• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli olan eski sevgilime aşığım

Hepinize teşekkür ederim tavsiyeleriniz için kötü konuşanlara baştan beri cevap vermedim okudum gectim çünkü kimse ya empati yapamiyor yada beni anlamak istemiyor. Biz sadece birbirimizi çok sevdik dedim benim ayrılmam onu sevmediğimi mi gösteriyor psikolojim çok bozuluyordu artık ilişkimizden ailelerimizden. Bende unutmam uzaklasmam iyi olur dye düşündüm hala öyle istiyorum unutamadim onun için yardım bekliyorum anladigim kadariyla o da unutamadi yani bilemiyorum o kız yerine de kendimi koyuyorum ama işin içinden çıkamıyorum unutamyorum her yer hatıra ve hep onun adı geçiyor üstüne birde bana unutamams gibi davranması beni daha da uzuyor çünkü zaten zor bir de böyle kendimi çok sucluyorum. Zerrin arkadasi da tanimiyorum ama kendisine çok teşekkür ederim benim ne dediğimi iyi anlamış ve saygisiz yorumlara cevap vermiş sadece ben cevap vermiyorum kendisinin de boşuna onlarla ugrasmasini istemem Allah kimseyi kinadigini yasatmadan oldurmezmis hep böyle düşünürum beni sadece acı cektigim ve unutamadigim için yargılayanlar varsa buyursun yazsin

Neden hep gitmek istiyorsun onlar mutlu olsun bebek mutlu olsun tamam anladıkta seninde mutlu olman gerekmiyor mu .eğer senden rahatsızlık duyuyorlarsa kendileri başka yere gitsinler .

ben ne ikinci uyeyim nede evli bir adama asigim.zaten yorumumu okuduysan bunu yazmıştım...sizden neyi saklicam asik olsam asigim derdim....siz kimsiniz ki sizden korkayim.ikinci uyelik degilim iftira atmayin.bu sitede taninan biriyim...zaten uzun zamandır uyeyim..neden cevap veremeyince iftira atiliyor anlamadim..ben konu sahibinin uzerine cok gittiginiz icin üzüldüm onu korudum.yok kirarim yok doverim vs ne oluyoruz siz kimsiniz dedim..soruna gelirse beni sevmeyen erkek icin mücadele vermem...on cicugum olsada farketmez...

O halde ben ozur dilerim sizden onyargıyla akrabası yada 2.uyelik dediğim için.
o beyin hanımı zaten hata yapmış başkasını sevdiğini bild.halde evlenmekle..Ama eşim beni sevmiyor boşanayım demek de her bayanın yapacağı şey değilki..Belki siz ayrılırsınız ama bu duyguları yaşayan hani kocası yada hanımı tarafından sevilmediğini bildiği halde evliliğini yurutmeye çalışan nice insan vardır..E bide hamile çocuğu olacak yuvasını nasıl yıksın? Olan olmuş zaten..ilk başta olmamalıydı bu evlilik..Olan çocuklara oluyor zaten.. Umarım o doğacak bebek babasının annesine karşı olan sevgisizliği yuzunden mutsuz olup acı çekmez.

Adam sevse heralse baskasi umrunda olmaz...kiz buna yuz vermemus diye hirsla gitmiş evlenmiş sonra pişman olmus..
Evet pişmandır belkide..Ama ne demişler son pişmanlık neye yarar? Madem eşini sevseydi başkası umurunda olmazdı o zaman keşke taaa en başından vazgeçmeyip sevdiği kadın için mucadele etseydi..konu sahibi arkadaşımız onu red etmiş olsa bile sabırla bekleseydi yılmasaydı..Hatanın en buyuğu Adamda zaten...Ayrıca ben konu sahibi arkadaşa hakaret içerici yorum yapmadım sadece bu tur konulardaki dusuncelerimi yazdım..

O halde ben ozur dilerim sizden onyargıyla akrabası yada 2.uyelik dediğim için.
o beyin hanımı zaten hata yapmış başkasını sevdiğini bild.halde evlenmekle..Ama eşim beni sevmiyor boşanayım demek de her bayanın yapacağı şey değilki..Belki siz ayrılırsınız ama bu duyguları yaşayan hani kocası yada hanımı tarafından sevilmediğini bildiği halde evliliğini yurutmeye çalışan nice insan vardır..E bide hamile çocuğu olacak yuvasını nasıl yıksın? Olan olmuş zaten..ilk başta olmamalıydı bu evlilik..Olan çocuklara oluyor zaten.. Umarım o doğacak bebek babasının annesine karşı olan sevgisizliği yuzunden mutsuz olup acı çekmez.
Ozrunu kabul ediyorum.cidden konu sahibi yle hic bir alakam yok.bu sitedekilerden farkli oldugim icin goze vatan bir uyeyim zaten.bole birsey yasasam yaşadım derim kimseden korkum yok ama yasamadim.
Sevgisiz bir ailede cocuk büyütmek mantikli degil.olan olmusla falan olmuuor iste.bizde begendigimiz erkegi bastan çıkarıp hamile kalmayi biliriz önemli olan sevildigine emin olduğun kisiyle evlilik yapmak.kendi adima sevmeyen adamla 5 dakika durmam...çünkü gururuma dokunur bana kötü davranması...bu benim fikrim..

Ozrunu kabul ediyorum.cidden konu sahibi yle hic bir alakam yok.bu sitedekilerden farkli oldugim icin goze vatan bir uyeyim zaten.bole birsey yasasam yaşadım derim kimseden korkum yok ama yasamadim.
Sevgisiz bir ailede cocuk büyütmek mantikli degil.olan olmusla falan olmuuor iste.bizde begendigimiz erkegi bastan çıkarıp hamile kalmayi biliriz önemli olan sevildigine emin olduğun kisiyle evlilik yapmak.kendi adima sevmeyen adamla 5 dakika durmam...çünkü gururuma dokunur bana kötü davranması...bu benim fikrim..

Dediğiniz gibi bayanlar var sahiden..Adamın onu sevmediğini bildiği halde direten bir şekilde baştan çıkarıp elinde tutmaya çalışan..Yahu sen biliyosun ki adam seni değil diğerini seviyor nedir bu hırs?... Bende şahsen beni sevmediğini bildiğim adama deli divane aşık olsamda yol veririm..Naşş derim..Ki zaten bekarken yaşamışlığım oldu bu durumu.. Aşıktım çok sevmiştim ama adam ben unutamadım oburunu sen iyi kızsın dediği anda bana bu iş bitmiştir deyip kalbe gömdüm..çok acı çekmiştim ama beni sevmeyen adama da yara bandı olamazdım..Bu konuda zaten hemfikiriz..

Basta eşi yanlış yaptı benim eski sevgilim de öyle hatta bende hepimiz hataliyiz ama eşi eski Sevgilimi çok seviyor hatta hamileligi boyunca hergün icmis yinede ayrılmamis birakmamis iki aydır da bırakmış içkiyi beni gordugu günden sonraki gün eve ilk defa içkili gitmiş ve yengem benim telefondan annesini çaldır di orda adımı gördüğü halde beni geri o aradı alkollü vaziyette gelcem şimdi oraya demiş yengeme yengemde yaninda annesine o niye içti hiç icmezdi neden o arıyor falan dedi.ben oyle duydum olayları yani kız doğal olarak beni hatalı görüp daha çok bana kızıyor olabilir ama inanin onun bulundugu her ortamdan kaçmaya çalışıyorum. Dun de o gelsin ben odaya geçerim dedi yani benim adımı bile anmamasi gerekirken o kız için ve çocuk için üzülüyorum ama bi yandan da bizim için çok üzülüyorum zamanında çok yanlış yaptım belki ama işte nasip kismetin önüne geçilmez Allaha sığınmaktan başka çare yok

Son düzenleme:
Dediğiniz gibi bayanlar var sahiden..Adamın onu sevmediğini bildiği halde direten bir şekilde baştan çıkarıp elinde tutmaya çalışan..Yahu sen biliyosun ki adam seni değil diğerini seviyor nedir bu hırs?... Bende şahsen beni sevmediğini bildiğim adama deli divane aşık olsamda yol veririm..Naşş derim..Ki zaten bekarken yaşamışlığım oldu bu durumu.. Aşıktım çok sevmiştim ama adam ben unutamadım oburunu sen iyi kızsın dediği anda bana bu iş bitmiştir deyip kalbe gömdüm..çok acı çekmiştim ama beni sevmeyen adama da yara bandı olamazdım..Bu konuda zaten hemfikiriz..
Bende yasadim bu durumu..bsna direk seviyorum demedi ama onla görüştüğünü yakaladım yolu verdim.kimsenin naziyla ugrasamam..

Şuan dis buğdayındayım kapıdan uğradı beni gördü ve gitti eski sevgilim
sanırım gelmicekmis eşi burda ama kendisi katılmicak yigeninin dis bugdayina

Herkes burda erkekler falan çalgılı olucak diş buğdayı.benim yuzumden dayısı gelmedi ailesinden uzak durmasını istemiyorum keşke gelmeseydim

Şuan dis buğdayındayım kapıdan uğradı beni gördü ve gitti eski sevgilim
sanırım gelmicekmis eşi burda ama kendisi katılmicak yigeninin dis bugdayina
En doğrusunu yapmış. Bir dahaki özel güne de siz bir uğrar çıkarsınız, o ailesiyle vakit geçirmiş olur.

Bakın, demek ki adam da gerçekten sizi unutmak istiyor ve karısını üzmemeye çalışıyor en azından. İlk günün şokuyla ikinizin de ne yapacağınızı şaşırmış olmanız normal; zamanla rayına oturacaktır her şey.

şaka mısın sen? yengemin kardeşi diye ayrıldım diyosun. insan sevdiğinden ayrılır mı bence saçma bir bahane. bence artık ondan uzak dur evli ve çocuklu bir adam artık o

En doğrusunu yapmış. Bir dahaki özel güne de siz bir uğrar çıkarsınız, o ailesiyle vakit geçirmiş olur.

Bakın, demek ki adam da gerçekten sizi unutmak istiyor ve karısını üzmemeye çalışıyor en azından. İlk günün şokuyla ikinizin de ne yapacağınızı şaşırmış olmanız normal; zamanla rayına oturacaktır her şey.[/QUOTE İnşallah

şaka mısın sen? yengemin kardeşi diye ayrıldım diyosun. insan sevdiğinden ayrılır mı bence saçma bir bahane. bence artık ondan uzak dur evli ve çocuklu bir adam artık o
Sadece o yüzden değil aileler anlasamiyordu ve bir ton sorun beni hiç istemiyordu ailesi çok karşı çıktılar yani çok çok problem vardı bizim disimizdaki herkes engel oldu

Back