• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli olan eski sevgilime aşığım

Ne alakası var siz ordayken o da geliyormuş bu adam çalışmıyor mu çalışıyordur mutlaka ev geçindiriyor demek ki gündüzleri gelemez sizin de akşam orada zaten işiniz yok. Gündüz onun olmadığı saatlerde gidin yani çok mu zor aynı mahallede de olsa bunu yapabilirsiniz kaldı ki neden döndüğünüz ortada 2 seneden sonra kurulu düzeninizi bırakıp yatay geçişle okulunuzu bırakıp oraya gidiyorsunuz neden çünkü unutamadınız neden çünkü acaba karısından ayrılır mı diye düşündüğünüz için. Yoksa evlenmeden önce bu kadar kararlı olarak giden, numarasını değiştiren, kapınıza gelmesine sağmen kabul etmeyen biri yıllar sonra neden döner? bunun açıklamasını yapar mısınız aynı mahallede olduğunuzu her iki tarafında rahatsız olacağını bile bile çünkü kıza bilenmişsiniz kıskanıyorsunuz ve onun rahatsız olmasını istiyorsunuz varlığınızla ama hiç ümitlenmeyin. Kimse kolay kolay yuvasını yıkmaz. O geldiğinde siz kalkın mesela neden oturuyorsunuz diş buğdayı gündüz yapılır genelde bayanlar arasında olur ne alaka yani. Herşeye bahaneniz var. Kanıtlamanıza gerek yok unutamadığınız belli ve ona bunu belli etmek seni unutmadım mesajı vermek için sizinle konuşması için elinizden geleni yapıyorsunuz şehire gelmeniz de bunun kanıtı.

Hay klavyene sağlık arkadaşım.. Duymuş ya adamın son 2 aydır toparlandığını yedirememis kendine, egosunu sisirmek için geri dönmüş..

madem bu kadar aşıktın adam evlenmeden aklın nerdeydi evlenince mi kıymete bindi:KK12:
Kadinlarin bitmek tükenmek bilmeyen ego çatışması.
''O erkek nasıl başkasının olur?''
Kadin hele bir de guzelse kudururlar kiskacliktan.
''Dur sunun kocasini bir ayartayim da, gorsun kim guzel?''
Konu sahibesi arkadsim ''Isin mi yok?''

Arkadasim aman birak bu unutamadim edemedim dusuncelerini, uzak dur artik ortada bir yavru ve bir es soz konusu. Kalabildigin kadar uzak kal hatta istanbula geri git sen. Bu saatten sonra ne senden ona nede ondan sana yar olmaz.

Kusura bakmayın da tüm msjları okumadım her şeyi bi kenara bırakın ortada bir çocuk var ya bunun vebalini nasıl vereceksiniz adam yuva kurmuş işte niye dağıtan olacaksınız. madem bu kadar çok seviyordunuz gitmeden önce düşünecektiniz ha adam da size olan sevgisinden gitti başkasıyla evlendi bi de kızcağızı ondan hamile bırakmıştır kesin

Çok üzüldüm okuyunca.. Allah sana sabır versin kötü yorumları okuyup da moralini bozma. Sana egoist bilmem ne diyorlar da burada hepimiz kadınız ve hepimiz ortada aşık olduğumuz erkek varken gözümüzü karartıp yapmam dediğimiz seyleri yapıyoruz eminim senin durumunda olsalar böyle kolay atıp tutamaz kımse. Sen kötü bir sey yapmadın kendını kötü hissetme. Cok iyi anlıyorum seni... Sevdiğinin baskasının yanında olması, sana iç geçirerek bakması ama asla birlikte olamayacağınız gercegi. Cok zor. Allah sabır versin sana bol bol dua et İnan başka çaresi yok. Insallah karşına seni cok seven ve senın de seveceğin biri cıkar da unutursun bır sekilde...

O adam evlenmemis olsaydi, hayatina baska bir kadin girmemis olsaydi, kendini toparlayip yeni bir hayata adim atmamis ve hala senin pesinde surunuyor olsaydi; yine sen ben ona asigim deyip o sehre geri doner miydin?
Sanmiyorum, oyle olsaydi sen hala yok abim yok babam yom aileler bahaneleriyle adamcagizi reddediyor ve egona ego katiyor olurdun, oyle tahmin ediyorum.
Adamcagiz evlenmis, karisini seviyor olmali ki bebek yapmislar. Rabbim saglikla bebeklerine kavustursun, yuvalarini senin gibi bi nedenle bozdurmasin insallah. Yavrulariyla mutlu mesut olsunlar.
Sen de onlarin hayatindan daha once yaptigin gibi cik. madem uzak duruyorum diyorsun, baska ne akil vermemizi istiyorsun ki, yapilacak sey belliyken ne soylememizi bekliyorsun.

Ya söyle bir sey var. Bizim bir tanıdığımız sekiz sene aynı kızla birlikteydi cok seviyorlardı birbirlerini ama aileler istemedi falan ayrılmak zorunda kaldılar. Sonra cocuğun annesi sessiz kendi istedikleri gibi ezik bir kız buldu iki ay sonra evlendiler. Yeni kızın da haberi vardı eskisinden. Evlenir evlenmez kız hamile kaldı ve bebek dogunca babası iş icin baska bir ülkeye gitti. Adam yılın iki ayı Türkiye'de o da parça parça Bayram seyran ve bazı zamanlarda diğer on ay baska bir ülkede calısıyor. Yani oluyor böyle olaylar. Ben okuyunca hiç şaşırmadım o yüzden. Sevmek günah degil iste hep böyle aile baskısı cevre baskısı milleti böyle yanlış kararlara sürüklüyorlar sonra da sonuc bu mutsuz aile gözü yaşlı kız. Ne kadar ağır konuşmuş insanlar. Iste burası da toplumun bir yansıması. Konuşup dinlemek yerine insanları ağlatmak daha kolay. Kimse kimsenin deger yargılarına göre yasamak zorunda degil... Sonuçta herkes hak ettigini yaşıyor herkes kendi hatalarının bedelini ödüyor....

kıza niye bu kadar kötü şeyler yazıyosunuz anlamadım adamı yoldan çıkarmaya çalışmıyoki sanki ayrılsın karısından yine bana gelsin fln gibi bi düşüncesi de yok anladığım kadarıyla zaten baştanda sevdiği halde ailesine babasına olan düşkünlüğünden ayrılmış e şimdi evli biriyle birlikte olacak hali yok ya böyle düşünen birinin..sadece hislerini paylaşmış böyle konuları yakınlarıyla kolay kolay paylaşamaz insan o da burda anlatıp rahatlamak istemiş hepsi bu yuva yıkmaya çalışan insan muamelesi yapmayın ben öyle biri olduğunu düşünmüyorum allah şaşırtmasın
Eski sevgilisiyle bakıştığını,onu hala sevdiğini,karşılaştıklarını,diş buğdayında tekrar karşılaşacaklarını söylüyor ve bana yardım edin diyor.Hala seviyorum diyor.Gece evine içkili gittiğini bilecek kadrarda takipte.Karısının onu elde ettiğini söyleyip bizim aramızı açtı diyebilecek kadar da vicdanını rahatlatıp suçu eşe yüklemiş.İçini rahatlatmak için yazan ben böyle böyle birşey yaşadım karşılaşınca da üzüldüm der.Ben onu hala seviyorum,karısı elde etti,tekrar karşılaşacağız bana yardım edin mi der.
Biz de yanlışlarını söylüyoruz.

Sen mantıklı kafanla bu işi aklın alıyor mu?
Olmayacak duaya amin demek, hayal kurmak bir tek sana zarar verir.
Şeytanın da rahat durmazsa canı yanan çok olur.

zamanında kabul etmemişsin adam sözlenmiş aramış nişanlanmış aramış istememişsinde şimdi evlenmiş eşi hamile şimdi ona olan aşkın devam etse ne etmese ne.oklun eninde sonunda bitirip dönücktin aiile içinden biri diyorsun illaki karşılaşıcaktınız.birbirinizi unutumadığınızı anlayabilirim ama ortada bir kadın var ve henüz bir doğmamış bir bebek en masumuda o. koşarak uzaklaşın o adamdan.karşılaşmamakta sizin elinizde.

İkinizde çok garipsiniz

Adam madem o kadar seviyo insan ayrılır ayrılmaz başkasıyla mi evlenir
Bi dur bi nefes al bi kendine gel bide çocuk üstüne.

Sana gelince de kararli gitmişsin sonra niye geldin ki gelince birden aa seviyomusum mu dedin yani yada öyle değilse demekki onun için döndün?

Bence birbirinizden ayrılarak en büyük hatayı yapmışsınız. O kadar sevginiz büyükse ayrılmayacaktınız. Sonuçta ömür boyu birbirinizi göreceksiniz. Çok zor gerçekten. Bu saatten sonra yapılacak tek şey şehir değiştirmek hatta senin yerinde olsam mümkünse ülke değiştirirdim. Yeni bir hayata başlardım. Ne kadar görmezsen o kadar iyi olur senin için...

aynı şey değil ki. burda kız çocuğu terk etmiş şmdi de kıymete bindi hamile karısını görünce, hayallerini başkasının yaşadığını görünce.
Biliyorum sadece anlatmak istedim ve aklında herhangi bişey varsa vazgeçsin alınan ah elbet bi yerden çıkar ..

Gerekirse başka şehre calismaya okumaya bilegideblrsiniz ortada sadece eevlendiği kadin değil bir de masum hicbir şeyden haberi olmayan bir bebek var lütfen elinizden geldiğince uzak durun günah

Neyi seçersen seç aklın seçemediğinde kalır diye bir söz var. O yüzden seviyorum zannediyorsunuz. Zaten kavuşulamayan aşklar hep muazzam görünür. Kavuşunca iki tartışmada sönüverir alevler
Çok takma yoluna bak

Back