evli olan eski sevgilime aşığım

Bir şekilde bu duruma bir son vermeniz gerekiyor. Ne olursa olsun o artık evli ve bir baba adayı. Bir bayanın eşinden ayrılmaması, bir çocuğun babasız büyümemesi sizin elinizde. Bitirmezseniz böyle bir vebal ile mutlu olmazsınız inanın. Başka kimse mi yok? Kimse vazgeçilmez değildir. Bunu birçoğumuz tecrübe etmişizdir. O yüzden uzak durun. Hayatınıza yön verin ve kendinize daha fazla bu kötülüğü yapmayın. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ayy kiyamam yaa. . Ama keşke askiniza en basindan sahip ciksaydinizda simdi bu halde olmayaydiniz olan olmus deyip kabullenmek en iyisi gerekirse onunla konus esinin hamile olduğunu hatirlat ve artik olmicagini tabii ...

Akıl alıncak bi şey yok adı üstünde eski sevgili ..yerinde olsam diş bugdayına dahi gitmezdim sonuçta seni gorcegi kesin tekrar aklına girme ortada hamile bi kadın var yazık ona

seversin alırsın karın olur seversin alamassın karasevdan olur die bi söz var onun gibi olmuş aradaki kadına acıdım çocukla

Olabildiğince az karsilasacaksiniz yüzüne dahi bakmayip normal hayatiniza devam edeceksiniz. Umut vermeyeceksiniz. Ben karısının yerinde olacam yolardim seni abartmiyorum. Birde hamile demekki seviyorlar birbirlerini ama erkek sonucta aklı sende kalmis olabilir. Var böyle erkekler. Yazık tek mağdur var o da karısı. Eğer hata yaparsan zavalli doymamış çocuğun hakkına girersin. Günah. Birde ayartti elde etti demişsin. Başkasıyla olunca daha kiymetli oluyor galiba. Hiç yoktan yere ayrilmissin bu arada. Yaşın küçük ondan...

Bu arada bir arkadaşım vardi sevgilisinden ayrilmisti oğlan i ailesi nisanladi ben bir kez konuştuklarıni duydum kizdim aramiyorum dedi sonradan öğrendim ayrilmamislar. Aynisi başına gelse nasıl olur dedim çok etkilendi neyse ayrıldılar sonra arkadaşım da evkendi kocasinin önceden sevdigi varmis dusun evliyken bi de aşk mesajlarini yakaladı ad a m ozur diledi soz verdi gene yapti ark. Evi tetk etti annesinin yanina gitti falan sonra olay büyüdü. ... baristilar daha sonra simdi oğulları bile var ama ettiğini fazlasiyla yaşadı. ....

Kötü yorumları kesinlikle ciddiye almıyorum yardimci olmaya çalışan destek olan herkese çok teşekkür ederim bu dönemde birilerinin desteğiyle ayağa kalkıp dimdik durmam gerekiyor gibi hissediyorum

Çok zor bir durumdasınız Allah yardımcınız olsun. Ancak sizin de elinizde olan şeyler var; lütfen mümkün olduğunca aynı ortamda bulunmayın. Abinizdeyken eski sevgiliniz mi geldi; kalkın gidin. İnsanlar yanlış anlamaz merak etmeyin; her zaman bir bahane uydurulabilir. Böyle yaparsanız umudu da kalmaz; sizden beklentisi olmaz eski sevgilinizin. Kötü niyetli olmadığınızı düşünüyorum, kötü niyetli bir insan olsaydınız çoktan eski sevgilinizle iletişim kurmuş, eskileri yad etmeye başlamış olurdunuz zaten. Bana kalırsa ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz, ancak kalbinize söz geçiremiyorsunuz. Zaman her şeyin ilacı... Uzak durdukça tüm yaralarınız kapanır umarım.

canım elde edemediği için böyle davranıyor. çok fazla anlam yükleme senin yaşın da küçük etkileniyosun böyle şeylerden, ama bu büyük aşk değil kendini kandırma. sende ortamdan uzak dur yengene de açık açık söyle karşılaşmak istemiyırum hoş değil diye. o mu karar verecekmiş senin unutup unutmadğına?

Simdi yorumlari okumadadim bile..çünkü cok üstüne gelmislerdir.ama ask bu.yani insan kendine sevme desede hakim olamaz.ne diyeyim sen bilirsin.madem seni seviyor ondan bosansin.ama bisanmadan kesinlikle birlikte olma...bu durumu kullanip seni terk edebilir...sonucta o kizda masum degil.baska birini sevdigini bile bile basran cikarmis cocugu...

Hayir bide bunu anlamiyorum.bir insan birinle evlendi diye hayati boyunca onla evli mi kalmak zorunda..ah alma falan arabesk geliyor bana.sonucta bu kizda seviyor cocugu.bu kizin sucu ne?baskalari mutlu olsun diye bu niye yansin.arkadasim sen kalbinin sesini dinle...

Hersey aşk degil. Ortada bir aile var bir bebek var. Herkes empati yapsin o hamile kadinin yerine koysun kendini cok yazik cok gunah. Babasindan cwkinip ayrilan uzaklasan sen simdi ne olacagini saniyorsyn? Kendinden baska babani anneni ve abinin evliliğini de yakarsin bu gidisle. Uzak dur kardeşim bir de asigim diye konu acmissin bir arkadas yazmis cok hak verdim empati yapiuorum da ciddi yolardim seni

Benim bir arkadasim var.kiz çocuğu cok seviyordu cocukda.bir gun kavga ettiler fena kustuler inat yaptilar birbirlerine.sonra cocuk gitti köyünden bir kizla evlendi.kiz cocugu bastan cikardi bekaretini vermis evlenmeden.evlenmek zorunda kaldilar.benim arkadasim bir cenazate döndü ..intihara tesebbus etti.kizda bunları bile bile arkadasimi arıyordu sizi ayirdim bak ben daha guzelim gencim diyordu...arkadasim o gece intihara tesebbus etti...olmedi allahtan.bir kac yil sonra cocuk hatasini anladi kizdan bosandi arkadasimla evlendi bir kiz cocuklari oldu.bu durumlar oluyor yani.hayat akan giden bir süreç.kimse kimsenin tapulu mali degil.seni sevmeyen erkekle nikahli olsan ne yazar.cok mu onemli...kizlarimiz birini bulayim ksncayi atayim calismayayim evde para yiyeyim derdinde oldukca bu durumlar cok olucak...arkadasim okumus çalışan kültürlu iki dil konusan yurt disinda yasamis bir bayandi..o kiz sa köylü bir kızdı...ne cesaretle onla yarıştı hala pes diyorum.m

Hadi ya..git yol bakalim.nasil bir uslup bu...terbiyenizi takinin.siz kimsiniz milleti yoluyorsunuz.boyle konusarak zaten kizi o afama daha cok yaklastirirsiniz..

Hadi ya..git yol bakalim.nasil bir uslup bu...terbiyenizi takinin.siz kimsiniz milleti yoluyorsunuz.boyle konusarak zaten kizi o afama daha cok yaklastirirsiniz..
Lafa bakarim laf mi diye bir de soyleyene bakarim adam mi diye.. Aldin mi cevabini.. Herkes beynine soksun evli adamlardan uzak dursun askmis etraf adam dolu! Sen seviyeli ol haddini bil üslup ne onu biliyor musun acabs terbiyesiz

Son düzenleyen: Moderatör:
Iki dil bilen okumus insanla koyly kizi yarisamazmis.. Insanliktir onemli olan. Evli olanlar bilir oyle kolay degil bosanmak! Alice harikalar diyarinda gizli saklilar da bos...

zerrin insan ayırımı yapma istersen. sınıflara bölme.
ayrıca sana Atatürkün bir sözünü hatırlatayım.
“Köylü milletin efendisidir!

Hadi ya..git yol bakalim.nasil bir uslup bu...terbiyenizi takinin.siz kimsiniz milleti yoluyorsunuz.boyle konusarak zaten kizi o afam
Iki dil bilen okumus insanla koyly kizi yarisamazmis.. Insanliktir onemli olan. Evli olanlar bilir oyle kolay degil bosanmak! Alice harikalar diyarinda gizli saklilar da bos...
Yoo bosanmak cok kolay....sdam istemiyorsa bosanir.bosanmak istemiyorsa bosanmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…