• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli olan eski sevgilime aşığım

Hamile olduğum ve bebeğimi eşimin kucağına verdiğim günü hatırladım şimdi eşimin gözlerindeki parıltıyı...ve biri bana gelip diyor ki ben eski sevgiliyim ve eşini seviyorum o da beni seviyor.korkunç bir şey. Sadece kendini onun yerine koy ve unut gitsin.

Ailesi istemedi abimin haberi yok yengemde bişey demedi ama anneleri teyzeleri biz ayrılır ayrılmaz birini buldu ona bekliyorlardi dört gozle ayrılalım diye başardılar

eski sevgiliyi tebrik ediyorum,duyarlı davranmış.sen de mümkün olduğunca görünmeyecek şekilde dolaş,:KK66:

Eşi içinde zordur eminim..
Biliyor aranızdaki durumları..Eşinin o ortamda olmaması gitmesi bile ne ağırdır onun için..Rabbim kimsenin başına vermesin bu durumu..Sizde mumkun olduğunca uzak durmalısınız elden gelen birşey yok canım, bu da sizin imtihanınız.

Ailesi istemedi abimin haberi yok yengemde bişey demedi ama anneleri teyzeleri biz ayrılır ayrılmaz birini buldu ona bekliyorlardi dört gozle ayrılalım diye başardılar

Birbirini seven insanların Aileler tarafından engellenmesi ve ayırmaya çalışmalarını da doğru bulmuyorum ayrıca..Emin ol siz evlenmiş olsaydınız bile size huzur vermezlerdi..şuanda çektiğiniz acının belki çok daha fazlasını da yaşıyor olabilirdiniz..Herşey kader kısmet..İnşallah karşınıza yeniden aşık olup sevebileceğiniz biri çıkar da siz de unutur çok mutlu olursunuz...

Ben varım diye bana bakıp gitmesi yegeninin partisine katılmaması beni rahatsiz etti keşke gelmeseydim

Sadece o yüzden değil aileler anlasamiyordu ve bir ton sorun beni hiç istemiyordu ailesi çok karşı çıktılar yani çok çok problem vardı bizim disimizdaki herkes engel oldu

Madem bu kadar seviyordun sekerim, geriye kalan herkese kulaklarini tikayacaktin.

Madem ayrildin, vazgectin , sen terk ettin, adamdan hala ne istiyorsun , burayi cozemedim. Adam sana yalvarmis resmen ayrilmayalim diye.

Kadin kadının düşmanı derler hiç inanmazdim ama çoğu kadın için öyle sanırım! Yanlış anlamaya o kadar meyillisiniz ki artık bişey diyemiyorum. Bana baktı derken beni görünce gitti anlaminda soyledim ve evet baktı bakmadi diyemem ya

Canım sen de rahatsız olmussun üzülmüssun ıste adamın senı görüp çıkmasından. En iyisi mümkün olduğunca uzak durmaya çalışmak.

Ayrıca benim yasadklarimi nerden bilceksiniz ki bugün eski sevgilimin eşi onu aradı eski sevgilim durup dururken bağırarak kapattı telefonu kizin yuzune durup dururken. Sonra herkes söylendi bu çocuğa ne oldu kız dedi ki "hadi şimdi bişey demek istemiyorum boşver ağzımı bozucam yoksa birilerine" tarzinda konuştu sanki benim hatam gibi davranıyor karısı beni görünce değiştiğini falan mı düşünüyor anlamdim ama benim için o kelimeyi söylediğine eminim çünkü bana baka baka laf soktu herkes bana baktı eski sevgilimin annesi falan yani ben potansiyel düşman gibiyim artık oraya giderken bile adimlarim geri geri gidiyor

Ayrıca benim yasadklarimi nerden bilceksiniz ki bugün eski sevgilimin eşi onu aradı eski sevgilim durup dururken bağırarak kapattı telefonu kizin yuzune durup dururken. Sonra herkes söylendi bu çocuğa ne oldu kız dedi ki "hadi şimdi bişey demek istemiyorum boşver ağzımı bozucam yoksa birilerine" tarzinda konuştu sanki benim hatam gibi davranıyor karısı beni görünce değiştiğini falan mı düşünüyor anlamdim ama benim için o kelimeyi söylediğine eminim çünkü bana baka baka laf soktu herkes bana baktı eski sevgilimin annesi falan yani ben potansiyel düşman gibiyim artık oraya giderken bile adimlarim geri geri gidiyor

Sen bence gelmemesini kendine değil bu tartışmaya yor ayrıca yazdıklarında zaten seni baştan beri sevmediklerini söylüyorsun şimdi sevecek değiller ya

Sen bence gelmemesini kendine değil bu tartışmaya yor ayrıca yazdıklarında zaten seni baştan beri sevmediklerini söylüyorsun şimdi sevecek değiller ya
Hayır tartışmalı değiller yoksa beni görünce gitmezdi yani hiç gelmezdi kiz telefonu aşkım ne yapiyosun diye açtı demekki kavgalı değillerdi yani beni ilgilendirmez tartismali mi değiller mi ama konuyu aciklamam gerek size yanlış anlamamaniz icin

istanbula geri dönmeniz en hayırlısı yoksa fena şeyler olucak. içinizde sevgi varken onun da size varken başka biriyle olmasına izin vermemeliydiniz siz hatayı başında yapmışınız. babanızı ikna etmeliydiniz. sonuç olarak bir şekilde istanbula dönün yoksa fena şeyler olur ve kendinizi suçlu hissedersiniz ömür boyu.. iki insan birbirini sevip beraber olamıyorsa dua edip beklemeli asla başkasını hayatına sokmamalı. eski sevgilinizde de hata var. allah yardımcınız olsun

istanbula geri dönmeniz en hayırlısı yoksa fena şeyler olucak. içinizde sevgi varken onun da size varken başka biriyle olmasına izin vermemeliydiniz siz hatayı başında yapmışınız. babanızı ikna etmeliydiniz. sonuç olarak bir şekilde istanbula dönün yoksa fena şeyler olur ve kendinizi suçlu hissedersiniz ömür boyu.. iki insan birbirini sevip beraber olamıyorsa dua edip beklemeli asla başkasını hayatına sokmamalı. eski sevgilinizde de hata var. allah yardımcınız olsun
İstanbula artık donmem mümkün değil okula yatay geçiş yaptım ve geri donemem zaten babam artık tek başına yasadigi için onu tek bırakmam mümkün değil

Sizce bir yanlısım var mi
Bence yok. 21. Sayfada iki tane yorum yazdım lütfen oku okumadıysan. Düsünüyorum da bir süre sonra is cok sinir bozucu bir hale gelecek ve sadece senin moralin bozulacak her seferinde. Ben senin yerinde olsam mümkün olduğunca uzak dururdum. Ha içten içe herkes farklı bir sey söyler ama herkesin vicdanına kalmis bir konu. Ne desem bilemedim ki... baska insanların sizin iliskinizi bilip sana bakış atmaları iste her huzursuzlukta gözlerin sana çevrilmesi falan cok rahatsız edici olmus hani bu muameleyi hak edecek bir sey yapmadın da aynı aile içindesiniz kaçamazsın ne yapacaksın ki. Iste mümkün olduğunca uzak dur en azından kendini sorumlu hissetmezsin..

Ben varım diye bana bakıp gitmesi yegeninin partisine katılmaması beni rahatsiz etti keşke gelmeseydim

Ondan sonra kötü oluyor yargılayanlar, gitmeseniz daha iyi diye dendi o kadar, şimdi de keşke gelmeseydim diyorsunuz yanlışınız onun gelebilme ihtimaline rağmen orada bulunmak. Sizin hayatınız en nihayetinde canınız ne isterse tabi ki onu yapacaksınız ama şu haliyle çok zor olacak herkes için, yeğeninin buğday partisine katılmaması sizi rahatsız etti, ne kadan hassas düşünce. Gitmeseydiniz rahat rahat görürdü yeğeni ama olmazdı tabi o zaman, gelecek mi acaba diye kim bekleyecekti? Orada olan karısının bunu düşünmesinden daha normal ne var? Ona göre mantıklı olan adamın gelmesi, sizin orada olmanız değil. Evde otursaydınız veya başka yere gitseydiniz rahatsız olmazdınız bugün. Kadın kadının düşmanı evet, potansiyel düşman olma ihtimaline karşı bile olsa adımlarınızı ona göre atın ki olmayasınız. Bugün orada olmasaydınız ama yarın gitseydiniz konuşulanları da duymayacaktınız mesela, size sonradan ne anlatabilirlerdi en fazla? Küçük çocuğa olan sevginiz değişmeyecekti ki? Diğer insanlarla olan ilişkilerinizi de fırsat yaratarak her zaman sıcak tutabilirsiniz. Mesafe koymak bir daha evlerine adım atmamak değil.

Back