- 27 Nisan 2014
- 2.618
- 1.970
- 108
- Konu Sahibi cokbilindik
Hepinize teşekkür ederim tavsiyeleriniz için kötü konuşanlara baştan beri cevap vermedim okudum gectim çünkü kimse ya empati yapamiyor yada beni anlamak istemiyor. Biz sadece birbirimizi çok sevdik dedim benim ayrılmam onu sevmediğimi mi gösteriyor psikolojim çok bozuluyordu artık ilişkimizden ailelerimizden. Bende unutmam uzaklasmam iyi olur dye düşündüm hala öyle istiyorum unutamadim onun için yardım bekliyorum anladigim kadariyla o da unutamadi yani bilemiyorum o kız yerine de kendimi koyuyorum ama işin içinden çıkamıyorum unutamyorum her yer hatıra ve hep onun adı geçiyor üstüne birde bana unutamams gibi davranması beni daha da uzuyor çünkü zaten zor bir de böyle kendimi çok sucluyorum. Zerrin arkadasi da tanimiyorum ama kendisine çok teşekkür ederim benim ne dediğimi iyi anlamış ve saygisiz yorumlara cevap vermiş sadece ben cevap vermiyorum kendisinin de boşuna onlarla ugrasmasini istemem Allah kimseyi kinadigini yasatmadan oldurmezmis hep böyle düşünürum beni sadece acı cektigim ve unutamadigim için yargılayanlar varsa buyursun yazsin
Neden hep gitmek istiyorsun onlar mutlu olsun bebek mutlu olsun tamam anladıkta seninde mutlu olman gerekmiyor mu .eğer senden rahatsızlık duyuyorlarsa kendileri başka yere gitsinler .