı ve suan evli ve hatta cocugu olcak. sadece bunlar yüzünden bile onla tekrar olması mümkün degil o yuzden kmsenin bana yuva yıkcakmısım gibi bir hale bürünmesine gerek yok cünkü asla bunu yapmam sadece bebek ve karısı ıcın degil bu yaptıkları kafi onu affetmemem için

annesi cok baskı yapardı evlenmesi için tabi benden kurtulması için o da sonunda baskılara dayanamdı kimbilir belki de ben bilmiyorum evinde mutludur karısıyla yani hayatını kararttıgını düsünmüyodur yani sevmeyerek evlendi ama suan belkide seviyor karısını sadece dısardan gözlemledigim beni hala unutamadıgı ama işte evin içini bilemiyorum belki de o nefret ettigi kızı simdi benden daha fazla seviyor. sevmeyerek evlenilen birini sonradan ınsan sever mi bilmiyorum ama belli olmaz

suan deliriyorum bu hesabı alıp konuya dahil olmak istedim bende evliyim ve esim evlenirken eskisinden yeni ayrılmıstı ben onu cok sevdigim icin birlikte oldum ve benşmle evlendi baslarda sevmemis olabilir ama sonra cocugunu tasıdım ve beni sevdi sonucta onun karısıyım senin gibi eskiler kapı dısarı hadi yallah canım o adam seni coktan unuttu karısıyla catur cutur ask yasıyor bide cocugu olcakmıs oh ne güzel ne mutlulardır inan bana ama böyle esini sevdigi gibi seni sevmemistir

esim benimle birlikte oldugu icin evlendi baslarda ilgisi yoktu ama sonra ben hamile kalınca dünya etrafımda döndü ve bama deliler gibi asık eski sevgilisi de senin gibi persan ama esim bana asık malesef adamlar sadece eslerini sever eskiler hep eskide kalır kimse karısını sevdigi gibi baskasını sevemez o seni coktan unuttu

Bastan asagi zugurt tesellisi , okurken acidim resmen. Yani adamin sizi sevmemesini bile kabul etmissiniz, pes diyorum.

canım gercekten kendini kandırma eski sevgilin karısının koynunda sabahıyor hergün ve ona deli gibi asıktır yani sen onun ıcın basit kalırsın bu saatten sonra seni aklının ucuna getirmez

sevmeden evlendi esini sever mi demissin bende dogruyu söyledim tabiki sever hergün esinin koynunda seni coktan silmiştir hatta belki seninle olduguna pismandır erkekler böyledir eslerini herseyden cok severler eskiler eskide kalır yazık senin gibi zavallı kızlara

bi de sunları düsün birlikte olarak evlendiler diyelim ama o adam aylardır o kzın koynunda onunla cocuk yapmıslar yani seninle geçen 4 yıl falan hikaye sen coktan öldün onun için. onun tek gercegi karısı ve cocuklarıdır sen anca kendini kandır evli adamlar senin gibilerle gönül eglendirir

Kendinizi boyle mi avutuyorsunuz ? Konuyu tekrar okuyun, terk eden taraf bizim kiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…