- 27 Nisan 2011
- 1.189
- 1.137
- 248
- Konu Sahibi cokbilindik
-
canım elde edemediği için böyle davranıyor. çok fazla anlam yükleme senin yaşın da küçük etkileniyosun böyle şeylerden, ama bu büyük aşk değil kendini kandırma. sende ortamdan uzak dur yengene de açık açık söyle karşılaşmak istemiyırum hoş değil diye. o mu karar verecekmiş senin unutup unutmadğına?Ye
Yengem bana bunları tabiki anlatmiyor aksine yanımda mutlu olduklarını falan belli etmeye çalışıyor. Ben içtiğini vs yengem annesiyle konuşurken duydum yani bana çaktırmadan konuşmaya çalıştılar ama netice itibariyle salak değilim anladım düğünden sonraki gün benim telefondan annesini aradı telefona benim eski sevgilim çıktı sarhoş halde. Yengem de annesiyle konuştu nneden içti iki aydır hiç icmezdi telefonu niye o açtı diye sonra karisinin ağladığını falan konuşuyordu telefonda. Yani bana caktirmaya calismasa bile aynı ortamda bazen ister istemez öğreniyorum
Hadi ya..git yol bakalim.nasil bir uslup bu...terbiyenizi takinin.siz kimsiniz milleti yoluyorsunuz.boyle konusarak zaten kizi o afama daha cok yaklastirirsiniz..Hersey aşk degil. Ortada bir aile var bir bebek var. Herkes empati yapsin o hamile kadinin yerine koysun kendini cok yazik cok gunah. Babasindan cwkinip ayrilan uzaklasan sen simdi ne olacagini saniyorsyn? Kendinden baska babani anneni ve abinin evliliğini de yakarsin bu gidisle. Uzak dur kardeşim bir de asigim diye konu acmissin bir arkadas yazmis cok hak verdim empati yapiuorum da ciddi yolardim seni
Lafa bakarim laf mi diye bir de soyleyene bakarim adam mi diye.. Aldin mi cevabini.. Herkes beynine soksun evli adamlardan uzak dursun askmis etraf adam dolu! Sen seviyeli ol haddini bil üslup ne onu biliyor musun acabs terbiyesizHadi ya..git yol bakalim.nasil bir uslup bu...terbiyenizi takinin.siz kimsiniz milleti yoluyorsunuz.boyle konusarak zaten kizi o afama daha cok yaklastirirsiniz..
Iki dil bilen okumus insanla koyly kizi yarisamazmis.. Insanliktir onemli olan. Evli olanlar bilir oyle kolay degil bosanmak! Alice harikalar diyarinda gizli saklilar da bos...Benim bir arkadasim var.kiz çocuğu cok seviyordu cocukda.bir gun kavga ettiler fena kustuler inat yaptilar birbirlerine.sonra cocuk gitti köyünden bir kizla evlendi.kiz cocugu bastan cikardi bekaretini vermis evlenmeden.evlenmek zorunda kaldilar.benim arkadasim bir cenazate döndü ..intihara tesebbus etti.kizda bunları bile bile arkadasimi arıyordu sizi ayirdim bak ben daha guzelim gencim diyordu...arkadasim o gece intihara tesebbus etti...olmedi allahtan.bir kac yil sonra cocuk hatasini anladi kizdan bosandi arkadasimla evlendi bir kiz cocuklari oldu.bu durumlar oluyor yani.hayat akan giden bir süreç.kimse kimsenin tapulu mali degil.seni sevmeyen erkekle nikahli olsan ne yazar.cok mu onemli...kizlarimiz birini bulayim ksncayi atayim calismayayim evde para yiyeyim derdinde oldukca bu durumlar cok olucak...arkadasim okumus çalışan kültürlu iki dil konusan yurt disinda yasamis bir bayandi..o kiz sa köylü bir kızdı...ne cesaretle onla yarıştı hala pes diyorum.m
Benim bir arkadasim var.kiz çocuğu cok seviyordu cocukda.bir gun kavga ettiler fena kustuler inat yaptilar birbirlerine.sonra cocuk gitti köyünden bir kizla evlendi.kiz cocugu bastan cikardi bekaretini vermis evlenmeden.evlenmek zorunda kaldilar.benim arkadasim bir cenazate döndü ..intihara tesebbus etti.kizda bunları bile bile arkadasimi arıyordu sizi ayirdim bak ben daha guzelim gencim diyordu...arkadasim o gece intihara tesebbus etti...olmedi allahtan.bir kac yil sonra cocuk hatasini anladi kizdan bosandi arkadasimla evlendi bir kiz cocuklari oldu.bu durumlar oluyor yani.hayat akan giden bir süreç.kimse kimsenin tapulu mali degil.seni sevmeyen erkekle nikahli olsan ne yazar.cok mu onemli...kizlarimiz birini bulayim ksncayi atayim calismayayim evde para yiyeyim derdinde oldukca bu durumlar cok olucak...arkadasim okumus çalışan kültürlu iki dil konusan yurt disinda yasamis bir bayandi..o kiz sa köylü bir kızdı...ne cesaretle onla yarıştı hala pes diyorum.m
Hadi ya..git yol bakalim.nasil bir uslup bu...terbiyenizi takinin.siz kimsiniz milleti yoluyorsunuz.boyle konusarak zaten kizi o afamHersey aşk degil. Ortada bir aile var bir bebek var. Herkes empati yapsin o hamile kadinin yerine koysun kendini cok yazik cok gunah. Babasindan cwkinip ayrilan uzaklasan sen simdi ne olacagini saniyorsyn? Kendinden baska babani anneni ve abinin evliliğini de yakarsin bu gidisle. Uzak dur kardeşim bir de asigim diye konu acmissin bir arkadas yazmis cok hak verdim empati yapiuorum da ciddi yolardim seni
Yoo bosanmak cok kolay....sdam istemiyorsa bosanir.bosanmak istemiyorsa bosanmaz...Iki dil bilen okumus insanla koyly kizi yarisamazmis.. Insanliktir onemli olan. Evli olanlar bilir oyle kolay degil bosanmak! Alice harikalar diyarinda gizli saklilar da bos...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?